Sada je: ned maj 04, 2025 2:42 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Urinoterapija
PostPostano: ned aug 23, 2009 8:50 am 
Početnik

Ja sam dobio informaciju da je udruzenje urinopata negde u Svajcarskoj,silni naucnici i dr. se bave time,inace po mom saznjanju koriste se inekcije urina i u skandinavskim zemljama.Ja sam procitao sve knjige o urino terapiji,koje sam nasao kod vas,ali nemogu jos par knjiga iz zapadnih zemalja da nadje u kojima isto ima dosta toga sto me interesuje,verovatno sam lenj ili glup.A i ovaj sait sam jedva nasao i presrecan sam,da cujem i druga iskustva.

Vrh

PostPostano: ned aug 23, 2009 1:41 pm 
Član foruma

Verujem da inekcije imaju nekog efekta ali i dalje mi je besmisleno to uzimati na taj način. Jedini razlog za to može biti gađenje, ali ono je iluzija i neznanje.
Zdravlje na usta ulazi.
Ovde imaš takođe o urinoterapiji:
http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Z ... rapija.htm

Vrh

PostPostano: ned aug 23, 2009 3:05 pm 
Početnik

Da nezbunim druge ja sam dva meseca pio,nema gadjenja cak sta vise prija sobzirom da bolujem od najgluplje bolesti na ovoj planeti,savetovali su mi inekcije jer idem na rehabilitacije,banje pa nisam stalno kuci,noge su mi oduzete utrnule cak sam i masirao urinom i nije mi nesto pomoglo verujem u moc urina i nadam se da cu uspeti da savladam sve poteskoce koje su me snasle.Sa saita sam skinuo sve knjige i procitao vise puta,puno hvala.

Vrh

PostPostano: pon aug 24, 2009 6:33 pm 
Član foruma

Planiram i ja da krenem sa urinoterapijom... Imam na ruci kao neki mladež, koji ima baš veliku površinu, i rastao je uporedo sa mnom. Jel bi njega trebalo samo masirati ili sa oblogama? Nisam bolestan, ali rešio sam da krenem sa urinom jer sam baš dosta čitao o njemu i definitivno sam se odlučio da ga probam.

Takođe, kakve obloge vi koristite?

Vrh

PostPostano: sri aug 26, 2009 10:30 pm 
Član foruma

Vicke_bg je napisao/la:
Planiram i ja da krenem sa urinoterapijom... Imam na ruci kao neki mladež, koji ima baš veliku površinu, i rastao je uporedo sa mnom. Jel bi njega trebalo samo masirati ili sa oblogama? Nisam bolestan, ali rešio sam da krenem sa urinom jer sam baš dosta čitao o njemu i definitivno sam se odlučio da ga probam.

Takođe, kakve obloge vi koristite?

Ja sam probao ukloniti mladeže ali nisam uspio. Doduše umasiravao sam 14 dana, više mi se nije dalo i primjetio sam da je koža čišća ali mane kože nisam uspio riješit.
Javi kako je prošlo, baš me zanima

Vrh

PostPostano: ned sep 06, 2009 7:49 am 
Član foruma

Probajte da ukuvate urin na 1/4, znači kuvati npr 400 ml urina dok ne ostane 100 ml. Isključivo u emajliranoj ili staklenoj posudi. Onda taj ukuvani urin pomešati sa zelenom glinom do gustine gušće pavlake i stavljati, kao oblogu, u debljini od oko 1 cm. Prekriti gazom, učvrstiti zavojem i ostaviti 2 sata, a može i čitavu noć. Taj oblog je neverovatan i izvlači izrasline. Potrebno ga je ponavljati više puta, ali ćete odmah početi osećati promenu. Pozdrav :shock:

Vrh

PostPostano: ned sep 06, 2009 7:52 am 
Član foruma

roganostor je napisao/la:
Probajte da ukuvate urin na 1/4, znači kuvati npr 400 ml urina dok ne ostane 100 ml. Isključivo u emajliranoj ili staklenoj posudi. Onda taj ukuvani urin pomešati sa zelenom glinom do gustine gušće pavlake i stavljati, kao oblogu, u debljini od oko 1 cm. Glinu mešati isključivo drvenom ili plastičnom kašikom, nikako metalnom. Prekriti gazom, učvrstiti zavojem i ostaviti 2 sata, a može i čitavu noć. Taj oblog je neverovatan i izvlači izrasline. Potrebno ga je ponavljati više puta, ali ćete odmah početi osećati promenu. Pozdrav :shock:

Vrh

PostPostano: uto sep 08, 2009 9:07 am 
Član foruma

Ljudi pomagajte... Danas stavio prvi put da mi se ukuva urin, i ono je smrdelo do zla boga. Cela kuhinja mi se usmrdela. Jel tako kod svih, ili to nešto nije u redu sa mnom? Takođe, da napomenem, da sam urin uzeo čim sam ustao, ali tek oko 9 sati, možda ima neke veze sa tim. I koliko dugo otprilike treba da bi se ukuvao do 1/4?

Vrh

PostPostano: sri sep 09, 2009 10:36 am 
Početnik

nemoj kuvati urin.zasto svi misle da uvek treba menjati prirodu?! procitaj knjigu od armstronga the water of life imas je na eng na sajtu scribd.com

njegov metod lecenja je da se posti na urinu i vodi.pije se celi iznos mokrace i maze se telo(najvise glava,lice,vrat i stopala.za mazanje se moze koristiti stari urin.sopstvena mokraca se pije onako kako je izbacis i to sva.znaci ne samo ujutru i ne smao srednji mlaz,ne kuva se ne dodaje joj se nista
najednostavnii metod je uglavnom i najbolji

Vrh

PostPostano: pet sep 18, 2009 6:24 pm 
Član foruma

propeler je napisao/la:
nemoj kuvati urin.zasto svi misle da uvek treba menjati prirodu?! procitaj knjigu od armstronga the water of life imas je na eng na sajtu scribd.com

njegov metod lecenja je da se posti na urinu i vodi.pije se celi iznos mokrace i maze se telo(najvise glava,lice,vrat i stopala.za mazanje se moze koristiti stari urin.sopstvena mokraca se pije onako kako je izbacis i to sva.znaci ne samo ujutru i ne smao srednji mlaz,ne kuva se ne dodaje joj se nista
najednostavnii metod je uglavnom i najbolji

Urin je voda određene strukture koja odgovara ljudskom telu. Znači urin je vrsta vode koja je potpuno kompatibilna sa našim telom. Organizam je ne prerađuje već je samo koristi pri ponovnom unošenju. Potpuno je drugačiji pristup lečenja običnim, svojim urinom i ukuvanim urinom. Pri ukuvavanju na 1/4 urin menja strukturu. Kuvanje se vrši na 1/4 baš zbog toga. Voda dobija strukturu, pćelinjeg saća, tzv. strukturu heksagrama. Kada sa takvom vodom zamešate cement, postaje 100 puta jači. Masiranje takvim urinom dubinski čisti organizam i svojevrsna je energetska terapija. Debelo crevo se najbolje čisti takvim urinom. Sve što govorim ovde zasnovano je na ličnom iskustvu, sve sam proverio u praksi.

Razlog zašto ukuvavanje urina tako smrdi jeste u vrsti, kao i u kombinaciji hrane koju konzumirate. Moj urin ne smrdi kada se ukuvava. Pozdrav.

Vrh

PostPostano: pet sep 18, 2009 6:25 pm 
Član foruma

Urinoterapija traži promenu kompletnog načina života. Menjanje svih pogrešnih navika. Ona je indikator stanja našeg organizma. Konzumiranje urina vraća čoveka u njegovo prirodno zdravo stanje. Put koji se pri tome prolazi nije ni malo naivan. Treba izdržati sa dubokom verom u sebe i svoju odluku.

Vrh

PostPostano: pet sep 18, 2009 9:13 pm 
Član foruma

hvala na dogovoru. A sada, da li piti taj urin, koji smrdi, ili ne? I koliko dugo traje to ukuvavanje?

Vrh

PostPostano: sub sep 19, 2009 8:59 am 
Član foruma

Ukuvavanje traje zavisno od količine urina koji ukuvavate. Ako ćete ga piti moj vam je savet da ukuvate 200 ml na 50 ml, što na najačoj ringli traje manje od 10 minuta, pa da tih 50 ml ukuvanog urina stavite u frižider da se naglo ohladi i da ga tada ohlađenog popijete.
Budite svesni da on izuzetno jako čisti organizam. A to znači da ćete bar pola sata posle ispijanja biti jako malaksali. Ja sam odmah po ispijanju legao u krevet u početku. To se dešava zato što se nečistoće izbacuju iz organizma što utiče na samoosećanje koje je tada generalno jako loše.

Vrh

PostPostano: sub sep 19, 2009 5:21 pm 
Član foruma

roganostor je napisao/la:
Ukuvavanje traje zavisno od količine urina koji ukuvavate. Ako ćete ga piti moj vam je savet da ukuvate 200 ml na 50 ml, što na najačoj ringli traje manje od 10 minuta, pa da tih 50 ml ukuvanog urina stavite u frižider da se naglo ohladi i da ga tada ohlađenog popijete.
Budite svesni da on izuzetno jako čisti organizam. A to znači da ćete bar pola sata posle ispijanja biti jako malaksali. Ja sam odmah po ispijanju legao u krevet u početku. To se dešava zato što se nečistoće izbacuju iz organizma što utiče na samoosećanje koje je tada generalno jako loše.

Ja sam kuvao, mislim isto toliku količinu i posle 15 minuta, vrlo malo se smanjila zapremina :?:

Probaću opet, ništa ne košta :D

Hvala!

Vrh

PostPostano: sub sep 19, 2009 7:57 pm 
Član foruma

Kuvajte ga u emajliranoj ili staklenoj posudi. I kuvajte ga na najačoj vatri, tj najvećoj snazi ringle ili plina.Na mom šporetu najveća snaga je označena brojem 3. Pozdrav.

Vrh

PostPostano: pet sep 25, 2009 7:48 am 
Član foruma

„Prelistao“ sam sve postove (nadam se da nisam ništa važno preskočio), pročitao sam nekoliko knjiga o urinoterapiji, ali još nisam našao odgovor na jedno pitanje, a to je:

Da li je moguće da je Priroda – koja je u svakom slučaju savršena i ništa ne stvara haotično, u slučaju urina „omanula“?

Naime, kako to da se iz organizma sa urinom izbacuju veoma važni sastojci koji leče sve bolesti upravo tog organizma koji ih je izbacio?

Ili je u pitanju placebo efekat, kao i kod drugih lekova i metoda lečenja?

Vrh

PostPostano: pet sep 25, 2009 11:34 am 
Član foruma

Sve si pročitao i preskočio suštinu stvari.
Urin nema hemijsko dejstvo nego informativno.
Informacije koje se u njemu nalaze ponovnim unošenjem deluju na jačanje imuniteta i tako se lečiš od svega.
I to nije placebo nego homeopatski efekat.
Više o tome:
http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Z ... rapija.htm

Vrh

PostPostano: pon sep 28, 2009 7:53 am 
Član foruma

Nadam se, Pantelija, da si u pravu!

Vrh

PostPostano: sub okt 17, 2009 4:31 am 
Član foruma

NE treba kuvati urin.

Vrh

PostPostano: sub okt 17, 2009 2:14 pm 
Član foruma

Vremenski Putnik je napisao/la:
NE treba kuvati urin.

LOLchina

:occasion5:
:love3: :love5: :love3:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.