VOZDRA LOŽACI!!
Koliko vidim 'ubili' ste se od pomoci obolelim osobama, sve sami humanitarci nema šta, divota a i krasota! More, vidim da se ubijate od preprodaje, samoreklamiranja, pljuvanja po drugima koji to isto rade!
Da ne ulazim u MMC, zapitajte se prvo kako ste i zbog cega došli na ovaj forum a šta ste postali sada. Manipulanti, treba vas banirati od strane administracije, SRAM VAS BILO!
Koristite nas sa jednom nogom u grobu da bi ste se nafatirali evricima!
Ma jel'da šta smo svi mi, neopevana stoka da nas još vi zajebavate!
Krenuo sam od prve str. i stigao do 16te. i za par sati išcitavanja tacno se videlo ko su preprodavci, ko njihovi ložaci sa par ljudi u nedoumici! A gde su vam tek oni kao fol što su ozdravili od prehlade, gljivica i glavobolje i kao slucajno su i oni baš ukljuceni!?
Dakle neverovatno koliko ste Vi bolesni umovi!
Meni je moj bar sacuvan ako telo nije!
I šta sada sa MMcom, gde kupiti, kod koga, po kojoj ceni, koji procenat-ne znam-ni-ja-cega?
Hvalite se gde ste ga sve nabavili, koliko vas je badava sve to izašlo a kada se par bolesnih javilo samo ste ih uputili na sajt za kupovinu. Nijedan od vas nije rekao 'stani, imam ja 2,3..5 litara poslacu ti par kapi, probaj možda ce ti biti bolje'!
Godinu dana se raspravljam na ovom forumu u temi AIDS, drug mi nabavlja preko Madagaskara malte ne, bez dinara, kune KMa i evra!
A vi tako, uplati pa ti šaljemo cika-busom, a ovamo ma imaš ga ovde-onde, ma đab-đabe! Pa kada je tako što razvijate biznis na bolesnima? Nije nam malo grešaka lekara i njihovog neznanja, raznih vidovnjaka i babuskara što gledaju u pasulj za 100e, samo ste nam i vi falili da nam izvucete ono što možda ni nemamo u đepu pa se moramo pozaljmljivati!
Pa, nemoj od njega vidiš da njegov ne valja uzmi od ovoga, ma ne poznam ga 'keve mi' a znam da je super, buši iz prve, rupe u novcaniku!
Imam srecu, drugar mi je poklonio kao što sam rekao, došao sam na ovu temu da sa vama podelim utiske i možda potražim savet neki ali tek sada vidim da bi ste i njega naplatili! MANI, MANI, MANI!!
Ne zaslužujete više ni jedan komentar, pogana deco zla a mom prijatelju sa izuzetkom hvala jer mi se jedini našao pri ruci kada mi je trebalo i moram se zahvaliti jednom decku iz australije koji je bio spreman nekako ga poslati bez dinara naknade!
Ne pominjem im nickove jer neverujem da bi to i želeli, pomoc su ponudili drugarski a ne da bi zaradili na nekome ko je sa ovakvim problemom!
Ako ste pomislili da koristim ovakav recnik jer sam zbog svoje patologije postao ironican i težak narodu i sebi, procitajte SVE moje postove u temi AIDSA
http://galaksija.info/forum/viewtopic.p ... 02&start=0, pa ce te videti šta i kako razmišlja bolesno telo a zdrava glava i koliko je više u meni pozitivne energije nego u svima vama zajedno!
Još uvek ne mogu da se zahvalim pronalazacu na MMCu, ne znam, možda je potrebno vreme i još neke dodatne stvari a vama, srecno u vašem DILOVANJU!!