Sada je: ned maj 04, 2025 2:21 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 705 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 36  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Vakcine
PostPostano: pon mar 01, 2010 5:09 pm 
Član foruma

mikeš je napisao/la:
http://www.vecernji.hr/vijesti/tri-majke-sudu-jer-nisu-dale-cijepiti-svoju-djecu-clanak-103651

Ovo je tipicna metoda zasrasivanja. Zastrasi sve koji pomisle na to , pa ces videti sta ce da se desi.
Ali ni 50 000,00 din, a ni 2000 kuna nije neka cifra, vazno je sacuvati zdravlje svog deteta. Ja nesmem da se kockam sa tim, niti da rizikujem da moje dete postane autisticno od vakcine ili nedaj boze nesto gore...ako budem dosla do suda to cu i da kazem, pa nek me pljuje ko hoce, moje pravo na zivot i pravo na zivot mog deteta niko nemoze da oduzme.

Vrh

PostPostano: pon mar 01, 2010 7:04 pm 
Član foruma

Moramo se pomiriti sa činjenicom da su vakcine(ili pak promjena sanitarnih okolnosti) velikim dijelom zaslužne za gotovo istrebljenje nekih bolesti koje su prije 40-ak godina harale svijetom, pitajte svoje bake i djedove od cega se onda umiralo...Neko se dobro sjetio da ugura u cijepiva i malo otrova, možda je u pocetku to bilo slučajno, a sada je namjerno, cilja se da se čovjeka od malena pretvori u bolesnika, jer ipak farmaceutska kompanija zarađuje na bolesnima a ne na zdravima...

Pozz :wink:

Vrh

PostPostano: uto mar 02, 2010 3:05 pm 
Član foruma

Marduk je napisao/la:
Moramo se pomiriti sa činjenicom da su vakcine(ili pak promjena sanitarnih okolnosti) velikim dijelom zaslužne za gotovo istrebljenje nekih bolesti koje su prije 40-ak godina harale svijetom, pitajte svoje bake i djedove od cega se onda umiralo..

E sad,teško je to dokazati-uvjeti života su bolji,imamo antibiotike...s druge str. i medicinari priznaju da cjepiva nisu 100% uspješna(nego se to kreće u rasponu od 60-80%),i da ne štite od dana cijepljenja pa do kraja života...i cijepljena djeca oboljevaju od bolesti protiv kojih su cijepljena(pa i umiru katkada)-e sad tvrdi se da je tok bolesti lakši kod cijepljene populacije nego necijepljene...pa ti znaj.
Lako je o takvim stvarima(cijepit ili ne)odlučivati kad se radi o nama samima,ali kad moramo o tome odlučiti za našu djecu,e to je nešto drugo...mislim da je hrpa mama provela mnogo besanih noći mozgajući o tome-ja jesam.

Vrh

PostPostano: pet mar 05, 2010 12:19 pm 
Član foruma

neke vakcine su došle nakon što je bolest doživjela prirodan pad u populaciji, čak za 90%
tj. populacija je stvorila trajni imunitet

a sa druge strane onda je i gripa ubijala daleko više nego danas, glad , nehigijenski uvjeti, katastrofalna prehrana , nepostojanje osnovnog znanja o vitaminima i mineralima ....

a šta danas imamo : rak, dijabetes, multipla skleroza, lupus, autizam ... stopa autoimunih poremećaja raste iz dana u dan

jedini način da se dobije odgovor : da li vakcine djeluju je da se dopusti formiranje grupe necjepljenih
tek onda ćemo imati konkretne dokaze : tko je zdraviji a tko bolesniji

izbor mora postojati

Vrh

PostPostano: sub mar 06, 2010 1:25 am 
Član foruma

Minime je napisao/la:

jedini način da se dobije odgovor : da li vakcine djeluju je da se dopusti formiranje grupe necjepljenih
tek onda ćemo imati konkretne dokaze : tko je zdraviji a tko bolesniji

izbor mora postojati

Nazovi me pesimistom,ali mislim da to neće dopustiti-to bi trebao biti značajan dio populacije(sad ne znam točno što zdravstvo smatra pri kojem postotku procijepljenost više nije (kao )dovoljna da bi kolektiv bio zaštićen),a to si oni ne mogu dopustiti.
Nekih epidemijica će uvijek biti koje će im ići u prilog ,a ako ih ne bude,bože moj,pa napravit će tu i tamo koju.Jer zamisli da se pokaže da cjepiva nisu potrebna(stabilnost farmac.industrije ne smije biti poljuljana)

Vrh

PostPostano: ned mar 07, 2010 10:46 am 
Član foruma

u svim epidemijicama oboljevaju i cjepljeni

izbor mora postojati

Vrh

PostPostano: pet mar 12, 2010 12:20 am 
Član foruma

Naravno da obolijevaju i cjepljeni-ali ako procjepljenost padne,za epidemiju će okriviti necjepljenu populaciju-a izbor ,koji za sad,hvala bogu,još uvijek postoji,može vrlo lako biti ukinut(uz blagoslov većine populacije koja ionako misli da bi roditeljima koji ne cjepe djecu ta djeca trebala biti oduzeta zbog zanemarivanja,bla,bla....)

Vrh

PostPostano: pet mar 12, 2010 7:01 pm 
Član foruma

pa imamo epidemije : autizam, dijabetes, autoimune bolesti, rak, astma ...

prije par godina stopa autizma u SAD-u je bila 1/150, sada se već popela na 1/100
...

pod parolom čuvanja zajednice od pojedinca trpali su židove, cigane i ostale ne-čiste u gas-komore
pod istom parolom su spaljivalji vještice: da ne pokvare 'čiste'

izbor mora postojati

Vrh

PostPostano: pon mar 15, 2010 12:10 am 
Član foruma

Ne,to nisu epidemije-epidemije su onda kad "oni" nešto proglase epidemijom-a budući da autizam,dijabetes i sl. nisu zarazne bolesti-epidemije tih bolesti ne može biti.

Slažem se -izbor mora postojati-ali u isto vrijeme ponavljanje te tvrdnje mi zvuči užasno smiješno-apsurdno,jer taj izbor se sve više sužava,u biti pitanje je da li postoji.
Moj izbor je da neću cijepiti sina-imam izbor,super.....ali eto samo čekam da me pozovu na sud da platim zbog tog kaznu,da mi pošalju doma socijalnu službu itd....ma pokakam im se ja na takav izbor(a biti će još i gore)

Vrh

PostPostano: pon mar 15, 2010 9:23 pm 
Član foruma

Ja sam nova majka na ovoj temi, nisam sve pročitala pa oprostite ako ponavljam ovo pitanje:

Koliko sam čitala, nakon što primi cjepivo (možda sve, možda "samo" neke vrste cjepiva) dijete širi tu zarazu svuda oko sebe: stolicom, mokraćom, slinom, šmrkljama... između 5 i 21 dana, neka cjepiva i duže. (tako su se mnogi roditelji zarazili, dokazno je)

DAKLE, ja svoje necijepljeno dijete pošaljem u razred gdje su sva druga djeca cijepljena, i ono ima poriličnu šansu da se OD NJIH zarazi od najčudnijih opakih bolesti!

...kako su lucidni ti proizvođači bolesti, pardon: cjepiva!!! Moraš stvarno biti sickhead da izmisliš i isproduciraš tako nešto!!!

Vrh

PostPostano: uto mar 16, 2010 2:40 pm 
Član foruma

http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-bi ... 81080.aspx

Najbolje da ih sve cijepe i proglase pandemiju!

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: sri apr 07, 2010 10:06 pm 
Član foruma

obrati pozornost na oboljelu populaciju: 15-19 godina
općepoznata činjenica je da je teže preboliti dječje bolesti u starijoj dobi, pogotovo nakon puberteta
i tako, zahvaljujući cjepljenju,bolest koja bi se lakše preboljela sa 3-4 godine , seli na stariju generaciju

Vrh

PostPostano: uto apr 13, 2010 11:59 am 
Član foruma

Zgodno!

http://www.hrsvijet.net/index.php?optio ... Itemid=141

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: uto apr 13, 2010 1:37 pm 
Član foruma

Koja je to bolesna filozofija, cijepljenje. Ne mogu izliječiti ni prehladu, ni gripu a da ne spominjem druge bolesti a liječe neke bolesti koje dijete nije ni dobilo i vjerovatno nikad nebi ni dobilo. Zar to nije čisto vračanje i bezboštvo (duhovna zaostalost), šarlantanstvo i satanizam.

Vrh

PostPostano: čet apr 15, 2010 12:16 am 
Član foruma

http://vimeo.com/10358293

Gary Null: Vaccine nation

Prevedeno

Obavezno za gledanje i širenje dalje.

Vrh

PostPostano: sub apr 17, 2010 11:24 pm 
Član foruma

VELIKA HVALA!!!

Izvrstan link!

Vrh

PostPostano: uto apr 20, 2010 5:19 am 
Član foruma

Link za download filma

http://rapidshare.com/files/377846567/D ... vedeno.flv

Vrh

PostPostano: sri maj 12, 2010 7:50 pm 
Član foruma

Evo najfriškijih vijesti:

http://www.vecernji.hr/vijesti/sude-mi- ... nak-138026

Hvata me čisti UŽAS jer mi sin najesen kreće u školu... Raspitala sam se o cijepljenju ovdje kod nas na selu: zdravstv.radnici, oni iz "školskog" nečeg, dođu i cijepe cijele razrede, za djecu koja tada nisu bila u školi dođu ponovo. Dakle razgovor neće biti sa njegovom ovdašnjom dr.opće medicine.
Ja sad stvarno neznam koga da obavjestim da to... ja NE MOGU učiniti svome djetetu! Nije da NEĆU, nego baš tako: NE MOGU dozvoliti da mu više daju te otrove!

Već sam ovdje pisala, da se ponovim: nisam ni znala da su jadnička ispocjepljivali odmah u rodilištu, samo smo se svi čudili kako to da tako prekrasno rođena zdrava beba najednom 3. dan svene i dobije kao nekakvu neobičnu upalu pluća. Pa odmah u inkubator i udri antibiotike. Kasnije, zovu nas da ga dovažamo na preglede kod pedijatrice, i dok ga važu i mjere sestra je već pripremila šprice i govori nam da odmah kupimo čepiće-dječje aspirine-jer će sad par dana pod normalno plakati, imati temperaturu i otekline, dapače odmah po cijepljenju mu meću hladan oblog i s time trčimo doma dati mu lijekove. NISMO ZNALI!

Poslije smo ga nosili istoj pedijatrici jer prve 3 godine nije prestao kašljati, davio se od šmrkalja koji su iz njega lijevali non-stop. Zanimljivo da u više specijaliziranih bolnica nisu u brisu nosa pronašli nikakvu "kulturu" bakterija ili virusa koji bi uzrokovali to stanje. Sada mislim da je on izbacivao otrove iz tjelešca...
Mučenje je prestalo pred 3 godine kelacijom, od tada je zdrav i nije ni bio kod pedijatrice. Sad idemo po njegov karton premjestiti ga ovdje kod nas na selo. Njega im neću ni pokazati. Ali KOME da pokažem neki od formulara predloženih na ovoj temi (onih: pristajem da cijepite moje dijete ukoliko potpišete da... pa onda 3 str. texta)?

Sada sam izbrisala poglavlje o više zagrebačkih slučajeva, jer se bojim da ne nastradam, ja ili ova stranica. Možda postoji neki zakon po kojem nesmijem iznašati ono što sam saznala od liječnika - pišem-brišem, bolje da ne pišem... Iako pa ZNA SE - SVE SE VEĆ ZNA, zar ne?

Vrh

PostPostano: sri maj 12, 2010 9:17 pm 
Član foruma

Tazika je napisao/la:
Možda postoji neki zakon po kojem nesmijem iznašati ono što sam saznala od liječnika -

Koliko znam,takav zakon ne postoji osim ako nisi negdje s nekim potpisala neki ugovor koji ti to brani.
Citat:
Ali KOME da pokažem neki od formulara predloženih na ovoj temi (onih: pristajem da cijepite moje dijete ukoliko potpišete da... pa onda 3 str. texta)?

Svima koji te pitaju za cijepljenje,tko barem ja namjeravam.Za sad izbjegavam cijepljenje tako što mala nije bila bolesna već 8 mj. pa me nitko ništa ni ne pita.
Jedno sad sam se sjetio,zna li netko što o cijepivima protiv krpelja?

Vrh

PostPostano: čet maj 13, 2010 7:37 am 
Član foruma

Što o cjepivu protiv krpelja? Koliko ja znam - nije obavezno, zar ne? Ko hoće - plati i cijepe mu dijete! Ja sam zgrožena koliko roditelja u mojoj neposrednoj okolini slijepo vjeruju cjepivima! Ja ću uskoro roditi (za tjedan-2,3.... kad beba poželi) pa vas sve molim da pošaljete meni i bebi neke pozitivne vibrice u mislima - ono - da budemo hrabre, da odbijemo cijep, da nas neka dobra sila okruži i sve prođe glatko. Jer ja itekako vjerujem u Dobre sile! Zna li netko iz prve ruke protiv čega cijepe odmah dijete čim se rodi?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 705 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 36  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.