Sada je: sub maj 03, 2025 6:55 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: MMS pomešan sa gelom....
PostPostano: sri apr 15, 2009 3:51 am 
Početnik

Nisam čitala sve stranice ove teme , pa ću možda nešto reći što je već rečeno , zato mi unapred oprostite.

Ja imam MMS i uzimam kao preventivu 6 kapi + 30 kapi Citrik acida i to pred spavanje. Može se upotrebljavati limun ili Jabukovo prirodno sirće.
Tako je preporučio Jim Humbel .
Veoma je jednostavno da se pripravi od kristala Natrium(sodim) klorita - NaClO2 sa mlakom vodom u omeru 1: 3

Za one koji imaju probleme sa kožom ili žlezdama , a naročito kod kanceroznih obolenja, gde se uzima manje kapi više puta na dan, treba ukomponovati mazanje sa MMS-om pomešanim sa onim gelom koji se koristi za mazanje kod povreda konja ( ne znam kako se to kod nas zove). znam da ga i kod nas ima. Tu se ne dodaje acid , limun ili sirće.

Taj gel unosi MMS preko kože i ubija nukleus patogena, a ćelija ostaje . Na taj se način sprečava naglo gubljenje ćelija kod teže obolelih.
Zato se, kako kaže sam Jim Humble , spašavaju i oni sa visokim stadiumom obolenja.
To u njegovoj knjizi nije rekao , ali je rekao u razgovoru sa autorima sajta
www.projectcamelot.com

Pozdrav svima od Rade

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 15, 2009 8:39 am 
Član foruma

Ljudi,
treba sad da mi stigne ovaj bosanki MMS, ja sam u rasulu, ovo je peti dan kako mi ne pada temperatura ispod 38,5 sve pored paracetamola i jabukovog sirceta.
Mislim da imam bronhitis i upalu jajnika jedva disem.
Sa koliko kapi da pocnem obzirom na situaciju i vrstu MMS-a?
Na njihovom sajtu kaze 1 kap ali to ste rekli da je skoro nista, a opet ne smem prejaku dozu jer mi je tu mama koja misli da sam poludela i da cu se ubiti time pa ako krenem da povracam bice belaja

](*,)
ovde ladno nema smajli koji povraca

Vrh

Naslov: Re: MMS pomešan sa gelom....
PostPostano: sri apr 15, 2009 11:02 am 
Član foruma

shminker je napisao/la:
Za one koji imaju probleme sa kožom ili žlezdama , a naročito kod kanceroznih obolenja, gde se uzima manje kapi više puta na dan, treba ukomponovati mazanje sa MMS-om pomešanim sa onim gelom koji se koristi za mazanje kod povreda konja ( ne znam kako se to kod nas zove). znam da ga i kod nas ima. Tu se ne dodaje acid , limun ili sirće.
Taj gel unosi MMS preko kože i ubija nukleus patogena, a ćelija ostaje . Na taj se način sprečava naglo gubljenje ćelija kod teže obolelih.
Zato se, kako kaže sam Jim Humble , spašavaju i oni sa visokim stadiumom obolenja.
To u njegovoj knjizi nije rekao , ali je rekao u razgovoru sa autorima sajta
www.projectcamelot.com

Pozdrav svima od Rade

Hvala na ovoj izuzetno korisnoj informaciji. Do sada se za takvo unošenje MMS-a preporučao DMSO, no on je poprilično skup i dosta ga je teško nabaviti... Ovo će sigurno pomoći jednom čovjeku kojem sam dao MMS + KS i kojem se nakon 3 tjedna korištenja MMS-a i KS-a, stanje rapidno popravilo. Za sada ću opisati stanje u grubo, a kada prikupim sve nalaze, objaviti ću ih ovdje. Dakle, čovjeku je dijagnosticiran karcinom bronhija u travnju prošle godine. Do sada je primio 6 kemoterapija, a zadnju u listopadu prošle godine. Na bronhijima je tumor bio takve veličine da je čovjek jako teško gutao. U međuvremenu je metastazirao na mozak. Na mozgu je zahvatio centar za ravnotežu, tako da gospodin nije mogao normalno hodati, vuklo ga je u desnu stranu, a nije mogao ni razgovjetno govoriti. Osim toga, narastao je do te veličine da je zatvorio kanale za odvodnju tekućine, pa je uzrokovao nastanak poprilično velikog hidrocefalusa. To je odstranjeno kirurškim zahvatom i postavljen je dren. Jasno vam je da je dijagnoza bila katastrofalna. Onda se krenulo sa MMS-om i KS-om... Čovjek je prošao tretman čišćenja i nakon toga digao broj doza na 4x15 kapi dnevno. KS je uzimao po jedan gutljaj svaki sat dok je bio budan. Prvi Herx se pojavio na 8 kapi, slijedeći tek na 4x15 kapi dnevno. Takvo doziranje je trajalo nešto više od dva tjedna. Nakon toga je primio poziv da dođe u bolnicu na prvu ( od dijagnosticiranja tumora na mozgu) terapiju zračenja (10 doza) mozga jer je to postalo prioritet u odnosu na bronhije. Tamo je nosio samo KS. Bio je ponedjeljak (prije nekih dvadesetak dana), kad je primio prvu dozu zračenja. No, već u srijedu, nakon dva dana nastupilo je fantastično poboljšanje. Počeo je normalno gutati (nije više osjećao "knedlu" u grlu), normalno hodati i govoriti. Nakon 10 dana provedenih u bolnici, vratio se kući. Liječnik mu je rekao da će se kao posljedica zračenja pojaviti jaka glavobolja i vrtoglavice. Toga nije bilo. Sada se normalno kreće, radi oko kuće, iz drena više ništa ne izlazi, a nakon dužeg vremena vozi auto. Prije nekoliko dana je bio na CT-u mozga. Tumor se smanjio. Da li je to u tolikoj mjeri bilo od zračenja, prosudite sami.
Za mjesec dana ide na kontrolu bronhija, pa ćemo vidjeti...
Da rezimiram...
Tumor na bronhijima se naglo smanjio 6 mjeseci nakon zadnje primljene kemoterapije. Poboljšanja vezana uz tumor na mozgu su se pojavila nakon samo dvije doze zračenja.
Sretan sam k'o malo dijete zbog tog čovjeka jer sam siguran da bi i moj otac bio danas samnom, samo da sam prije dvije godine znao za MMS i KS!

Zadnja izmjena: dezaco; sri apr 15, 2009 11:45 am; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 15, 2009 11:17 am 
Član foruma

Pozdrav Dezacu.Drago mi je što se gospodin iz tvoje priče osjeća bolje i daj bože da skroz ozdravi.Poruka za SHMINKER.Molim te da pobliže opišeš ,na koji način se miješa mms sa kojim gelom i kojoj količini.Znači koliko kapi u koliko grama.Ajde pliz nek ti ne bude teško.Živi,zdravi i veseli bili

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 15, 2009 11:41 am 
Član foruma

cinkoksid je napisao/la:
Ljudi,
treba sad da mi stigne ovaj bosanki MMS, ja sam u rasulu, ovo je peti dan kako mi ne pada temperatura ispod 38,5 sve pored paracetamola i jabukovog sirceta.

Postoji tzv. Clarin protokol. Pišem ti to izravno iz knjige Jima Humblea.
1. Nakapajte 6 kapi MMS-a u čistu čašu i dodajte 30 kapi 10%-ne limunske kiseline. Protresite čašu kako biste pomiješali sastojke i pričekajte 3 minute (možete pričekati najviše 15 min jer mješavina ostaje iste snage). Zatim dodajte 1dcl vode i popijte.
2. Pričekajte 1 sat, te ponovite 1. korak. Nakon dva sata osoba bi trebala osjetiti olakšanje. Ako se olakšanje ne dogodi, treba opet uzeti dvije doze u razmaku sat vremena sa 7 plus 7 kapi. Veću dozu treba uzeti jedino ako ne osjeti da joj je zlo. Pod tim mislim da je osobi mučno duže od 10 minuta ili da povraća ili da ima dijareju. U slučaju mučnine, znači da se ne povećava doza, već je bolje uzeti opet 6 plus 6 kapi. Ako se osoba osjeća jako loše, treba uzeti dvije manje doze, npr. 3 plus 3 kapi, ali to se rijetko događa. Dvije doze od po 6 kapi osoba može normalno podnijeti, bez mučnine.

Vrh

Naslov: Re: MMS pomešan sa gelom....
PostPostano: sri apr 15, 2009 2:41 pm 
Član foruma

dezaco je napisao/la:
Ovo će sigurno pomoći jednom čovjeku kojem sam dao MMS + KS i kojem se nakon 3 tjedna korištenja MMS-a i KS-a, stanje rapidno popravilo.

Probaj mu dati i vodikov peroksid, on "upumpava" dodatni kisik u tijelo, sto ce njemu svakako koristiti. Pokrenuo sam ovdje temu o tome, uzima se slicno kao MMS, samo nema aktiviranja, a maksimalna doza je (barem mislim) isto 1mL, jer se prica o 25 kapi, a i Humble prica da standardna kapaljka (eye dropper) kapa 25 kapi u 1mL.

Ako on moze uzimati 4x15, neka krene i na sto cesce uzimanje MMSa, uz to moze uzimati i peroksid. I jos neka nabavi laneno ulje, ono poboljsava disanje stanica, sto ce povecati efikasnost ovih sredstava.

Sto se tice tvog oca, da, tuzno je i ja znam osobe koje su mogle biti sa mnom jos tu, da sam prije znao ovo sto sad znam. Ali, tako je moralo biti. :(

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 15, 2009 2:44 pm 
Član foruma

cinkoksid je napisao/la:

Imas dezacov post gdje opisuje clarin protokol, njega svakako mozes primjeniti odmah, cim dobijes MMS, a onda kreni na uzimanje MMSa svakog sata, ali po jednu kap. Tako ces moci dobro kontrolirati herxheimera, ubijat ces vise patogena i brze ces ozdraviti. I naravno, kako dani idu, povecas dozu, dok se ne ocistis i ozdravis.

Neka te ne bude strah povracanja i mucnina, to se da kontrolirati, a i ako malo povracas, to ipak nije toliko strasno koliko bolest jeste. A napominjem, ako sve radis postepeno, mucnina ne traje dugo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 15, 2009 4:20 pm 
Član foruma

Od prijatelja žena je imala jaku upalu jajnika, 2-3 dana na MMS-u, mislim da je 6 kapi bila doza i stvar riješena.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 15, 2009 6:43 pm 
Član foruma

Hvala dezaco Alane i Grunferu
Evo uradila sam taj protokol pre par sati i vrlo brzo sam se osecala dosta bolje. Alanov post nisam videla do sad pa sam napravila pauzu od 3 sata i opet uzela 6-icu. Najbolje od svega je sto mi je najzad spala temperatura na 37,4 sto do sad nicim nije moglo.
Interesantno je da nemam apsolutno nikakvu reakciju tipa mucnina i to, kao da sam popila vodu. To mi je malo cudno jer je ocigledno da vrvim od bakterija.
Sad vise ne znam kako da nastavim
Sem toga, moram reci da sam malo razocarana pakovanjem za ove pare (30e), one kapaljke su totalno nezgodne

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 15, 2009 10:49 pm 
Član foruma

cinkoksid je napisao/la:
Evo uradila sam taj protokol pre par sati i vrlo brzo sam se osecala dosta bolje. Alanov post nisam videla do sad pa sam napravila pauzu od 3 sata i opet uzela 6-icu. Najbolje od svega je sto mi je najzad spala temperatura na 37,4 sto do sad nicim nije moglo.
Interesantno je da nemam apsolutno nikakvu reakciju tipa mucnina i to, kao da sam popila vodu. To mi je malo cudno jer je ocigledno da vrvim od bakterija.
Sad vise ne znam kako da nastavim
Sem toga, moram reci da sam malo razocarana pakovanjem za ove pare (30e), one kapaljke su totalno nezgodne

Super da ti je bolje! Ne brini što nema reakcije. Na 6 kapi je gotovo nitko ni nema, pa makar uzimala svaki sat vremena. Inače, Humble kaže da se nakon prvog dana Clarinog protokola, diže broj kapi (po jednu) do konačnog izliječenja. To bi značilo: drugi dan uzmi 2x7 (u razmaku od jedan sat, isto kao i prvog dana), nakon par sati 2x8 kapi itd. Znam da je problem sa tim mizernim dozama pa ti savjetujem da posjetiš Humbleove stranice. Mislim da njegove doze možeš naručiti i u Austriji. Ako pak imaš nekoga u Hrvatskoj, javi mi na PM, pa ćemo nešto srediti...
Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 16, 2009 3:56 am 
Početnik

Neno0801 je napisao/la:
Pozdrav Dezacu.Drago mi je što se gospodin iz tvoje prièe osjeæa bolje i daj bože da skroz ozdravi.Poruka za SHMINKER.Molim te da pobliže opišeš ,na koji naèin se miješa mms sa kojim gelom i kojoj kolièini.Znaèi koliko kapi u koliko grama.Ajde pliz nek ti ne bude teško.Živi,zdravi i veseli bili

Neno , ja ne znam koliko čega ide , ali Jim Humbel nije ni davao značaj tome , samo je rekao da se kapi stave u gel.
Verujem da nije ni važna količina , jer da je važna on bi to rekao . Kreni sa 6 kapi MMS-a i gela kao kad bi se namazala sa bilo kojom kremom
Maži nekoliko puta na dan.

Ime gela ne znam , znam da je rekao da je gel veoma dobro poznat onima koji imaju životinje - naročito konje. Raspitaj se kod nekog veterinara ili u radnjama gde se prodaju lekovi za životinje.
Znam da su neki moji prijatelji to uzimali u Beogradu . Nisam ih našla danas da ih pitam za ime , baš neki dan su mi spomenuli da je to konjski gel i da je u velikoj kutiji.

Pozdrav od Rade

Vrh

Naslov: Za Dezaco
PostPostano: čet apr 16, 2009 4:10 am 
Početnik

Ja mislim da je DMSO isto ili veoma slično tom gelu za konje , ali je proizvođač rešio da za konje ide sa manjom cenom , a za ljudsku uputrebu da naplati 100- struko.
Već sam napisala da su moji prijatelji to upotrebljavali jer je mnogo jeftinije i pakovano je u velikoj kutiji.

Molim te napiši mi gde se MMS može nabaviti u Hrvatskoj i u kojoj formi
- kristali ili već pripremljen .
Jeftinije je ići sa kristalima pa sam napraviš.

Nadam se da će tvom prijatelju svakim danom biti bolje i da će potpuno ozdraviti

Pozdrav od Rade

Vrh

Naslov: Gel
PostPostano: čet apr 16, 2009 10:29 am 
Član foruma

Gel za konje se može kupiti u Zagrebu na Hipodromu. Ima veterinarska ljekarna. Neznam još ni cijenu, ni pakiranje, ali mi je jedan vlasnik konja rekao da nije skupo. Nadam se da je pod tim "nije skupo", mislio i na nas, obične smrtnike. U svakom slučaju, gel se jako dobro razmazuje i pentrira u kožu, pa se samim tim ni ne troši puno.

Vrh

Naslov: Re: Gel
PostPostano: čet apr 16, 2009 2:43 pm 
Početnik

ma ovaj lik sto je dao pantelija njegov broj teski prevarant,pljuje mms i daje neke gluposti za jacanje imuniteta.. strasno! kakvih ljudi sve ima i kako se bogate., uzas! a taj bosanski mms jel je dobar ili nije? vise ne verujem nikome!!!!

Vrh

Naslov: Re: Za Dezaco
PostPostano: čet apr 16, 2009 4:05 pm 
Član foruma

shminker je napisao/la:
Ja mislim da je DMSO isto ili veoma slično tom gelu za konje , ali je proizvođač rešio da za konje ide sa manjom cenom , a za ljudsku uputrebu da naplati 100- struko.
Već sam napisala da su moji prijatelji to upotrebljavali jer je mnogo jeftinije i pakovano je u velikoj kutiji.

Molim te napiši mi gde se MMS može nabaviti u Hrvatskoj i u kojoj formi
- kristali ili već pripremljen .
Jeftinije je ići sa kristalima pa sam napraviš.

Ne znam koji je to gel za konje, to bih ipak trebao znati tocno, da bih to komentirao.

A sto se tice DMSOa, on se definitivno moze kombinirati s MMSom, ovdje sam i stavio post o DMSOu i MSMu, slobodno mozete pogledati, ima vrlo korisnih stvari.

A sto se tice DMSOa za ljude i zivotinje, razlika je sljedeca:

Veterinarska kvaliteta DMSOa je 99.7% cisti DMSO, a onaj siguran za ljude se definira kao 99.9% cisti. Problem kod DMSOa je taj da je on odlicno otapalo i da sve (dobro, ne bas sve, ali je problem sto je konkretna necistoca) nosi u tijelo bez problema. Alopatska medicina ga zato i koristi, kao nosioca svojih kemikalija kroz stanicnu barijeru, sto omogucava da lijek djeluje puno efikasnije, a u mnogim slucajevima da uopce i djeluje, sto bez DMSOa ne bi bilo moguce. A i sam DMSO ima i te kako korisnih djelovanja. I kad je bez icega.

Sto se tice cijene DMSOa, ona i nije toliko velika, kad se kupuje u Americi, ona iznosi oko $40 za 1L, sto je prilicno puno, vjerujte mi na rijec. Ne trosi se bas tako malo kao MMS, ali i ne puno vise. A za stalnu upotrebu je bolji MSM, DMSO je prilicno jak, pa ima i nekih neugodnih nuspojava.

Sto se tice cijene MMSa, jeftinije ga je nabaviti vec pripremljenog nego u prahu, a prednost praha je sto moze stajati neograniceno dugo, pod uvjetom da je dobro uskladisten. No, i ovdje se moze nabaviti vrlo povoljno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 16, 2009 4:09 pm 
Član foruma

cinkoksid je napisao/la:

Da, MMS je jako mocna stvar.

Sto se tice herxheimera, ne brini, moze se kontrolirati, on je vise neugodan nego sto je opasan.

A najbolji nacin uzimanja MMS je da ga uzimas sto cesce, ali u manjim dozama. S time da moram napomenuti da je uvijek potrebno i znati koliko tvoja kapljka kapa kapi u 1mL. Humble prica o kapaljki koja kapa 17 kapi za 1mL. To je bitno zbog doziranja, jer svaka kapaljka moze imati razlicit otvor, a to opet pak ima posljedicu da mozes uzimati manje doze. Recimo, 6 kapi je prema tome oko 1/3mL.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 16, 2009 6:42 pm 
Član foruma

Dali se negdje u Hrvatskoj moze nabaviti MMS? Na zadnjim stranicama se spominje bosanski, pa nesto u Srbiji, nisam nigdje vidio da se Hrvatska spominje. Hvala.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 16, 2009 7:06 pm 
Član foruma

Pozdrav svima koliko vas ima,a posebna zahvala za Shminker na trudu.Hybridu,poruka.Pošalji upit na pm za Dezaco,on će ti sve reći.Ajd u zdravlje.Dezaco imaš li kakve veze sa srebrnom vodom

'..
.

Vrh

Naslov: Za Dezaco i Neno
PostPostano: pet apr 17, 2009 3:44 am 
Početnik

Drago mi je ako sam vam dala malo više informacija oko upotrebe MMS-a
I hvala i vama na vašim važnim informacijama

Pozdrav od Rade

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet apr 17, 2009 11:33 am 
Član foruma

Neno0801 je napisao/la:
Pozdrav svima koliko vas ima,a posebna zahvala za Shminker na trudu.Hybridu,poruka.Pošalji upit na pm za Dezaco,on će ti sve reći.Ajd u zdravlje.Dezaco imaš li kakve veze sa srebrnom vodom

Imam. Radim ga već duže vrijeme.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.