Alan_SP je napisao/la:
Probiotike mozes uzimati odmah, ali mozes i sacekati da se ocistis. I tako dok traje ciscenje, te dok herxheimer "caruje", nije ti bas odvise do icega, te funkcioniras jedva, sto je i razlog zasto ga se treba kontrolirati, pogotovo netko tko mora raditi, biti aktivan. Cak i kad imas luksuz da ne radis nista nije lako, a zato se mora ici puno sporije kad se mora raditi.
Hvala Alane, ti se toliko trudiš i tako srdačno izlaziš svima u susret da zaslužuješ svaku pohvalu i sve najbolje

Stvarno svaka čast
A šta misliš da ne uzimam uopšte ove probiotike, ja nisam nikad u životu probao to... Mislim, valjda će telo samo da se oporavi od čišćenja, jel? Bakterija bar ima kolko hoćeš, vratiće se ponovo u stomak one
Mislim jel se sme da se ne uzimaju probiotici?
Što se tiše opšteg zdravlja, ja se nisam ni prehladio zadnjih bar 5-6 godina, za ranije se i ne sećam. Ali verujem da MMS treba da se nađe u svakoj kući pa makar ga i ne trošili trenutno. Ako traje 3 godine, šta fali da se nađe. Za svaki slučaj. Ne daj Bože da s pojavi neka takva gripa kod ukućana i slično, imaćemo lek na dohvat ruke, jel?
A što se tiče mehanizma, ne znam stvarno. Kao student hemije, znam da je pogotovo hemija empirijska nauka, i da su sve reakcije samo pretpostavke, teorija koja dobro opisuje zbivanja, i pomoću koje se mogu kontrolisati i planirati određena zbivanja. A da li i odgovaraju pravim, stvarnim reakcijama, i da li hem formule, naročito strukturne, odgovaraju pravoj strukturi supstanci, teško, ali to nije bitno, jel? Bitno je da deluje. Neću ni da razbijam glavu time, dosta mi je i ovih mojih jednačina na faksu
Što se tiče herxheimera, možda ću ipak u dve doze, možda će tako biti lakše, mislim prebrodim to ujutru i uveče i gotovo

, ne znam, videću šta će eksperimentisanje da kaže. Počešu ipak po tvojoj preporuci.
A da li je ukus odvratan ili nije, i tako to, ma nije to ni najmanje bitno, meni je to sasvim sve jedno, nek je i najgori... pa nismo deca da se prenemažemo
Hvala puno Alane, stvarno si ljudina, svaka čast
Od srca pozdrav