Sada je: pon maj 12, 2025 9:55 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 953 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 48  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sub maj 02, 2009 4:06 pm 
Član foruma

Arja je napisao/la:
Na forumu.
Dostupne svima koje to interesuje: za samostalno proučavanje. :wink: Ok?

Aha... znaci mi smo sad odvojeni (sekta) koji nismo u duhu ovog foruma od onih koji to jesu makar i prenosli totalno pogresne informacije!!

imam bolji predlog... da se podeli tema na sungazing po HRM-u koji cu licno ja da predvodim jel cu da cuvam CISTOTU i JEDNOSTAVNOST sungazinga po HRM-u onog koji je bio na HRT-u u emisiji " Na rubu znanosti" i na sungazing po tamo nekim guruima ili mozda samonaduvanim balkanskim mudracima...

slika

http://sungazingsolarnajoga.ourtoolbar.com/

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 02, 2009 4:21 pm 
Član foruma

Evo licno dajem doprinos informacijama o hranjenju suncem ...

http://cybermikan-sungazing-srbija.webs.com/benefitisungazinga.htm

http://cybermikan-sungazing-srbija.webs.com/uputstvaiinformacije.htm

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 02, 2009 4:23 pm 
Moderator

I ja imam predlog: da napraviš forum na svom sajtu i tamo predvodiš ovu temu.

Na ovom forumu volimo da razgledamo informacije sa raznih strana.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 02, 2009 4:24 pm 
Član foruma

Arja je napisao/la:
Na forumu.
Dostupne svima koje to interesuje: za samostalno proučavanje. :wink: Ok?

iskreno owaj zadnji post od nelesko-a bi trebalo prebaciti unutar teme "hranjenje suncem" jer su informacije jako interesantne. takodjer i prwi post od bellatrix na owoj stranici: http://www.galaksija.info/forum/viewtop ... &start=160
kad je bal nek' je maskenbal. :wink:

hvala arija...

:love12:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 02, 2009 5:30 pm 
Član foruma

Arja je napisao/la:
I ja imam predlog: da napraviš forum na svom sajtu i tamo predvodiš ovu temu.

Na ovom forumu volimo da razgledamo informacije sa raznih strana.

Mi to imamo tamo kao sto imamo pravo i da budemo ovde!!! A sto se sad ljutite, kad opet gospodin pantelija koji vam je i predlozio da uradite ovako kako jeste uradili ima tamo glavnu rec, i to ne bi bio problem da su informacije koje on iznosi o sungazingu ciste i ne okaljane!!! ???

Naglasavam da sam u sungazing usao iz protestantske crkve darova i nemam nikakve veze sa starijim praksama joge, meditacije... i time posto nema svakvih miksova u meni za razliku od nekih drzim cist sungazing po HRM metodi! Takodje ne plasim ljude, niti im dajem dezinformacije!!!

Mozda sam malo pod uticajem Igora iz Novog Sada da zadrzim cistotu sungazinga ali to je covek koji je uradio praksu do kraja 270 dana i dalje sad radi i sad ce neko ko je na svega nekoliko minuta da uvodi neke svoje sugestije, svoja pravila i druge metode... Pa znate li vi pojedini sta radite?

Kada su se ljudi masovno otvorili za sungazing? Kada je pantelija na sajtu napisao svakakve stvari da odvrati ljude od njega, da ih uplasi od te prakse? Pisem iz licnog iskustva jel sam i ja imao nedoumica i strah da pocnem kada sam procitao njegovo uputstvo za " Sigurno gledanje u sunce" (sa iskusnim guruom, da je samostalna praka opasna... )

Eto sve cu vam reci u lice i ovaj svet i okolina ce se promeniti na bolje!!!

Zao mi je sto vam mi INDIGOVCI (Indigo Deca) toliko muke zadajemo, ali mi koji smo probudjeni i koji znamo zasto smo ovde necemo stati dok ne ostvarimo svoju misiju koju smo dobili od rodjenja!!!

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 02, 2009 5:43 pm 
Član foruma

Suncokret je napisao/la:
Dilema i početničko pitanje praktične prirode:

Može li se gledati/zuriti u sunce a da popratna pojava ne bude "oslobađanje kundalini"" o kojem toliko raspravljate?

Sa ovo malo informacija koje sam našla ovdje i na srodnim sajtovima,sigurna sam da ne želim eksperimentisati sama sa chakrama,pranom, kundalini,tantrom ili kako god već nazivali to što rade neki od vas.
Nije mi ni do "prosvjetljena", sasvim mi je ok. u stanju u kakvom sam sad, volim svoju uspavanost i ako "budjenje" nosi sa sobom sve te shizoidne simptome kakve nalazim u pisanju nekih članova, hvala ali ne hvala! [-X
Na zurenju sam 8 minuta, držeći se pravila i sasvim mi je ugodno.
Motiv za to mi je bila radoznalost (da ne bude radoznalost je ubila mačku!) i nadanje da ću se dodatno energizirati (jesam), eventualno podići imunitet i doprinjeti dobrom zdravlju (ne znam jesam li , jer sam i inače zdrava).

Nadam se odgovoru nekog od iskusnijih članova čije me znanaje o svemu ovom zaista fasciniora. Hvala!

Pozdrav Suncokret

U Sungazingu imam iskustvo koliko i ti ali po postu vidim da sa takvim stavom za tebe nema opasnosti sa kundanečim ili bez njega.

Inače upoznao sam dosta ljudi koji pričaju o stvarima koje si nabrojala i u svim slučajevima to su bile samo zabavne priče i maštanja.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 02, 2009 5:58 pm 
Član foruma

Bogurči je napisao/la:
Suncokret je napisao/la:
Dilema i početničko pitanje praktične prirode:

Može li se gledati/zuriti u sunce a da popratna pojava ne bude "oslobađanje kundalini"" o kojem toliko raspravljate?

Sa ovo malo informacija koje sam našla ovdje i na srodnim sajtovima,sigurna sam da ne želim eksperimentisati sama sa chakrama,pranom, kundalini,tantrom ili kako god već nazivali to što rade neki od vas.
Nije mi ni do "prosvjetljena", sasvim mi je ok. u stanju u kakvom sam sad, volim svoju uspavanost i ako "budjenje" nosi sa sobom sve te shizoidne simptome kakve nalazim u pisanju nekih članova, hvala ali ne hvala! [-X
Na zurenju sam 8 minuta, držeći se pravila i sasvim mi je ugodno.
Motiv za to mi je bila radoznalost (da ne bude radoznalost je ubila mačku!) i nadanje da ću se dodatno energizirati (jesam), eventualno podići imunitet i doprinjeti dobrom zdravlju (ne znam jesam li , jer sam i inače zdrava).

Nadam se odgovoru nekog od iskusnijih članova čije me znanaje o svemu ovom zaista fasciniora. Hvala!

Pozdrav Suncokret

U Sungazingu imam iskustvo koliko i ti ali po postu vidim da sa takvim stavom za tebe nema opasnosti sa kundanečim ili bez njega.

Inače upoznao sam dosta ljudi koji pričaju o stvarima koje si nabrojala i u svim slučajevima to su bile samo zabavne priče i maštanja.

Slazem se i da dodam samo da je kundalini Bozanska Energija koja vam se podize bez ikakvih opasnosti suptilnim budjenjem solarnom jogom, ali ako vi NECETE da vam se podize kundalini, on se nece ni podizati... jel Bozanska Energija ne radi nista na silu, sve se desava u skladu sa vasom voljom, eto zato ti je Bogurci rekao da sa takvim stavom nemas cega da se plasis... kundalini ne ide na silu nikad!!!

zato i HRM kaze:

as i told you there is no bad effect. kundalini gets activated and also the chakras and everything happens with peace and joy.you dont require the master to be with you.you are your own master. sungazing is the supermost practise and is safe and is also guru free and cost free.do it safely with faith and without haste. ok

Pa zar bi nas lagao ili nam dao dezinformacije???

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 02, 2009 6:28 pm 
Član foruma

Citat:
Pa zar bi nas lagao ili nam dao dezinformacije???

Sad si već postao neozbiljan. :mrgreen:
Da si razumio što je Sophia napisala,razumio bi i što ti je HRM napisao.
Citat:
Zao mi je sto vam mi INDIGOVCI (Indigo Deca) toliko muke zadajemo, ali mi koji smo probudjeni i koji znamo zasto smo ovde necemo stati dok ne ostvarimo svoju misiju koju smo dobili od rodjenja!!!

he he he uh pa to je nešt sasvim drugo ljudi,pa to zaista nisam znao da ovdje imamo posla s INDIGOVCEM.
Ako je tako,onda on zna istinu o svemu a ne samo o sungazingu. :notworthy: :notworthy: :notworthy: :king:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 02, 2009 6:51 pm 
Moderator

Citat:
Mi to imamo tamo kao sto imamo pravo i da budemo ovde!!! A sto se sad ljutite, kad opet gospodin pantelija koji vam je i predlozio da uradite ovako kako jeste uradili ima tamo glavnu rec, i to ne bi bio problem da su informacije koje on iznosi o sungazingu ciste i ne okaljane!!! ???

Ne ljutim se nimalo. A i mislim da je epizoda višestruko poučna. :wink:
A sada i ti pokušaj da saslušaš a da se ne naljutiš:
Pročitaj pažljivo postove članova i razmisli o njihovim reakcijama – ja vidim zabrinutost da će sunce izazvati štetne posledice.

Jedna od zamerki je da je sungazing „guru-free“ tehnika (sa čime ću se uzgred u potpunosti složiti). Ali da li uočavaš da sam tvoj nastup upravo ima odlike jednog guru-pristupa?

Sungazing bi trebalo da doprinese većoj harmoniji, manjem stepenu konfliknosti i slično. Međutim, na ovoj temi prevladava stalno prepucavanje, optuživanje, uzimanje sebi apsolutno prava za odlučivanje da li je nešto istinito, ispravno, ... oduzimanje prava drugima da donesu svoj sud i slično.

A mogu i da nastavim.

Citat:
Mozda sam malo pod uticajem Igora iz Novog Sada da zadrzim cistotu sungazinga ali to je covek koji je uradio praksu do kraja 270 dana i dalje sad radi i sad ce neko ko je na svega nekoliko minuta da uvodi neke svoje sugestije, svoja pravila i druge metode... Pa znate li vi pojedini sta radite?

Aha. Samostalno razmatraju podatke. :wink:

Citat:

Slobodno. Zato je ovaj internet dobar: kreiraš svoje mestašce na netu i širiš svoju misiju koliko hoćeš. Učlaniš se na neki drugi forum i poštuješ njegove specifičnosti. To ne bi trebalo da bude teško za probuđene pojedince.

Citat:
iskreno owaj zadnji post od nelesko-a bi trebalo prebaciti unutar teme "hranjenje suncem" jer su informacije jako interesantne. takodjer i prwi post od bellatrix na owoj stranici: http://www.galaksija.info/forum/viewtop ... &start=160
kad je bal nek' je maskenbal.

Slažem se. Ima još dobrih postova ili kraćih diskusija.
Prebaciću ih … al’ poooolako.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 02, 2009 7:10 pm 
Član foruma

Arja je napisao/la:
Citat:

Ne ljutim se nimalo. A i mislim da je epizoda višestruko poučna. :wink:
A sada i ti pokušaj da saslušaš a da se ne naljutiš:
Pročitaj pažljivo postove članova i razmisli o njihovim reakcijama – ja vidim zabrinutost da će sunce izazvati štetne posledice.

Jedna od zamerki je da je sungazing „guru-free“ tehnika (sa čime ću se uzgred u potpunosti složiti). Ali da li uočavaš da sam tvoj nastup upravo ima odlike jednog guru-pristupa?

Sungazing bi trebalo da doprinese većoj harmoniji, manjem stepenu konfliknosti i slično. Međutim, na ovoj temi prevladava stalno prepucavanje, optuživanje, uzimanje sebi apsolutno prava za odlučivanje da li je nešto istinito, ispravno, ... oduzimanje prava drugima da donesu svoj sud i slično.

A mogu i da nastavim.

Citat:

Aha. Samostalno razmatraju podatke. :wink:

Citat:

Slobodno. Zato je ovaj internet dobar: kreiraš svoje mestašce na netu i širiš svoju misiju koliko hoćeš. Učlaniš se na neki drugi forum i poštuješ njegove specifičnosti. To ne bi trebalo da bude teško za probuđene pojedince.

Citat:
kad je bal nek' je maskenbal.

Slažem se. Ima još dobrih postova ili kraćih diskusija.
Prebaciću ih … al’ poooolako.

Ne! Ja se ne ljutim!!! Samo kazem da ce vreme pokazati svoje...

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 02, 2009 9:06 pm 
Član foruma

Zasada sam se ustezao od postanja, ali više nisam mogao da ne preupitam:

Tražim jedan savjet od vrhunskog balkanskog Indigovaca. Po slavnoj HRM metodi, dali ću nakon što sam veću dovoljno duboko ušao u proces, morati brisat Prašinu u Sobi, ili ona sama nestane? Te ako mogu još da pitam, dali mogu preko Sungazinga (naravno, po HRM metodi) naučiti Kuhat dobre Kolače?

Uf, eto izašlo je sada napokon mogu nastavit sa apstiencijom od suvišnog trošenja sekundi na joyfully fulfilled recreation time.

Sve najbolje i nastavi sa svojom misijom, samo pazi zid!

=D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 02, 2009 9:25 pm 
Član foruma

cybermikan je napisao/la:
Ne! Ja se ne ljutim!!! Samo kazem da ce vreme pokazati svoje...

e pa onda ti ne preostaje nista nego nadati se. sretno, samo pamet u glawu i knjigu u ruke... :love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 03, 2009 1:30 am 
Član foruma

Boze, jos jedan . . . =D> Neko je ukljucio presu i otisao na pauzu . . . cist javasluk.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 03, 2009 2:54 am 
Član foruma

bellatrix je napisao/la:
@nat
Kako ti uvek tako lako podje za rukom da pogodis u najslabiju tacku? :mrgreen:

:mrgreen: :wink:
pa valjda zato shto zaista jeste tako lako 8)
a kako?
:mrgreen:
da ne narushim tonalitet ove guru-teme :twisted:
na forumu koji obitava u guru-fri zoni :love3:
to je takodje jedan od benefita :mrgreen: zurenja u Sunce :love3:
ali taj benefit ne pripada onim 15-minutnim benefitima buljenja,nije ni u benefitima 100minuta gejzanja,a nema ga ni u 200 minutnim benefitima
kad se minute i shtoperice zaborave,kad hranjenje Suncem :love3: traje godinama,pravi benefiti sami dolaze
ili postanesh skener ili roshtilj :mrgreen:
nema trece,bre :wink:
pa makar imao na internet vezi i Master PRC-a i Master TRT-a lichno i personalno,chak ni Master ShMRC tu ne pomaze,bre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :wink:
:love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 03, 2009 4:19 am 
Član foruma

Bravo Nelesko

slika

Eto sad imamo i zvanicno naucnu potvrdu nasih tvrdnji i nase prakse!!!

slika

slika

slika

bad.ass je napisao/la:

iskreno owaj zadnji post od nelesko-a.....

:love12:

slika

Ima jos ekstra mehanizme i slike da nabacim, bice i konkretnih Suncem-dirigovanih-ritmova iz strucne literature :D =D>

@ Za sve forumase

Da li ste culi negde od zvanicnih zdravstvenih institucija, nasih, ili WHO da je bitno hraniti se Suncem preko ociju?

Mogli ste da cujete od pomenutih da je svinjski grip smrtonosan, panika na 5-ti stepen, da se javite lokalnom epidemiologu ako imate opste simptome
kao sto su malaksalsost, iznemoglost, temperatura...da bi ubrzo rekli da u rts2-dnevniku da virus nije tako opasan kao sto se mislilo { moram to jos proveriti } Ono sto je zanimljivo je da u mehanizimima koji deluju na unutrasnji sat bitnu ulogu ima stres sto cu kasnije i pokazati. Takodje, kad ste u stanju stresa oci omogucavaju svetlosti da udje u vecoj kolicini...sve cemo to mi prezentovati, mi indigovci hihihi :P :P :P

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 03, 2009 6:04 am 
Član foruma

Ceo moj dnevnik od pocetka ove prakse mozete videti na: http://cybermikan-sungazing-srbija.webs ... kustva.htm

67. dan (jutro) 30. april 2009. god.
11 minuta i 20 sekundi
Gledao sam malo kasnije (oko sat ipo) posle sigurnog sata sa cimerove terase bos i ispravljene kicme jel je bilo oblacno te sam procenio da je bolje da ne idem na obalu Dunava a sunce je bilo bas prijatno za oci, UV na nuli! Kada sam odgledao i zatvorio oci video sam crvenilo ispred ociju, sa desne strane poveci crni imidz (sliku) i mali svetlo plavi kruzic koji se okretao u toj crnoj slici. Bilo je predivno!!!

68. dan (jutro) 01. maj 2009. god.
11 minuta i 30 sekundi
Gledanje izvrseno pola sata posle sigurnog sata na svoju odgovornost kroz oblake, ali se sunce videlo! Nakon gledanja sa cimerove terase, ispravljene kicme stojeci, kada sam zatvorio oci video sam ogromno crvenilo, i manji crni odelak sa desne strane u njemu je bila tamno plava kruznica koja se okretala u malom jasno vidjenom oku, stajao sam na terasi i dalje ali sam imao osecaj da uranjam kroz taj plavi krug u oku! Neopisivo!!!

69. dan (jutro) 02. maj 2009. god.
11 minuta i 40 sekundi
Gledanje unutar sigurnog sata! Fantastican sungazing! Nakon gledanja kada sam zatvorio oci video sam ogromno crvenilo i crnu manju povrsinu na cijem rubu je bilo manje svetlo plavo oko, to oko se okretalo i naki imidzi ili slike su se prolamali kroz njega. Osecam neverovatnu snagu u rukama i nogama, da pomenem tu da sam imao jako slabe kosti, a u levu ruku kao da sam bio invalid nisam mogao ni supenu kasiku da podignem njome... sad dizem ceo kauc bez problema kada sam jucer spremao sobu!!! Znaci nemogu da verujem kako mi je ojacala posebno leva ruka i kako sam dobio dosta kalcijuma i drugih minerala iz sunca!!!!

70. dan (jutro) 03. maj 2009. god.
11 minuta i 50 sekundi
Fantastican sungazing unutar sigurnog jutarnjeg sata! Vid mi se i dalje poboljsava, sve je bolji i bolji... uz sungazing koristim i solarnu vodu, perem oci njome vise puta na dan i kapljem kapi vode u oci. Nakon gledanja kada sam zatvorio oci video sam ogromnu crvenu povrsinu sa crnom mrljom na desnoj strani i manji svetlo plavi krug koji se pretvorio u manje oko, a to oko je ispustalo iz sebe mnogo manjih krugova koji su bili sve manji i manji dok nisu na kraju potpuno nestali. Vidim mnogo jasnije boje jako su izrazene sad i cistije. Kada gledam u zvezde sada vidim da su crvenkaste boje i kako sjaje... ranije su mi sve bile zute samo su neke vise a neke manje sijale.

slika

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 03, 2009 12:48 pm 
Početnik

Jutros sam pocela sa deset sec. ali ima jedna stvar koja me zbunjuje...u nekim postovima pise da se ne treba nista raditi osim sungazinga...molila bih da mi objasniote sta to znaci (valjda nije zabranjeno vjezbanje i fizicke aktivnosti) .Kada neke postove procitam prosto se uplasim jer mi sve to djeluje vanzemaljski..ja licno zelim samo bolju energiju,a ne da dizem ne znam ni ja sta i da spaljujem ne znam ni ja koga!
Sta se desava ako prekines sungzing.
Kako cu znati koliki je uv indeks kada izlazi sunce?I u kom slucaju moze doci do ostecenja vida?Molila bih vrlo jednostavne odg.
Hvala

Zadnja izmjena: Nananana; ned maj 03, 2009 2:29 pm; ukupno mijenjano 3 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 03, 2009 2:27 pm 
Početnik

....

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 03, 2009 3:31 pm 
Član foruma

Nananana je napisao/la:
Jutros sam pocela sa deset sec. ali ima jedna stvar koja me zbunjuje...u nekim postovima pise da se ne treba nista raditi osim sungazinga...molila bih da mi objasniote sta to znaci (valjda nije zabranjeno vjezbanje i fizicke aktivnosti) .Kada neke postove procitam prosto se uplasim jer mi sve to djeluje vanzemaljski..ja licno zelim samo bolju energiju,a ne da dizem ne znam ni ja sta i da spaljujem ne znam ni ja koga!
Kako cu znati koliki je uv indeks kada izlazi sunce?I u kom slucaju moze doci do ostecenja vida?Molila bih vrlo jednostavne odg.
Hvala

Opusti se, cestitam ti na ovom hrabrom i odvaznom koraku! Po pitanju da se ne treba nista raditi je preporuka da se NE POCINJE ako vec ne radis neke dodatne disipline od bilo koje vrste joge ili tehnike... naravno ti slobodno i dalje radi svoje poslove, idi u svoju crkvu... sungazing je super disciplina i jako je jednostavna i prosta stvar, sto se tice ubijanje zmije i tih gluposti o tome ne razmisljaj... Samo radi suguran sungazing i sve ce biti kako treba, sve ce doci postepeno, blago, polako i sa uzivanjem...

Inace sutra sam na 12 minuta =D>

Za izlazak sunca pogledaj info na ovom sajtu:

http://cybermikan-sungazing-srbija.webs.com/

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 03, 2009 3:39 pm 
Član foruma

Nananana je napisao/la:
Hvala

Možeš radit što god hoćeš. Zapravo vrlo brzo ćeš primjetit da imaš više energije, koju naravno treba i iskoristit. Kako potpuno zavisi o tebi, što god da napraviš dobro je.
Oštetit vid ćeš jedino ako pretjeraš, ako se držiš HRMa i svog razuma ništa loše se ne može dogodit.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 953 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 48  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.