Sada je: ned maj 04, 2025 1:53 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Urinoterapija
PostPostano: sri jan 12, 2011 9:07 pm 
Član foruma

Prrrr! je napisao/la:
Mnogo godina kasnije, našao sam jednostavne vježbe za vidjet malo aure i osjetit energiju. Tad sam se i sam uvjerio da je to stvarno.

Mogao si uštedjeti trud na ostalom tekstu i uputiti nas samo NA ovo i O ovome.

To , hoće li netko ići ili ne k bioenergetičaru, prepusti njihovoj odluci.
Tu nećeš puno promijeniti. Ako magarac zapne za nešto, niti ćeš ga samo tako odvratiti, a
niti pokrenuti s mjesta. Pa čak niti mrkvom.

Dakle - imaj volje pa si daj truda u vezi copy-paste teksta tih vježbi, kao i tvojih osobnih savjeta, uputstava, primjedbi te sugestija u vezi toga.

Vrh

PostPostano: čet jan 13, 2011 12:05 pm 
Član foruma

promatrač je napisao/la:
Prrrr! naš chat je preseljen na chat temu: viewtopic.php?p=102856#p102856

A glacova, probaj uz sebe imati malahit, treba biti neki veći komad, ne oni mali od centimetar-dva.
Malahit iskapa sakrivene strahove iz slojeva svijesti koje inaće ne diramo, stavi ih u prvi plan i daje snage da se to riješi, već od toga bi se mogle razbiti neke blokade.

Gdje ima za vise nauciti o kristalima?
Opis koji djeluju na koje probleme, koje emocije, koje cakre, itd?

I gdje ih ima za kupiti (web trgovine)?
[da je trgovina provjerena, da nisu podvale :? ]

Vrh

PostPostano: čet jan 13, 2011 3:55 pm 
Moderator

viewtopic.php?f=6&t=178

viewtopic.php?f=11&t=219

Vrh

PostPostano: čet jan 13, 2011 7:01 pm 
Član foruma

Sovac je napisao/la:
Prrrr! je napisao/la:
Mnogo godina kasnije, našao sam jednostavne vježbe za vidjet malo aure i osjetit energiju. Tad sam se i sam uvjerio da je to stvarno.

Mogao si uštedjeti trud na ostalom tekstu i uputiti nas samo NA ovo i O ovome.

To , hoće li netko ići ili ne k bioenergetičaru, prepusti njihovoj odluci.
Tu nećeš puno promijeniti. Ako magarac zapne za nešto, niti ćeš ga samo tako odvratiti, a
niti pokrenuti s mjesta. Pa čak niti mrkvom.

Dakle - imaj volje pa si daj truda u vezi copy-paste teksta tih vježbi, kao i tvojih osobnih savjeta, uputstava, primjedbi te sugestija u vezi toga.

O svemu više nego o urinoterapiji.
Slažem se s tobom, ali da li je tko primjetio da nikog ne nagovaram? Oko mene ljudi boluju i umiru u čoporima pa nikom ništa ne preporučam, kamo li više od toga.
No, da odgovorim:
Barbara Ann Brennan: "Iscjeliteljske ruke", str. 64- 71.

http://www.scribd.com/doc/17722149/BREN ... ljske-Ruke

Definitivno najbolji tekst koji sam do sad vidio o tome. Knjigu sam prvi put vidio u knjižari i odmah ju kupio. Bila je to ljubav na prvi pogled :love3:

Zadnja izmjena: Prrrr!; čet jan 13, 2011 8:55 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: čet jan 13, 2011 7:09 pm 
Član foruma

glacova je napisao/la:
Dakle,nabaviću najveći malahit koji se može nabaviti, prirodne sokove baš ne radim,ali eto budem i to,ali muža još ne mijenjam!
Hvala puno na savjetima! :thumbup:

Ako nekog budu interesirala moja iskustva i doživljaji na vikend terapiji bioenergijom i tretmanu iscjeljivanja karme rado ću mu opisati!

:D Hehe...
Ja o tome nisam razmišljao, ali evo kad me Kosuth podseti, poznavao sam jednu ženu koja isto nije mogla da zatrudni, muž je bio na pregledu i sve je bilo u redu s njegovim alatom, semenom, a zbog nekih sitnih anomalija ona je bila "okrivljena" (valjda neki ožiljci, ili slično)...
No, ona se lečila i lečila... uzalud.
Brak im se brzo raspao jer je njena želja bila tolika da joj ništa drugo nije bilo važno, čak ni muž koji je uvek bio pun razumevanja i predlagao usvajanje...

No, kada se onako u usputnoj vezi zaigrala s jednim drugim tipom, bum..., eto trudnoće...
Tako se desilo i sa njenim bivšim...
Zaključak, najverovatnije nekompatibilnost...

Mislim da je danas najveći problem s nepolodnošću parova vezan za muškarce... iako je naizgled, na pregledima (kod ovih naših nadrilekara) sve ok, ipak bude da nije...
Zato, ja ti nikad ne bih savetao da menjaš muža, ali bih ti zato savetovao, da, ukoliko niste sigurni i u njegovu plodnost (tj do sada nije imao prilike da se 100% osvedoči u svoju plodnost), da oboje sprovedete novi režim ishrane. I to pre svega zato što postoje dokazi, pogotovo za muškarce, da je to efikasno.

Ne moraju sokovi, i obilne salate su dovoljne... ali iz iskustva znam da se, putem frapea (kaša) puno više zeleni može da pojede (preporuka: V. Boutenko radi inspiracije)...

Želim ti uspeh od srca!!!

PS
Sad sam se setio da Jack na svojoj stranici "val znanje" ima u download sekciji neke emisije o ishrani, koje, takođe, potvrđuju ovu priču, i to baš vezano za plodnost i voćne frapee, ako se dobro sećam...

Zadnja izmjena: baki; čet jan 13, 2011 10:40 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.

Vrh

PostPostano: čet jan 13, 2011 7:23 pm 
Član foruma

boki je napisao/la:

Borivoje Bukva - Kristali
Nađeš je na downloadu...

@Prrr je rakao:
Citat:
da li je tko primjetio da nikog ne nagovaram?

Da budem iskren, napodoste čoveka a ovo pitanje koje je postavio je sasvim na mestu...
Ali, titula višeg sveštenika ne čini nikoga probuđenijim od običnog vernika, kako je to rekao jedan Bosanac :D

Eto, čovek je bio u pravu, samo se zbunio oko naziva knjige:
GK Thakkar - Tajne urinoterapije je napisao/la:
U knjizi „Shivambu kalpa", kanadskog autora koji živi u Velikoj Britaniji, dr. Arthura Lincolna Paulsa objavljen je vrlo zanimljiv slučaj mladog 27-godišnjeg anglo-indijanca koji se oženio djevojkom od 18 godina. Nakon nekoliko godina braka otkriveno je kako nije muževan i da mu je nedostajalo aktivnih spermija u sjemenu pa mu žena nije mogla zatrudnjeti. Oboje su, na savjet mladićeve bake (Indijanke), u različite dane pili svoj i partnerov urin te mazali genitalije partnerovim urinom. On je postaopotentan i broj spermija mu se povećao. Nakon dva mjeseca supruga mu je zanijela i sada imaju dva sina.

I mislim, sve je to u redu, i verovatno deluje, ali neću poverovati da ne smrdi i da je ugodno koliko je ugodno piti zelene kašaste sokove, jesti semenje i orahe,... i raditi opštu ali i konkretnu gimnastiku...

Kod Malahova se savetuje mirisanje partnerovog urina radi stimulisanja hormona...
No, Malahov daje i brojne druge savete gde se na različito uzrokovanu neplodnost primenjuju oblici urinoterapije vlastitim urinom... koliko se sećam, a sećam se :D

Vrh

PostPostano: pet jan 14, 2011 11:57 am 
Član foruma

baki je napisao/la:
boki je napisao/la:

Borivoje Bukva - Kristali
Nađeš je na downloadu...

Kojem downloadu?

Probao sam preko pretrazivaca i ne mogu naci tu knjigu?
search.php

Da li tko ima tu knjigu?

Vrh

PostPostano: pet jan 14, 2011 12:32 pm 
Početnik

Zbunio je i mene naslov :-s ,ali nećeš vjerovati skoro na istim stranicama 163,4...Malahov piše o neplodnosti i terapiji urinom!

Kako moj muž kao zdravstveni radnik ne vjeruje u alternativu,preostaje mi s njime samo voće i povrće,sokići,frapei i te stvari....a ja ću lupati po urin! :rofl
Da,i ponovo ću početi upražnjavati tibetance,ne znam ni zašto sam opće prestala s time!?

Vrh

PostPostano: sub jan 15, 2011 9:32 am 
Član foruma

baki je napisao/la:
:D Hehe...

Brak im se brzo raspao jer je njena želja bila tolika da joj ništa drugo nije bilo važno, čak ni muž koji je uvek bio pun razumevanja i predlagao usvajanje...

No, kada se onako u usputnoj vezi zaigrala s jednim drugim tipom, bum..., eto trudnoće...
..
Zaključak, ...

LJUBAV I FEROMONI...

...ali...

...B L A G E V E Z E JEDNO S DRUGIM NEMAJU ! (zaljubljenost?...e, to je već nešto drugo) :wink:

HAUGH ! [-(

...tik-tak...tik-tak...tik-tak...

glacova je napisao/la:
Da,i ponovo ću početi upražnjavati tibetance,ne znam ni zašto sam opće prestala s time!?

...tik-tak...tik-tak...tik-tak...

A TibetancA?

Jesu li te ikada proželi žmarci stojeći u blizini muškarca,a da to nije bio tvoj sadašnji muž?

Jeli taj nepoznati-poznati i u najmanjoj meri nemušto u tebi evocirao neki detalj o tvom ocu?

I to sada, u periodu ovog braka... :notworthy:

Tek ako si apsolutno sigurna u verodostojnost,istinitost tvojih odrečnih odgovora na postavljena pitanja ima svrhe da poslušaš bakija...

...u protivnom...

...tik-tak...tik-tak...tik-tak... :?

Vrh

PostPostano: sub jan 15, 2011 6:25 pm 
Administrator

Ima dobar tekst na ovu temu:

Bezgrešno začeće

:mrgreen: :wink:

Ali, možda je najbolje u vezi problema sa začećem nastaviti ovdje ( imamo već temu ), a ovdje ćemo nastaviti sa urinoterapijom!

:ontopic:

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: pon jan 24, 2011 5:08 pm 
Član foruma

Moze li mi neko u par recenica napisati kako se uzima urin? koliko puta dnevno i koji, i sta znaci srednji mlaz?

Da ne citam sve ispocetka, bicu zahvalan, sam da krenem, a onda cu se fatiti neke knjige i malo vise procitati o tome?

Vrh

PostPostano: pon jan 24, 2011 6:21 pm 
Moderator

Što žuriš?

Knjiga nije mnogo debela i u njoj lijepo piše sve što te interesuje.

Evo ti link ka toj knjizi ( link je naravno iz džabaludinove arhive PDF-ova. :mrgreen: )

http://www.4shared.com/get/PXXkFuze/___ ... apija.html

Evo još iz iste kuhinje >>> http://www.4shared.com/dir/15031163/2f6 ... aring.html pa slobodno istražuj...

:hello2:

Vrh

PostPostano: pon jan 24, 2011 10:37 pm 
Član foruma

Pa da... ali sve te knjige su i suviše obimne a ne kažu puno više od onoga u Nexusu: http://www.galaksija.com/urinoterapija.htm

Samo, ne treba moje reči uzeti bukvalno i shvatiti da knjige nisu važne za pročitati...

Vrh

PostPostano: uto feb 01, 2011 12:52 pm 
Početnik

Fairy je napisao/la:
Moj jako dobar prijatelj je takodje resio problem sa zujanjem u usima, on je ukapavao obican urin i proslo mu je za par nedelja, a taj problem je imao mozda 10- tak godina. Ma urin je cudo, kazem ja :wink:

zdravo svima, zadivljujuca je ova urinot.
prochitao celu temu evo, sada cu se baciti na knjige. hvala svima na iznesenim iskustvima, kritikama a i komichnim postovima :), a posebno za ovaj navedeni post od fairy.
sada chistim organizam i pripremam se za ispijanje.specifichno imam problem zuijanja u ushima ,no svakako zhelim da oprobam ovu terapiju zbog kompletnog efekta.
pa javim shta bude.

:hello2:

Vrh

PostPostano: uto feb 01, 2011 2:03 pm 
Član foruma

Kod mene je isto problem sa jekom u usima, odnosno imam nesto sto se zove AUTOFONIJA. Nekada kada pricam, cujem svoj glas u usima i to toliko pojacano i prodorno da mi cijela glava bruji :mrgreen: ne dogadja se cesto i stalno, ali zna iritirati. Kaze medicina da nema lijeka ili se mogu neke stvari poboljsati operacijama. Ali citavsi iskustva stranaca, nije im dugorocno nesto pomoglo. Taj moj problem je u biti prosirenje eustahijeve tube, a uslijed cega mogu samo nagadjati. Ali pretpostavljam da veliki udio ima nezdrav nacin zivota i gomilanje sluzi u glavi i tijelu tijekom 30 godina koliko sam trpao sve zivo i mrtvo u sebe ](*,) No i to je nacin na koji covjek nauci, bolest upozori da nesto nije u redu. Prije nekih godinu i nesto dana sam poceo sa kapanjem kuhanog urina do 1/4 u uho i pomoglo mi je tek nakon neka 2-3 mjeseca svakodnevnog kapanja. Problem vise nisam imao i prestao je potpuno, no problem se vratio nakon 1-2 mjeseca jer sam prestao sa upapavanjem urina.

Mozgao sam malo :read: i skontao tek nedavno da Malahov pise u knjizi kako je najbolje ispirati nos urinom i da je to najbolja i najjaca metoda tjeranja sluzi iz glave, odnosno sinusa i svih kanala oko ociju, usiju i nosa. Poceo sam prije mozda nekih mjesec dana ispirati nos sa urinom ujutro kad se probudim. Uzmem spricu i jedno 1-2 dcl urina protjeram kroz lijevu i desno nosnicu. Osjecaj je dobar, u pocetku je malo peckalo i bilo neugodno , ali sada je sve bez problema. Skuzio sam da mi je pocela izlaziti sluz-slajm tokom dana iako nisam niti bolestan ili prehladjen niti kasljem. Jednostavno pocnu silaziti komadici sluzi-šlajma kroz nos. Nema toga puno, ali zanimljivo je da toga prije ovog ispiranja uopce nije bilo. Vjerujem da je to upravo ona tvrdokorna i sljepljena sluz o kojoj Malahov govori i koja se najteze izbacuje van od sve sluzi po tijelu. Ali najbitnije od svega, moj problem se povukao jedno 70% i to nakon mjesec dana ispiranja nosa urinom. Radujem se zbog sebe i sretan sam zbog toga sto je jedan od najboljih lijekova besplatan i dostupan svima :occasion5: :love3:

Vrh

PostPostano: uto feb 01, 2011 8:58 pm 
Početnik

Dzabaludin je napisao
Citat:
Mozgao sam malo i skontao tek nedavno da Malahov pise u knjizi kako je najbolje ispirati nos urinom i da je to najbolja i najjaca metoda tjeranja sluzi iz glave, odnosno sinusa i svih kanala oko ociju, usiju i nosa. Poceo sam prije mozda nekih mjesec dana ispirati nos sa urinom ujutro kad se probudim. Uzmem spricu i jedno 1-2 dcl urina protjeram kroz lijevu i desno nosnicu. Osjecaj je dobar, u pocetku je malo peckalo i bilo neugodno , ali sada je sve bez problema. Skuzio sam da mi je pocela izlaziti sluz-slajm tokom dana iako nisam niti bolestan ili prehladjen niti kasljem. Jednostavno pocnu silaziti komadici sluzi-šlajma kroz nos. Nema toga puno, ali zanimljivo je da toga prije ovog ispiranja uopce nije bilo. Vjerujem da je to upravo ona tvrdokorna i sljepljena sluz o kojoj Malahov govori i koja se najteze izbacuje van od sve sluzi po tijelu. Ali najbitnije od svega, moj problem se povukao jedno 70% i to nakon mjesec dana ispiranja nosa urinom. Radujem se zbog sebe i sretan sam zbog toga sto je jedan od najboljih lijekova besplatan i dostupan svima

Je li i to radis ukuhanim ili obicnim urinom.
I ako nije ukuhan je li urin gubi na kvaliteti ako ga skupljamo kroz nekoliko dana

Vrh

PostPostano: uto feb 01, 2011 10:00 pm 
Član foruma

Radim sa svjezim urinom, dakle da jos bude topal. Mozes raditi i sa kuhanim, ali ces da bazdis i smrdis poslije malo zesce :angel4: Nije ni to problem, jer kuhani je ipak jaci od obicnog. Meni ovaj obicni svjezi odgovara jer se hranim sirovo i urin mi ne smrdi, niti je slan previse - kao voda.
Malahov kaze u vezi klistiranja i skupljanja urina da je svjezi urin onaj koji nije stariji vise od 48 sati i da je stajao na sobnoj temperaturi. Valjda isto vrijedi i za ispiranje nosa. Ali cim malo stoji, usmrdi se, ali ako ti to nije problem, samo naprijed :thumbup: E posto je on rus, vjerujem da je kod njih sobna temperatura malo niza nego nasa ovdje :mrgreen: Vidis na vjestima da se stalno smrzavaju tamo, ovo kod nas je afrika za njih :angel4:

Vrh

PostPostano: uto feb 01, 2011 10:33 pm 
Član foruma

zanimljivo je ovo što spominješ da urinom se tvrdokorna sluz "otopila" u nosu i tim kanalima u glai.... jer Ehret spominje recept u kojemu iscjediš više limunova sa mesom i možda se zamješa med u to (naravno, sve u vodu) i da neko redovno ispijanje te limun-med vode rezultira otapanjem tvrdokorne sluzi u crijevima i što naravno poboljšava probavu i sve ostalo...

pa mi je pala luda ideja na pamet :mrgreen: dali bi se moglo recimo iscjediti limuna i eventualno ga pomješati s određenom količinom vode da bi se razblažilo i onda u jednu pa u drugu nosnicu, a da taj način dobijemo isti ili sličan efekt ko ti sa urinom? :D

poznato mi je da je limun u neku ruku "svemoćan" takoreći za koješta (zbog svojih iznimnih svojstava), u smislu da djeluje pročiščavajuće i još nekako...

Vrh

PostPostano: sri feb 02, 2011 7:29 am 
Član foruma

Cuj, limun ima sigurno ljekovita i prociscavajuca svojstva. Vjerujem da moze biti od koristi, ali neka netko drugi proba. Ja ostajem na urinu, on je besplatan i sigurno kvaliteniji, a i imam tvornicu koja ga stalno proizvodi :angel4: Limun iz supermarketa je ipak tko zna s cime sprican i mazan prije utovara, a i bere se nezreo. Jedini pravi limun koji se moze kupiti je onaj dalmatinski. Em je veci, em je drugog okusa jer je sazrio pa je ubran. Vise je sladak nego kiseo. A i za to se ne zna jeli sprican ili nije, jer ovi neretvanski mandarinari spricaju sve zivo i mrtvo previse. Mozda i taj limun.

Mozes pokusati limun sa hrenom, to topi sluz sigurno. Ja probao, ali sam se dobro ispekao po ustima i nisam imao osjecaj okusa par dana :mrgreen: ](*,)

Moja zadnja prava sluz je izasla iz sinusa prije 2 godine kod zadnjeg velikog ciscenja. To je bio zeleno-zuti-krvavi gnoj koji sam izbacivao kroz nos. Ali ne kao obicne balce, nego sam dobio upalu vratnih misica koliko sam morao jako puhati, jer su bili jako duboko. Nakon tog ciscenja uz temperaturu lagano 7 dana, vise mi nista nikada nije zasluzilo u nosu, niti mi se stvarala sluz u ustima. Zato se bas cudim sada uz pomoc urina, kako se jos negdje naslo da se topi i cisti. Dakle vjerujem da ona tvrdnja stoji, da je njtvrdokronmija sluz u slojevima naslagana u glavi i da moguce da remeti rad usiju, nosa, ociju, a mi to osjecamo kao bolest ili manji iritirajuci problem kao ovo moje.

Vrh

PostPostano: pet feb 11, 2011 11:17 pm 
Moderator

Hvala džabaludine

:occasion5:

za ovo o sinusima i urinu.

Mislim da je o upotrebi urina kod liječanja sinusa pisao Pantelija ali nisam siguran u kojoj temi.

Postoji još jedna metoda ispiranja nosa ali ovog puta samo sa toplom vodom ( :mrgreen: ) i malo soli a zove se Djala neti (jala neti).... ima na youtubeu:

http://www.youtube.com/watch?v=xU_t6NdBntU

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.