Evo najfriškijih vijesti:
http://www.vecernji.hr/vijesti/sude-mi- ... nak-138026Hvata me čisti UŽAS jer mi sin najesen kreće u školu... Raspitala sam se o cijepljenju ovdje kod nas na selu: zdravstv.radnici, oni iz "školskog" nečeg, dođu i cijepe cijele razrede, za djecu koja tada nisu bila u školi dođu ponovo. Dakle razgovor neće biti sa njegovom ovdašnjom dr.opće medicine.
Ja sad stvarno neznam koga da obavjestim da to... ja NE MOGU učiniti svome djetetu! Nije da NEĆU, nego baš tako: NE MOGU dozvoliti da mu više daju te otrove!
Već sam ovdje pisala, da se ponovim: nisam ni znala da su jadnička ispocjepljivali odmah u rodilištu, samo smo se svi čudili kako to da tako prekrasno rođena zdrava beba najednom 3. dan svene i dobije kao nekakvu neobičnu upalu pluća. Pa odmah u inkubator i udri antibiotike. Kasnije, zovu nas da ga dovažamo na preglede kod pedijatrice, i dok ga važu i mjere sestra je već pripremila šprice i govori nam da odmah kupimo čepiće-dječje aspirine-jer će sad par dana pod normalno plakati, imati temperaturu i otekline, dapače odmah po cijepljenju mu meću hladan oblog i s time trčimo doma dati mu lijekove. NISMO ZNALI!
Poslije smo ga nosili istoj pedijatrici jer prve 3 godine nije prestao kašljati, davio se od šmrkalja koji su iz njega lijevali non-stop. Zanimljivo da u više specijaliziranih bolnica nisu u brisu nosa pronašli nikakvu "kulturu" bakterija ili virusa koji bi uzrokovali to stanje. Sada mislim da je on izbacivao otrove iz tjelešca...
Mučenje je prestalo pred 3 godine kelacijom, od tada je zdrav i nije ni bio kod pedijatrice. Sad idemo po njegov karton premjestiti ga ovdje kod nas na selo. Njega im neću ni pokazati. Ali KOME da pokažem neki od formulara predloženih na ovoj temi (onih: pristajem da cijepite moje dijete ukoliko potpišete da... pa onda 3 str. texta)?
Sada sam izbrisala poglavlje o više zagrebačkih slučajeva, jer se bojim da ne nastradam, ja ili ova stranica. Možda postoji neki zakon po kojem nesmijem iznašati ono što sam saznala od liječnika - pišem-brišem, bolje da ne pišem... Iako pa ZNA SE - SVE SE VEĆ ZNA, zar ne?