Sada je: sri maj 07, 2025 9:28 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 699 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 35  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Lječenje raka - i sve o njemu
PostPostano: sri dec 16, 2009 8:41 am 
Član foruma

In his book Winning the War on Cancer, Dr. Sircus writes:

“Sodium bicarbonate is the time honored method to 'speed up' the return of the body’s bicarbonate levels to normal. Bicarbonate is inorganic, very alkaline and like other mineral type substances, supports an extensive list of biological functions.

Sodium bicarbonate happens to be one of our most useful medicines because bicarbonate physiology is fundamental to life and health.”

http://articles.mercola.com/sites/artic ... s-Ago.aspx

http://www.winningcancer.com/

http://www.winningcancer.com/about-the-book/author/

Vrh

PostPostano: ned dec 20, 2009 1:12 pm 
Član foruma

Izgubila sam knigu Za brojsovu terapiju. Jel ima neko da mi je prati u pdf formatu.

Hvala unapred

Vrh

PostPostano: ned dec 20, 2009 3:37 pm 
Član foruma

"Rudolf Breuss - Rak, leukemija i druge prividno neizlecive bolesti izlecive prirodnim putem"

http://www.4shared.com/file/60008592/6b ... leuke.html

:read:

Vrh

PostPostano: ned dec 20, 2009 3:58 pm 
Član foruma

hvala

Vrh

PostPostano: uto jan 05, 2010 11:20 am 
Početnik

Neznam dali ste ikada čuli da je rak bolest kao i svaka druga i da se leči na sličan način kao i svaka druga bolest.U osnovi za uspešno lečenje potreban je individualan pristup jer je i bolest potpuno individualna.Lečenje se sprovodi ambijentalnom genetski uslovljenom terapijom uvažavajući opstanak i adaptaciju kao snažne zakone prirode.Dakle genetska bolest i mora imati genetski uslovljen pristup.Ja istraživanjem ove oblasti bavim mnogo godina inače sam med.lab.ing.Na ovaj sajt me je uputio jedan od mojih pacijenata.Geni su programatori svih programa i podešavaju svoje programatore shodno uslovima koji vladaju u organizmu,ti uslovi se mogu svesno i svrsishodno podešavati a tako i reprogramirati programe gena (u ovom slučaju se misli na onko gen ,koji radi na preko 3000 načina).Ograničen prostor nedozvoljava duge rasprave pa sam morao sažeti izlaganje i nisam siguran koliko će biti razumljivo zato možete da mi se javite na genetika@nadlanu.com za eventualno šire razmatranje o nastanku,toku i lečenju kancera kao i svih drugih oboljenja jer su sve bolesti i genetske.

Vrh

PostPostano: uto jan 05, 2010 12:54 pm 
Član foruma

Koliko je opravdano govoriti da su bolesti genetski uzrokovane i da se leče genetskom manipulacijom ako dobro znamo (bar mi na forumu i šire koji su alternativno orijentisani) da se bolesti dobijaju pre svega otrovima u hrani, vakcinama, lošom ishranom i načinom života?

Malo je neozbiljno pored svih tih otrova tvrditi da je rak genetski uzrokovan.

Stoga se i rak leči uklanjanjem pravih uzroka, promenom ishrane, čišćenjem organizma i sa par alternativnih metoda koje su se pokazale uspešnim.

Sigurno se gentskim manipulacijama može svašta postići, ali to nije uklanjanje uzroka.

Jedna od najperfidnijih lagarija zvanične medicine je da su geni krivi za sve. I da njih treba menjati.
Koliko mi kao laici znamo, geni su više svetlosni kodovi koji se ponašaju po zakonima kvantne fizike, nezavisno od vremena i prostora, nego male ćelijice sa kojima laboranti mogu da se igraju kako hoće.
Svest može da utiče na gene više nego svi laboranti zajedno.
Geni su posledica svesti i svesno deluju.

Vrh

PostPostano: uto jan 05, 2010 2:15 pm 
isključen/a

Nebih ito da te odmah desetkujem, ali ne misliš valjda da su ovdje sve laici, jer tvoja zabluda o sve genetskim bolestima je slična onoj religijskoj o bogu. Ali da ne dužim, ja imam ponudu za tebe;
pokušaj to provući u Americi ili u Evropskoj Uniji jer tamo imaju više novca, pa im je vjerovatno teže napustiti fizički svijet, a i pod većom su kontrolom sistema - više vjeruju.
p.s. - Samo požuri, jer i oni se bude, možeš okasniti.

Pantelija, znaš i ti, samo kad hoćeš.

Vrh

PostPostano: uto jan 05, 2010 2:30 pm 
Član foruma

ito je napisao/la:
Ja istraživanjem ove oblasti bavim mnogo godina inače sam med.lab.ing.

Tvoje zvanje te ne cini boljim niti losijim od nas ostalih, a niti godine rada. Vecina nas ovdje ima velikog uspjeha u lijecenju svojih bolesti "alternativnim" metodama i o tome smo puno pisali ovdje na forumu.

No da ne duljim,
ako imas konkretne dokaze i svjedocanstva o izljecenjima do kojih je doslo tvojm radom i naporom tokom zivota, slobodno ih napisi i to ce nam biti drago. No u to sumnjam.

Vrh

PostPostano: uto jan 05, 2010 5:32 pm 
Član foruma

Diskusije oko kancerogenih bolesti po meni se trbaju podeliti u: sopstvena iskustva i informacije .

Evo moja iskustva : Imao sam razne slucajeve gde sam radio sa srebrom, homeopatijom, sodom bikarbonom,rife masinom i svega ali kod ovih slucajeva malo sam imao uspeha ili nisam. Pre godinu i po dana sam dobio ranicu na vratu ispod uha te." Basal skin cancer" koja nije htela da zaraste ni posle sve pokusaje dok nisam cuo za Chelidonijum majus ili kod nas se zove zmijsko mleko i uMakedoniji raste svuda tokom cele godine.Napravio sam tinkturu i stavljao obloge i vec za 15 min se rana zatvorila i ostala je lezija sa neke tecnosti unutra.

Tad sam mislio da je ovaj prirodni citostatik prava stvar i vec sam preporucio i imao uspeha kod pacijenata sa rekom prostate i jos sam preporucio i drugim sa kancerom debelog creva gde za sada radi a neznam dokle ce jer ovim samo usporavamo i unistavamo posledice a ne i uzrok.Tako je i kod mene zaustavio proces ali nije okoncao bolest.

Tada sam po forumima nasao BEC5 i kako su se neki resili 100% Bazalni rak koze.
Radi se o supstance u Modrom patlidzanu(tako se kod nas zove) pa jabucje kiseline i Sambucus nigra(kod nas se zove Bozd).Posto nisam mogao naci nasao sam Phitolaca amerikana koja ima istu supstancu a dodao sam i cimet jer ima istu supstancu secera koji cini propustlivost membrane tumora..dodao malo srebrenu vodu i sve samleo mikserom pa dodao malo alkohola.

Pretrazite po netu BEC5 i nacicete detalje i o cemu se radi..stavi to na leziju .u pocetku se malo kao malo pogorsalo jer sam to masirao i pambukom ostavljao po 2-3 sate da stoji i jos sam pokvasio sa tinkturom Cheledonijuma.Za nekoliko dana su pocela poboljsanja.

Sada sam posle 2 nedelje pri samom kraju,imam male bele fleke koje sam poceo da masiram Aloe gelom..

Nadam se da ce ovaj recept pomoci svima sa Basalnim rakom koze,do tada je ovo samo moje iskusto...

pozdrav svima

kokal

Vrh

PostPostano: uto jan 05, 2010 5:40 pm 
Član foruma

ps. Naporedno ovim sam koristio i Rife generator i pio srebrenu vodu i ponekad uzimao homeoparski Licopodium clavatum 200c,ali mislim da nisam imao uspeha dok nisam nashao BEC5 ..pozz

Vrh

PostPostano: pet jan 29, 2010 10:08 am 
Član foruma

www.wuwei-budjenje.com

Puno puta sam ovdje vidio i izlječenja i neizlječenja.

Osobno znam barem deset živih svjedoka koji su se izlječili od raznih metastaza.

koga zanima, nek pita.

Vrh

PostPostano: sub feb 20, 2010 3:22 pm 
Početnik

link za Marjana Ogorevca i metodu S.N. Lazareva naći na YOUTUBE na rubu znanosti.

Vrh

PostPostano: ned mar 07, 2010 8:34 pm 
Član foruma

Citala sam negde da se organizam moze alkalizovati na vrlo jednostavan nacin.

Kazu, pola sata pre ili pola sata nakon jela, ujutro i uvece, treba uzeti po pola kasicice sode- bikarbone. Na lakmus papiru, nakon mokrenja, ocitamo kolika je kiselost. Izmedju 7 i 8 kazu da je OK i da su to vrednosti koje treba odrzavati.

Zanima me da li je neko od vas to pokusavao i kakva su vasa iskustva?

Vrh

PostPostano: pon mar 08, 2010 7:09 am 
Član foruma

sigma je napisao/la:
Citala sam negde da se organizam moze alkalizovati na vrlo jednostavan nacin.

Kazu, pola sata pre ili pola sata nakon jela, ujutro i uvece, treba uzeti po pola kasicice sode- bikarbone. Na lakmus papiru, nakon mokrenja, ocitamo kolika je kiselost. Izmedju 7 i 8 kazu da je OK i da su to vrednosti koje treba odrzavati.

Zanima me da li je neko od vas to pokusavao i kakva su vasa iskustva?

Da li negdje postoji podatak koliki je pH kod bolesnih ljudi, recimo kod raka, ali i ostalih bolesti?

Vrh

PostPostano: pon mar 08, 2010 7:34 am 
Član foruma

Ako je savrseni omjer Alk. 80 % : 20 % Kiselost, onda pretpostavi da bolesnici od raka imaju oko 90 % : 10 % ili slicno

Vrh

PostPostano: uto mar 09, 2010 6:47 am 
Član foruma

Pitam zato sto sam negdje procitao (mozda i ovdje) da sve bolesti nastaju kada pH nije u normali.

Tj kada "okolina nije normalna" pa se bolesti mogu razvijati.

Neke nastaju jer im odgovara alkalnost, a neke kod kiselosti.

Citao sam i za nekog talijanskog doktora koji lijeci rak sodom bikarbonom.
Izdao je i knjigu sa upustvima, ali ju nisam uspio naci.

Vrh

PostPostano: pet mar 12, 2010 9:42 pm 
Član foruma

Recite mi sta mislite o ovome? Vec je spomenuta ovdje soda bikarbona, ali ovaj doktor je razvio tehniku primjene sode direktno na rak. Rezultati su, barem u ovim clipovima ovi:

http://www.youtube.com/watch?v=zASTO2cldhk

Pogledajte sva 3 nastavka, mislim da vrijedi.... Zanima me, sta mislite, radi li se o placebu, ili ne?

Vrh

PostPostano: sub mar 13, 2010 1:26 pm 
Član foruma

Ja licno nemam mogucnosti da proverim da li je sve to istina, ali ima smisla. Nista nas ne kosta da svoje telo drzimo alkalizovano. Oni koji govore o stetnosti unosenja velikih kolicina sode bikarbone, malo su to sve naduvali. Jer, sta god da se unosi, u ogromnim kolicinama, moze biti otrov u jednom momentu. I, mislim da je sasvim dobar pristup, uvodjenja katetera kojima bi se soda bikarbona dovela neposredno do tumora, u slucaju da je on vec prisutan.
Takodje, ima smisla, njegova izjava da se invanzivnim metodama spore samo prenose dublje u organizam , kroz krvotok. I druga cinjenica je, da hemoterapija, ubijajuci kancerogene celije, takodje ubija i unistava i sve drugo sto joj se nadje na putu. U prvoj terapiji, ostecuje meka tkiva, a u drugoj, kosti. Trajno sakati imuni sistem. I sta covek moze nakon toga? Moze samo da ceka...

Tako da, orijentisati se na preventivu, vodeci racuna o ishrani, oksidirati celije svoga tela, cist vazduh ( hm?, koliko je to moguce u vreme chemtralis-a), fizicka aktivnost, radi bolje prokrvljenosti , soda bikarbona umesto dezodoransa (jer ako se o svemu prethodnom vodilo racuna, nece biti ni potrebe za maskiranjem smrada, jer tada ni sastav otpadnih materija koje se luce kroz znoj nije isti), i mozemo se nadati da ce nas telo duze sluziti u zdravlju.

PS I naravno, poslednje, ali jednako vazno, zdrav i uravnotezen emotivan zivot i uredan san. A za to se, takodje, moramo izboriti. Sto zavisi od nas- popraviti, a ono sto nije do nas- otpustiti, otkaciti od sebe.

Zadnja izmjena: sigma; sub mar 13, 2010 4:54 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: sub mar 13, 2010 4:50 pm 
Član foruma

I po mom misljenju, imaju smisla!
Narocito sto je covjek, nakon sto je objavio svoj rad, prosao kroz dvije faze ( Istina prolazi kroz tri faze. Prvo je ismijavaju, zatim fizicki prijete a zatim prihvacaju kao nesto najnormalnije za prihvatit! To je ona treca faza koja fali.)
Dakle ismijavanje i gubitak doktorske licence, zatim grube prijetnje sa navodnim pacijentima koji su umrli, maltretiranje novinara i sudski spor u kojem su se farmaceutske kompanije predvodjene eminentnim doktorskim imenima, okomile na njegov rad.
Kao ,citiram: "...tko bi normalan mogao pomisliti da se rak dobiva od gljivice i da se moze izljecit jednostavno sa sodom bikarbonom, pogotovo sto je soda bikarbona u vecim kolicinama otrovna i stetna po organizam"... !
E, pa moji doktori, i ja sam cuo i da je ziva otrovna, i skvalen takodjer, pa su i jedno i drugo sastavni dio vasih cijepiva, i vasa kobajagi uvjeravanja, kako u tim cijepivima nisu otrovni, nego dapace korisni!

Zakljucak: Njima ne pase da se pojavi jednostavan a ucinkovit ljek protiv raka i ucinit ce sve da se informacije o tome zataskaju, ospore, a ako treba i uniste! Cisti dokaz na doticnom doktoru, dokle su spremni ici, sa zastrasivanjem i represijom. Nebi me cudilo kada bi doticni dozivio nekakvu nesrecu ili pljacku sa smrtnim ishodom, jer to je jedino sto im je preostalo!
Pacijenti koji su izljeceni a narocito onaj zadnji doktor su jako interesantni, i nebi trebalo bit tesko za provjerit istinitost!

Nadalje,multinacionalnim farmaceutskim kompanijama nije ni najmanje stalo da se pacijent izljeci od bolesti.

Zasto?? Izljecen pacijent, izgubljena musterija (zarada). Njima je samo stalo da umanje simptome, ali uzrok ostaje (i zarada na pacijentu je zagarantirana), posto ce se bolest ponovno vratiti!

Pozdrav, Tilt! :love3:

Vrh

PostPostano: sub mar 13, 2010 7:47 pm 
Član foruma

tilt je napisao/la:
Pacijenti koji su izljeceni a narocito onaj zadnji doktor su jako interesantni, i nebi trebalo bit tesko za provjerit istinitost!

Sa Dr. Simoncinijem radi ili bolje receno suradjuje Schen klinika,
(evo link: http://www.theshenclinic.com/ ), na dvije lokacije su u engleskoj i zbilja ne bi trebalo biti problem nazvat, informirat se.
A upravo to je najveci problem izgleda nasim ljudima.... Imam tetu koja ima rak jetre, inoperabilan je, zbog toga jer je na sredini valjda, pa ne mogu izrezat dio. I sada su je i skinuli sa kemoterapije jer je preslaba valjda, i znate sta sada slijedi jel da? Cekanje....
Zasada ona tvrdi da je jos dosta dobro, ne boli je, ali nece dugo tako....
Sta hocu rec; ja sam prvo nasao tekst o doktoru i njegovoj terapiji, i sav naivan i pun entuzijazma nazvao tetkinu kcer da joj kazem o tome... Dao joj adresu, itd... Tada sam dobio jos jedan uvid iz prve ruke kolika je ustvari ta prokleta zavjesa ispred ociju tih ljudi. Ne znas hoces li poludit, ili se smijat, ili samo pustit neka im bude.... Desilo se to da je ona neko vrijeme, valjda tjedan dana PILA sodu, ko ono u stilu "sve moras probat uz bezizlaznoj situaciji...." ALI UZET TELEFON I INFORMIRAT SE ILI POSLAT MAIL, TO NIKOME NIJE PALO NA PAMET!!!!
Njihov um im je tu moju informaciju valjda desifrirao, ma ne znam majke ti kako rijecima uopce da to objasnim.....Ona je PILA sodu.....i onda kada je proslo tih tjedan dana su to svi skupa pospremili u kolektivnu obmanjenu, kukavicku svijest kao "eto i to smo probali, ne ide".....

Nakon otprilike mjesec dana pojavili su se i ovi klipovi na netu, nakon TJEDAN dana uspio sam uhvatit mamu sa malo "slobodnog" vremena kada ne mora radit svakodnevne "rituale", da dodje pogledat video. Odgledala ga je u jednom dahu...., nakon sat vremena vracanja svakodnevnim ritualima ovo sta je pogledala je bilo kao da i nije....

Onoj spomenutoj kceri sam poslao linkove, nisam siguran je li uopce pogledala.....A ako i je kao da i nije
I jos nesto: u 2. mjesecu je isla u Englesku na neke seminare valjda, jer predaje na faksu.... mislite da se zaletila, kad je vec tamo pogledat o cemu se radi?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 699 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 35  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.