Ok, neću o teorijama, sit sam zbog faksa. Sve su to samo nagađanja, kao i u svakoj neegzaktnoj nauci, ali ni egzaktne nisu puno bolje Zadržimo se na empiriji.
Dakle,
potreba za snom veća, nešta malo
Budim se malo teže, a kad prestanem da pijem par dana, sve je po starom.
Mišice se brže zamaraju, brže se nakupi mlječna kiselina
Na terapiji sam oko 60 dana, i malo više
Jedem zdravo, poprilično, puno presnog
Retko se masiram urinom, ali umivam se i perem kosu
Zglobovi su u redu, ali sad je toplo, a kad sam prošli puta bia na urinoterapiji, bila je zima kad sam primjetio blago povjećanje problema sa zgloboviuma. I tačno je povezano bilo sa urinom, jer kad sam prestao, prestali su. Ali možda je tribalo puno više vode da pijem, i da nastavim da vidim hoće li proći onaj "kritični" period poslije koga slijedi isceljenje
Snaga u teretani veća. ali trening mora trajati manje od 45 min.
Apetit ekstremno veći.
Oči nekako vlažnije, gušću neku sluz luče i ujutro višee krmelja
Osim "čuda urinoterapije" nisam se podsjećao iskustava i preporuka iz literature jer odavno sam ih bio pročitao, ali morat ću, pa da pretražim i tamo iskustva.
Ako ostavite urin da na kosi dulje djeluje, pogotovo ako je ukuvani ili stariji, kosa će vam postajati crvenkasta, ako ste smeđi

, inače postaje gušća, kao i brada na licu
Urin otklanja problem suve grube kože na laktovima kao magijom
Nemam konstipacionih problema i nikad nisam

, ali čim popijem urin, svejedno trčim u WC, pa mislim da bi se i "zatvorenici" isto ponašali
Nego, u odbrani egoa odmah skačete da postate

, a niko mi nije odgovorio na gornje pitanje, koliko dugo čuvate ukuvani urin van hladnjaka, da li ga koristite i kad počne mjenjati miris? Nemojte da tema postane rasprava oko toga ko je u pravu, ajmo samo mjenjati iskustva

, lična slijepa ubeđenja, ostavimo za sebe

, na primjer, to da sam sinoć vidio NLO, a samo sam vidio neko neubičajeno svetlo na nebu, poput ogromne zvjezde padalice, i istog trena zanemario
U zdravlje