Sada je: sub maj 03, 2025 5:49 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1957 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 98  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet maj 04, 2006 1:17 pm 
Član foruma

Organski portal je napisao/la:
U Hrvatskoj ce se moci uskoro. A buduci si mlad i perspektivan nauci to raditi sam dotle hehe.

Znam da će biti, i znam od koga :mrgreen: . No mislio sam da eventualno se nešto uvozi i tako, ma naučiti ću ja bez brige samo nakon što si spomenuo svu ovu divnu mašineriju i divne novce koji trebaju za to, ne znam da li će biti baš dobre kvalitete. Lako ja napravim za preventivne svrhe, za sebe i tako ljude koji nemaju težih zdravstvenih problema ali sam mislio radi starog jer mu se stanje dosta pogoršalo... :? To je dobrim dijelom i od kemoterapije jer je ta stvar zlo, ali jebiga... Ma velika je šansa da ozdravi, ali treba koristiti prave stvari a ne samo ove fuckin' citotoksine koje mu pripisuju... A vrijeme ideee, lako još za mene...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 04, 2006 2:08 pm 
Administrator

Ima i u Hrvatskoj. Moj prijatelj vidio u nekoj apoteci sa zdravim i prirodnim preparatima. Ono, ljekovito bilje i slično.

Inače, koloidno je od nekog švicarskog proizvođača, košta 180 kn pola litre!

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 04, 2006 11:29 pm 
Član foruma

Proiyvodi EKOSOLAR doo Beograd
sadrži 5mg Ag na 1000ml redestilovane vode
Deklariše se kao mineralni dodatak ishrani.

Kad sam probao voda nije imala nikakav miris ali je imala začuđujuću svježinu i slatkas ukus.
Preporučuje se po četiri kašičice od 5ml na dan.
Ne znam umišljam li ali već danas mi je neprekidna prehlada koju vučem cijeli život postala lakša i ako ovako nastavi za dva dana ću biti zdrav.

Vidi jeste skupo ali ako valja možda uložim nešto u sopstvenu proizvodnju, koju bih mogao izvesti prema podatcima sa ovog foruma.
Na mreži sam vidio da je cijena u Americi mnogo veća, tamo je pola litre 30-ak dolara.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 05, 2006 8:55 am 
Član foruma

FORMICA je napisao/la:
Na mreži sam vidio da je cijena u Americi mnogo veća, tamo je pola litre 30-ak dolara.

evo ja cu da pravim a ti valjaj. delimo 50%/50% ;)
samo ce da bude 100$ jer ima da dodamo i jos svasta nesto unutra ;)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 05, 2006 10:01 am 
Član foruma

Citat:
Deklariše se kao mineralni dodatak ishrani.

To shto se deklarira kao dodatak u ishrani je samo zato shto ne sme da stoji nigde da ljeci od nesto. Ovo znam zato sto smo sad nesto uvezivali u Makedonii, sto ustari je ljek ali....Ako u uputstvo ili u deklaracii stoji negde da ljeci od nesto onda ne smesh da ga pravish prodajes ili jednostavno regirtirash ,nemash pravo jer nemash proizvodnju za ljekova..

jesda je glupost ,ali posle sam videla da u stvari na sve pishe dodatok hrani a to ustvari je vid alternativan ljek.Za da mogu apteke da to prodaju mora da izvade i drugi sertifikat za prodaju hrane :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 05, 2006 3:45 pm 
Administrator

Probao sam jedan mali pokus sa koloidnim srebrom:

Tenisice iz kojih nikako nisam mogao otkloniti smrad ( poslije pranja se ubrzo vratio smrad ) našpricao sam koloidnim srebrom i ostavio da se osuše. Koloidno sam stavio u praznu bočicu sa pumpicom ( ono kao za pranje stakla ) i finim raspršivanjem sam sve iznutra pošpricao...

Rezultati fenomenalni: i nakon dužeg vrijemena nema više smrada!

Izgleda ubilo sve bakterije i mikroorganizme koji čine smrad... hehe!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 05, 2006 11:07 pm 
Član foruma

ras je napisao/la:
FORMICA je napisao/la:

evo ja cu da pravim a ti valjaj. delimo 50%/50% ;)
samo ce da bude 100$ jer ima da dodamo i jos svasta nesto unutra ;)

Ovo ti nije loša ideja :D

Mea u pravu si. Za ljekove postoje posebni propisi i dugotrajna ispitivanja.

Jack izgleda da stvarno djeluje! Imam neke fleke po nogama koje su u početku bile blago crvenilo a poslije dvije godine su postale žute. Mislim da mi se to javlja zbog fabrike đe radim i koja je dosta prljava sama po sebi (proizvodnja aluminijuma). Izgledaju blijeđe! Ovo je zaista zanimljivo. I ono beskrajno kašljucanje je prestalo?!
Nevjerovatno
Momci svaka vam čast što ste me naćerali da uzmem srebro :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 10, 2006 9:17 pm 
Početnik

Organski portal je napisao/la:
J.G

Moram rec da mislim da si u zabludi. :)

Eto kako stvari stoje. Po ovome sta sam procitao i na ovom forumu proizlazi moj zakljucak da svega par ljudi su zeljni uci u postupak izrade do nekih detalja (a vrag se skriva u detaljima) koji garantiraju da ce njihovo koloidno srebro zbilja imati visoku kvalitetu.
.....
Tako da je to na koncu procjena covjeka koji kupuje da li dovoljno zna, moze i hoce ili ce platiti nekom drugom da moze, hoce i zna umjesto njega.

Moja slobodna procjena o prosjeku ljudi je ta da im se vise isplati dat 15 EUR ako im zbilja treba tako nesto za terapiju a nek potrose par desetaka kuna za adapter ako im treba samo za preventivu.

PS. Koliko taj pripravak iz SCG ima ppm-a i koje je boje otopina te dal' mijenja boju sa vremenom?

Slozhio bi se s'tobom OPO, da ne sumnjam da kad god kupim neshto kupujem bash TO shto pishe na njemu. Recimo, bash sve probleme koje si naveo oko tachne rachunice koncentracije i velichine chestica se odnose kako na nas "domacih proizvodjacha" tako i na komercijalne proizvodjache. I oni mi, recimo, ne mogu garantirati koncentraciju, zato shto u krajnjoj liniji NISU izmerili koncentraciju bash bochice koju mi prodaju, vech su izmerili UZORAK, u najboljem sluchaju bash konkretnog "lonca" od kog je i bochica koju sam kupio. Kako bi i to prilichno povecalo troshak, i proizvodjachi radije idu po sistemu: uradi po onoj proceduri po kojoj ti je izashao najbolji primerak. Ponavljanje najbolje procedure je svakako najbolji nachin koji imamo (bili mi komercijalni ili kuchni proivodjachi), ali nam on ne garantuje da su svi uvjeti bili isti i da je kvalitet isti kao kod testiranog uzorka. Uvjeti koje ne znamo/mozhemo kontrolirati (shta ja znam: od sunchanih erupcija do emocionalni pristup vodi) mogu prilichno da promene lekovitost kako komercijalne tako i "svoje" srebrne vodice. Kad se svemu tome josh i prisetim generalne orijentacije (u smislu OPS/OPD) ljudi koji neshto komercijalno rade, ja bi vishe verovao svojoj srebrnoj vodici nego bilo chijoj komercijalno proizvedenoj. Osim naravno kad kupujem od ljude koji mi deluju OPD. Ali chak i naj-OPD proizvodjachi moraju da komercijalno opravdaju svoju veliku investiciju. I tu pochinje...

Oko lichnih iskustava sa srebrom, da i ja dodam neki novchich ovom bunaru mudrosti :-) . Evo pravim ga i ja sam nekih mesec dana, usavrshavam se, i ujedno lechim od jakih bolova u mudima (neshto shto su mi lekari dijagnostikovali kao "upala prostate" i dali mi brdo antibiotika da pijem) i josh par zasad zanemarljivih problema. Navodno, standardna terapija po njihovom Manuelu, je jaki antibiotik 30-90 dana. Onda sam pocheo da pijem prvi antibiotik po biogramu, i za nekih 2 nedelja bilo mi je isto, sa nekim oscilacijama koje sam pripisao pijenju domache Kombuhe, poshto su oscilacije sledile oscilacije u uzimanju iste. Na kontrolu sam to opisao lekaru i on mi je mrtav ladan zamenio antibiotik i pocheo da ubedjuje koliko je stvar ozbiljna, da moram da uzimam antibiotike bar josh mesec dana, da se nikako ne oslanjam na "te moje prirodne stvari", da mogu ostati sterilan, impotentan i josh par stvari koje ne prijaju Egu... Reshio sam da idem sa "tim mojim stvarima". Do tada sam vec malo usavrshio domachi proces i napravio nekoliko Ag vodica zadovoljavajuceg izgleda (sad sam vec pocheo i da dodajem H2O2), pa pocheo sam da pijem to. Evo, sad prolazi treca nedelja od te kontrole, antibiotike nisam pio (bice svadje sa mojim lekarom, a mozhda i on nauchi neshto - mlad je i malo otvoreniji nego vechina "njegovih") vec samo homemade srebrnu vodu i samo povremeno kombuhu (josh je hladno pa kombuha radi sporo i ja brzo popijem napravljeno). Bolovi su skoro proshli, kao i onih par manjih problema. Planiram da pijem svoju vodicu dok ne osetim da sam zasigurno zavrshio sa upalom, a mnogo verovatno cu i dalje, ali redje/manje. Btw, redovno pratimnokte i josh mi nisu poplavili :-) Mozhda je u medjutim poplavilo neshto drugo?!? Idem da proverim... :-)

Nego, hteo sam da pitam za onu Rasovu formulu za izrachunavanje koncentracije. Mozhe li neko da prati linkove do nekih stranica sa teorijom i formulama. Meni je malo chudno to shto se uzima srednja vrednost struje, umesto (po nekoj mojoj logici) razlika u pochetnoj i zavrshnoj struji (shto bi trebalo da pokazhe koliko se povecao induktivitet vode, a time i koliko ima vishe jona nego pre pochetka procesa). Chudilo me i to shto nisu uzeti u obzir razdaljine elektroda i napon, ali sam pomislio da te stvari ionako utichu na jachinu struje, pa dovoljno je valjda meriti samo to. Ili mozhda ne... :-)

Veliki pozdrav,

joshneznamsvojeime

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 10, 2006 11:13 pm 
Član foruma

Samo napred Jonimeovoono,teraj po nasem.Josh da dodash malo od dijete pa malo cink,selen E i C. I malo koscice od jabuke i jabuke naravno i pivski kvasac.Sve ovo je dostupno i jeftino..

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 15, 2006 2:48 pm 
Član foruma

joshneznamsvojeime je napisao/la:

Meni je malo chudno to shto se uzima srednja vrednost struje, umesto (po nekoj mojoj logici) razlika u pochetnoj i zavrshnoj struji (shto bi trebalo da pokazhe koliko se povecao induktivitet vode, a time i koliko ima vishe jona nego pre pochetka procesa). Chudilo me i to shto nisu uzeti u obzir razdaljine elektroda i napon, ali sam pomislio da te stvari ionako utichu na jachinu struje, pa dovoljno je valjda meriti samo to. Ili mozhda ne... :-)

malo je neobicno kad pricas sa nekim ko nezna svoje ime ali dobro, ima nas svakakvih :) i nemoj nista da te cudi, a i logika te vara ;) srednja struja je za nas dovoljno dobar pokazatelj i u sebi sadrzi sve ostale nama bitne parametre: povrsinu elektroda, napon, struju kao i vreme... koje inace... jelte... ne postoji ;)

Kada se malo razbije sva ova matematika iz pomenute formula dobijamo:
4.0248xIxT/V
a ako pretpostavima da je 4.028~4 formula postaje VEOMA jednostavna
ppm[%]=4xIxT/V

I-srednja struja u miliamperima, tj. (pocetna+krajnja)/2
T- vreme elektrolize u satima
V-kolicina vode u litrima

formula je dovoljno dobra i po mom skromnom misljenju sa promenom polariteta ili mesanjem i konstantnom strujom greska je mozda i ispod 5%.

i recimo jedan priblizni primer... jack ;)
pocetna struja 0.2
krajnja struja 0.7
vreme 2 sata
0.5 litre DESTILOVANE :twisted: vode

4*0.45*2/0.5=7.2 ppm-a

i na osnovu svog iskustva da dodam sledece:
i pored mog ocekivanja da gustina struja brze raste kako vreme odmice izgleda da nije bas tako.
ovo znaci otprilike sledece: duplo vreme elektrolize pravi duplu jacinu otopine!
a ne recimo 1.2 ili 1.5 puta vecu kako sam mislio...
ko razume shvatice :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 17, 2006 11:41 pm 
Član foruma

Evo jedan; http://www.colloidforum.com/phpBB/viewtopic.php?t=123

super sajt gde je forum o koloidnog srebra,zlata i dr.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 24, 2006 8:40 pm 
Početnik

Pozdrav
Pratim ovu temu duze vreme te sam pre oko 2 meseca napravio i ja svoju prvu Srebrnu Vodu. Koristio sam je od tada neko vreme i mogu vam reci da dosta pomaze oko lakih infekcija ( sto spoljnih tako i unutarnjih ).Pre neki dan sam dosao u posed Srebrne vode koju proizodi BG preduzece EKO Solar, ( bilo je reci ove o njoj ) i napravio neka uporedjivanja sa vodom moje proizvodnje. Nacinio sam par fotografija pa bih molio iskusnije za komentare
slike moje vode
slika
slika

slika kupovne vode
slika

Vidite da je zrak lasera u vodi domace proizvodnje dosta intezivniji i voda kroz njega izgleda dosta "gusto" dok kod kupovne to nije slucaj zrak se jedva i nazire.
Vodu sam radio na 18V gde je pocetna struja bila o,2mA a na kraju elekrolize 1,3mA ( posle oko 4-5h zaboravio sam na vreme ovaj put :) )
Elektrode su od cistog srebra 99.9 ( poznanik zlatar garantuje za to )
Voda je uzeta u apoteci ( poznanik apotekar garantuje za to :)) )
Pravio sam 1litar KS.
Na kraju procesa sam dodao 6 kapi 12% hidrogen peroksida.
Ukus moje vode je gorci od kupovne i nekako jaci a dok kupovna ima blagu gorcinu i sasvim blago sladunjav ukus, mada ako bih klasifikovao ukuse sa necim drugim obe imaju ukus KS ( kao npr dve vrste piva dobro i lose )
Dakle mene zanima da li i vi dobijate nesto tako , i da li ne pravim "prejaku" srebrnu vodu ili je kupovna slaba ( mislim da je 5 ppm ) ako je uopste moja ispravna a verujem da jeste.
Da napomenem da je moja voda uvek bistra i da se ne zamuti tokom noci .Cesto prilikom pravljenja smanjim napon kada struja dostigne 1,5mA i drzim je na toj granici. Svakih 45-60min okrenem polaritet a mesam vodu otprilike na svakih 30min.Ponekad elektrolizu radim i 10h.
Kada elektrode oksidiraju obrisem ih i nastavim. Nikada nisam dobio bilo kakav talog osim nekih par sitnih sto pretpostavljam da je produkt oksidacije, mada od kada brisem elektrode u toku elektrolize nema ni toga.
Ako ste raspolozeni voleo bihi komentar vas iskusnijih koji ste mi i preneli ovo znanje ( Jack987, Organski portal, Ras i drugi hvala =D> )
Nadam se da se slike vide nisam bas vest u tome,a evo i fotografije moje "ilegalne" prirucne laboratorije
:mrgreen:
slika

pisacemo se jos

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 27, 2006 10:00 am 
Član foruma

http://www.tmg.org.yu/v2718.htm

Zaštitna uloga srebra u narodnoj medicini Timočke krajine

U radu su predstavljeni rezultati zaštitne uloge srebra u narodnoj medicini Timočke Krajine, sprovedenih u okviru dugogodišnjeg projekta Narodnog muzeja “Zaječar” u Zaječaru pod nazivom “Etnomedicinska istraživanja Istočne Srbije”. Posebna pažnja posvećena je narodnim verovanjima u magijsku moć srebrnog nakita i ostalih ukrasnih predmeta.

Srebro je kroz istoriju smatrano jednim od najlepših i najizdržljivijih tradicionalnih ukrasnih plemenitih metala. Sjaj i belina srebra vezuju se i za njegov latinski naziv - “argentum”, koji vodi poreklo od sanskrtske reči koja znači svetao (1).
Iako se smatra da je srebro dobijano još u VII milenijumu p.n.e. na Bliskom Istoku, sigurno je da su Egipćani u IV milenijumu p.n.e. eksploatacijom mnogobrojnih rudnika u Nubijskoj pustinji dobijali srebro, kao da je i početkom III milenijuma p.n.e. proces eksploatacije srebra prilično rasprostranjen na Bliskom istoku i u Grčkoj (2).
Tako se u vreme pohoda Aleksandra Makedonskog desila jedna, za ono doba neobjašnjiva pojava. Ostvarujući pobedu za pobedom, godine 327 p.n.e. Grci su upali u Indiju. Činilo se da nije bilo te sile koja bi zaustavila strašnu armiju velikog vojskovodje. Međutim, među grčkim vojnicima pojavile su se “tajanstvene” želudačno-crevne bolesti. Iscrpljeni i onemoćali, vojnici su se vraćali kućama. Interesantno je bilo to što su komandanti grčke armije mnogo ređe oboljevali od redova. Naučnicima je trebalo dve hiljade godina da bi objasnili ovu pojavu: poenta je bila u tome što su vojnici pili vodu iz bokala od kalaja, a komandanti od srebra (3).

itd...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 27, 2006 4:49 pm 
Član foruma

Homeopatija... izuzetak ili pravilo?

Razmisljajuci o ovoj temi razne ideje su mi dolazile u pamet pa evo da podelim svoja razmisljanja sa vama.
Ovo sto mi radimo kad pravimo srebrnu vodu mi se cini kao metod primene jako grube sile. Mislim na elektrolizu kojom se pravi sebrna voda.

Sta ako sve to nije neophodno?
Sta ako je dovoljno ostaviti srebrni predmet preko noci u vodi?
Izvorskoj vodi ako je moguce, naravno.

ili mozda samo na jedan sekund... ?
Ili na jedan minut?
Ili na jedan sat?
Ili ajde neka bude i na jedan dan?
Da li je mozda tada ucinak otopine visestruko delotvorniji?

I ako jeste, zasto?

Na kraju sve velike, kljucne stvari su jednostavne, bar tako neki kazu :)

Citajuci knjigu Polje Lynne McTaggart i razmisljajuci o homeopatiji koja se izmedju ostalih tema pominje u knjizi nemace mi se jedna logicna ideja. Naravno, homeopatska ideja ali vezana za jonsko srebro.

Ono sto se u sustini desava izgleda da je neka vrsta prenosa energetskog otiska koji u vodi ostavlja uronjena stvar ili tvar. Bilo da je ta stvar ziva (biljka) ili “mrtva” (srebro). Energetski ili frekventno su obe ove stvari “zive” tj. imaju neku vibraciju koju prenose na vodu. Ne znam sta kazu nacela homeopatije ali iz do sada procitanog izgleda da postoji neka granica razredjenja (1:1000 recimo) posle koje se pozitivni efekti ucinka visestruko pojacavaju. I izgleda da se to desava od trenutka kada je tvar toliko razredjena da u njoj vise skoro da i nema nijednog atoma od pocetnog rastvora. Bio taj rastvor od neke biljke ili od srebra.

Naravno,ako voda moze da pamti energetski otisak srebra (a ne vidim zasto nebi mogla) onda ovo vazi i za sve ostale metale.
Ako je ovo razmisljenje gore makar i priblizno tacno moglo bi se desiti da bi KAP nase vode, bilo kako da je proizvedana, bila dovoljna da napravi lek od bureta obicne vode? Samo je mozda pitanje da li je sa vodom iz slavine moguce postici ove efekte ili je potrebna ako ne izvorska ono barem makar kako destilovana voda ili na neki nacine “ozivlljena” tj. energizirana voda (informirane case, magneti, molitva i slicno). Pozeljna je i prepuruciva izvorska voda, naravno.
I da li se sa vodom koju pijemo iz pipe :) i koja u sebi vec sadrzi energetski otisak fluora i mnogih drugih hemijskih otrova a i sire moze napraviti delotvoran "homeopatski" rastvor?

Ako neko ovde ima mogucnost da ovo proveri neka proveri... mene nesto mrzi :)
Ako slucajno ima ovde takvoga, da ima pristup laboratoriji i slicno, sad ima ideju.

Pitanje je, znaci, da li, ako je gore navedeno priblizno tacno, KAP srebrne vode ima isti ili cak mnogo veci ucinak kad se doda u neku “zivu” vodu i dobro promucka?

Uh, al sam se raspis`o, gotovo :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 27, 2006 6:42 pm 
Član foruma

Pa Ras- u tome sto pricas ima nesto,ali i nema..
Kad zelis da saznas homeopatsi ucinak neke supstance potrazi na netu:Materia medica argentum'',i videces da homeopatsko srebro stimulira organizam da mobilise neku svoju sposobnost u lecenju protiv srebra..

Jer dinamizacija(muckanje) ,posle svakog rastvaranja je pricina da lekovita moc(imunitet) reagira-isprovocirana velikom informacijom koja ulazi u organizam,praveci pri tome lekoviti odgovor i pri tome lecimo skroz druge bolesti sa istim simptomima...znaci:kad damo Argentum-nas imunitet ''pomisli"da ulazi veliki srebreni jon koji moze da nasteti organizmu..pa sad :verovatno da je dobro prilikom tretiranja sreb.vodom davati i Argentum C30..da bi dali na znanju imunitetu da napravi zastitu nasih celija od srebra.Ovo ne znam ali ta je logika homeopatije..

Znaci kad te ugrize pcela -mi ti damo homeopatski Apis ili pcelin otrov razredjen i dinamiziran X-puta=>imunitet misli da je u telo velikja doza otrova i zato odgovara velikom dozom leka.. :wink:

Kad imas alergiju sa crvene suzne oci i curi ti nos ja ti dam Alim cepa C30 , a to je kromid od koga dobijas te iste simptome.Tako braneci se od simptome kromida mi anuliramo simptome alergije(ali samo presiramo simptome a nismo izlecili pricinu zasto si alergican)

A sad mi ti reci zasto mi sreb.voda potamni kad dodam H2O2.Na 1l.dodam 5 kapi i ponekad potamni(obicno kad sam duze pravio elektrolizu)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 27, 2006 9:43 pm 
Član foruma

Potrudih se i ja malo na ovu temu koju pratim već malo duže.

Nisam htio puno filozofirati oko svega, nego dograbih kod zlatara 2 srebrene štangice, u kiosku 2 baterije od 9V i frend smislio destiliranu vodu.

Sve lijepo spojili (baterije seijski na 18V), pustili da radi neka 3 sata i eto ga...voila...

slika

slika
Ovakvu je boju poprimilo dan nakon.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 27, 2006 11:14 pm 
Administrator

Iz knjige "Lečenje vodom, snegom, rosom, ledom, parom" od Momira Ubiparipa:

SREBRNA VODA Za dobijanje srebrne vode, koriste se
razne metode. Najrasprostranjeniji od njih:
Hladan-pasivni - uvodu se određeno vreme spuštaju srebrni
predmeti (krst, kašika, novčić, srebrni pesak) ili se voda
propušta kroz srebrne filtere pod pritiskom (do 3 atm.)
Vruć-pasivni - u vodu se spušta vruće srebro.
Elektroliza - u vodu se spuštaju dve elektrode specijalnog
aparata za elektorlizu.

Zadnja izmjena: Jack987; ned maj 28, 2006 4:13 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned maj 28, 2006 7:44 am 
Član foruma

notorious je napisao/la:
i frend smislio destiliranu vodu.

moguce zbog toga :)

Vrh

Naslov: Adresa
PostPostano: uto jun 06, 2006 3:25 pm 
Početnik

Adresa Ekosolara gde sam kupio srebrnu vodu u Beogradu je Svetog Save 34 ( preko puta Zavoda za transfiziju koji je u br. 35 ) u prizemlju zgrade , vidi se tabla EKOSOLAR. Prodavnica se nalazi u preuredjenom stanu u prizemlju. Uclanjenjem u njihov "klub" dobija se popust na cenu vode tako da 0,5l umesto 1500din iznosi 960 din ( 1evro 87din :) )
Ovo pisem jer je adresa objavljena na ovom forumu bila netacna (verovatno nenamerna greska :) )
Kao sto vidite ipak se isplati sam praviti KS mada i ja sam je kupio radi uporedjivanja sa svojom tj "u naucne svrhe".
Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jun 22, 2006 6:54 pm 
Član foruma

Nasao sam jedan zanimljiv proizvod koji sadrzi srebro...

http://www.tegobe.com/vademecumi/lek/dermazin.htm

poz

Wohoo! 8)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1957 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 98  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.