Sada je: sub maj 03, 2025 5:02 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 705 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 36  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Vakcine
PostPostano: sri nov 11, 2009 11:55 am 
Član foruma

Jack987 je napisao/la:
Evo i ovog odličnog predavanja na Rapidshare-u:

Subtitlovi za predavanje, bez završnog dijela sa pitanjima gostiju:

:mrgreen: :wink:

Pritislo me na 3D, pa se ne stiže.
Al ima da bidne, a i ovako ima smisla da se pogleda.

Vrh

PostPostano: uto nov 17, 2009 1:16 pm 
Administrator

Novi članak:

HPV VIRUS I BAJKA O CIJEPLJENJU

Pozdrav

Vrh

PostPostano: ned nov 22, 2009 12:29 am 
Član foruma

Dakle, konačno sam kompletirao titlove

Anita Petek-Dimmer (http://www.aegis.ch/neu/index.htm):

Vakcine - smisao ili besmisao

Filmski zapis predavanja sa anticenzurne konferencije (AZK)
održane u Švajcarskoj 2008.
http://www.anti-zensur.info/

FILM (oko 1 giga) orginal na njemačkom, bez titlova
http://www.archive.org/download/Panoram ... en.avi.AVI

KOMPLETNI TITLOVI
http://www.4shared.com/file/156888167/3 ... misao.html

Vrh

PostPostano: ned nov 22, 2009 6:17 pm 
Član foruma

Važno obaveštenje!
Prevod je dobar ali sa jednom teškom greškom zbog koje ostaje nerazumljivo dosta toga što je Anita govorila pri kraju. I to najvažnija stvar.
U ovom prevodu se govori o "prajuhi" iz koje nastaju virusi. (1682, 01:37:19,662)
Ne znam da li je ona tako zaista rekla, ali mislila je na protite ili mikrozime koje je Beshamp otkrio u krvi i da iz njih nastaju svi virusi, bakterije i glijivce koje tako učestvuju u radu organizma, dok je njegov protivnik Paster tvrdio da su virusi izvan nas i da nas napadaju pa moramo da se branimo od njih sa vakcinama, i tako je nastala cela industija smrti zvana "Vakcinacija".

O tome ima ovde detaljno:
http://www.ivonazivkovic.net/KAKO-NASTA ... I-DEO.html

Zato sam taj deo ispravio i ovde okačio:
http://rapidshare.com/files/310670256/A ... smisao.srt

da se ne biste pitali šta je to "prajuha" - šteta da zbog toga propadne ovako dobar dokumentarac.

Vrh

PostPostano: ned nov 22, 2009 11:19 pm 
Član foruma

Primordial Soup

http://www.accessexcellence.org/WN/SUA0 ... l_soup.php

Vrh

PostPostano: pon nov 23, 2009 2:36 am 
Član foruma

Ovde je ceo film sa prevodom:

http://rapidshare.com/files/310839296/A ... akcine.flv

Treba ga skinuti i deliti što više jer je vrlo važan, govori sve o vakcinama.

Vrh

PostPostano: pet nov 27, 2009 12:36 am 
Član foruma

Mala anegdotica o cjepivu:Pričam neki dan sa svekrvom-(odustala je od cijepljenja protiv"obične" gripe jer joj je moj muž održao energično predavanje o štetnosti cjepiva i zaprijetio da nas neće vidjeti 2 tjedna ako se cijepi jer ne želi biti blizu osobe koja širi viruse gripe oko sebe...) i kaže mi kako je išla vaditi krv,pa ju je med.sestra u ambulanti pitala hoće li se cijepiti taj put-kad je rekla da neće odgovor med. sestre bio je:"Pa to vam je samo unutra kvasac,nema u cjepivu ništa što je loše!"
(Šiznula sam kad mi je to rekla pa sam ispljunula da je kvasac u glavi te med. sestre.)
Samo kvasac unutra ](*,) , :^o , :shock:
Ili je tolika bezobzirna lažljivica ili se glupača nije ni potrudila pročitati sastav cjepiva kojeg daje ljudima-pa ti vjeruj vrlim medicinarima.

Vrh

PostPostano: pet nov 27, 2009 7:09 am 
Član foruma

Srasno koliko su nezainteresovani za to sto rade, rade sve mehanicki, ili polaze od one predpostavke: ,,Sto manje znam, to bolje". :shock:
JA malu nisam vodila na DTP vakcinu i naravno neplaniram, a za mesec dana su mi stigla vec dva poziv. Sad neznam da li oni neproveravaju, nego po ustaljenoj proceduri salju pozive, ili ipak prate pa moze da stigne neka prijava. Covek stvarno nije pametan sta da radi, razmisljam da odem da potpisem da nezelim da se vakcinise, a opet mozda je bolje da se pravim luda i uopste je nevodim.
Ali sto Pantelija rece: branis se na sudu argumentima, imas gomilu dokaza da nisu dobre...ako dodje do toga naravno... :-k

Vrh

PostPostano: sub nov 28, 2009 6:05 pm 
Član foruma

http://www.youtube.com/watch?v=N3apOR6Nx-U
AL NEMA RATNE NEVERE KOJA MOZE SRUSIT ONE KUCE U KOJEM SU BASE DUSE.....

Vrh

PostPostano: uto dec 01, 2009 1:44 am 
Član foruma

Još jedno prevedeno vrlo ineresantno predavanje

Virusi i vakcinacija

http://video.google.com/videoplay?docid ... 407&hl=en#

preneseno sa http://www.zakonizdravlja.com/video.html

Vrh

PostPostano: sri dec 02, 2009 10:34 pm 
Član foruma

Citat:

Fakultet i to sve preko neta se polaže.
WTF
Jel to neka zajebancija,prvi put čujem za ovo.

Vrh

PostPostano: pon dec 07, 2009 9:22 am 
Član foruma

Ljudi dragi, sada sam pricala sa advokatom koji se bavi medicinskim pravom i izmedju ostalog prati sajt Ivone Zivkovic , i rekao mi je da mi nemogu nista ako odbijem da vakcinisem dete, samo da potpisem da nezelim, cak nemoram da pisem ni pisma ni da obrazlozim zbog cega necu , nista. Ha , mogu da nam pljunu pod prozor da nam se klizaju kokoske :D . Ja sam ga pitala da mi mozda kasnije nedodje neka prijava da platim novcanu kaznu ili da mi dolazi socijalna sluzba, kaze ma nista nebrinite nemogu vam nista, to je samo metoda zastrasivanja. JA kazem da se oni vade na to kako su eto doktori vakcinisali svoju decu pa nista,covek mi je rekao da lazu, sto je najverovatnije tacno. Nekazem da to svi rade, ali mi je isto tako nelogicno ni da se niko od njih nezapita o tome sta sve ta vakcina sadrzi.
Znaci to je jedan zatvoreni sistem koji funkcionise na taj nacin sto plasira gomilu lazi, pa ko se upeca upecao se. Na pozivima za vakcinaciju nepise da je zakonom obavezna, samo najobicniji poziv, kog datuma da se javite za vakcinu, zatim ni na kartonu za vakcinaciju nepise da je obavezna.
Znac nemogu nam nista :blob:
I da jos jedna stvar.
Kako to da od 1550 clanova foruma samo nas 4-5 nezeli da vakcinise decu, da li se ostali plase, o cemu se radi.
Ajmo ljudi budjenje i jas sam bila prestravljena ali sam se raspitala i shvatila da moje dete ako ga pravilno hranim, ako zivi u normalnim zivotnim uslovima, ako ga ohrabrujem i beskrajno volim , ima mnogo vece sanse da se pravilno razvija i raste, nego deca koja su vakcinisana, hrane se gomilom odpada i td.
ove nedelje je vodim na pregled i potpisacu, pa vam javljam sta i kako i sta su mi rekli gosin doktori.
:love3: :love3: :love3:

Vrh

PostPostano: pon dec 07, 2009 9:52 am 
Član foruma

Fairy :love9: sretno kod liječnika! Evo niti nas nitko za sada ne dira, a ovih sam dana čula za još slučajeva hdje je sve prošlo tako lagano! Možda je stvar u tome da su liječnici kod kojih smo mi osvješteniji pa ne podnose prijave!
Znam za slučajeve, doduše prije nekoliko godina gdje su ljudi plaćali kazne, ali im se ništa osim toga i par posjeta socijlnih radnika nije dogodilo. Sistem je na koncu odustao.
Mislim da se i oko ove problematike sve svodi na tog jednog čovjeka u ovom slučaju, liječnika/cu koji to mogu, a ne moraju prijaviti!
U svakom slučaju postalo je jasno da nema zakonskog načina da nas itko prisili cijepiti djecu! To je najvažnije, a ako netko od nas i ima neke male peripetije zbog toga, ije to najgore što nam se i inače događa u svakodnevnom životu. To ti je kao da te uhvate da si vozio s nekoliko promila, pa šalješ žalbe i čekaš da ode u zastaru. Malo se brineš ili ne brineš, ali sve završi super.

Alf :blob:

Vrh

PostPostano: sub dec 12, 2009 8:52 am 
Administrator

Članak Genocid nad ženama, objavljen je ovdje:

http://www.galaksija.com/planeta/genocid_nad_zenama.htm

Pozdrav

Vrh

PostPostano: uto dec 15, 2009 9:11 am 
Član foruma

Kako ziva utice na neurone:

Vrh

PostPostano: sri dec 23, 2009 7:39 am 
Član foruma

Molila bih sve drage roditelje koji nisu vakcinisali svoju decu ili su to ucinili bar delimicno, da kazu kako se njihova deca razvijaju, cime ih hrane, dali mirno spavaju nocu ili se bude i stenju kao da ih nesto muci, kako reaguju prilikom kontakta sa decom koja su vakcinisana, da li se posle kontakta razbole, da li se inace cesto razboljevaju i td.?
Mislim da je jako bitno da svi pojedinacno kazemo nasa iskustva sa istim, da su vakcine stetne to smo vec svi apsolvirali ali sta kada se izbegnu, sta posle?
Posto smo mi stalno okruzeni vakcinisanom decom, da li to moze da smeta, da li nesmeta uopste?
Vidim da ovu temu prati dosta ljudi ima 14 453 pregleda, znaci da je zainteresovala ljude da je citaju, pa mnogi i nisu clanovi foruma a kladim se da dele nase misljenje, pa biih ovom prilikom zamolila da se jave sa svojim iskustvom.
Jako je bitno da se pomazemo i delimo iskustva, samo cemo tako moci da izdrzimo do kraja i ostanemo cvrsti i olucni u svemu onome sto mislimo da je dobro za nas a kosi se sa celim prokletim sistemom. :occasion5:

Vrh

PostPostano: sri dec 23, 2009 8:02 am 
Član foruma

Evo i naseg iskusta:
Cera mi ima puna 4 meseca i usla je u peti. Do sada je primila tri vakcine. Kada su na red dosle DTP vakcine, nismo je vodili i neplaniramo i jos uvek nismo isli da nista potpisujemo.
Pre neki dan je imala visoku temperaturu ceo jedan dan, nije nista pomoglo dok tem. nije odradila svoje nije padala. Juce nam je dosla pedijatrica i rekla da je beba super i da lepo napreduje, nezna zbog cega je imala visoku tem. ali sumlja da je bio neki virus u pitanju.
Tem je dobila 2 dana posle kontakta sa decom nasih prijatelja koja su kijala i kasljala kad smo isli kod njih u posetu.
JA se tesim i ako je bio neki virus njen organizam je odreagovao samo visokom tem. dok verovatno nije unistio to sto je trebalo da unisti.
Koristimo urinoterapiju puna dva meseca, dajem joj njen urin i dete super napreduje, jako je cvrsa, uspravila se da sedne sa 2,5 meseca kad mi je bila naslonjena na stomak. Da nepricam kako sama pokusava da sedne i u tome nista nemoze da je spreci.
E da, kada je imala visoku tem. , ja sam se naravno oduzela i odmah joj dala febricet sirup da joj obori tem. Davala sam joj sirup na 6 sati i to ukupno 3 puta i nijednom joj nije skinuo tem. cak joj je i povecavao. Onda sam joj dala njen urin koji je bio star nekoliko dana i stajao je u frizideru i tem. je pala, da bi posle nekoliko sati potpuno nestala.
To je jos jedna velika potvrda za mene kako urin pozitivno deluje.
Ona u principu dobro spava nocu, po nekad stenje, posebno sad posle temperaturice, ali u principu je super.

Medjutim, nasi prijatelji koji su vakcinisali svoju decu, se svi do jednog zale da ima deca nocu lose spavaju, da se bude na svakih sat vremena, da preko dana spavaju svega sat-dva i to je to, da su nervozna, cesto se razboljevaju i cesto kaslju i kijaju. Moram da isto tako napomenem da ih svi do jednog u glavnom hrane kupljenim kasicama i sokicima, da im daju grickalice, slatkise, meso i td.
Eto to su moja zapazanja, ovim nisam htela nikoga da uvredim ili da se hvalim svojim detetom, samo me zanimaju iskustva roditelja, pa da zajedno dodjemo do nekih zakljucaka.
Hvala!! :love3: :love3: :love3:

Vrh

PostPostano: sri dec 23, 2009 8:21 am 
Član foruma

E pa nije isto ako dete nije uopšte vakcinisano i ako je primilo neku vakcinu, a ne sve.
Tvoje je za 4 meseca primilo tri vakcine i ono spada u vakcinisane.
Dovoljno je jednu da primi pa je šteta već učinjena, iako mnogo manja nego da je primilo sve po spisku.
Mislim da si mnogo postigla urinoterapijom i da je zbog nje tvoje dete zdravije i brže se oporavlja, iako i ono spada u vakcinisanu decu. Druga koja su takođe delimmično vakcinisana a nemaju sreće da su im roditelji upoznati sa urinoterapijom sigurno ne prolaze tako dobro kao tvoje. Ovo tvoje iskustvo više pripada temi o urinoterapiji nego o vakcinama.

Trebalo bi da ovde pišu o iskustvima oni kojima deca nisu uopšte vakcinisana, i da se naglasi da li su delimično vakcinisana.

Vrh

PostPostano: sri dec 30, 2009 2:47 pm 
Član foruma

Samo da javim da nam je stigla opomena pred sud, zbog neodazivanja na redovnu vakcina ciju, tako da ta teorija da se nasumicno salju pozivi ne drzi vodu. Da situacija bude jos gora, poziv su dali komsinici u zgradi (jer mi nismo bili kod kuce), koja je sklona tracarenju tako da ce do sutra vec svi da znaju i verovatno ce da misle kako hocemo da ubijemo svoje dete.
A sistem tako dobro funkcionise da nedozvoljava greske. Mora da se javimo do 14 -tog pa ako neko ima neki dobar savet, neka napise.
Plakala sam od besa, a nocas ni ja ni suprug nismo lepo spavali i on i ja smo sanjali kako nas neko juri i hoce da nam naudi. :(

Vrh

PostPostano: sri dec 30, 2009 3:03 pm 
Moderator

Fairy je napisao/la:
Samo da javim da nam je stigla opomena pred sud, zbog neodazivanja na redovnu vakcina ciju, tako da ta teorija da se nasumicno salju pozivi ne drzi vodu. Da situacija bude jos gora, poziv su dali komsinici u zgradi (jer mi nismo bili kod kuce), koja je sklona tracarenju tako da ce do sutra vec svi da znaju i verovatno ce da misle kako hocemo da ubijemo svoje dete.
A sistem tako dobro funkcionise da nedozvoljava greske. Mora da se javimo do 14 -tog pa ako neko ima neki dobar savet, neka napise.
Plakala sam od besa, a nocas ni ja ni suprug nismo lepo spavali i on i ja smo sanjali kako nas neko juri i hoce da nam naudi. :(

...sjeti se...

Fairy je napisao/la:
Ljudi dragi, sada sam pricala sa advokatom koji se bavi medicinskim pravom i izmedju ostalog prati sajt Ivone Zivkovic , i rekao mi je da mi nemogu nista ako odbijem da vakcinisem dete, samo da potpisem da nezelim, cak nemoram da pisem ni pisma ni da obrazlozim zbog cega necu , nista. Ha , mogu da nam pljunu pod prozor da nam se klizaju kokoske :D . Ja sam ga pitala da mi mozda kasnije nedodje neka prijava da platim novcanu kaznu ili da mi dolazi socijalna sluzba, kaze ma nista nebrinite nemogu vam nista, to je samo metoda zastrasivanja. JA kazem da se oni vade na to kako su eto doktori vakcinisali svoju decu pa nista,covek mi je rekao da lazu, sto je najverovatnije tacno. Nekazem da to svi rade, ali mi je isto tako nelogicno ni da se niko od njih nezapita o tome sta sve ta vakcina sadrzi.
Znaci to je jedan zatvoreni sistem koji funkcionise na taj nacin sto plasira gomilu lazi, pa ko se upeca upecao se. Na pozivima za vakcinaciju nepise da je zakonom obavezna, samo najobicniji poziv, kog datuma da se javite za vakcinu, zatim ni na kartonu za vakcinaciju nepise da je obavezna.
Znac nemogu nam nista :blob:
I da jos jedna stvar.
Kako to da od 1550 clanova foruma samo nas 4-5 nezeli da vakcinise decu, da li se ostali plase, o cemu se radi.
Ajmo ljudi budjenje i jas sam bila prestravljena ali sam se raspitala i shvatila da moje dete ako ga pravilno hranim, ako zivi u normalnim zivotnim uslovima, ako ga ohrabrujem i beskrajno volim , ima mnogo vece sanse da se pravilno razvija i raste, nego deca koja su vakcinisana, hrane se gomilom odpada i td.
ove nedelje je vodim na pregled i potpisacu, pa vam javljam sta i kako i sta su mi rekli gosin doktori.
:love3: :love3: :love3:

...samo hrabro Fairy...

:love3:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 705 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 36  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.