Sada je: ned maj 04, 2025 2:04 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Urinoterapija
PostPostano: sri jul 01, 2009 6:18 am 
Član foruma

Svi ti slučajevi koje opisuješ su nesvesna primena Zakona privlačenja.

Vrh

PostPostano: sri jul 01, 2009 10:59 am 
Član foruma

john_tracer je napisao/la:
The secret, a?

jok, d' urin ,bre!
:mrgreen: :wink:

Podebljana rečenica je sve, onda, šta će nam urin

Pantelija je napisao/la:
Od najtežih bolesti isceljuju se samo oni koji sebe vide kao zdrave već ovde i sada, koji privlače svoje zdravo stanje i potpuno odbacuju bolesno.
Dakle, svest je presudna.

Možemo reći da, ako je telo naše vozilo s kojim želimo da stignemo u željeno, zdravo stanje, naša svest je vozač, a urin gorivo.
Jedno bez drugog ne mogu.

:occasion5:
:love3: :love5: :love3:

Vrh

PostPostano: sri jul 01, 2009 12:29 pm 
Član foruma

:rofl
Ok, neću o teorijama, sit sam zbog faksa. Sve su to samo nagađanja, kao i u svakoj neegzaktnoj nauci, ali ni egzaktne nisu puno bolje Zadržimo se na empiriji.
Dakle,
potreba za snom veća, nešta malo
Budim se malo teže, a kad prestanem da pijem par dana, sve je po starom.
Mišice se brže zamaraju, brže se nakupi mlječna kiselina
Na terapiji sam oko 60 dana, i malo više
Jedem zdravo, poprilično, puno presnog
Retko se masiram urinom, ali umivam se i perem kosu
Zglobovi su u redu, ali sad je toplo, a kad sam prošli puta bia na urinoterapiji, bila je zima kad sam primjetio blago povjećanje problema sa zgloboviuma. I tačno je povezano bilo sa urinom, jer kad sam prestao, prestali su. Ali možda je tribalo puno više vode da pijem, i da nastavim da vidim hoće li proći onaj "kritični" period poslije koga slijedi isceljenje :-k
Snaga u teretani veća. ali trening mora trajati manje od 45 min.
Apetit ekstremno veći. :thumbup:
Oči nekako vlažnije, gušću neku sluz luče i ujutro višee krmelja
Osim "čuda urinoterapije" nisam se podsjećao iskustava i preporuka iz literature jer odavno sam ih bio pročitao, ali morat ću, pa da pretražim i tamo iskustva.
Ako ostavite urin da na kosi dulje djeluje, pogotovo ako je ukuvani ili stariji, kosa će vam postajati crvenkasta, ako ste smeđi :D , inače postaje gušća, kao i brada na licu :shock:
Urin otklanja problem suve grube kože na laktovima kao magijom
Nemam konstipacionih problema i nikad nisam :D , ali čim popijem urin, svejedno trčim u WC, pa mislim da bi se i "zatvorenici" isto ponašali :mrgreen:
Nego, u odbrani egoa odmah skačete da postate :mrgreen: , a niko mi nije odgovorio na gornje pitanje, koliko dugo čuvate ukuvani urin van hladnjaka, da li ga koristite i kad počne mjenjati miris? Nemojte da tema postane rasprava oko toga ko je u pravu, ajmo samo mjenjati iskustva :kiss: , lična slijepa ubeđenja, ostavimo za sebe :angel4: , na primjer, to da sam sinoć vidio NLO, a samo sam vidio neko neubičajeno svetlo na nebu, poput ogromne zvjezde padalice, i istog trena zanemario :D :tongue: :love5:

:love5: :love5: :love5: :kiss: :love10:

U zdravlje

Vrh

PostPostano: sri jul 01, 2009 12:35 pm 
Član foruma

:offtopic:
Pantelija je napisao/la:
Svi ti slučajevi koje opisuješ su nesvesna primena Zakona privlačenja.

Jeste, uglavnom... Lep site, moj čovjek :thumbup:
Citat:
Od najtežih bolesti isceljuju se samo oni koji sebe vide kao zdrave već ovde i sada, koji privlače svoje zdravo stanje i potpuno odbacuju bolesno.
Dakle, svest je presudna.
vjerujem da je tako!

Vrh

PostPostano: čet jul 02, 2009 12:49 am 
Početnik

Pantelija, da li znas gdje na netu mogu naci knjige o urinoterapiji na ruskom jeziku ,moze i francuski.Cjelo vece trazim a nista ne nenalazim.Zamolila me jedna ruskinja oboljela od raka.Danas smo pricale i spremna je da krene sa urinoterapijom.

Vrh

PostPostano: čet jul 02, 2009 7:18 am 
Član foruma

Ne znam, valjda na Amazonu može da potraži Malahova.
Njegove se knjige siguno prodaju u Rusiji, neka joj neko nabavi.

Vrh

PostPostano: čet jul 02, 2009 5:59 pm 
Član foruma

Ok, neću o teorijama, sit sam zbog faksa.

ok,super,nemoj,
koliko vidim niko te i ne tera da tako prezasicen i dalje zvackash,mljackash,podrigujesh i gutash sve to i dalje. :mrgreen: :wink:

Citat:
Sve su to samo nagađanja, kao i u svakoj neegzaktnoj nauci, ali ni egzaktne nisu puno bolje Zadržimo se na empiriji.

slazem se u vezi empirije egzaktno,egzaktnije ne moze da ga 'besh 8)

Citat:
Osim "čuda urinoterapije" nisam se podsjećao iskustava i preporuka iz literature jer odavno sam ih bio pročitao, ali morat ću, pa da pretražim i tamo iskustva.

pa i ne morash,ali ne bi bilo loshe da to uradish i pomognesh sebi bar kad neshto pitash da sebe bolje razumesh shta si ustvari pitao a shta si zaista hteo da pitash
kad sebe bolje razumesh otvaraju se mogucnosti i da te neko drugi razume :wink:

Citat:
Nemojte da tema postane rasprava oko toga ko je u pravu, ajmo samo mjenjati iskustva :kiss: ,

nemash pojma koliko se slazem sa ovim,i to ne samo u vezi ove teme vec celog foruma
nazalost chini se da je to nekima teshko,nekima teze,a nekima sladostrasno ko mazohisti batine
i bez obzira shta kazu teorije,mazohizam je izlechiv, samo trebas biti nemilosrdno uporan i istrajan :wink:

Citat:
lična slijepa ubeđenja, ostavimo za sebe :angel4:

da,stvarno,pa pokushaj,nije nemoguce,mozda ce ti postovi izgubiti na duzini ali ce dobiti na sadrzaju
dzast du it man 8)

Citat:
U zdravlje

ziv i zdrav bio
:love3: :love5: :love3:

Vrh

PostPostano: pet jul 03, 2009 12:23 am 
Član foruma

Od kad nisam posovao ovde... al pratim temu... volim tako da čitkam....to mi je neka vrsta potrebe...blago meni... :mrgreen: ...mnogo sam pametan :roll: .... ko panj...
Nego zašto se raspravljate oko toga ko je bolji? Bolji bi (a očigledno to nisam ni ja :mrgreen: , čim upadam ovako i kenjkam, umesto da gledam svoja posla - ali nisam ja nikad ni smatrao sebe boljim), ignorisao provokatora i držao se ovoga sa ovog linka: viewtopic.php?t=815&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= :wink:
Umesto toga, mogli bi energiju da trošimo na pomaganje Ljubici i njenoj prijateljici...
Naravno, sve je dobra volja... niko ništa ne mora...

Pozdrav :blob:

Vrh

PostPostano: sri jul 22, 2009 4:58 am 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Neke doktore bi trebalo javno pogubiti odsecanjem glave, na stadionu, kao pedere i siledžije u Saudijskoj Arabiji i Iranu, pa bi se onda ostali malo zamislili šta rade.
Neće oni da stanu dok ne omaste sekirče.

A joj brate...
Posto si mi po prilicno isao na zivce sa tvojim tvdoglavim stavovima uzeo sam da prelistam neke tvoje postove da vidim dokle si lud..
.. ali eto ispade da se u necemu i slazemo.

Vrh

PostPostano: uto aug 04, 2009 7:12 am 
Član foruma

Nekako ste prestali pisati o iskustvima i pozitivnim stvarima o urionot.
Ja sam pila 2 jutra, niš posebno, nisam vidjela u tome niš ni poz ni neg, inače sam zdrava kolko znam tak da....... jedino ko prevencija. Jutros nisam jer kad sam vidjela da mi je stiga menst. - obuzela me tuga. Radimo na bebi i ovo je već drugi puta da se primi pa onda tijelo odbaci zametak ili do kud je već razvoj došao. Inače imamo 2 djece tako da - plodni jesmo.
Možda je i dobro da tijelo odbaci to nešto - možda mi je tijelo prepoznalo nešto što ne valja i ne dozvoljava daljnji razvoj, možda ovo, možda ono.
Uglavnom jako si želim još djece i molila bi vaša iskustva o začeću i urinoterap. ako ko ima!

Vrh

PostPostano: ned aug 09, 2009 1:37 pm 
Član foruma

ne znam Artemida sta da ti kazem, ja i suprug smo pokusavali nekih 4-5 meseci. Zatim sam krenula sa urinoterapijom i ostala trudna pa ja mislim da cak nije proslo ni mesec dana. U trudnoci sam pila samo na pocetku, posle su krenula jake mucnine koje veruj mi znaju i sad da mi se jave a trebalo bi da se porodim svakog trenutka. Ja iskreno mislim da je urin u mom slucaju znatno pomogao, planiram da se vratim na urinoterapiju, samo da prodje porodjaj i sve se sredi ....
Eto to je moje iskustvo, za druge nezanm posto o tome nepricam ni sa jednom prijateljicom, jer nemaju isto vidjenje stvari kao ja.
Puno pozdrava!!!!!

Vrh

PostPostano: pon aug 10, 2009 6:54 am 
Član foruma

Fairy - baš mi drago da si se javila, nekako si mi i ti dala poticaj za urinoterapiju kada sam čitala tvoje postove, a i nekako smo slične po razmišljanjima a i ja eto pokšavam ostati trudna pa te ajmo reći - slijedim na neki način. Ja sad evo pijem već 4 dana, samo 1 gutljaj, nekad mi ok, nekad teže ali nikada mi ne ide na povraćanje. Za sada se možda samo malo lakše budim ujutro - nekako sam laganija, ne znam da li zbog u. ili eto tek tako.... nemam nikakvih drugih reakcija ali ja i ne pijem zbog neke terapije već očekujem od urinoterapije moguću prevenciju, veću snagu, dugovječnost....
nadam se da ću i ja uskoro ostati trudna, a ti javi kako si i kako je proteko porod, malo :offtopic: gdje češ i kako roditi? Prvo cijepljenje? Ja bih voljela roditi doma i odbiti cijepljenja..... imam velike snove.

Vrh

PostPostano: pon aug 10, 2009 8:47 am 
Član foruma

[quote]Ja sad evo pijem već 4 dana, samo 1 gutljaj, nekad mi ok, nekad teže ali nikada mi ne ide na povraćanje. Za sada se možda samo malo lakše budim ujutro - nekako sam laganija, ne znam da li zbog u. ili eto tek tako.... nemam nikakvih drugih reakcija ali ja i ne pijem zbog neke terapije već očekujem od urinoterapije moguću prevenciju, veću snagu, dugovječnost....
[quote]

Super, mislim da ce da ti koristi, jako je bitno da sto vise ojacamo imuni sistem, a jedan od boljih nacina za to je upravo urinoterapija. Samo pozitivno \:D/

O porodu nastavljam ovde:http://www.galaksija.info/forum/posting.php?mode=reply&f=6&t=925
, da ne bi otisli u :offtopic:

Pozzzzzzz :P

Vrh

PostPostano: pon aug 10, 2009 2:29 pm 
Član foruma

Artemida je napisao/la:
Nekako ste prestali pisati o iskustvima i pozitivnim stvarima o urionot.
Ja sam pila 2 jutra, niš posebno, nisam vidjela u tome niš ni poz ni neg, inače sam zdrava kolko znam tak da....... jedino ko prevencija. Jutros nisam jer kad sam vidjela da mi je stiga menst. - obuzela me tuga. Radimo na bebi i ovo je već drugi puta da se primi pa onda tijelo odbaci zametak ili do kud je već razvoj došao. Inače imamo 2 djece tako da - plodni jesmo.
Možda je i dobro da tijelo odbaci to nešto - možda mi je tijelo prepoznalo nešto što ne valja i ne dozvoljava daljnji razvoj, možda ovo, možda ono.
Uglavnom jako si želim još djece i molila bi vaša iskustva o začeću i urinoterap. ako ko ima!

Artemida, prijateljice! U Malahovljevoj knjizi imaš opisane slučajeve kod kojih je urinoterapija pomogla da se normalizuje metabolizam, srede hormonski disbalansi, izleče bolesti. Takodje i na ovom forumu je dosta pisana baš o ličnim iskustvima izlečenja - i meni je to veoma značajno i želim da čitam o tome.
U mom slučaju je ona doprinela normalizaciji m.ciklusa i to za mesec dana! Takodje, što se čekanja bebice tiče, potpuno te razumem! Ja sam moje drugo dete čekala čitavih 7 godina, a sve je "bilo u redu". I isplatilo se čekati! Mislim da je tu od značaja bila moja preterana želja da opet zatrudnim; toliko sam želela drugo dete da sam samo o njemu mislila, a to nije dobro, tada sebe ubaciš u nepotreban stres i problem. Znaš da ima mnogo parova koji su potpuno zdravi a nemaju potomstva, baš zbog pritiska koji su sebi napravili...pusti to.
Gledaj da se maksimalno zdravo hraniš, jedi sirovu hranu, bavi se sportom, tuširaj hladnom vodom, smršaj ako je potrebno (jer debljina stvara policistične jajnike, a to nikako ne valja!) i što je najvažnije, trudi se da se smeješ i kada ti baš nije do toga! Voli svog mužića i raduj se dečici koje imaš i ne razmišljaj o svom "biološkom satu" i sličnim glupostima - neka da Bog da ti se ispuni ta žarka želja :love5:

Vrh

PostPostano: pet aug 14, 2009 6:36 pm 
Početnik

nisam nacionalista daleko bilo niti sam karadziceve politike. mnogi strani mediji su proglasili radovana karadzica za osobu sa nadprosecnom intelingencijom , sto vecina vodja i jeste . kao sto je vecini vec poznato postoje snjimke novijeg datuma gde on pije vlastiti urin, a glasine kruze da to radi decenijama. verovatno je urin stvarno lekovit. ja josh nisam skupio hrabrosti jer se plasim vlastitog urina :mrgreen: ali mozda se odvazim i probam.....za sada cu se zadrzati samo na koloidnom srebru :))

Vrh

PostPostano: sub aug 15, 2009 12:14 am 
Početnik

i da imam jedno pitanje, da li se prilikom primene urinoterapije u nos..obavezno prokuvata urin ili moze svez?

Vrh

PostPostano: sub aug 22, 2009 10:12 am 
Početnik

Vec duze pratim ovu temu o urinu,vidim da ima dosta pozitivnog,sto je jako dobro,posto imam zeznutu boljku imunog sisstema jednom prilikom sam pitao da li neko koristi urin inekcijama,posto o tome na netu ima jako malo a ja sam vec u tri navrata ove godine probao sa po 15 inekcija prva dva puta a sa 20 sam zavrsio pre neki dan.Nema nekog poboljsanja ali ja sam uporan i veliki borac.Ako ima neko vise podataka ili nekih knjiga o urinu gde se koriste potkozno inekcije bio bi mnogo zahvalan,jer ja na netu nisam uspeo da nadjem nesto mnogo.Pozdrav svima i mnogo uspeha jer neke zelje i mogu da se ostvare.

Vrh

PostPostano: sub aug 22, 2009 7:41 pm 
Član foruma

Urin se pije jer su usta prva linija odbrane imunog sistema. U pljuvački se nalaze enzimi koji prvi uzimaju informacije i prosleđuju dalje. Pošto se urin uzima pre svega zbog obnove i jačanja imunog sistema unošenjem potrebnih informacija, neophodno je piti ga. Ako uzmeš inekcijom ništa nisi uradio jer si zaobišao glavni ulaz i "recepciju" imunog sistema.

Vrh

PostPostano: sub aug 22, 2009 8:19 pm 
Početnik

Hvala na odgovoru,a sto se tice inekcija(potkozno ko insulin)upozno sam dr koji to koriste vec vise od 5 gog.isto ko i ja i osecaju se fenomenalno ja sam kasno dosao do informacije o urinu ali se nadam da cu uspeti.njihovo misljenje je da i bockanje isto efikasno kao piijenje samo ljudima stvara problem da se bodu sami a i mogu da se povrede,ja sam jako malo nasao podataka samo se sppminje bockanje a nigde nemogu da nadje knjige sa malo vise podataka,mada su mi dr. iz nemacke obecali da ce poslati ali nikako da stignu.Pozdrav....

Vrh

PostPostano: ned aug 23, 2009 8:07 am 
Član foruma

Znam da u Nemačkoj to rade, inekcijama ubacuju urin.
Koliko mi je poznato, samo oni to rade i niko više.
Tipično za Nemce.
Jedini razlog zašto neko ne pije urin su klozetske asocijacije koje većina ljudi ima kad čuje za urinoterapiju. Svako ko je probao uverio se da ukus nije strašan, čak je i lep kad se uveče najdeš lubenice: kao da piješ sok od lubenice.
Ukus urina zavisi od hrane, najgori je kada se najedeš mesa.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.