Sada je: sub maj 03, 2025 6:38 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: MS
PostPostano: ned maj 03, 2009 4:44 pm 
Početnik

Pozdrav svima..
IMAM Multiplu sklerozu, pa me zanima koja su iskustva u djelovanju MMS za tu bolest. Da li to pomaze??

Hvala na odgovorima

Vrh

Naslov: Re: MS
PostPostano: ned maj 03, 2009 4:49 pm 
Član foruma

ne je napisao/la:
Pozdrav svima..
IMAM Multiplu sklerozu, pa me zanima koja su iskustva u djelovanju MMS za tu bolest. Da li to pomaze??

Hvala na odgovorima

pozdrav

Ima na glavnom sajtu o MS-u, kažu da je i srebrna voda uspešna, kanabis, a sada sam video i da terapija zvukom pomaže. Najbolje je kombinovati. Istraži malo po ovom forumu, naći će se svega :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 04, 2009 8:32 pm 
Član foruma

Top_Secret je napisao/la:
MMS i alkohol? Kakve su preporuke?

Nema problema, mozes uzimati MMS i alkohol, ali naravno, ne shvati to u stilu da se napijes toliko da ne znas odakle mucnina, od alkohola ili MMS. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 04, 2009 8:39 pm 
Član foruma

Delija je napisao/la:
a gde ce te bolju reklamu od još uvek živog sidaša! Moj primer treba iskoristiti, ne zloupotrebiti!

Nisam shvatio sto te tocno naljutilo i koliko si ti to tocno platio svoj MMS?

Ako kupis iz Amerike, kosta $20 4oz (112ml), plus postarina, plus carina (po zakonima, znam koliko je to u Hrvatskoj, ne znam za Srbiju).

Sto se tice AIDSa (dakle i simptomi bolesti, ne samo infekcija HIVom), to se lijeci relativno lagano s MMSom, ali ja uvijek za svaki slucaj savjetujem ubacivanje i srebra, dobro je za sve ostalo.

Shvacas i sam da uvijek ima okrutnih, beskrupuloznih ljudi, ali ja sam uvijek savjetovao svakome da si sam nabavi, pa kad si netko sam nade, onda zna da je on nabavio najjeftinije koliko je on to mogao. A kad i nekom kazem gdje moze nabaviti, onda je to po cijenama koja su nize od Americkih i kolicina je veca (dakle, jeftinije je ne samo po novcu koji se plati, vec se i dobije vise).

Ali, daj da ti pomognemo savjetom, necim konkretnim, a ne samo da pisemo kako se slazemo da ima ljudi koji nemaju ni morala ni skrupula.

Vrh

Naslov: mms
PostPostano: čet maj 14, 2009 1:22 pm 
Početnik

Pozdrav!Gde se moze kupiti,nabaviti Na Hlorit?Farbare,apoteke,fabrike...?Vec dugo se mucim sa Hlamidijom i pijem dosta antibiotika(bezuspesno) i ovo mi se cini kao dobro resenje za te stvari.Vredi pokusati.Ne zelim vise da se trujem sa lekovima.Hvala!

Vrh

Naslov: Čudesni mineralni dodatak 21. stoljeća - MMS
PostPostano: pon maj 18, 2009 7:41 pm 
Početnik

"Čudesni mineralni dodatak" odrađuje svoj posao u samo nekoliko sati. Malarija je u ovom trenutku svjetski ubojica broj 1, bolest koju ovaj dodatak najčešće prevladava u samo 4 sata! Ovo je dokazano kliničkim studijama u Malaviju u istočnoj Africi. Pritom nije bilo niti jednog neuspjelog pokušaja u liječenju uzročnika bolesti, parazita malarije. Ovim je mineralnim dodatkom izliječeno više od 75.000 žrtava malarije koji su se nakon primjene vratili svakidašnjem životu.

http://www.vbz.hr/%C4%8Cudesni-mineraln ... 12718.aspx

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 22, 2009 12:26 pm 
Početnik

Kupil sem MMS iz Austrije, vendar me zanima ali ima kdo po jemanju vrtoglavico, kajti meni se je tole dogajalo in kaj bi naj to bilo, oz. ali je to normalno.
MMS sem jemal cca. 7 dni po od 1-6 kapljic. Enako je bilo tudi pri moji ženi. Pa me zanima kaj pravite na to. Ali je MMS dober, mislim vir.
Mučnina, pomeni pri nas slabost, če se ne motim, vrtoglavica je pa nekaj drugega. Vendar slabosti nisem opazil.
Lp.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 22, 2009 5:17 pm 
Član foruma

tester je napisao/la:
Kupil sem MMS iz Austrije, vendar me zanima ali ima kdo po jemanju vrtoglavico, kajti meni se je tole dogajalo in kaj bi naj to bilo, oz. ali je to normalno.

Vrtoglavicu nisam imao, ali sad, tesko je reci kako se konkretno herxheimer moze pokazati, pa moze biti i normalno. Samo, ne znam koje doze si uzimao, koliko je velika kap kojom kapas (ne znam kako to prodaju u Austriji, ali znam da i Dennis Richards u Americi ne prodaje kapaljku kao sto prica Humble, 17 kapi u 1ml), te koliko puta u toku dana si uzimao MMS.

Daj vise detalja, da li je bilo mucnina (standardni herxheimer), koji je razlog uzimanja i slicno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 22, 2009 10:19 pm 
Početnik

Dakle sad ču malo ovako, da me bolje razumijete, možda ču malo da koje riječi pogrešim ali nema veze.
Uzimao sam po dva puta dnevno, a kapaljke nisam upotrebljivao.
Na boci je tako mala luknja, da možeš direkno sipati kapi; kako je velika kap nisam mjerio. Ništa neobično u vezi sa probavom, nikakav prolijev, ništa, osim blaga vrtoglavica(Bilo je ovako kao kada nešto malo popiješ, mislim nešto sa alkoholom, ali ne previše), koju je osetila i moja supruga. Ona je uzimala samo po jedan kap u početku i kasnije 2 kapi. Uzimali smo cca. 7 dana. (Sve sam radio po protokolu: bio onaj miris iukus...)
Ja sam povečavao dozu svaki dan od 1 kap, tako da sam na kraju uzimao 7 kapi, dva puta dnevno. Ja inače ne bolujem od nekih bolesti, pa sam uzimao preventivno, dok supruga boluje od multiple skleroze, pa zato nije htela da uzima više od 1 kapi jedan put dnevno, da najprije vidi kako da reaguje na sve ovo. Zato smo sada prekinuli, jer sad bi htio da nabavim MMS od nekog drugog vira, pa da onda vidim šta dalje.
Ima neko nekih ideja?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 23, 2009 8:15 am 
Član foruma

tester je napisao/la:
supruga boluje od multiple skleroze, pa zato nije htela da uzima više od 1 kapi jedan put dnevno, da najprije vidi kako da reaguje na sve ovo. Zato smo sada prekinuli,

Od jedne kapi nema neke reakcije.
Potpuno je besmisleno prekinuti s jednom kapi. Očigledno je da ona ne veruje u taj lek jer joj nije doktor prepisao. (Siguran sam da je 'lekove' što ih je on prepisao gutala na veliko.)
Neka uzima bar 7 kapi dvaput dnevno sedam dana pa neka vidi reakciju.
I neka prekine s lekovima koji joj nisu pomogli.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 23, 2009 5:11 pm 
Član foruma

tester je napisao/la:
Ja inače ne bolujem od nekih bolesti, pa sam uzimao preventivno, dok supruga boluje od multiple skleroze, pa zato nije htela da uzima više od 1 kapi jedan put dnevno, da najprije vidi kako da reaguje na sve ovo. Zato smo sada prekinuli, jer sad bi htio da nabavim MMS od nekog drugog vira, pa da onda vidim šta dalje.
Ima neko nekih ideja?

Pa, koliko vidim, sve je bilo vise manje normalno, vrtoglavica moze biti i cisto zbog napetosti, ocekivanja da se nesto desi, pojacanog ispitivanja sto se desava s tijelom, i naravno, nervoze koja je pojacana s time, sto jasno utjece i na rad srca, lucenje raznih hormona i opcenito, mozemo reci da se radi o nervozi, strahu, ocekivanju neceg i slicno.

Vise o MMSu sam pisao na forum.hr (http://www.forum.hr/showthread.php?t=412447), tamo mozete vidjeti vise mojih savjeta, kao i tudih, o MMSu.

Ono sto ja mislim, svakako da se MS moze popraviti (to su rekli drugi, ja sam imao Crohna), fizicka ostecenja od MSa trebaju malo vise vremena, ali vec i zaustavljanje napretka MSa je velika stvar.

Jasno, vi morate odluciti, vidjeti da li je to za vas, a doze koje ste uzimali su premale, pogotovo kad niste bazdarili kapaljku (i da, taj otvor na bocici jeste kapaljka, i moja bocica ima takav otvor, sve je uredu sto se toga tice). Osobno mislim da bi koristilo oboje, ali to vi morate odluciti sami za sebe.

Vrh

Naslov: mms i psorijaza
PostPostano: pon maj 25, 2009 10:54 am 
Početnik

Da li netko zna kako se koristi mms u liječenju psorijaze?
Hvala unaprijed

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 25, 2009 12:30 pm 
Član foruma

Psorijaza je jako slična seborjeji, gotovo su identične i oboje imaju unutarnji uzrok. Ako imaš psorijazu vjerovatno imaš i kandidu. Kandida je poprilično gadna za rješit i dosta tvrdoglava. Općenito gledano, tu se radi o više faktora, slab imunitet, toksičnost organizma (možda i sa štetnim metalima poput žive iz zubni plombi) i plus kandida koja je samo iskoristila situaciju.
Moja preporuka je da pokušaš prvo s drugim metodama, lugola, srebrena voda, probiotici, detox, češnjak. Nešto od toga, recimo češnjak u velikim dozama je dobar i sam sam se uvjerio na seboreji al nije lijek, čim prestaneš sve se vrati na staro. Trebaš kombinirati više stvari. Nisam radio s lugolom pa neznam koliko bi on tu pomogao. Uzimanjem MMS, pogotovo krećući lagano može samo osloboditi toksine, tu spadaju bakterije i metali koji će pogodovati kandidi i situacija može postati gora.
Ako baš inzistiraš na MMSu onda moja preporuka je da šokiraš sistem, kreneš naglo sa 2x15 i tako jedno 2 tjedna, nakon toga pauza od par dana da se oporaviš sa vitaminima i probioticima i onda opet druga runda. Za tretiranje izvana napravit jako blagu otopinu možda sa par kapi mms-a to razrijediti u neznam pol litre vode i stavljati kao oblogu. Kak će koža reagirati vidjećeš i sam pa se prema tome ravnaj.

Al opet to je moje mišljenje i mislim da će ti Alan dati bolji odgovor, možda ima netko ko je probao tretirati psorijazu s mms-om.

Vrh

Naslov: Re: mms i psorijaza
PostPostano: pon maj 25, 2009 4:24 pm 
Član foruma

Ljubo je napisao/la:
Da li netko zna kako se koristi mms u liječenju psorijaze?
Hvala unaprijed

Moj pak savjet je da prvo saznas sto MMS jeste, kako se uzima (objasnjeno je dosta tu, a i pisem na forum.hr http://www.forum.hr/showthread.php?t=412447).

Ukratko, svakako probaj vise stvari, MMS oralno, sad savjetujem sto cesce po manje, ali to mozes citati.

Isto tako, savjetujem uzimanje koloidnog srebra, oralno, a moze i topicalno (gdje imas psorijazu), to isto ide i za glinu, oralno i topicalno.

A onda, kad se ocistis, a to ces znati najbolje ti sam, vidjeti ces da li ima promjena i kakvih. Ali moras znati da nakon ciscenja, kad se rijesis patogena, moze proci i neko vrijeme prije nego sto se tijelo, tj. fizicke promjene normaliziraju, pa se nemoj odmah rastuziti ako ti koza nece izgledati ok. Inace, jedan prijatelj je rijesio psorijazu promjenom prehrane, autogenim treningom i slicno. Sad, on bi morao ici u "tehnicke" detalje, ali ukratko, stvar se da srediti, a osobno mislim da kombinacija ovih stvari (kao i drugih) i te kako moze koristiti, da ne budem ishitren i garantiram rjesenje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 27, 2009 7:44 pm 
Početnik

Kupio sam mms danas i u petak bi počeo koristiti ali me brine što mi smeta svaka vrsta kiseline,sirće,limunska itd..Pretpostavljam da je otopina kisela kad se aktivira pa sam mislio da sipam što više vode kako bi razblažio.Da li je to dobra ideja i molim za neki predlog ili savet,inače dijagnoza mi je iritabilni kolon.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 27, 2009 8:50 pm 
Član foruma

armadilo je napisao/la:
Kupio sam mms danas i u petak bi počeo koristiti ali me brine što mi smeta svaka vrsta kiseline,sirće,limunska itd..Pretpostavljam da je otopina kisela kad se aktivira pa sam mislio da sipam što više vode kako bi razblažio.Da li je to dobra ideja i molim za neki predlog ili savet,inače dijagnoza mi je iritabilni kolon.

Ovako, ne znam sto konkretno znaci da smeta kiselina. Moze biti samo problem s patogenima, koji ce se rijesiti vrlo brzo s MMSom, a moze biti i da ste zaista alergicni na kiselinu, sto bi znacilo da MMS ne mozete koristiti, zbog alergije (moguce, ali rijetko). U tom slucaju ili koloidno srebro, ili vodikov peroksid ili nesto trece.

Vrh

Naslov: Deri papke
PostPostano: čet maj 28, 2009 9:19 am 
Početnik

100 kg sodium Chlorite je trenutno na ebay za 100$ na bidu, u to se doda oko par bacvi dest vode i dobijete oko 1000 litara mms. To prepakirate u bocice od 20 ml i dobijete 50.000 bocica.Prodaje se za samo 20 eura (sta je platiti 20 eura za zdravlje). Zarada oko 1 Milion Eura minus troskovi.
Sad mi recite da smo tu na forumu da pomognemo jedni drugima?????
Evo otkrili smo jos jednu zavjeru. Evo i link sa ebaya
http://cgi.ebay.com/Sodium-Chlorite-220 ... 1|294%3A50

Vrh

Naslov: Hvala Galaksiji!!!!
PostPostano: čet maj 28, 2009 9:47 am 
Početnik

Sutra narucujem tu bacvu od 100 kg i pocinjem prodaju praha na Ebay.Pakujem po 200 gr.
Hvala na ideji.Pozdrav od novog biznismena.Javit cu vam kako ide prodaja.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 30, 2009 1:30 am 
Administrator

Dokumentarni film: MMS Conversations with Jim Humble:

http://www.val.hr/index.php?option=com_ ... nfo&id=253

Otvarate sa JDownloader-om ili Cryptload-om.

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 31, 2009 7:08 pm 
Početnik

Počeo sam u petak koristiti mms pa ću javiti rezultate.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.