Sada je: ned maj 04, 2025 2:10 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Urinoterapija
PostPostano: sub feb 20, 2010 4:42 pm 
Član foruma

Nemoj pogresno protumaciti ali mislim da mi nisi pravi izvor informacija u vezi urinoterapije,ako grijesim ispravi me.

:hello2:

Moj 4shared Folder...Bacite Pogled,Nista Vas Ne Kosta ;)
http://www.4shared.com/dir/26554851/b2a ... aring.html

Vrh

PostPostano: sub feb 20, 2010 5:37 pm 
Član foruma

Collector604 je napisao/la:
imam par pitanja pa bi volio da dobijem konkretne odgovore

(Urin nije toksican ALI (zato i tipkamo ovdje da dodjemo do toga jel zdrav ili nije jel tako? )

Ako nam se informacije koje su nam dostupne ne slazu sa nasim sistemom vjerovanja to ne znaci da moramo kriviti medicinu.

fenomenalno :blob:
ovaj uvod toliko obiluje zanimljivostima da jedva chekam da krenesh sa tim konkretnim pitanjima
ima ovde na forumu ljudi koji skupljaju materijal za diplomske radove pa je bash lepo od tebe shto im u tome tako izdashno pomazesh
imam neki fiiiling da ce biti tu gradje za brat-bratu minimum 2(dva) diplomska i jos 4(chetiri)seminarska rada na neke goruce teme
NaZdravje :occasion5:
:love3: :love5: :love3:

Vrh

PostPostano: sub feb 20, 2010 6:48 pm 
Član foruma

Vrh

PostPostano: ned feb 21, 2010 9:22 am 
Član foruma

Collector604 je napisao/la:
Nemoj pogresno protumaciti ali mislim da mi nisi pravi izvor informacija u vezi urinoterapije,ako grijesim ispravi me.

Ok, ti onda pitaj farmaceute, doktore, medicinare, itd.

Oni ne lazu, ne muljaju, ne zaraduju na bolesnima...

Vrh

PostPostano: ned feb 21, 2010 10:13 am 
Član foruma

Citav tvoj post obiluje ironijom.A ironija(bar negativna) nikad nije bila dobar znak za dalju komunikaciju.

Stoga.... :hello2:

Vrh

PostPostano: pon feb 22, 2010 7:17 am 
Član foruma

I opet nisi odgovorio.

Zasto ti treba potvrda nekog doktora da ti kaze da je nesto dobro ili ne?

Nekoga, tko je mozda kupio ispite, tko je mozda podanik tj placenik farmaceutskih kompanija, itd.

Vrh

PostPostano: sri mar 17, 2010 3:24 pm 
Član foruma

MILA - ovdje ti piše sve o tome kako možeš za 7 dana IZliječiti svoj hpv virus zauvijek. Neznm kako da ti postavim članak, ali ovako: odi na GALAKSIJA, klikni na PLANET, i prva 4 članka su ti baš o tome: Genocid nad ženama, Prirodni interferon
HPV virus i bajka o cijepljenju.
Poznajem doktora osobno, i znam sigurno da se u Zagrebu još pomalo proizvodi interferon za HPV, doza za 7 dana vaginaleta košta oko 2200 kn.
I - izliječena si!!!

Vrh

PostPostano: čet mar 18, 2010 2:27 am 
Početnik

hvala ti na savijetu, ali ja sam taj isti interferon koristila samo u vidu inekcija baš u promjene na grliću, istina povukle su se promjene ali isto tako su se još brže i vratile, tako da mi je puno davti toliki novac za nešto što nije imalo dugoročni učinak već samo kratkotrajno poboljšanje

Vrh

PostPostano: čet mar 18, 2010 2:46 pm 
Član foruma

Injekcija?!
Do sada još nisam čula za takovu primjenu... samo za vaginalete. Čudno. Pročitala sam ona 3 članka/intervjua pa mi se zaista učnilo da ljudi znaju što govore... baš čudno.

Vrh

PostPostano: čet mar 18, 2010 4:28 pm 
Član foruma

Mila jesi sigurna da su injekcije bile od nepurificiranog interferona. Jer razlika ti je velika, ja znam da se tretira s injekcijama tog - neprirodnog, dakle purificiranog - koji je "očišćen" i time uništen - a to je velika razlika! Jer nema djelovanja. Ili postoje i one rekombinantne, ali sve to nije to o čemu govori doc. Šooš. Raspitaj se, pa vidi. Probaj s vaginaletama, ali moraju biti baš te koje proizvodi Imunološki (jer ih nigdje drugdje nema!) - nemaš šta izgubiti!

Lijep pozdrav Alf :blob:

Vrh

PostPostano: čet mar 18, 2010 6:26 pm 
Početnik

Ima već par godina kako sam to koristila naručivala preko apoteke iz vana pa se nesjećam koji je točno interferon bio, otprilike ista cijena kao i vaginaletama, znam kako sam bila sretna kad je poslije nalaz bio ok, al jbg vratilo se za par mjeseci.

Vrh

PostPostano: pet mar 19, 2010 10:49 am 
Član foruma

Evo da vam se javim sa dobrim vjestima :love3:

Svakodnevno sam kroz zadnja 3 mjeseca kapao ukuhani urin u uho. Razlog tome je moj tlak u usima koji mi se desavao kod vecih fizickih napora i cesto tokom dana na poslu. O tome sam pisao u jednom od starih postova. Dakle ne standardni tlak kada se ljudima zacepe usi, nego obratno, kao da je uho otvoreno, dok pricas sve bruji, cujes kako dises. Dakle, jedno veliko neugodno otcepljenje desnog i malo manje lijevog uha.

Smanjilo se skoro sve, recimo 80 % svega sto se desavalo je bilo preko dana. Sada vise nema skoro nicega, osim kod malo vecih napora tokom treninga u teretani ili malo brzeg trcanja, no to se desava i drugim "normalnim" ljudima koji nemaju moje probleme. Taj problem primjecujem vec zadnjih 7-8 godina sigurno, ako ne i vise. Uho je sada skoro potpuno suho, jako malo ima one masnoće. Pretpostavljam da se nesto istopilo pa izaslo iz uha. Sta god da je bilo, vise ga nema i stanje nije nepodnosljivo kao prije.

Eto, pretpostavljam da je ukuhani urin imao bitnu ulogu u svemu ovome uz povremeno klistiranje obicnim urinom, sirova hrana, ispiranje usta uljem i tusiranje hladnom vodom. Sve to radim, svakodnevno i eto uspjeha ima :notworthy:

Vrh

PostPostano: ned mar 21, 2010 7:10 pm 
Član foruma

Citat:
Mila593 je napisao/la:
Ima već par godina kako sam to koristila naručivala preko apoteke iz vana pa se nesjećam koji je točno interferon bio, otprilike ista cijena kao i vaginaletama, znam kako sam bila sretna kad je poslije nalaz bio ok, al jbg vratilo se za par mjeseci.

Ako si naručivala iz inozemstva - gotovo je sigurno da se ne radi o prirodnom leukocitarnom interferonu alfa koji spominje dr. Šooš - koliko sam ja shvatila, a i raspitala sam se malo. Zato je nemoguće da ti taj koji nije "pravi" sredi situaciju! On samo privremeno očisti - ali se vraća ista stvar - što se kod tebe i događalo. Probaj kupiti taj - kojeg još uvijek možeš nabavtiti u Zagrebu. Odi na stranice Imunološkog, nazovi ih i pitaj gdje ih trenutno ima!
Zvala sam jednu kolegicu i ona kaže da ne stvaljaš cijelu tabletu, već je moraš prepoloviti - pa jedan dio ujutro, a drugi navečer.

Eto - samo da imaš i ovu informaciju!
U svakom slučaju - sretno - što god izabrala da se toga riješiš.

Alf :love3:

Vrh

PostPostano: pon mar 22, 2010 6:51 am 
Član foruma

dzabaludin je napisao/la:
Evo da vam se javim sa dobrim vjestima :love3:

Svakodnevno sam kroz zadnja 3 mjeseca kapao ukuhani urin u uho. Razlog tome je moj tlak u usima koji mi se desavao kod vecih fizickih napora i cesto tokom dana na poslu. O tome sam pisao u jednom od starih postova. Dakle ne standardni tlak kada se ljudima zacepe usi, nego obratno, kao da je uho otvoreno, dok pricas sve bruji, cujes kako dises. Dakle, jedno veliko neugodno otcepljenje desnog i malo manje lijevog uha.

Smanjilo se skoro sve, recimo 80 % svega sto se desavalo je bilo preko dana. Sada vise nema skoro nicega, osim kod malo vecih napora tokom treninga u teretani ili malo brzeg trcanja, no to se desava i drugim "normalnim" ljudima koji nemaju moje probleme. Taj problem primjecujem vec zadnjih 7-8 godina sigurno, ako ne i vise. Uho je sada skoro potpuno suho, jako malo ima one masnoće. Pretpostavljam da se nesto istopilo pa izaslo iz uha. Sta god da je bilo, vise ga nema i stanje nije nepodnosljivo kao prije.

Eto, pretpostavljam da je ukuhani urin imao bitnu ulogu u svemu ovome uz povremeno klistiranje obicnim urinom, sirova hrana, ispiranje usta uljem i tusiranje hladnom vodom. Sve to radim, svakodnevno i eto uspjeha ima :notworthy:

Moj jako dobar prijatelj je takodje resio problem sa zujanjem u usima, on je ukapavao obican urin i proslo mu je za par nedelja, a taj problem je imao mozda 10- tak godina. Ma urin je cudo, kazem ja :wink:

Vrh

PostPostano: pon mar 22, 2010 7:08 am 
Član foruma

Sada tek vidim da je cudo, ali moram priznati da sam cijelo vjerovao u poboljsanje. Nisam ni u jednom trenutku mislio da radim nesto besmisleno sto mi vjerovatno nece pomoci.

Vrh

PostPostano: sub jun 12, 2010 4:05 pm 
Član foruma

Zdravo, pišoljupci :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Ova je tema zanimljiva, šteta što već duže nema novih postova. Ja sam do saznanja o blagotvornom djelovanju pišoline saznao upravo iz članka u Galaksiji, mada sam već znao da je Radovan Karađić to koristio kao nešto zdravo. Slijedeći gore spomenuti članak našao sam tri knjige na internetu te navalio čitati i piti. :occasion5: Još se nisam pomladio, kažu da sporije djeluje što je čovjek stariji. Inače se osjećam zdraviji i jači, ali ne znam čemu to pripisati jer se zadnjih mjeseci bavim svim i svačim. Valjda djeluje sve skupa :occasion5:
Zasad toliko dok ne počnem maltretirati pitanjima i drugim nedaćama. Svim pišoljupcima puno zdravlja i uspjeha. Tko zna, možda se nekad sretnemo i nazdravimo :D

Vrh

PostPostano: ned jun 13, 2010 4:10 am 
Član foruma

Prrrr! je napisao/la:
Zdravo, pišoljupci :notworthy: :notworthy: :notworthy:

.....mada sam već znao da je Radovan Karađić to koristio kao nešto zdravo. Slijedeći gore spomenuti članak našao sam tri knjige na internetu te navalio čitati i piti. :occasion5:

Još se nisam pomladio, kažu da sporije djeluje što je čovjek stariji. Inače se osjećam zdraviji i jači, ali ne znam čemu to pripisati jer se zadnjih mjeseci bavim svim i svačim. Valjda djeluje sve skupa :occasion5:
.........

Odakle Vam podatak da je urinoterapiju koristio Radovan Karadžić, koji su bili njegovi razlozi za primenu urinoterapije i koliko vidim nije se mnogo pomladio - kosa mu je postala još belija u odnosu na njegov poslednji period kad se povlačio iz politike 1996 godine.

Drugo, u vezi pomlađenja i sporijeg delovanja što je čovek stariji, zanima me koliko imate godina, koji su motivi za primenjivanje urinoterapije na sebi i kako ste uspeli da u sebi prevaziđete "odvratnost" urina? :?

Vrh

PostPostano: ned jun 13, 2010 7:15 am 
Član foruma

Imam četiri TV programa pa ne znam točno sa koga. Naime, kad su Radovana Karađića uhapsili kao doktora dabića, bioenergetičara, hrvatski mediji nisu propustili iznijeti i njegovo bavljenje urinoterapijom. Rekli su da pije svoj urin i da tvrdi da je to zdravo. Što se samog izgleda tiče, još izgleda odlično za čovjeka koji se tako dugo skriva i izbjegava sudbinu koju mu je čovjek namjenio.
Godina imam 43, motiv... eh... hm... Ma najviše radoznalost, a i nadao sam se da to možda djeluje. Pa i da. Nisam prestao sijedit, ali koža mi je definitivno čišća. A i ne radim sve po pravilu jer radim krišom. I kod ozlijeda djeluje, zakon!. Kad bih navodio bilo što drugo, ne bih bio siguran da to nije samo subjektivan dojam ili rezultat nečeg drugog.
Odvratnost i nije tako teško prevazić. Ja sam ju prevazišao tako da sam se prije donekle informirao i saznao što je u stvari pišolinica. Uostalom, moja je. Možda sam imao i sreće, jer njen okus može varirati od ugodnog do odvratnog, ovisi o mnogo toga. Prvi put sam uspio popiti najmanje decilitar, sredinom dana. Početnicima ne preporučujem tako. Da, kako sam se već neko vrijeme zanimao za alternativu, vidio sam da sam u životu naučio masu gluposti i laži. Tako sam već prije stekao sklonost da se rješavam predrasuda. to mi je isto pomoglo.

Vrh

PostPostano: pet jul 09, 2010 3:27 am 
Član foruma

Shivambu Shastra

Godina III Dan 16

:occasion5:

bekap vokali nisu debele crnkinje al' prolaze sasvim ok \:D/
:love3: :love5: :love3:

edit:
ups,nashao, malo stariji koncert('85),ali je debela crnkinja tu,jedna ali vredna

:love9:

Vrh

PostPostano: pet jul 09, 2010 11:40 am 
Član foruma

Prrrr! je napisao/la:
Da, kako sam se već neko vrijeme zanimao za alternativu, vidio sam da sam u životu naučio masu gluposti i laži. Tako sam već prije stekao sklonost da se rješavam predrasuda. to mi je isto pomoglo.

To zaista pomaže!
A pomaže i informacija da je najkvalitetniji urin onaj nakon prospavane noći - dakle, prvi jutarnji!

Čestitke tebi za poduzetnost, radoznalost i otvorenost!!!

Sve zdravlje ti želim!

:love3:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.