Sada je: sub maj 03, 2025 6:58 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 705 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 36  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Vakcine
PostPostano: uto aug 02, 2011 8:26 am 
Član foruma

http://www.vecernji.hr/vijesti/20-godin ... nak-315224

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: čet aug 04, 2011 1:37 pm 
Član foruma

evo da i ja bacim par svjezih vijesti iz podrucja cijepidlachenja ;)

http://www.fastcompany.com/1730510/vacc ... battle-hiv
"MIT scientists have worked out how to encase potent vaccines in nanoparticle shells--creating nanovaccine delivery systems, a trick that could have serious implications in fighting difficult-to-kill viruses like HIV. ... " da jos i cijeli hiv hoax je u djiru, mada ni dan danas pojhma nemaju sto je to uopce ne zna se tocno odrediti ta bolest tj sindrom grupnih poremechaja bolesti, u svakoj zemlji vrijede drukcija pravila za odredjivanje aidsa, potpuni smijeh oko svega toga, ali naravno nanotech vakcina stizhe to je bitno

http://www.physorg.com/news/2011-02-vir ... unity.html
"Emory postdoctoral fellow Sudhir Pai Kasturi, PhD, created tiny particles studded with molecules thatturn on Toll‑like receptors. He worked with colleague Niren Murthy, PhD, associate professor in the Wallace H. Coulter Department of Biomedical Engineering at Georgia Tech and Emory University. .. "

pozz

Vrh

PostPostano: ned aug 07, 2011 3:13 pm 
Početnik

sinke je napisao/la:
Jack ti je odgovorio ali ipak, moguće je da te neki vrtići traže potvrdu o cijepljenju. Neka od rješenja kojima su pribjegli moji prijatelji i poznanici su sljedeća:
- fotošopirali su potvrdu :mrgreen:
- izvlačili su se da su je zaboravili ponijeti i to toliko puta dok ovi u vrtiću nisu zaboravili na to :P
- objasnili su da ne cijepe svoje dijete iz vjerskih razloga (kažeš da si pripadnik Hare Krišna i garant nemaš problema!).

Hvala obojma.
Sve to sto Jack navodi mi je vec poznato, ali isto tako znam da u masu vrtica traze djetetov kalendar cijepljenja; zapravo sam krivo formulirala pitanje, interesiralo me sto napraviti kada se nades u situaciji da te traze potvrdu o cijepljenju ili sto vec :wink:
Kako mi je vec odgovoreno, sto rec nego hvala :)

Vrh

PostPostano: uto aug 09, 2011 11:09 pm 
Član foruma

tamaraHZ je napisao/la:
sinke je napisao/la:
Jack ti je odgovorio ali ipak, moguće je da te neki vrtići traže potvrdu o cijepljenju. Neka od rješenja kojima su pribjegli moji prijatelji i poznanici su sljedeća:
- fotošopirali su potvrdu :mrgreen:
- izvlačili su se da su je zaboravili ponijeti i to toliko puta dok ovi u vrtiću nisu zaboravili na to :P
- objasnili su da ne cijepe svoje dijete iz vjerskih razloga (kažeš da si pripadnik Hare Krišna i garant nemaš problema!).

Hvala obojma.
Sve to sto Jack navodi mi je vec poznato, ali isto tako znam da u masu vrtica traze djetetov kalendar cijepljenja; zapravo sam krivo formulirala pitanje, interesiralo me sto napraviti kada se nades u situaciji da te traze potvrdu o cijepljenju ili sto vec :wink:
Kako mi je vec odgovoreno, sto rec nego hvala :)

Pozdrav svima!

Ja zivim u Rusiji. Ovde je po pitanju vakcina takodje situacija veoma komplikovana.Daleko vise jer moja zena je po prirodi plasljiva i sujetna a pritom neinformisana.Tako da ja sa njom vec dve godine imam pravi rat po pitanju vakcinisati dete ili ne.Nismo dete vakcinisali jos nijednom.Pred porodjaj je dok je popunjavala neki obavezan upitnik o zdravlju napisala na moj nagovor da sam ja kao dete imao veoma veliku alergijsku reakciju od vakcina ni da mi je sluh u znatnoj meri ostecen zbog toga. I jos je ona tu nadodala svega,tako da je glavni doktor odobrio da dete ne bude vakcinisano u narednom periodu,dok neojaca a zatim uz konsultaciju pedijatra. Medjutim zenu su posle toga naplasili pedijatri i ona je pristala da detetu uradi neki test na tuberkolozu.Za taj test ja nisam znao da takodje izaziva nus pojava pa sam ga odobrio.Medjutim dete se momentalno razbolelo i imalo je krv u stolici-sto je izazvano nekom alergijskom reakcijom na proteine . Bile su u bolnici dve nedelje i kao sto mozete da predpostavite -lekari nisu mogli da utvrde uzrok bolesti. Do danas vise nismo vodili dete na vakcinisanje i ono je hvala Bogu dobro! Ovde u Rusiji takodje ne mozete da upisete dete u obdaniste ili skolu bez vakcina.Moze ali veoma tesko i ja vec planiram da za upis u obdaniste spremim mito.Inace nema sanse. Za skolu ,jos nerazmisljam a verujem da cemo imati komplikacije.

Vrh

PostPostano: pon aug 29, 2011 7:35 pm 
Član foruma

NaturalNews exposes secret vaccine industry ties and military involvement with Institute of Medicine, reveals fatal conflicts of interest at IoM

Learn more: http://www.naturalnews.com/033455_Institute_of_Medicine_vaccines.html

"What's a public health information technology program? It is a cybersecurity technology system used to track people who have been vaccinated while monitoring the spread of infectious disease (which the IoM admits is caused by the vaccines themselves). Remember: Most people who are diagnosed with infectious disease are the very same people who were vaccinated against those diseases! (http://www.naturalnews.com/033399_v...)"

"Continuing with our truth telling about the IoM, today we bring you what might truly be the most important story we've published this year. In it, we expose the IoM's little-known ties to vaccine manufacturers, junk food companies and even Monsanto!

Even more shockingly, we also expose the IoM's ties to the military industrial complex, which gives the IoM untold millions of dollars and then reviews the IoM's reports before they get published.

If you are ready to take the red pill and follow the white rabbit to learn the truth about the Institute of Medicine -- and why its reports on vaccines simply cannot be trusted."

Vrh

PostPostano: ned sep 04, 2011 5:23 pm 
Član foruma

Poshto je tema obemna i neznam dal je ovo nekad neko postirao pa evo nije na odmet da josh jedan put, putem grafikonima prikaz za to kako su broj oboljeni raste sa uvogenje vakcine

http://www.whale.to/vaccine/Immunizatio ... RO2009.pdf

Inace ne pishem odavno jer stvarno imam jako puno obaveze po kuce, shto ne znaci da vas ne sledim redovno :roll: ,pisala sam ovde negde ali evo nakon neko vreme samo jedan update.

Moje oshtecheno vakcinitano dete ima dokument da imamo postvakcinalna epilepsija i cerebralna paraliza II-III. Imam dokumet koji kaze da je vakciniranje kontraidicirano, meni to ne menja situaciju ali ako promeni bar jedno mishljene da neko odluci da prestane vakcinirati svoje dete to je za mene uspjeh. JOsh imamo puno bitke u zivotu i polako saniramo posledice a alternativni i etericni pristup daje jedino rezultate. Interesantno i bash u ovaj momenat na jedan makedonski partal za roditelje i dece postoi debata u stilu za ili protiv vakcinacije gde ima i jedna anketa i rezutate za proteklih 2 godina su otprilike ovakve

Protiv vakcinacija -30
za vakcinacije-46
josh nisam odlucio-26

josh jedan kuriozitet je da nakon shto sam prezentirala svoj sluchaj josh 3 roditejli su se ukljucili u taboru protiv. PO meni je to pravo otkrovenie i jako uzbugeno dozivljavam rezultate i same debate koje su bash produktivne u sredinu koja bash i puno ne radi na sebe ,na svoje bugenje, u globala ljude koje etiketiraju ljude koje razmishljaju razlicito od njih, ali neshto se menja, i to drasticno, zashto je to tako imam nekoliko teza ali jako malo vremena da ih prezentiram :)

Vrh

PostPostano: ned sep 04, 2011 5:42 pm 
Član foruma

Meya zdravo!

Dali mozes da mi kazes koja vakcina je razbolela tvoje dete? Dali znas ime vakcine i protiv cega je?

Vrh

PostPostano: ned sep 04, 2011 6:34 pm 
Član foruma

Petovalentna Pentaxim, proizvoditelj Sanofi, Di-Te-Per acelularna sa hemofilus a i josh neshto ali je irelevantno .Sama sam je kupila, sama donela iz Beograda, sama organizirala vakciniranje, a bila sam clanica ovog foruma godine pre citala sam puno za vakcinacija i odluka je bila da ne vakciniramo dece. Kao reprogramirana za mesec dana zbog razloge koe nemogu objasniti, sam odlucila da cu ipak vakciniati dece ali navodno sa "Bezbedne" vakcine i eto, josh jedan zakljucak da takve ne postoje.. Sad sama odgovorno stojim zad svoje odluke, i bar nemogu reci kao ostali svet i posociti krivca za stanje mog deteta., u sushtini sam to ja, znala sam ali greshno odlucila. E sad sam na novi pohod kako da progem i polozim ovu novu shkolu i misiju koja je jako jako teza neuporedlivo sa prethodne borbe jer moram preko deteta uciti, ali, ocito da nisam dovoljno naucila iz ranijeg iskustva, ali prihvatam situaciju i vec radim na nju i imam jako pozitivne rezultate.

Vrh

PostPostano: ned sep 04, 2011 6:44 pm 
Član foruma

meya je napisao/la:
Petovalentna Pentaxim, proizvoditelj Sanofi, Di-Te-Per acelularna sa hemofilus a i josh neshto ali je irelevantno .Sama sam je kupila, sama donela iz Beograda, sama organizirala vakciniranje, a bila sam clanica ovog foruma godine pre citala sam puno za vakcinacija i odluka je bila da ne vakciniramo dece. Kao reprogramirana za mesec dana zbog razloge koe nemogu objasniti, sam odlucila da cu ipak vakciniati dece ali navodno sa "Bezbedne" vakcine i eto, josh jedan zakljucak da takve ne postoje.. Sad sama odgovorno stojim zad svoje odluke, i bar nemogu reci kao ostali svet i posociti krivca za stanje mog deteta., u sushtini sam to ja, znala sam ali greshno odlucila. E sad sam na novi pohod kako da progem i polozim ovu novu shkolu i misiju koja je jako jako teza neuporedlivo sa prethodne borbe jer moram preko deteta uciti, ali, ocito da nisam dovoljno naucila iz ranijeg iskustva, ali prihvatam situaciju i vec radim na nju i imam jako pozitivne rezultate.

Meya jako mi je zao! Ja imam malu devojcicu koja nije primila vakcinu nijednu ! Ja se sa zenom borim vec dve godine ali ona je zapela da dete vakcinise. Zaista se bojim i ne znam sta da radim.Hvala ti na tvojem odgovoru!
Zelim ti puno srece i tvojem detetu u borbi za oporavak!

Vrh

PostPostano: pon sep 05, 2011 4:06 am 
Početnik

Nikita je napisao/la:
Meya jako mi je zao! Ja imam malu devojcicu koja nije primila vakcinu nijednu ! Ja se sa zenom borim vec dve godine ali ona je zapela da dete vakcinise. Zaista se bojim i ne znam sta da radim.Hvala ti na tvojem odgovoru!
Zelim ti puno srece i tvojem detetu u borbi za oporavak!

http://www.youtube.com/watch?v=rWZiIDyMYeU

Vrh

PostPostano: uto sep 06, 2011 12:57 pm 
Član foruma

meya, jako mi je zao sto je tvoje dete tako proslo, drzim ti palceve i zelim ti svu Snagu i Mudrost ovog sveta da se izboris! :love3: :love3: :love3:

Nikita, da li je tvoja supruga procitala knjige na tu temu, ima ih bezbroj, kao majci bi trebalo da joj se upali svetlo da to nije dobro?
Neosudjujem je, vec samo pitam da li je sama nesto citala o tome, nemoze to samo iz price, mora da dozivi istinu...

JA moju ceru takodje ne vodim u "savetovaliste" , ja ga zovem kvariliste, ponekad nam stignu pozivi ali ostaje na tome.

Neznam ljudi sta da vam kazem, svako zna sta je najbolje za njegovo dete, ono iako nezna, covek se trudi da radi onako kako oseca, ja jednostavno iz dubine svog bica osecam odbojnost od vakcinacije i toliko sam se i nervirala i jos uvek mi nije sve jedno kad mi dodje poziv, da apsolutno nemam volju vise da radjam decu i opet prolazim kroz isto...mislim kako god se okrenes dupe ti je od pozadi.

Ali jedno znam sigurno, da su vakcine neophodne za razvoj imuniteta od raznih bolestija, ljudi bi odavno izumrli!!!!!!!!!!
Posto to nije slucaj, zakljucak se namece sam po sebi. ne mora covek da bude izrazito inteligentan da bi shvatio ovo, jednostavno treba koristiti logiku i to je sasvim dovoljno u ovom slucaju!

Vrh

PostPostano: uto sep 06, 2011 2:47 pm 
Član foruma

Fairi zdravo!

Kao sto si sam napisala 'ljudi treba da su inteligentni da bi sve to razumeli' A to nije slucaj sa mojom zenom. Tesko pokazuje interesovanje da bilo sta procita ili pogleda na moj predlog.Uglavnom odmahuje glavom u fazonu da sam ja smesan sa svim ti svojim ludorijama. Ona ti je pravi sluga matriksa .Nazalost bojim se da nevakcinise dete bez mojeg znanja.Ja se secam kao mali kako sam arlaukao posle vakcine u rame koju sam dobio. Secam se da sam bezbroj puta ponovio 'zasto mama'!....to je bila izgleda vakcina protiv tuberkoloze i secam se da mi je cela ruka otekla i strasno bolela a u glavi mi je zijalo i tutnjalo strasno.
Ne znam sta da radim -jednostavno borim se koliko mogu.Negde sam procitao da ako po mogucnosti dete nevakcinisem do pete ili seste godine .Tada deciji organizam izgradi svoj imunitet koji je kakav takav.Pa ako posle toga vakcinise -nije tako strasno kao u prvih meseci ili godina zivota.
Ja lekare organski ne podnosim. Secam se kao mali pre operacije krajnika su dosle casne sestre u bolnicu ,koje su tu nesto radile kao inkasanti.I ne znam zasto su mene provocirane.Verovatno zato sto sam bio prilicno ziv i vecito se nesto izmotavao.One su mi se rugale i ponavljale da ce mene najvise da boli operacija...I vestice su me toliko namadjijale da sam ja zaista posle operacije ridao od bolova dok su druga deca podnela operaciju normalnije bez takog cicanja.A one su dosle posle opet i opet mi se rugale kako sam slab i kako su one bile u pravu. Od tada kad ih vidim na ulici -bezim od njih ko djavo od krsta. Slicno je i sa lekarima. Ne idem osim u krajnjem slucaju i to samo provereno.

Vrh

PostPostano: uto sep 06, 2011 3:12 pm 
Član foruma

Ajoj... suosjećam sa svima i nemam što pametnog za reći osim ono što i sama činim. Izbjegavam ih dakako ali pokušavam ih gledati ne kao neprijatelje već ih gledam ko ljušture, organske portale.... no nadam se uvijek da ću u njima dodirnuti zrno humanosti pa im i prilazim tako da taknem. Šta ja znam, kao prvo uvijek idem ljubazna, objasnim im svoje dvojbe i svako malo naglašavam njihovu školovanost i stručnost.... nekako zasad plivamo i zaobilazimo.... nije lako. Važno je oslobodit se straha, ima, zaista IMA djece koja idu i u školu necjepljena, sustav se može zaobići. Važno je informirat se sa ljudima koji isto tako misle i mjenjati iskustva, kad čovjek misli da je sam i da se bori protiv diva i da je nemoguća borba onda u startu gubi.
Mi to možemo ljudi! A što se tvoje žene Nikita tiče - samo polako, malo je pusti, nemoj je puniti sa informacijama jer to bude kontraproduktivno, daj joj do znanja, daj joj par argumenata i pusti, vjerujem da će početi razmišljati s vremenom. I ja sam prvo i drugo dijete (drugo do 3.god) sve procjepila, nisam znala, tek sa 3 djetetom sam krenula sa korištenjem mozga... nažalost ali dobro da je i tako. Tužno je to sve, oni sa tim cjepivima narušavaju mnogo toga djetetu.... ali nekako sam sigurna da smo mi... ljudi, djeca prekrasna bića i da nas ne mogu samo tako uništiti, imamo mi mnogo potencijala i oporavljamo se i rastemo duhovno bez obzira koliko nas sprečavali.

Vrh

PostPostano: uto sep 06, 2011 7:33 pm 
Član foruma

Nikita, definitivno je bolje sto kasnije krenuti sa tim, ono najbolje je nekrenuti uopste, ali uvek od dva zla biras manje.
Kazu da se deci najvise narusi imunitete bas kad su mala, pa deca to pocinju pokazivati tek sa 5-6 godina, onda krecu zajebancije...
Trudite se, ja neodustajem, stalno se trudim da mom detetu sto vise ojacam imunitet, iako zivimo u zagadjenom gradu. Nejede ona sve sto je super zdravo, bira , zeza, ali se koliko toliko trudim i borim protiv slatkisa i grickalica, jos uvek joj cedim sokove od voca, voce nece drugacije da jede i tako. I primeti se razlika, znaci samo hrabro i trudite se da radite najbolje sto mozete, ostalo ce valjda doci samo po sebi!
Puno, puno pozdrava!

Vrh

PostPostano: sri sep 07, 2011 8:23 am 
Član foruma

Fairy je napisao/la:
Nikita, definitivno je bolje sto kasnije krenuti sa tim, ono najbolje je nekrenuti uopste, ali uvek od dva zla biras manje.
Kazu da se deci najvise narusi imunitete bas kad su mala, pa deca to pocinju pokazivati tek sa 5-6 godina, onda krecu zajebancije...
Trudite se, ja neodustajem, stalno se trudim da mom detetu sto vise ojacam imunitet, iako zivimo u zagadjenom gradu. Nejede ona sve sto je super zdravo, bira , zeza, ali se koliko toliko trudim i borim protiv slatkisa i grickalica, jos uvek joj cedim sokove od voca, voce nece drugacije da jede i tako. I primeti se razlika, znaci samo hrabro i trudite se da radite najbolje sto mozete, ostalo ce valjda doci samo po sebi!
Puno, puno pozdrava!

hvala na podrsci!

Hocu da napisem i to da moja zena podsvesno zna da je to lose vakcine! Zna ona da je to zlo! Ali isto tako nazalost,nacitala se nekakvih gluposti na internetu gde plase majke svakakvim pa cak i smrtnim slucajevima dece koja nisu primila vakcine. Sad ona bira iznedju dva zla ali bi da odgovornost skine sa sebe i prebaci na lekare(koji u svakom slucaju nece biti krivi) ili na mene ako nevakcinisemo dete.Tako da....

Juce sam bas citao tekst Ivone Zivkovic o vakcinama protiv tetanusa!

http://www.ivonazivkovic.net/TETANUS.html

Vrh

PostPostano: sri sep 07, 2011 9:29 am 
Član foruma

Nikita je napisao/la:
Hocu da napisem i to da moja zena podsvesno zna da je to lose vakcine! Zna ona da je to zlo! Ali isto tako nazalost,nacitala se nekakvih gluposti na internetu gde plase majke svakakvim pa cak i smrtnim slucajevima dece koja nisu primila vakcine. Sad ona bira iznedju dva zla ali bi da odgovornost skine sa sebe i prebaci na lekare(koji u svakom slucaju nece biti krivi) ili na mene ako nevakcinisemo dete.Tako da....l

Ako vam je dete zdravo i bez vakcina, trebalo bi da shvati konačno da mu vakcine nisu ni potrebne. Ostaje samo da nađeš primere bolesne dece koja su redovno vakcinisana, a takvih imaš dosta.

Vrh

PostPostano: uto sep 20, 2011 5:03 pm 
Član foruma

ako netko još nije siguran:

http://www.naturalnews.com/033584_Dr_Maurice_Hilleman_SV40.html

i ovo:

http://www.naturalnews.com/033585_Gardasil_contamination.html

Vrh

PostPostano: pon sep 26, 2011 8:33 pm 
Član foruma

http://www.mondo.rs/s218860/Magazin/Beb ... kcine.html
Evo i doktori love u mutnom sigurno primaju provizijju sto preporuce druge vakcine a,jedina utjesna stvar je da evidencije vakcinisane djece nije pouzdana pa se moze slagati da je djete to obavilo.

Vrh

PostPostano: pon sep 26, 2011 9:28 pm 
Član foruma

Vakcine su biolosko oruzje,bog zna kolko su ljudi ubili a autizam,dijabetis itd su direktnoi vezani za vakcine.Nedajte da bodu vasu decu tim zlom.

Vrh

PostPostano: sub okt 01, 2011 9:45 pm 
Član foruma

Evo uhvatili ga "zivog" shto ce koristiti da bi smanjio svetsku populaciju da bi ostvario svoju jednu zelju smenjanje emisiju CO2 gasova u atmosferi. :)

http://www.youtube.com/watch?v=rf84CTrM ... ture=share

Ma pervezije su sve veche, slepish sve vishe, a ovih koji su razlichiti i razlicito razmishljaju odmah se aktivira lov "vjeshtice". Ovo pishem jer u makedoniju vodi se jedna jako zeshka debata na jedan forum postirala sam ga gore, pa administratorica cenzurira i brishe postove na ljude koje su kontra vakcinacije, a cak sam i dobila poruku da ohladim glavu da ne bi zbrisali kompletnu temu koja je inache na 51 fenomenalnih stranica a 2 puta su je brisali zbog navodnih napada hakera.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 705 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 36  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.