Citat:
Mi to imamo tamo kao sto imamo pravo i da budemo ovde!!! A sto se sad ljutite, kad opet gospodin pantelija koji vam je i predlozio da uradite ovako kako jeste uradili ima tamo glavnu rec, i to ne bi bio problem da su informacije koje on iznosi o sungazingu ciste i ne okaljane!!! ???
Ne ljutim se nimalo. A i mislim da je epizoda višestruko poučna.
A sada i ti pokušaj da saslušaš a da se ne naljutiš:
Pročitaj pažljivo postove članova i razmisli o njihovim reakcijama – ja vidim zabrinutost da će sunce izazvati štetne posledice.
Jedna od zamerki je da je sungazing „guru-free“ tehnika (sa čime ću se uzgred u potpunosti složiti). Ali da li uočavaš da sam tvoj nastup upravo ima odlike jednog guru-pristupa?
Sungazing bi trebalo da doprinese većoj harmoniji, manjem stepenu konfliknosti i slično. Međutim, na ovoj temi prevladava stalno prepucavanje, optuživanje, uzimanje sebi apsolutno prava za odlučivanje da li je nešto istinito, ispravno, ... oduzimanje prava drugima da donesu svoj sud i slično.
A mogu i da nastavim.
Citat:
Mozda sam malo pod uticajem Igora iz Novog Sada da zadrzim cistotu sungazinga ali to je covek koji je uradio praksu do kraja 270 dana i dalje sad radi i sad ce neko ko je na svega nekoliko minuta da uvodi neke svoje sugestije, svoja pravila i druge metode... Pa znate li vi pojedini sta radite?
Aha. Samostalno razmatraju podatke.
Eto sve cu vam reci u lice i ovaj svet i okolina ce se promeniti na bolje!!!
Citat:
Zao mi je sto vam mi INDIGOVCI (Indigo Deca) toliko muke zadajemo, ali mi koji smo probudjeni i koji znamo zasto smo ovde necemo stati dok ne ostvarimo svoju misiju koju smo dobili od rodjenja!!!
Slobodno. Zato je ovaj internet dobar: kreiraš svoje mestašce na netu i širiš svoju misiju koliko hoćeš. Učlaniš se na neki drugi forum i poštuješ njegove specifičnosti. To ne bi trebalo da bude teško za probuđene pojedince.
Citat:
iskreno owaj zadnji post od nelesko-a bi trebalo prebaciti unutar teme "hranjenje suncem" jer su informacije jako interesantne. takodjer i prwi post od bellatrix na owoj stranici:
http://www.galaksija.info/forum/viewtop ... &start=160 kad je bal nek' je maskenbal.
Slažem se. Ima još dobrih postova ili kraćih diskusija.
Prebaciću ih … al’ poooolako.