Sada je: sub maj 03, 2025 6:58 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pon apr 27, 2009 3:39 pm 
Član foruma

Ljudi Pozdrav!

Počeli smo ja i žena koristiti MMS prije 3 dana (25.04.) koji mi je poslao dezaco.

Prvi dan 1 kap ujutro, 2 navečer. Drugi dan 2 ujutro i 3 navečer. I danas 4 kapi ujutro. I već sam osjetio blagu mučninu, koja trajala manje od sat vremena nakon što sam popio "dozu". I kasnije sam imao blagi proljev.
Žena je isto imala mučninu i glavobolju ali je isto brzo prošlo.

Pošto nemamo zdravstvenih problema (koliko znamo) i MMS uzimamo radi preventive koji protokol bi bio najbolji? Da li uzimati mms po manje kapi više puta dnevno ili više kapi po dva puta ili jednom dnevno? Do koliko kapi maksimalno, pošto kao što sam rekao uzimamo radi preventive.

Jedino što me muči je masno tkivo koje imam već godinama na ramenu, veličine klikera i čir koji imam isto dugo na boku koji s vremena na vrijme se gnoji. Da li mms tu pomaže šta?

I ako nije problem, šta preporučate za parandetozu?

Hvala!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 27, 2009 4:05 pm 
Član foruma

www.mmsadvisor.com na tom linku imaš listu bolesti koje mms može riješiti. Među ostalim ima i paradontoze. Ne može ju izliječiti, ali ju može zaustaviti.

pozdrav

Teachers leave the kids alone

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 27, 2009 4:05 pm 
Član foruma

Koristio sam MMS oko mesec dana, možda malo manje. Bez problema sam uzimao 2 x 15 kapi dnevno. Jednom kada me je pogodio neki jak virus mislim da sam par puta uzeo i po 20 kapi. Mene rezultati nisu fascinirali, mada ih zasigurno ima. Npr, kada me zaboli stomak i osetim mučninu, posle uzimanja MMS-a mučnina je prolazila. Kod opekotina je pomagao, bol je odmah prolazila. Ali mi se njegov ukus toliko ogadio, da sam prestao da ga pijem. Pio sam ga sa vodom, aktivirao limuntosom, razblaženim u destilovanoj vodi itd... po protokolu. Užasan ukus. Ako neko ima ideju kako da se ta odvratnost ukusa izbegne, molio bih da tu ideju iznese na forum. Hvala.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 27, 2009 4:36 pm 
Član foruma

Top_Secret je napisao/la:

To se savršeno leči urinoterapijom, a kažu i srebrnom vodom.
Mora se izbaciti fluor iz upotrebe, paste za zube, voda i sl. jer on najviše to uzrokuje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 27, 2009 7:04 pm 
Član foruma

roganostor je napisao/la:
... Ako neko ima ideju kako da se ta odvratnost ukusa izbegne, molio bih da tu ideju iznese na forum. Hvala.

Ima dva isprobana načina. Prvi je da se pije sa sokovima (osim naranđe). Sokovi ne smiju imati dodan C vitamin kao konzervans. U tom slučaju se radi sa dvije čaše. U jednoj pripremimo mms za aktivaciju, a u drugu, gdje je 1dcl soka, dodamo jednu čajnu žličicu one iste kiseline, kojom se aktivira mms. Nakon toga, aktiviramo mms, te u njega ulijemo onaj sok. Okus je super, ali je djelovanje mms-a ipak ublaženo. Zato je ipak bolji drugi način. Aktivirati mms, uliti vodu, začepiti nos i popiti mms. Nakon toga (sa još uvijek začepljenim nosom), uzeti žličicu meda. Onda je ok. Nije problem u samom okusu, već u smradu klora.
Cheers!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 27, 2009 7:33 pm 
Član foruma

Top_Secret je napisao/la:
Pošto nemamo zdravstvenih problema (koliko znamo) i MMS uzimamo radi preventive koji protokol bi bio najbolji? Da li uzimati mms po manje kapi više puta dnevno ili više kapi po dva puta ili jednom dnevno? Do koliko kapi maksimalno, pošto kao što sam rekao uzimamo radi preventive.

Jedino što me muči je masno tkivo koje imam već godinama na ramenu, veličine klikera i čir koji imam isto dugo na boku koji s vremena na vrijme se gnoji. Da li mms tu pomaže šta?

Sto se tice uzimanja, svima, ama bas svima je bolje ako uzimaju sto cesce, a po manje kolicine MMS. Kapaljku bazdarite, tako da znate koliko kapi kapa u 1mL, Humble prica o kapima kojih ide 17, pa vi onda preracunajte prema toj mjeri.

E sad, MMS se uzima u dvije faze. Prva faza je ciscenje, tad se uzima dok god se ne prestane osjecati mucnina. Kad se prestane osjecati mucnina (herxheimer), to znaci da je ubijena vecina patogena, pa se uzima jos tjedan (ja bih preporucio dva) dana po maksimalnim dozama. To da se ubiju i oni zaostali patogeni, skriveni po zakucima tijela.

Nakon toga se ide na odrzavanje, to ovisi o osobi, koliko je mlada, zdrava i slicno. Sto je osoba losije, to treba cesce uzimati (tj. da li svaki dan, ili pak 2x tjedno), te se uzima 4-6 kapi u jednom uzimanju, ili ja, zbog slabog imuniteta uzimam 17 kapi svaki dan. Svatko neka vidi kako to njemu odgovara.

U slucaju da se osjeti da nas nesto hvata (recimo, ova nova gripa), odmah, sto prije, krenuti na pojacano uzimanje, recimo svaki sat vece doze.

Ako se uzima cesce po manje, onda je maksimalna doza koja se treba postici 6 kapi. Ako to uzmete 10x u danu, to je jednako kao da ste uzeli 4x15, sto znaci, brze se stvar sanira, moze se kontrolirati i broj kapi koji se uzima i vrijeme kad se uzima. Puno bolje i preciznije, ubijate vise patogena, a manje se muci.

Sto se tice paradentoze, zubi se peru MMSom. Aktivira se 5-6 kapi, doda se malo vode, te se onda pere umacuci cetkicu u MMS, dok se sve ne potrosi. I tako se pere svaki dan, dok se problem ne rijesi. Kad se problem rijesi, onda se preporuca pranje jednom tjedno s MMSom, a inace pastom za zube koju i inace trosite.

Za cir, mozete pored oralnog uzimanja MMSa (isto ce pomoci), dodatno stavljati MMS i direktno, aktivira se kap ili dvije, doda malo vode, pa se onda vatom stavlja na cir.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 27, 2009 7:49 pm 
Član foruma

stanks je napisao/la:
www.mmsadvisor.com na tom linku imaš listu bolesti koje mms može riješiti. Među ostalim ima i paradontoze. Ne može ju izliječiti, ali ju može zaustaviti.

Na tom siteu se nalaze samo neki savjeti, za neke specificne probleme, a ne popis svih bolesti koje MMS moze lijeciti. MMS moze lijeciti sve bolesti uzrokovane patogenima, a to znaci 95% bolesti kako ih imenuje medicina, uz to lijeci i gomilu bolesti koje su nepoznate i neimenovane, a uzrokovane su patogenima. Na tom siteu jednostavno nisu mogle stati sve bolesti, vec iskustva ljudi, savjeti i slicno najcescih bolesti, ili pak najtezih (sto je pak bilo Humbleu interesantno staviti na site).

Sto se tice paradentoze, ili bilo cega drugog, MMS ne lijeci nista. On ubije patogene, a zatim se tijelo samo oporavlja, kad vise nije optereceno patogenima, pogotovo kad se zna da oni direktno uzrokuju mnoge probleme, ali i veliku gomilu problema uzrokuju indirektno. Dakle, MMS ubija patogene, a tijelo se samo lijeci. Sva fizicka ostecenja trebaju vremena da se srede i neka se ne mogu uopce srediti. Recimo, ako ostanete bez ruke, nova ruka nece narasti. Ali, ako imate neku ranu, koja tesko ili uopce ne zarasta, MMS ce to uspjeti sanirati. Jasno da treba vremena da rana zaraste, tj. ovisi koliko je velika i slicno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 27, 2009 11:15 pm 
Početnik

VOZDRA LOŽACI!!

Koliko vidim 'ubili' ste se od pomoci obolelim osobama, sve sami humanitarci nema šta, divota a i krasota! More, vidim da se ubijate od preprodaje, samoreklamiranja, pljuvanja po drugima koji to isto rade!
Da ne ulazim u MMC, zapitajte se prvo kako ste i zbog cega došli na ovaj forum a šta ste postali sada. Manipulanti, treba vas banirati od strane administracije, SRAM VAS BILO!
Koristite nas sa jednom nogom u grobu da bi ste se nafatirali evricima!
Ma jel'da šta smo svi mi, neopevana stoka da nas još vi zajebavate!

Krenuo sam od prve str. i stigao do 16te. i za par sati išcitavanja tacno se videlo ko su preprodavci, ko njihovi ložaci sa par ljudi u nedoumici! A gde su vam tek oni kao fol što su ozdravili od prehlade, gljivica i glavobolje i kao slucajno su i oni baš ukljuceni!?
Dakle neverovatno koliko ste Vi bolesni umovi!
Meni je moj bar sacuvan ako telo nije!

I šta sada sa MMcom, gde kupiti, kod koga, po kojoj ceni, koji procenat-ne znam-ni-ja-cega?
Hvalite se gde ste ga sve nabavili, koliko vas je badava sve to izašlo a kada se par bolesnih javilo samo ste ih uputili na sajt za kupovinu. Nijedan od vas nije rekao 'stani, imam ja 2,3..5 litara poslacu ti par kapi, probaj možda ce ti biti bolje'!
Godinu dana se raspravljam na ovom forumu u temi AIDS, drug mi nabavlja preko Madagaskara malte ne, bez dinara, kune KMa i evra!

A vi tako, uplati pa ti šaljemo cika-busom, a ovamo ma imaš ga ovde-onde, ma đab-đabe! Pa kada je tako što razvijate biznis na bolesnima? Nije nam malo grešaka lekara i njihovog neznanja, raznih vidovnjaka i babuskara što gledaju u pasulj za 100e, samo ste nam i vi falili da nam izvucete ono što možda ni nemamo u đepu pa se moramo pozaljmljivati!
Pa, nemoj od njega vidiš da njegov ne valja uzmi od ovoga, ma ne poznam ga 'keve mi' a znam da je super, buši iz prve, rupe u novcaniku!

Imam srecu, drugar mi je poklonio kao što sam rekao, došao sam na ovu temu da sa vama podelim utiske i možda potražim savet neki ali tek sada vidim da bi ste i njega naplatili! MANI, MANI, MANI!!

Ne zaslužujete više ni jedan komentar, pogana deco zla a mom prijatelju sa izuzetkom hvala jer mi se jedini našao pri ruci kada mi je trebalo i moram se zahvaliti jednom decku iz australije koji je bio spreman nekako ga poslati bez dinara naknade!

Ne pominjem im nickove jer neverujem da bi to i želeli, pomoc su ponudili drugarski a ne da bi zaradili na nekome ko je sa ovakvim problemom!

Ako ste pomislili da koristim ovakav recnik jer sam zbog svoje patologije postao ironican i težak narodu i sebi, procitajte SVE moje postove u temi AIDSA http://galaksija.info/forum/viewtopic.p ... 02&start=0, pa ce te videti šta i kako razmišlja bolesno telo a zdrava glava i koliko je više u meni pozitivne energije nego u svima vama zajedno!

Još uvek ne mogu da se zahvalim pronalazacu na MMCu, ne znam, možda je potrebno vreme i još neke dodatne stvari a vama, srecno u vašem DILOVANJU!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 28, 2009 6:46 am 
Član foruma

Svuda u svetu se to prodaje za tridesetak evra, pa i kod nas. Minimalna cena.
Nije ni zvaničan lek pa ga nema u apotekama i mora da se nabavlja malo dalje i izokola.
Ljudi se snalaze. Ja sam ga lako nabavio za 30 evra.
Tebi su, eto, pomogli da dobiješ i džabe.
Ko te naljutio?

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 28, 2009 9:01 am 
Početnik

Delijo, uzmi olovku i papir i pokušaj da napraviš presek postova od 1-16str.
Ako budeš stekao drugaciji utisak ili dojam (što bi rekle naše komšije), onda meni nije potreban MMC nego košulja ciji se rukavi vezuju na leđima!
Oni koji prodaju, a samo ustupanje leka za novcanu nadoknadu koliko staje+PTT troškovi, NE SMATRAM PRODAJOM, trebaju imati u vidu da se recima bore protiv kompanija i njihovih lekova zbog abnormalne zarade na tuđoj nesreci a sami pokušavaju zaraditi! Gde je tu ona naša zdrava logika?
Ne smeta meni prodaja kao mogucnost da se dođe do leka, pa niste vi meni krivi što sam sebe upropastio i još da vi placate umesto mene, nego nacin! Tuga! Pljuvanje među sobom, da bi se videlo, ne, ciji je bolji vec ko je manipulator itd...ma nema tu opravdanja, ne znam neka svako svojom glavom prosudi i donese zakljucak!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 28, 2009 10:26 am 
Član foruma

Samo smo se lepo raspravljali i iskritikovali ono što treba, da je pakovanje malo, da je malo skuplje, ali, kao, ima opravdanja, ako ništa drugo, ono da je izBosne pa mora da bude kao što nigde nije itd.
Ništa strašno. Rekli smo šta treba i ne treba. Za to služi diskusija.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 28, 2009 4:00 pm 
Početnik

[quote="Delija"]

pozdrav kolegi
pročitao sam vaš emotivan post
iskreno mi je jako žao kroz traumu i tragediju koju prolazite
kad bih ikako mogao i znao rekao bih vam kako da se izliječite
ali kako smo mi svi ljudi ograničeni u znanju još uvijek sesamo trudimo kako da zivot ovaj jedan koji sigurno imamo olaksamo i provedemo čim više bolje i ugodnije
uzimam mms zato da ga testiram na sebi, imam majku koja je teško bolesna i sad prolazi s njom ono sto vi sami prolazite 21. g.
znam i vjerujem da ste razočarani kad vidite da ljudi poneki zarađuju i žive na tuđoj nesreci i jadu (to je grozno i nema opravdanja)
preko prijatelja u zagrebu nabavio sam mms i čovjek je bio vrlo fer i ok
cijena je bila simbolična i ja mu se i ovaj puta zahvaljujem

učinak na moje zdravlje je pozitivan i vide se blage promjene na nekim izoliranim manjim zdravstv problemima
pročitao sam knjigu i sve sto postoij na netu i vjerujem da moze pomoci

kolega delija vjerujte u sebe i druge ljude
ima nas koji ga dajemo okolo poklanjamo i pomazemo ljudima na cesti jer smo takva bica koja su prirodjena i to je valjda tako

sretno vam bilo i nadam se da cete uspjeti svoj zivot i dalje voditi na način kojim ga vodite

hvala na pisanju na temi aids, skidam kapu za iskrenost i otvorenost (to su osobine koje danas nestaju i sve ih je manje, ali znajte da ima ljudi koji to cijene)

pozdrav iz zagreba od ozrena

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 28, 2009 6:49 pm 
Početnik

Hvala Ozrene, post jeste bio emotivno obojen jer namera ili ti nakana je pozitivna a mi obicni smrtnici olako upropastimo neki novi zacetak...nekakvom banalnošcu!
Pa neko mora tresnuti rukom o sto i reci 'stanite, kuda ovo vodi?'! Pa ovaj forum je dobro mesto da svi mi nabildujemo znanje i udružimo snage u odbrani od neinformisanosti i neznanja, ma ko sa kako zvao ili odakle dolazio. U pojedinim postovima sam cak osetio separatisanje na Hrvatsku, Bosansku i Srpsku stranu i borbu oko toga ko ce ga izneti na tržište. Pa ja cu prvi izaci u javnost sa pricom o MMCu ako mi pomogne a gde ce te bolju reklamu od još uvek živog sidaša! Moj primer treba iskoristiti, ne zloupotrebiti!
Znam mora da košta, ništa nije u životu badava, pa i ovaj AIDS sam skupo platio ali umesto da se MMC, udruženo propagira i iznese na tržište po što pristupacnijoj ceni, bezrazložno se troše resursi i snaga na međusobno gloženje!
Takva jednacina je u samoj najavi negativna! Ma ko mene... ali mnogima se može pomoci samo ako je zaista lekovitog ucinka a kako saznati je li ili ne, kada se dobar primer odbacuje!

Tu sam, naka mi neko decicirano objasni gde grešim a ja sam spreman prihvatiti kritiku i tuđu sugestiju, samo ako je na mestu!
Pozz!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 28, 2009 7:39 pm 
Član foruma

Delija je napisao/la:
Hvala Ozrene, post jeste bio emotivno obojen jer namera ili ti nakana je pozitivna a mi obicni smrtnici olako upropastimo neki novi zacetak...nekakvom banalnošcu!
Pa neko mora tresnuti rukom o sto i reci 'stanite, kuda ovo vodi?'! Pa ovaj forum je dobro mesto da svi mi nabildujemo znanje i udružimo snage u odbrani od neinformisanosti i neznanja, ma ko sa kako zvao ili odakle dolazio. U pojedinim postovima sam cak osetio separatisanje na Hrvatsku, Bosansku i Srpsku stranu i borbu oko toga ko ce ga izneti na tržište. Pa ja cu prvi izaci u javnost sa pricom o MMCu ako mi pomogne a gde ce te bolju reklamu od još uvek živog sidaša! Moj primer treba iskoristiti, ne zloupotrebiti!
Znam mora da košta, ništa nije u životu badava, pa i ovaj AIDS sam skupo platio ali umesto da se MMC, udruženo propagira i iznese na tržište po što pristupacnijoj ceni, bezrazložno se troše resursi i snaga na međusobno gloženje!
Takva jednacina je u samoj najavi negativna! Ma ko mene... ali mnogima se može pomoci samo ako je zaista lekovitog ucinka a kako saznati je li ili ne, kada se dobar primer odbacuje!

Tu sam, naka mi neko decicirano objasni gde grešim a ja sam spreman prihvatiti kritiku i tuđu sugestiju, samo ako je na mestu!
Pozz!

Delijo,brate =D> :thumbup:
ne greshish
tvoja reakcija je tvoja reakcija i takva je kakva je 8)
u potpunosti se slazem
svoj stav o leshinarima koji na tudjoj muci gledaju da shto vishe profitiraju sam vec izneo u nekoliko tema,najblazim rechima shto sam mogao,a kad se o takvim govnima govori birati rechi je veoma teshko :evil:
i ne gubi nadu brate
Citat:
U pojedinim postovima sam cak osetio separatisanje na Hrvatsku, Bosansku i Srpsku stranu i borbu oko toga ko ce ga izneti na tržište.

iako se i na ovom forumu nadje poneka budaletina koja josh uvek radi po nacionalnom/verskom programu,shta cesh,zaluta poneko govance :twisted:
u odnosu na druge forume po netu,ovo je mesto prava oaza,bar shto se toga tiche,
jer se ljudi privlache po slichnoj vibraciji a ne po slichnosti amblema na pasoshu
pa su se pravi ljudi privukli ovde,a govna mogu da plove dalje gde ih voda nosi
i ne gubi nadu brate
ima ljudi :love5:
eto,i ja pijem mms vec 28 dana zahvaljujuci jednoj dobroj dushi sa ovog foruma koja se pobrinula da taj mms stigne do mene iz mad'rfaking nevade :love3: :love5: :love9: :hug:

ziv i zdrav bio i shto pre sidu pobedio :occasion5: :love5: :love3:
josh neshto,u vezi side,
i ovo primi samo kao informaciju o kojoj se pricha i o kojoj mozda vredi i razmisliti,jer garancije ne postoje u tome:
na okupljanjima Urinoterapeuta shirom sveta,koja su sad sve uchestalija i organizovanija,pa se odrzavaju i svetski kongresi o urinoterapiji na svakih par godina,sve ceshce se pominju sluchajevi obolelih od side koji su urinoterapijom uspeli da pobede bolest i odrzavaju imunitet u optimalnom stanju
:love3: :love5: :love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 01, 2009 9:22 pm 
Član foruma

MMS i alkohol? Kakve su preporuke?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 02, 2009 5:10 am 
Član foruma

Delija je napisao:
Nijedan od vas nije rekao 'stani, imam ja 2,3..5 litara poslacu ti par kapi, probaj možda ce ti biti bolje'!
Godinu dana se raspravljam na ovom forumu u temi AIDS, drug mi nabavlja preko Madagaskara malte ne, bez dinara, kune KMa i evra!

e bre delija bas si prs`o
pa kako to da bolujes od neceg sto ustvari ne postoji???
http://www.ivonazivkovic.net/AIDS%20TEROR.htm

ako ti treba mms za dzabe javni se.
dobro, nece da bude bas za dzabe, dacu ti al` za dva piva
pozdrav i samo furaj

ako jos neko hoce za dzabe nece moci... morace da plati neku veceru ili slicno
isto vazi i za srebrnu vodu

ako smuckam jos nesto,kao npr. ovo dole, bicete obavesteni 8)

slika

Zadnja izmjena: ras; sub maj 02, 2009 7:34 pm; ukupno mijenjano 4 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 02, 2009 7:49 am 
Član foruma

ccc

Zadnja izmjena: ras; sub maj 02, 2009 7:34 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 02, 2009 4:03 pm 
Član foruma

Pozdrav svima!!!

Dali ima netko iz Zagreba ili okolice da mi nabavi mms po fer cijeni?
Inace su mi prosle godine odstranili melanom i za sada je sve u redu ,medjutim mislim da bi mi dobro doslo jedno ciscenje mms-om. :D

Vrh

Naslov: ccc
PostPostano: sub maj 02, 2009 7:31 pm 
Član foruma

ccc

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 02, 2009 10:09 pm 
Početnik

Pozdrav svima....pročitao sam svih 16 strana i drago mi je da ima puno ljudi koji se na slažu sa klasičnom medicinom tj.liječenjem klasičnim ljekovima...
po struci sam farmaceut...ako nekoga šti interesuje slobodno me može kontaktirati....normalno ako znam pomoći ću..nisam sveznajući :D
kao prvo: sve farmaceutske sirovine koje se smiju koristiti za mazanje ili pijenje tj. pravljenje ljekova moraju nositi oznaku PA tj pro analysi. i pored toga one mogu imati onečišćenja u sebi ali to su dozvoljena onečišćenja a kolika su to zavisi od zemlje do zemlje i FARMAKOPEJE dotične zemlje u kojoj se proizvode tj u kojoj se koriste tako da ta odstupanja mogu biti razna.Farmakopeja je inače knjiga propisa , doza , izgleda, i dr stavki prema kojima se mi farmacueti moramo rukovoditi u postupku korišćenja neke supstance...Sve supstance se normalno kao i svaka druga roba mogu nabaviti na cijelom svjetskom tržištu...Merck je najpoznatiji i najskuplji a kina je najjeftinija.Svaka supstanca koja se uveze od strane nekog dobavljača mora se ispitati u nekom državnom zavodu i dobiti atest za uvoz.I sve to mora pisati na njenoj deklaraciji.Dakle , ako je ona P.A. može se koristiti za farmaciju.
Što se tiče proizvodnje nju može raditi samo farmaceut, nikakkav doktor ili laborant.Normalno pričam o proizvodnji naveliko u ovlašćenoj labolatriji .Doktori nemaju pojma o tome a još manje laboranti.Medjutim , kod kuće napraviti MMS nije neki problem, već samo mistifikacija od strane nekih da bi skupo naplatili.Jedino što preporučujem je da se nabavi destilovana voda, normalno iz apoteke ili neke labolatorije, može i za vađenje krvi, i da se svo posuđe: čaše i sl predmeti nakon pranja običnom vodom operu još i destilovanom.Jer niko ne može garantovati čega sve nema u gradskoj vodi.
Bolje je koristiti NaClO2 u prahu jer ne znate kako ga je neko razblaživao i da li ga je djelimično neutralisao..i za limunsku kiselinu bolje je koristiti destilovanu vodu.pa to imate u svakoj apoteci....Sama cijena bosanskog preparata je katastrofa skupa....KRTONSKA KUTIJA KOŠTA 5-6 CENTI, FLAER ISTO, NE SPAVAJU PORED TELEFONA KAD JE RIJEČ O NON STOP USLUZI, BOČICA KOŠTA OKO 10 CENTI, STAKLENA TAMNA, AKTIVATOR JE , SAMI STE IZRAČUNALI SKORO BAGATELA A kLORIT SE MOŽE U ZG NAĆI ZA MQLO MQNJE OD 300 KUNA.On ga nabavlja još jeftinije a izračunajte koliko je to DOZA.
Ja sam iz Crne Gore, nabavui sam jednu količinu i sve sam razdijelio prijateljima i pacijentima kao i koloidnu vodu koju radim jer mi je bitnije da vidim kako djeluje i kako im najbolje mogu pomoći.U postupku sam da nabavim i drugu količinu pa ako mogu kome pomoći neka se javi...Pare će već nekako doći ...ima boga..
Malo sam odužio, nije crnogorska osobina ovoliko kucati ali mislim da će nekome pomoći ove informacije.
Pozdrav svima :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.