tilt je napisao/la:
Pacijenti koji su izljeceni a narocito onaj zadnji doktor su jako interesantni, i nebi trebalo bit tesko za provjerit istinitost!
Sa Dr. Simoncinijem radi ili bolje receno suradjuje Schen klinika,
(evo link:
http://www.theshenclinic.com/ ), na dvije lokacije su u engleskoj i zbilja ne bi trebalo biti problem nazvat, informirat se.
A upravo to je najveci problem izgleda nasim ljudima.... Imam tetu koja ima rak jetre, inoperabilan je, zbog toga jer je na sredini valjda, pa ne mogu izrezat dio. I sada su je i skinuli sa kemoterapije jer je preslaba valjda, i znate sta sada slijedi jel da? Cekanje....
Zasada ona tvrdi da je jos dosta dobro, ne boli je, ali nece dugo tako....
Sta hocu rec; ja sam prvo nasao tekst o doktoru i njegovoj terapiji, i sav naivan i pun entuzijazma nazvao tetkinu kcer da joj kazem o tome... Dao joj adresu, itd... Tada sam dobio jos jedan uvid iz prve ruke kolika je ustvari ta prokleta zavjesa ispred ociju tih ljudi. Ne znas hoces li poludit, ili se smijat, ili samo pustit neka im bude.... Desilo se to da je ona neko vrijeme, valjda tjedan dana PILA sodu, ko ono u stilu "sve moras probat uz bezizlaznoj situaciji...." ALI UZET TELEFON I INFORMIRAT SE ILI POSLAT MAIL, TO NIKOME NIJE PALO NA PAMET!!!!
Njihov um im je tu moju informaciju valjda desifrirao, ma ne znam majke ti kako rijecima uopce da to objasnim.....Ona je PILA sodu.....i onda kada je proslo tih tjedan dana su to svi skupa pospremili u kolektivnu obmanjenu, kukavicku svijest kao "eto i to smo probali, ne ide".....
Nakon otprilike mjesec dana pojavili su se i ovi klipovi na netu, nakon TJEDAN dana uspio sam uhvatit mamu sa malo "slobodnog" vremena kada ne mora radit svakodnevne "rituale", da dodje pogledat video. Odgledala ga je u jednom dahu...., nakon sat vremena vracanja svakodnevnim ritualima ovo sta je pogledala je bilo kao da i nije....
Onoj spomenutoj kceri sam poslao linkove, nisam siguran je li uopce pogledala.....A ako i je kao da i nije
I jos nesto: u 2. mjesecu je isla u Englesku na neke seminare valjda, jer predaje na faksu.... mislite da se zaletila, kad je vec tamo pogledat o cemu se radi?