Tazika je napisao/la:
Ponavljam se: vi koji imate školsku djecu koju nećete dati cijepiti, pazite na VODORAVNI PRENOS cjepiva: cijepljena djeca nekoliko dana (od 3-30 dana, kako koje cjepivo) izlučuju one bolesti za koje su dobila cjepivo. To je vrijeme kada se necijepljeno dijete može zaraziti od cijepljene djece (kihanje, kvake, WC-i...)
E od ovog mi se dize kosa na glavi.
RAzmislite malo da li to moze da se normalno izbegne. NAjbolje bi bilo da svi roditelji koji nisu vakcinisali svoju decu, tu istu ostave kod kuce do kraja zivota i zabrane da se druze i mesaju sa drugom decom, kod vas u tom periodu ili bolje receno celog zivota ne sme niko da dolazi u posetu a kamoli da se rukuje sa vama, ne daj Boze da poljubi vase dete.
Ljudi bre razmislite malo, jer su nam svrake popile mozak ili koj nam je djavo
PA sa jedne strane veliki strah od vakcina, a sa druge strane deca su na smrt ugrozena od nevakcinacije, pa ajde odmah da uzmem konopce i da se obesim o prvo krivo drvo jer je zivot po tim pravilima apsolutno nemoguc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jedino mozemo da se trudimo da ojacamo imunitet detetu, da moze lakse da se nosi sa svim da kazem "izazovima okruzenja".
Jer svatate kako radi patokratija, pa pokusavaju totalno da nas slude, da nemozemo vise da podignemo glavu od problema. S jedne srane srah od vakcina, a sa druge cik se usudi da nevakcinises, ako i to uradis onda dete u karantin do kraja zivota.
PA deca moraju normalno da rastu i da se druze sa drugim ljudima.
JA vas iskreno molim da dobro porazmislite kad pisete takve komentare, jer je sve to suludo, pa ja sad kad izvedem dete u parkic, odakle znam koje je kad vakcinisano, sta treba da radim, da idem okolo i da pitam, sutra kad krene u skolu, ako prezivimo dokle, a ja pod ovakvim stresom vise pitanje je, jer me srcka ziga svaki dan, treba da mesecima neide u skolu dok se sve ne izcisti, pa malo ide pa opet neide, bre dal je to normalno...
NA kraju cu samo da navedem jedan primer medicinske sestre iz grada u kom zivim, naime pre 16 godina nije htela da vakcinise svoje drugo dete, svog sina, verovatno se nesto desilo, cim je ona to odlucila, meni je rekla da je gledala o tome na tv, cistio sumnjam, nebitno. Ona je svoje dete normalno odgajala, ja je pitam pa sta je jeo, da li ste vodili racuna o tome, ona mi je rekla da je jeo sta se imalo u kuci, nista posebno.
JAsna stvar. TAj klinac je danas ziv i zdrav, ide normalno u skolu od svoje sedme godine, jede verovatno sta i ostala deca i nikad nije lezao ni jednu zaraznu bolest !
pozdrav