glacova je napisao/la:
Dakle,nabaviću najveći malahit koji se može nabaviti, prirodne sokove baš ne radim,ali eto budem i to,ali muža još ne mijenjam!
Hvala puno na savjetima!
Ako nekog budu interesirala moja iskustva i doživljaji na vikend terapiji bioenergijom i tretmanu iscjeljivanja karme rado ću mu opisati!

Hehe...
Ja o tome nisam razmišljao, ali evo kad me Kosuth podseti, poznavao sam jednu ženu koja isto nije mogla da zatrudni, muž je bio na pregledu i sve je bilo u redu s njegovim alatom, semenom, a zbog nekih sitnih anomalija ona je bila "okrivljena" (valjda neki ožiljci, ili slično)...
No, ona se lečila i lečila... uzalud.
Brak im se brzo raspao jer je njena želja bila tolika da joj ništa drugo nije bilo važno, čak ni muž koji je uvek bio pun razumevanja i predlagao usvajanje...
No, kada se onako u usputnoj vezi zaigrala s jednim drugim tipom, bum..., eto trudnoće...
Tako se desilo i sa njenim bivšim...
Zaključak, najverovatnije nekompatibilnost...
Mislim da je danas najveći problem s nepolodnošću parova vezan za muškarce... iako je naizgled, na pregledima (kod ovih naših nadrilekara) sve ok, ipak bude da nije...
Zato, ja ti nikad ne bih savetao da menjaš muža, ali bih ti zato savetovao, da, ukoliko niste sigurni i u njegovu plodnost (tj do sada nije imao prilike da se 100% osvedoči u svoju plodnost), da oboje sprovedete novi režim ishrane. I to pre svega zato što postoje dokazi, pogotovo za muškarce, da je to efikasno.
Ne moraju sokovi, i obilne salate su dovoljne... ali iz iskustva znam da se, putem frapea (kaša) puno više zeleni može da pojede (preporuka: V. Boutenko radi inspiracije)...
Želim ti uspeh od srca!!!
PS
Sad sam se setio da Jack na svojoj stranici "val znanje" ima u download sekciji neke emisije o ishrani, koje, takođe, potvrđuju ovu priču, i to baš vezano za plodnost i voćne frapee, ako se dobro sećam...