Ma ne možemo mi tu ljudi protiv zakona ništa,bar ne tako pojedinačno. Kontrolori prave haos na sve strane.
Nekim čudom, uspeo sam da preskočim sve vakcinacije osim onih dok sam bio klinac - i tada sam od svih tih obaveznih valjda primio samo jednu. Nekako me nikad nije privlačila ideja o tome, iako nisam imao strah. Sada sam, izgleda, otporan na grip i ostale zarazne bolesti tog kalibra jer se ne zarazim čak ni kada sam u stalnom kontaktu sa nekim ko je bolestan. Nemam pojma kako sam to uspeo izbeći - tek mnogo mi je drago, hehe

Pantelija je napisao/la:
Po ovom zakonu svaki pedijatar je dužan da vam ponudi da potpišete izjavu da ne želite da vakcinišete svoje dete na sopstvenu odgovornost.
Dobro, a posle toga mogu da zezaju čoveka jer nevakcinisano dete "predstavlja pretnju za ostalu decu kao nosilac" Besmislica, da - ali poenta je to da kad se baš nakopiste - mogu da prave probleme poštenom svetu, kao i uvek. To su već pokazali na nekim primerima iz EU, SAD i ostalih "razvijenih" zemalja. Ovi naši, kakvi su - će prvom prilikom uzeti pelcer odatle.
U svakom slučaju - nevakcinisanje deteta u moderno vreme ostavlja i roditelje i dete na riziku da im iz NWO prave probleme. Do toga naravno možda i neće doći, ali uvek postoji mogućnost. Čak i ako se ljudi odluče skrivati iza rupe u zakonu - i za tu rupu, nažalost, postoji rupa. Ja sam imao sreće jer je tokom tog vremena kada sam trebao biti vakcinisan država bila u potpunom rasulu.