Evo i naseg iskusta:
Cera mi ima puna 4 meseca i usla je u peti. Do sada je primila tri vakcine. Kada su na red dosle DTP vakcine, nismo je vodili i neplaniramo i jos uvek nismo isli da nista potpisujemo.
Pre neki dan je imala visoku temperaturu ceo jedan dan, nije nista pomoglo dok tem. nije odradila svoje nije padala. Juce nam je dosla pedijatrica i rekla da je beba super i da lepo napreduje, nezna zbog cega je imala visoku tem. ali sumlja da je bio neki virus u pitanju.
Tem je dobila 2 dana posle kontakta sa decom nasih prijatelja koja su kijala i kasljala kad smo isli kod njih u posetu.
JA se tesim i ako je bio neki virus njen organizam je odreagovao samo visokom tem. dok verovatno nije unistio to sto je trebalo da unisti.
Koristimo urinoterapiju puna dva meseca, dajem joj njen urin i dete super napreduje, jako je cvrsa, uspravila se da sedne sa 2,5 meseca kad mi je bila naslonjena na stomak. Da nepricam kako sama pokusava da sedne i u tome nista nemoze da je spreci.
E da, kada je imala visoku tem. , ja sam se naravno oduzela i odmah joj dala febricet sirup da joj obori tem. Davala sam joj sirup na 6 sati i to ukupno 3 puta i nijednom joj nije skinuo tem. cak joj je i povecavao. Onda sam joj dala njen urin koji je bio star nekoliko dana i stajao je u frizideru i tem. je pala, da bi posle nekoliko sati potpuno nestala.
To je jos jedna velika potvrda za mene kako urin pozitivno deluje.
Ona u principu dobro spava nocu, po nekad stenje, posebno sad posle temperaturice, ali u principu je super.
Medjutim, nasi prijatelji koji su vakcinisali svoju decu, se svi do jednog zale da ima deca nocu lose spavaju, da se bude na svakih sat vremena, da preko dana spavaju svega sat-dva i to je to, da su nervozna, cesto se razboljevaju i cesto kaslju i kijaju. Moram da isto tako napomenem da ih svi do jednog u glavnom hrane kupljenim kasicama i sokicima, da im daju grickalice, slatkise, meso i td.
Eto to su moja zapazanja, ovim nisam htela nikoga da uvredim ili da se hvalim svojim detetom, samo me zanimaju iskustva roditelja, pa da zajedno dodjemo do nekih zakljucaka.
Hvala!!