tester je napisao/la:
Ja inače ne bolujem od nekih bolesti, pa sam uzimao preventivno, dok supruga boluje od multiple skleroze, pa zato nije htela da uzima više od 1 kapi jedan put dnevno, da najprije vidi kako da reaguje na sve ovo. Zato smo sada prekinuli, jer sad bi htio da nabavim MMS od nekog drugog vira, pa da onda vidim šta dalje.
Ima neko nekih ideja?
Pa, koliko vidim, sve je bilo vise manje normalno, vrtoglavica moze biti i cisto zbog napetosti, ocekivanja da se nesto desi, pojacanog ispitivanja sto se desava s tijelom, i naravno, nervoze koja je pojacana s time, sto jasno utjece i na rad srca, lucenje raznih hormona i opcenito, mozemo reci da se radi o nervozi, strahu, ocekivanju neceg i slicno.
Vise o MMSu sam pisao na forum.hr (
http://www.forum.hr/showthread.php?t=412447), tamo mozete vidjeti vise mojih savjeta, kao i tudih, o MMSu.
Ono sto ja mislim, svakako da se MS moze popraviti (to su rekli drugi, ja sam imao Crohna), fizicka ostecenja od MSa trebaju malo vise vremena, ali vec i zaustavljanje napretka MSa je velika stvar.
Jasno, vi morate odluciti, vidjeti da li je to za vas, a doze koje ste uzimali su premale, pogotovo kad niste bazdarili kapaljku (i da, taj otvor na bocici jeste kapaljka, i moja bocica ima takav otvor, sve je uredu sto se toga tice). Osobno mislim da bi koristilo oboje, ali to vi morate odluciti sami za sebe.