Pantelija je napisao/la:
HRM uopšte i ne odgovara na njegove mejlove, već neki njegov učenik zadužen za korespodenciju.
HRM je sada na putovanju po Evropi i sigurno nije tip koji neprekidno sedi za računarom i odgovara na mejlove celom svetu.
Dakle poslao sam mail HRM- u pitajuci ga da li to on licno odgovara ili neko drugi u njegovo ime, i kao sto se vidi cekam odgovor dok pomenuti uplai svoj lap- top i odgovori
i am myself giving all the answers as hrm. have no doubts
Negde u uputstvima se kaže da smanjena potreba za hranom se javlja tek
nakon šest meseci prakse i bosonogog hodanja. I takođe da mi ne ostavljamo hranu, nego ona nas.
i evo tu smo... pogresno, totalno pogresno!!! bosonogi hodamo nakon 270 dana zavrsene prakse sungazinga...
Dakle, tijekom tih 270 dana polako produžavate vrijeme gledanja u Sunce, glad polako nestaje, i tako dalje.
Što se događa nakon 270 dana?
HIRA RATAN MANEK: Nakon 270 dana gledanja u Sunce ne treba napraviti ništa posebno. vaše tijelo je postalo solarni čip, treba ga povremeno napuniti. Tijekom jedne godine potrebno je 15 minuta gledati u Sunce,ili hodati bosim nogama po zemlji 45 minuta, ništa drugo. Vi ste solarni čip, čim na vas padne trak Sunca, tijelo se puni energijom, ništa drugo nije potrebno raditi. Nakon 270 dana vježbanja i jedne godine obnavljanja energije na taj način, postali ste savršen solarni čip.
jasno pise da glad polako nestaje TOKOM procesa od 270 dana a, ne i tacno vreme kada ista prestaje... kod mene je to pocelo nakon manje od mesec dana prakse i traje do danas!!!
Pošto je naš Kibermikan već počeo manje da jede i posle mesec dana prakse iz svoje sobe, znači da je uobrazio da mu ne treba hrana, i možemo očekivati da će uskoro neko drugi početi da vodi dnevnik o njemu.

Dakle poslao sam mail HRM- u pitajuci ga da li to on licno odgovara ili neko drugi u njegovo ime, i kao sto se vidi cekam odgovor dok pomenuti upali svoj lap- top i odgovori
i am myself giving all the answers as hrm. have no doubts
i evo tu smo... pogresno, totalno pogresno!!! bosonogi hodamo nakon 270 dana zavrsene prakse sungazinga...
Dakle, tijekom tih 270 dana polako produžavate vrijeme gledanja u Sunce, glad polako nestaje, i tako dalje.
Što se događa nakon 270 dana?
HIRA RATAN MANEK: Nakon 270 dana gledanja u Sunce ne treba napraviti ništa posebno. vaše tijelo je postalo solarni čip, treba ga povremeno napuniti. Tijekom jedne godine potrebno je 15 minuta gledati u Sunce,ili hodati bosim nogama po zemlji 45 minuta, ništa drugo. Vi ste solarni čip, čim na vas padne trak Sunca, tijelo se puni energijom, ništa drugo nije potrebno raditi. Nakon 270 dana vježbanja i jedne godine obnavljanja energije na taj način, postali ste savršen solarni čip.
jasno pise da glad polako nestaje TOKOM procesa od 270 dana a, ne i tacno vreme kada ista prestaje... kod mene je to pocelo nakon manje od mesec dana prakse i traje do danas!!!
e, sad vidi brate na cemu si, imas sve odgovore na svoja pitanja !