a ima ih mnogo, ali evo jednog: jednog dana sam, kako sam tek dobio 2 stupanj i simboli su mi bili baš interesantni, meditirao na njih. Kad sam došao na 3 simbol, sve je išlo ok, mislim boje-plava, bijela, pa vizualizacija itd. i onda me polako odnesao na neko mjesto koje nikad prije nisan ni zamislija (a imam stvarno bujnu maštu).
To mjesto je neka plava galaksija, i tamo puno "duša" dolazi. Tamo se može plutati po toj zvjezdanoj prašini, može se pustiti da taj fluid prođe kroz tijelo i odnese sve loše energije, pa može se i jesti to i onda se probava može poboljšati itd. stvarno ima puno primjena, ali ono najbitnije je da se tamo osjećam baš DOMA, kao da je to moj dom, čak se ni u mojem stanu i kući ne osjećam doma kao tu
Ta plava energija mislim da je reiki, ali nisam siguran, nikad je nisam pitao, jer s tom se galaksijom može i pričati hahahahah da... i ako si stvarno u klincu, onda možeš otići u centar te galaksije i odjedamput se nađeš u velikom azurnom balonu, jajetu, ko lady gaga u onom jajetu ahhahaha i gledaš svoje tijelo kako postaje bijelo bijelo, doslovno svjetli. I tako ostaješ u tom balonu koliko želiš i osječaš se toliko snažno, kao da si se priključio na neku svemirsku utičnicu i sad toliko toga se kanalizira kroz tebe da se počneš znojiti.
I nakon toga, kad osjetiš da je gotovo i da si se napunio, jednostavno se osjećam lakšim i ništa me više ne brine, ne ljuti, baš sam radostan

Eto to je jedno iskustvo, tako uvijek kad sam loše volje ili kad jednostavno se želim osjećati baš onako coollll onda otiđem tamo uz pomoć 3 simbola, ali više mi niti ne treba, već sam pretplaćen tamo, čim zamislim tamo sam. Ima još jedna meditacija i došla mi je tijekom meditacije na prvi simbol, budem na vrhu piramide u Egiptu, sumrak je i tolika tišina i onda se spajaju kroz mene energije Zemlje i sunca kroz simbol iznad glave i pored srca

To su jedna od iskustava, šta kažeš na njih, jesi li imao/a ista, slična ili ništa ovako