Sada je: sub maj 03, 2025 5:54 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri apr 29, 2009 12:06 pm 
Član foruma

To mi kazi!! \:D/ \:D/ Hvala nat! negooo, to sto imam pesak u bubrezima, ne smeta?Nesto se ne secam da je Malahov pisao o izbacivanju kamena i peska urinoterapijom? :oops: Verovatno sam previdela...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 29, 2009 1:25 pm 
Član foruma

kalista je napisao/la:
To mi kazi!! \:D/ \:D/ Hvala nat! negooo, to sto imam pesak u bubrezima, ne smeta?Nesto se ne secam da je Malahov pisao o izbacivanju kamena i peska urinoterapijom? :oops: Verovatno sam previdela...

jeste,
u delu knjige - "NA ŠTA TREBA DA BUDE SPREMAN ČOVEK KOJI
PRIMENJUJE URINOTERAPIJU"
taj deo knjige je posebno zanimljiv i koristan jer ima gomilu primera u pismima koje su ljudi koji su se izlechili urinom pisali Malahovu i opisali svoja iskustva izlechenja kao i krize kroz koje se prolazi u toku procesa
medju tim primerima ima i takvih sa izbacivanjem kamena i peska,chak ima i jedan sluchaj gde je chovek urinom lechio neshto sasvim deseto i ne znajuci da ima kamen u zuchi pa je pijuci urin taj kamen postepeno ronio i chudio se shto tri meseca izbacuje pesak
dakle,to shto imash pesak ne smeta,jedino ako si nostalgichna za peskom pa ti rastanak teshko pada :wink:
i svakako ,nemoj se iznenaditi, ako zbog tog peska i sl. stvari od kojih se organizam pochinje chistiti urinoterapijom, krize i bolovi u tom predelu tela budu burne i intenzivne
zato,bez zurbe,polako i samo nastavi i dalje da slushash intuiciju
pristup urinoterapiji je individualnog karaktera,i zavisi i od godina,psihichkog stanja kao i sveukupnog stanja organizma/amortizacije,istorije prethodnih i sadashnjih bolesti,opsega i dubine kontaminacije organizma svime shto unosimo hranom,picem,disanjem...
zato i nisam imao shta da ti kazem na ovo:
kalista je napisao/la:
Ipak, bez obzira na njega, ja sam vrlo zainteresovan da krenem korak dalje, pa bih da posao odradim kako valja i to bih krenula sa ciscenjem debelog creva, jetre, pa tek onda da mazem urin (ukuvani).Ili mogu da ga mazem i dok traje ciscenje, sta kazu oni koji imaju iskustva u ovome? Pozz :D

kalista je napisao/la:
Nekako me bilo strah da pocnem mazanje pre ciscenja debelog creva, mislim da je to najlogicniji i jedini ispravan postupak da bi se izbegli eventualne burne reakcije, pa zato pitah... :oops:
Procitacu Malahovljevu knjigu Ciscenje organizma, pa da krenem...

jer
niti imam uvid u tvoje stanje i sve te parametre koje sam pomenuo,niti ono shto vazi za mene vazi i za nekog drugog
a osim toga,
smatram da niko to ne moze znati bolje od tebe same 8)
postoji josh jedan razlog zashto je u vezi Urinoterapije i njenog uspeshnog delovanja veoma bitno i ogromna je razlika izmedju "poslushati drugog" i "poslushati Sebe" (jedan od svezijih ,ochiglednih primera toga je izlozen veoma slikovito u ovoj temi:
http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=2307

drago mi je da si poslushala Sebe :D \:D/ :love3:

ako ti se chini da bi ti moja iskustva pomogla u tome kako i shta od urinoterapije u kom delu procesa primenjivati da bi se izbegle ili bar donekle ublazile krize,mozemo i o tome 8)
jedino shto bih u vezi toga mogao da kazem a da se odnosi na ono shto je opshte je:
- ni u kom sluchaju ne pochinjati Urinoterapiju chishcenjem jetre
- ni u kom sluchaju ne pochinjati Urinoterapiju chishcenjem debelog creva ukuvanim urinom
chak se i najbolji sportisti,ma koliko uspeshni bili,zagrevaju pred nastup,ako ne zbog uchinka,onda zbog zashtite od povredjivanja nepripremljenog/nezagrejanog tela na ekstremne napore

drugim rechima,
nishta bez predigre :mrgreen: :wink:
mozda ce se radnja obaviti pa chak i privesti nekako svrshetku ali ce zadovoljstvo i svi ostali benefiti(kao shto kaze Masterchic SBBI-SajberBuciBuciIzbavitelj na susednoj temi:Mesija u misiji spashavanja Balkana ,a bogami i shire) izostati

:love3: :love5: :love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 29, 2009 2:22 pm 
Član foruma

Zasigurno je urinoterapija izlečila koksaki, jer urinoterapiju primenjujem oko 4 godine, a MMS sam probao pre tri meseca.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 30, 2009 7:27 am 
Član foruma

Jao, nat, pa ja sam bila u pravu! Pocela sam sa ciscenjem debelog creva, ali tacno sam intuitivno osecala da mi to ne treba, tako da sam prekinula. Dobro je da si mi rekao to za ciscenje jetre, jer sam mislila, onako streberski, da to sve mora polako, redom.:evil3:
Nemam ja problema sa jetrom, mada ko bi ga znao #-o . Tacno sada kapiram gde sam se zeznula:jako puno stvari o urinoterapiji i ciscenju organizma sam procitala u kratkom vremenskom periodu a nije mi, "sleglo" u glavi ](*,) ](*,).
Dakle, da ponovim gradivo:
Pijem tri gutljaja, jutarnja, srednji mlaz. Umivam se,zatim ispirem lice, pa u zivot :D

A sad pitanje (iako znam da zvucim ko plavusa :oops: :oops: ) ali da li je bolje da ujutro uzimam sva tri gutljaja ili ih mogu rasporediti u toku dana? I da li smem da povecam kolicinu oralno unetog urina sada u pocetku, pa da 3 gutljaja budu ujutro, a jedan posle podne?

I jos nesto: rogonastor, TAKO MI JE DRAGO sto si se oslobodio koksakija =D> =D> i sto svoje iskustvo zelis da podelis sa drugima :D
ljudi hvala!

A da, isprala sam kosu urinom 2 puta i nemam vise peruti!Narode, pa to radi!! :occasion5:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 30, 2009 8:20 am 
Član foruma

oprosti, omaska, ne rogonastor, nego roganostor :oops: :oops: (sve ostalo vazi)
Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 05, 2009 10:23 am 
Član foruma

Dobar dio iz Lazarove knjige Dijagnostika Karme III: Ljubav

Citat:
Voda se javlja kao izniman nositelj informacija. Provlačeći se kroz
sedimentne stijene, voda prikuplja određene informacije. Na Kavkazu
su minerali nataloženi, budući da je to bilo dno nekadašnjeg oceana.
Nije isključeno da su programi koje sadrži voda povezani s nekadašnjim
životom koji je bio prisutan u oceanu. Ono što sam otkrio bilo je za mene
neočekivano. Bio sam uvjeren da voda u sebi nosi ogromnu količinu
životne energije, pomoću koje dolazi do ozdravljenja. Međutim, voda
je nosila informaciju smrti. Pokazalo se da ti izvori sadrže informaciju
o smrti mnogo živih bića. Odnosno u vodi je bilo zakodirano prisustvo
smrti.

.....

Nisam mogao ovladati temom "rušenja" i "vremena". To sam jasno
osjećao. Neophodno je pitanje rješavati bar na općem planu. Ponovno
se prisjećam mineralnih izvora, koji su imali sposobnost liječiti ljude.
Informacija preko crijeva djeluje na duboke razine podsvijesti. Na jednoj
strani čovjek dobiva informaciju o "rušenju", koja blokira njegovo vezanje
za svijet koji ga okružuje, a na drugoj, dobiva informaciju o ljubavi
u strukturama koje su se razgrađivale. U podsvijesti dolazi do istih procesa koji se događaju za vrijeme smrti i u vrijeme molitve. Svi jedemo
hranu koja je u većini slučajeva nastala vrenjem. Jedna žena mije rekla
za jednu delikatesu- crna jaja. Jaje koje je bilo u zemlji dulje od godinu
dana dobiva nevjerojatan okus i smatra se delikatesom. Kada čovjek pije
svoju mokraću, sudeći po svemu, informacija impulsa "rušenja" djeluje
analogno vodi iz mineralnih vrela.
Čuo sam da su se neke bolesti liječile,
kada su bolesnici ležali na prirodnom gnojivu ili u zemlji. Poznato je da
ljekovita blata i glina daju isti učinak.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 13, 2009 5:13 pm 
Početnik

roganostor
Malo sam pogledala na wikipediji o tom virusu.Znas li koliko ti je vremena trebalo da ga urinoterapijom izbacis?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 14, 2009 8:38 am 
Početnik

Nov sam u svemu ovome,pokusao sam sve postove da procitam i nikako da ukapiram sta je MMS inace urino terapiju sam poceo da koristim pre 40 dana ali ubrizgavanjem 2ml potkozno u stomak interesju me knjige gde bi mogao da ih nabavim ili ako ste negde potavili da mi pomognete da ih nadjem,puno pozdrava.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 14, 2009 9:49 am 
Član foruma

Nisi uspeo ovde da nađeš samo zato jer nisi dovoljno tražio.
Imaš i ovde:

http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Z ... rapija.htm

http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/Zdravlje/mms.htm

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet maj 14, 2009 5:54 pm 
Član foruma

Čitam, čitam a ne vidim :oops:

Imam pitanjce, da li pri nanošenju na kožu urin se treba obavezno prokuhat ili samo onda kada se utrlja u kožu?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 15, 2009 4:16 pm 
Član foruma

nat je napisao/la:
vrlo chesto,ce vam med.sestra ili lekar reci da je bolje,ili chak kog nekih analiza neophodno da se uzorak urina uzme ,ne u ambulanti ,nego josh kuci,dakle ono prvo mokrenje,srednji mlaz,meni se nekolko puta to desilo ,tako da ne sumnjam da je to iskustvo zajednichko skoro svima
zashto lekar to preporuchuje,zahteva?
to za jutro i gladan stomak,smo vec rekli,dakle bitno je da se prethodnih nekoliko sati ne unosi ni hrana ni pice zbog validnosti rezultata
ono drugo,da je najbolje ono prvo mokrenje,bi moglo imati veze sa mirovanjem i spavanjem fizichkog tela u odredjenim vibracijama,jer to je jedina razlika,ako nista ne pojedes od kuce do ambulante,zasto je onaj urin jutarnji bolji za prikaz stanja od onog sat kasnije u ambulanti?zar ne?

ovim poredjenjem iz medicine se moze lako povezati zashto je urin koji daje najbolji prikaz stanja organizma takodje najbolji i za korishtenje pri urinoterapiji
jer,kao sto si prochitao u prethodnim postovima,taj hologramski prikaz stanja nasheg fizichkog,a i ostalih tela,u urinu je od sushtinskog znachaja za lechenje
mozda se zbog toga,iako je svaki urin ok za piti,ipak najbolji i najlekovitiji,onaj prvi,zato sto je najchistiji,zato shto je organizam bio u stanju mirovanja itd....
sledstveno tome,a ovo je,naglashavam,samo moje subjektivno mishljenje,oni koji zbog nekih razloga spavaju u nekom drugom periodu,bi mogli konzumirati,opet onaj prvi urin posle spavanja, odmora i od aktivnosti,uzrujanih misli,hrane... bolje nego jutarnji ,koji nije prvi posle spavanja nego deseti... u kom ima i stresa i tek unetih materija i svashta

svakako,treba uzeti u obzir da kao shto je san i odmor kvalitetniji kada je nocni,tako je valjda ova sinhronizacija pogodna i za urin,pa bi najbolje bilo da je taj san i odmor nocni a urin jutarnji,ali nije neki veliki bed i ako nije 8)
PoZdrav :occasion5:

:love3: :love5: :love3:

Možda, a možda i zato jer je taj urin najkoncentrovaniji/najjači, jer tokom noći t.j. spavanja nismo satima pili vodu i dr tečnosti i razblaživali ga. T.j. i lekari zahtevaju da se kao uzorak uzima taj prvi, odmah nakon sna, urin jer je najkoncentrovaniji, i to baš kao i kod urinoterapije, da se odbaci prvi mlaz jer on može sadržatri sluzi, bakterije i sl koje je pokupio iz "urinovoda".
U više textova stoji da je baš zbog koncentracije supstancija/tvari u urinu najbolje uzimati onaj urun koji izlučujemo nakon više sati ne konzumacije tečnosti/vode. Što se tiče hrane koju uzimamo pre odlaska na počinak, trebala bi da bude sa puno svežeg povrća i/ili voća, ili integralnih žitarica ili njihovih klica ili barenog povrća ..., a izbegavati meso i sl....
I naravno, sve treba uzimati sa rezervom, pa tako i moj i natov ili bilo čiji drugi post...
A što se tiče drakulinog nastupa, ima ljudi koji planu lako, i nije lepo tako reagovati na ovakvim mestima, ali trebalo je se biti i ljubazniji prma njemu, t jest niko nije kriv i svi su krivi:)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 15, 2009 6:26 pm 
Član foruma

Uhhhh.... pa vidite... kao što imam običaj da uvek kad s nekim pričam o
ozbiljnoj i "dubokoj" temi počnem jednom specijalnom rečenicom tako ću i
sada..., sve treba uzimati sa rezervom i sve treba poštovati, osim, možda,
mišljenja onih koji se rigidno i očigledno zbog sujete, drže sojih stavova i
ubenenja i to samo jer su njihovi i jer iz neznanja ili frustracija te
nesigurnosti imaju tu potrebu, pa i onda kad su im ti stavovi, konkretnim
dokazima osporeni. Menutim, kako je sve relativno, ko će ga znati, mislim, i ti konkretni dokazi koliko su konkretni ili su ipak samo još jedna zabluda, čime dolazimo da zaključka o sveprisutnoj iluziji, pa i, konkretno, iluziji o
konkretnosti...:) Znači, poštovati svačije mišljenje jer svi mogu biti u pravu, pa i oni koje
smatramo najglupljima, jer možda se uspostavi da su najmudriji a da smo mi bili najgluplji...
Da se sada skoncentrišem na temu...

Znači, skrenuću pažnju na neka neslaganja...
U različitoj se literaturi govori različito, negde se kaže da se koristi
isključivo ukuvani urin za spoljnu upotrebu a negde da se koristi samo urin, a ne kaže se da mora biti ukuvan... U svim navodima se govori o postignutim pozitivnim rezultatima. Ja sam puno čitao o tome, ranije, i morao bih da opet guglam do tih izvora da bi naveo konkretno gde šta piše, a drugi pak zapisi su mi zatrpani negde u arhivi..., (nemojte pomisliti da sada kao navodim nešto i ovim pokušavam da se "izvučem" a sa ciljem da izmanipulišem, ne - koga interesuje taj će da progugla i vidi da je baš kao što govorim). Ima tu i još nekih stvari sa kojima se ne slažem, kao na primer ono o interferenciji i to samo zato jer mi to objašnjenje zvuči kao ono koje mi je majka davala kad sam bio dete i pitao je: "mama a zašto je noću mračno?" a ona bi mi odgovorila "Pa sine, to je zato što tada pada mrak."......

A što se posuna tiče, ne morate tražiti vatrostalno staklo, svaki metalni sud,
šerpa, lonac, čajnik i sl, koji su emajlirani-što znači prevučeni slojem emajla
(to je onaj sloj koji se razbija ako udarite u sud, recimo čekićem, to je ono
čime je obložen električni štednjak, ili šporet na drva...). Znači sve što nije
direktno metal a to je, u glavnom, svaki kuhinjski sud (bar u mojoj kuhinji:)
Bakar ne bih savetovao, on može da izreaguje sa nečim (npr sa kiselinama iz voćapri pečenju pekmeza..., a i sami njegovi oksidi koji nastaju korozijom su
toksični... ili npr.sa NaCl iz urina pri čemu bi nastao bakar hlorid, a, rekao
bih da je on toksičan...
Znači bilo koji emajlirani sud, emajl sprečava bilo kakve reakcije jer je poput
stakla inertan t.j. stabilan-nereaktivan.

Oko ovih drugih, gore pomenutih ali i nepomenutih neslaganja tvrdnji u
literaturi od autora do autora, najbolje je da iskomentarišu oni koji stalno
obnavljaju dotičnu teoriju ili koji su sveži u njoj. I zbog svih koji u temi
učestvuju (najmanje zbog mene, ja sam sve svoje radoznalosti ovde, manje-više, zadovoljio). Ja bih to uradio ali sam kratak s vremenom, žalim što to nisam tada uradio, dok sam o tome istraživao, jer o mnogim stvarima imam takav jedan vid beleške...
Znači pronaći sve kontradiktornosti i drugačijih tvrdnji, dati izvore i
prokomentarisati sa stanovišta ličnih ili posrednih iskustava.

Kako Jack to voli da kaže jedina prava religija je znanje, pa hajde da sve
razjasnimo i VERUJEMO u ZNANJE, a ne u rekla-kazala ili sine mrak je jer nije
dan:)
I još jednom da pomenem, sve treba uzimati sa rezervom i propustiti kroz svoju "misleću mašinu" jer najveći je problem civilizacije što se većina ponaša poput ovaca i slede svoje pastire, a zna se gde pastir na kraju odvede svaku svoju ovcu, ili zašto uopšte i uzgaja ovce:)
Ne pravim se pametan jer nisam, i ne želim da iko pomisli "gle ovoga, on me tu nešto uči", samo hoću da kažem da je najbolji učitelj onaj koji te ne nauči da slušaš već da mućkaš svojom glavom! Svaki drugi od tebe želi samo jedno, da od tebe stvori poslušnu budalu i u tebi duboku naviku da ne razmišlčjaš već da veruješ slepo u ono o čemu te on uči!
Izvinjavam se što sam bio prilično off topic.
Hvala i pozdrav svima

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet maj 15, 2009 6:27 pm 
Član foruma

Ne znam kako se greškom desilo da se moj post pojavi 2 puta...
Izvinjavam se zbog toga, očigledno imam nekih problema sa internetom, mjislim konekcijom...
Pošto ne znam kako da potpuno obrišem ovaj ponovljeni post, evo,.,.., menjam ga izvinjnjenjem.
Pozzz

Zadnja izmjena: baki; ned maj 17, 2009 2:04 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 16, 2009 9:38 pm 
Član foruma

Imam još jednu dilemu. Kada se urin prokuhava da li se prokuhava samo srednji mlaz ili sve?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub maj 16, 2009 11:43 pm 
Član foruma

Bogurči je napisao/la:
Imam još jednu dilemu. Kada se urin prokuhava da li se prokuhava samo srednji mlaz ili sve?

samo srednji mlaz(telo zmije)
isto kao shto se i pije samo srednji
svakako,razlozi zashto samo srednji su isti bez razlike na koji se nachin nanosi/unosi
POzdrav
:occasion5:
:love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 18, 2009 10:41 am 
Član foruma

Zbog čega se,prilikom posta na urinu i vodi, mora piti sav dnevni urin? Posle jutarnjeg, kojije koncentrovan, onaj u toku dana je razblažen i pošto urin deluje kao diuretik, ima i više točnosti. ko će sve to popiti?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon maj 18, 2009 8:29 pm 
Član foruma

Kalista (je li ovo Kalista zbog Ali Mek Bil?:) baš si me nasmejala :D Naravno nemoj me pogrešno shvatiti, ne smejem se tebi nego zbog "ko će sve to popiti?".
Vidi, iskreno ja se nisam lično bavio time, nemam potrebu, bajagi sam zdrav :wink: , ali poznajem one koji se leče ovako, i stalno zahtevam da mi o svemu pričaju, radoznale sam prirode...
Ovo je kao neki uvod, nešto u smislu - nemoj me baš držati za reč - :D
Pa po literaturi, potrebno je piti sav urin, a jedan deo koristiti za obaveznu masažu tela (mislim da je ovo iz knjige od Mitala, u malahovoj se ne sećam da li je govorio o obaveznoj masaži - ova masaža navodno, sprečava opterećenje srca, ili lupanje ili tako nešto, ako ti je knjiga u pdf-u iliu doc-u lako ćeš naći, valjda, ideš na find pa ukucaš recimo masaž ili sl..). Što se tiče čitave dnevne količine, pa taj post podrazumeva samo urin i vodu po potrebi, a kako nećeš jesti, lako ćeš sve to piti (ionako se tečnost vrti u krug-onaj deo koji ćeš utrošiti na masažu nadoknadićeš pijenjem vode i tako...). Razblažen jeste, ali ako se od nečega lečiš, po zakonima homeopatije, sav sadrži informaciju o tvojoj bolesti i tebi u opšte, te će te tako brže i efikasnije isceliti-to je po literaturi).
Po mom mišljenju, post koji je sam po sebi lek, pa još sa dosta tečnosti (u ovom slučaju urin i voda, a urin je već adekvatno struktuiran tako da je već prilagođen telu), plus tečnost koja je takvog kemijskog sastava da čisti, otapa, razgrađuje... nataložene toksine u crevima, bubrezima, raznim drugim kanalima i mestima u telu... čisti organizam i rasterećuje ga na neko vreme od novih toksina, pružajući mu priliku da dođe do svoje ravnoteže a time i do zdravlja...
Oni koji su meni pričali o upotrebi urina, nisu se lečili već su samo eksperimentisali (ne znam zašto se igraju kad nemaju potrebe) pa ne mogu da ti kažem da li ovakvo lečenje deluje isceljujuće, ali su par dana postili, te kažu da im je, posle dan, dva urin bio identičan vodi (a moguće je da i jeste bio gotovo čista voda) pa je verovatno i izgubio svoje jako diuretično svojstvo.
Znači posti se minimum 4-5 dana ako ne možeš da izdržiš duže, i to samo na vodi i urinu, a posle toga nastavljaš da piješ urin, ali možeš početi sa laganom hranom...i nastavljaš tako sve do potpunog izlečenja, tj, nestanka simptoma bolesti.
Malahov tvrdi da već godinama pije gotovo čitav svoj dnevni urin i da svake godine posti 2 velika posta godišne (mislim da su od po 20 dana).
U svakom slučaju prelistaj knjige ponovo, proveri informacije.
Nadam se da sam ti olakšao bar malo:) I ako nisi potraži i knjigu od Mitala, pročitaj i nju pa uporedi, ima je na netu... Takođe potraži i film "Velika tajna vode", takođe je ruski, i odličan je... Ne znam da li ima reči o ovom filmu na forumu ali ako nema, evo inicijative!
Veliki Pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 19, 2009 11:08 am 
Član foruma

Dakle, baki, hvala, care, na ovako detaljnim informacijama! :D :D
vec 21 dan koristim jutarnji urin i odlično se osećam, izbacila sam, čini mi se pesak koji sam imala u bubrezima, jer me isti više ne bole :D !

osim toga, super se osećam, bolje spavam, koža mi je lepša. kako sam već skoro 6 meseci na sirovoj hrani, to mi je urinoterapija sasvim lepo legla i ne osećam (za sada) nikakve dramatične efekte, videćemo da li će ih biti kasnije.

od juče sam počela post na urinu i vodi i sve je bilo super do sinoć oko 20h kada je počelo da mi se vrti u glavi, tako da sam uzela kašičicu meda, jer mi je šećer bio jako nizak. mislim da tolika količina tečnosti u mom slučaju, bar u početku, nije potrebna. odlučila sam da pokušam da postim još dva dana, ali mi je problem vrtoglavica. zbog toga sam skuvala čaj od djumbira, sa sokom od limuna i vrlo malo meda,ako ustreba...
da, pročitala sam malahovljevu knjigu, skinula sam je sa pantelijinog sajta, ali ću je opet čitati i ne, kalista nije od ali mek bil :D :D
i tebi srdačan pozdrav!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 19, 2009 12:32 pm 
Član foruma

Nema na čemu, ja volim komunikaciju, naročito ako se kroz nju mogu steći i razmeniti iskustva:) Hvala tebi...
kalista je napisao/la:
- osim toga, super se osećam, bolje spavam, koža mi je lepša. -

Ovako, to sam čuo gotovo od svih konzumenata ovog vida trerapije, naročito o dobrom raspoloženju i lepošoj koži, pominju da im je, čak i ako su imali suvu kožu pre toga, koža postala neverovatno hidrirana... Mada, neki pričaju i o pojačanom mašćenju kože(ili lepljivom znoju specifičnog mirisa) i suzenju očiju u određenom periodu tokom terapije, pa predpostavljam da je to period intenzivnog čišćenja tela. Ako nisi imala ovih ioskustava (a predpostavljam da nisi jer su to bili ljudi srednjeg doba i nezdravih navika ishrane i života, a čini mi se ti si mlada, i extremno zdravo se hraniš), verovatno ti je organizam očuvane čistoće i popriličnog zdravlja.
kalista je napisao/la:
- kako sam već skoro 6 meseci na sirovoj hrani, to mi je urinoterapija sasvim lepo legla -
- i ne osećam (za sada) nikakve dramatične efekte, videćemo da li će ih biti kasnije. -

Sa ovakvom ishranom, ti gotovo da i ne izlučuješ urin već mineralnu i vitamiziranu vodu :D

kalista je napisao/la:
- od juče sam počela post na urinu i vodi i sve je bilo super do sinoć oko 20h kada je počelo da mi se vrti u glavi, tako da sam uzela kašičicu meda, jer mi je šećer bio jako nizak. mislim da tolika količina tečnosti u mom slučaju, bar u početku, nije potrebna. odlučila sam da pokušam da postim još dva dana, ali mi je problem vrtoglavica. zbog toga sam skuvala čaj od djumbira, sa sokom od limuna i vrlo malo meda,ako ustreba... -

Ta vrtoglavica je verovatno posledica adaptacije tela, naime telo ne može baš za jedan dan da sa ishrane koju je do sada dobijalo iz hrane, pređe na energetske rezerve koje ima, kao i na suptilne oblike energije (ako ćemo sada i malo mistike uvesti) iz urina, vode ali i vazduha.
Po nekim autorima literature o postu na vodi, koji zagovaraju čišćenje tela od toxina na taj način, (oni produhovljeni pominju i čišćenje uma), vrtoglavica u početku posta se objašnjava toksinima koji su krenuli da se izbacuju iz tela, pa prolazeći kroz krvotok izazivaju takve i slične propratne efekte... Naravno, ovo nije objašnjenje oficijelnih stručnjaka, već samo predpostavka.
kalista je napisao/la:
- da, pročitala sam malahovljevu knjigu, skinula sam je sa pantelijinog sajta -

Skini i knjigu od Mitala, i ona je prevedena i teži svega 300 do 400KB. Mislim da je bila ranije u 4shred foldreu galaksije, i verovatno je ima još uvek, a ima je i na mnigim drugim mestima na netu (možda i kod druga Pantelije). Misliom da je dobro i nju pročitati i uporediti je sa Malahovljevom.

Čitam ovu temu od početka pa do poslednjeg posta kad god imam vremena, u međuvremenu samo nove postove... tvoji postovi su me privukli jer sam u njima video osobu koja kao da je sa lakoćom spremna na ovaj vid života, mislim na način ishrane aloi i ovako, za prosečnog čoveka" drastične podvige kao što su šivimbu šastra, i još si žensko... Pa sam se zapitao, znajući moje drugarice i prijateljice, kako to da te opsesivno ne privlače slatkiši, a još više, otkud to da si tako otvorenog uma?
Naravno, sad zalazim u neka ličnija pitanja, pa se izvinjavam što sam to dopustio sebi, i ne insistiram na odgovorima... :oops: Ali kao što rekoh volim dobru komunikaciju naročito ako tako mogu da steknem iskustvo ili ponudim, za uzvrat, svoje.
Zanima me, koliko si stara, koji su razlozi (zdravstveni problemi) zbog kojih primenjuješ ovu terapiju, od kud tolika otvorenost prama alternativi...?
Srdačan pozdrav i izvini ako sam postavio neprigladna pitanja!!!
Veliki Pozdrav i svima ostalima!!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 19, 2009 2:42 pm 
Član foruma

Eehhh baki,baki...

Prvo, ja nisam okrenuta "alternativi" već ISTINI, a to što nju oficijelne nauke i ustanove kriju, to je druga stvar.

Drugo, ne bih sada da te prozivam za ispoljene predrasude prema ženama, znam da nisi tako mislio :D

Treće, potreba za slatkišima je ZAVISNOST, isto kao što je i bilo koja druga. i ona se, kao i sve ostale zavisnosti, može smanjiti i od nje se čovek može osloboditi, samo ako imaš dobru volju i promeniš način ishrane - o tome ima veliki broj knjiga - imam ih i u svom 4share folderu, pod nazivnom zdravlje, pa ih možeš skinuti
http://www.4shared.com/account/dir/1381 ... tml?rnd=75
A za ženski svet možeš preporučiti i moj sajt, ima svašta nešto na tu temu. http://www.kafica.byethost13.com/

(Btw, ja nikada i nisam bila ljubitelj slatkiša, tako da mi je bilo lako odreći ih se :mrgreen: , preferirala sam "slaniše" - sir i tako to)

Četvrto, razlozi za primenu urinoterapije su, mislim, svima jasni ako su pročitali Malahovljeve i Armstrongove textove na tu temu. Konkretno, u mom slučaju, verujem da ću, pored čišćenja tela od kojekakvih nagomilanih gadosti i toxina, normalizovati hormonski status, s obzirom da vidim da i mnoge druge stvari idu na bolje, a neke su i rešene, kao što je to perut npr. i sve ono što sam već pomenula. Da bih mogla da vidim efekte urinoterapije na normalizovanje hormona, treba da prođe još neko vreme, javiću!

Za sada moje i iskustvo moje porodice sa urinoterapijom je sledeće:
1. ukuvani urin je ZAKON za oštećenja kože tipa:posekotine, ranice, ojedi, zagnojeni nokat i sl. Zarasta i nestaje za nekoliko sati!
2. bolji je sveži urin za masažu kože glave od ukuvanog, što se tiče seboreje i peruti.
3. za ten je najbolje umivati se jutarnjim urinom
4. upala učnih kapaka, umorne oči i pritisak u očima je najbolje lečiti ukuvanim urinom, a što se glaukoma tiče, videćemo, moj muž kombinuje ukuvani dečji urin sa kapima za oči videćemo, kako će delovati kada se bude oslobodio straha i od "alternative" kako ti kažeš
5. migrena koja je meni i mom sinu bila užasan problem, trajala je danima pred promenu vremena, smanjuje se za 50% posle masaže ukuvanim urinom
6.bol od hemoroida se umanjuje u značajnoj meri kada se stavljaju oblozi od ukuvanog urina preko noći
7. oralno uzimanje urina reguliše stolicu, deluje kao diuretik i prinuđen/a si da vodiš računa šta jedeš i piješ :D

Dakle, urinoterapija JESTE TERAPIJA I JESTE PRAVA STVAR. Provereno.

P.S. a kako čujem i da podmlađuje, onda ću za koju godinu imati manje nego danas :D :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.