Sada je: ned maj 11, 2025 12:10 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 699 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 35  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sub jan 24, 2009 9:08 am 
Član foruma

CellAdam - lijek za rak izumljen u Madarskoj, samo je pitanje gdje ga kod nas ima za kupiiti.

Moze se piti kao prevencija, sto garantira da osoba ne moze dobiti rak.

http://www.zenit.org/article-24866?l=english
http://biostemworld.com/portal/
http://biostemworld.com/portal/products ... adam-drops
http://www.celladam.com/

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 02, 2009 6:25 pm 
Član foruma

Molim pomoć u potrazi

kako se zvao doktor medicine kojem je sin poginuo u prometnoj nesreći pa je obolio od raka? Sam se izliječio i nastavio dalje istraživanje emotivnih uzroka raka. Rak od kojeg je obolio je nazvao imenom svog sina.

Evo to je sve čega se sjećam, a znam da je bilo ili na val.hr ili nešto slično, ali nikako se ne mogu sjetiti niti naći

Zahvaljujem unaprijed

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 02, 2009 8:40 pm 
Početnik

ja znam za onog doktora Hamera ,ali njegov sin je bio ubijen cini mi se da je pisalo ustreljen i on je tvrdio da svaki rak i slična bolest počinju kao DHS – Dirk Hamer Sindrom (nazvan po njegovom sinu). To je ozbiljno, akutno dramatično i izolirajuće iskustvo konflikta i šoka. Istovremeno se manifestira na tri razine: na psihi, mozgu i organima.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon feb 02, 2009 10:27 pm 
Član foruma

Govorimo o Germanskoj Novoj Medicini i doktoru Ryke Geerd Hameru.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 19, 2009 12:30 am 
Početnik

Uspjesno u lijecenju raka su: MEGAMIN, B17, proizvodi jednog travara iz cetinja Andric Jovan, onda isto proizvod drugih crnogorskih travara preko proizvoda BIOCIL, NONI ( ima djelimican uspjeh), ALOE VERA( skoro nikakav), Proizvodi od ajkule( zanemarljivo).

Nemam iskustva od MMS u lijecenju raka, jer kad sam koristijo ove prijethodno nabrojane preparate, nisam znao za MMS.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet feb 20, 2009 7:05 pm 
Početnik

Vrijedi procitati tekstove na sajtu http://www.ivonazivkovic.net/
pod naslovom:
ŠTA (NE) TREBA ZNATI O NASTANKU I LEČENJU RAKA.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet feb 20, 2009 7:26 pm 
Početnik

Dali, neko ima iskustva u lijecenju raka, pomocu jednih kuglica(tablete u formi kuglica) koje se daju ovcama da bi se ocistili od jedne bolesti zvane Metilj.
Cuo sam od jednog veterinara da je upotrebijo te tablete na covjeka i da je izlecenje od raka bilo kompletno pogotovo kod raka pluca i digestivnih organa, ali da je proces izlecenja vrlo tezak i iziskuje vrlo jak kardiovaskularni sistem radi pojave tahikardije, proslijdjeno sa povracanjem i bolovima u stomaku. Navodno se uzima na prazan zeludac i proces je najaci oko 2 do 3 sata od primene i traje punih 12 sati.
Receno mi je da taj lijek radi ko imunomodulator, tojest da prilagodjuje imuni sistem sa se bori protiv kancerogenih celija.

Izlecenje nastupa upotrebom toga preparata u duzini od mjesec dana, sa odmorom nakon svakih 5 do 7 dana terapije od 2 dana odmora.

Vrh

Naslov: prasanje
PostPostano: uto feb 24, 2009 10:18 am 
Član foruma

Zdravo
Ako imas zdravsven problem mozes da se javis kaj Gogo.Tamu ke najdes:Srebrena voda,MMS,Rife mashina,Homeopatija i mnogu iskustva.
pozz
kokal

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 25, 2009 10:45 am 
Početnik

Zdravo kokal!

Ne, nemam zdrastveni problemi samo istrazuvam, porano vo moeto semejstvo imav slucaj na rak i od togas gi proucuvam site moznosti na lekuvanje na rakot.

Vi,blagodaram!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet feb 27, 2009 5:10 pm 
Početnik

Molim da mi neko kaze dali ima i gde, u Novom Sadu ili Beogradu, apoteka ili
neka trgovina gde se mogu kupiti sokovi po "Brojsu"?

Zanima me jos gde u Vojvodini ( da mi je blize ) proizvode zdravo, neprskano povrce i voce?

Hvala svima koji mi mogu pomoci ,a i onima koji bi zeleli ali nemogu!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 28, 2009 8:26 am 
Član foruma

http://www.monitor.hr/clanci/dikic-sa-s ... lesti/937/

Đikić sa skupinom znanstvenika objasnio kako se stanica može očistiti od uzročnika bolesti

Piše: HINA

Znanstvenik Ivan Đikić identificirao je receptore u procesu autofagije - proteine ključne u procesu samočišćenja organizma.
Poznati hrvatski znanstvenik Ivan Đikić objasnio je, uz pomoć znanstvenika iz norveškog sveučilišta Tromso, izraelskog Instituta Weizmann i japanskog instituta Tokyo Metropolitan, mehanizme pomoću kojih se stanice sisavaca mogu očistiti od raznih uzročnika bolesti kao što su naslage bjelančevina, oštećene organele ili bakterije, priopćeno je danas iz Mediteranskog instituta za istraživanje života.

Otkriće je objavljeno u najnovijem broju časopisa "Molecular Cell" gdje je međunarodni tim znanstvenika, uz pomoć metoda s područja stanične biologije, biokemije i genetike miševa, uspio identificirati proteine koji djeluju kao receptori autofagije, procesa čišćenja.

Riječ je o proteinima NBR1 i p62, koji su već duže vrijeme povezani s razvojem tumora i neurodegenerativnih bolesti.

"U vrijeme gladovanja stanice stežu remen, pa počinju probavljati svoje vlastite bjelančevine i stanične organe. Taj proces, poznat pod nazivom autofagija, događa se u posebnim organelama koje nazivamo autofagosomima (proteinima). Tu su strategiju razvile stanice kvasca za preživljavanje u teškim vremenima, a tijekom evolucije ona se razvila u neku vrstu procesa samočišćenja. Vrijednost autofagosoma je u tome što oni znaju točno koje bjelančevine i organele trebaju razgraditi", objasnio je Ivan Đikić, profesor na Biokemijskom institutu te Centru za izvrsnost (CEF) u Frankfurtu.

Navodi da je proces autofagije poznat više od trideset godina, ali se nitko nije sjetio potražiti receptore koji taj proces čine toliko selektivnim.

Đikić je u tome području imao određenu prednost, s obzirom na to da sa svojom skupinom znanstvenika nekoliko godina istražuje jedan drugi proces samočišćenja u stanicama - razgradnju malenih proteina u proteazomu, koji djeluje kao neka vrsta molekularne sjeckalice. To je otkriće objavljeno prošle godine u časopisu "Nature".

"Znamo da se molekule koje treba eliminirati označavaju malenim proteinom ubikvitinom, kojeg prepoznaje receptor koji se nalazi na ulazu u proteazom. Bilo je prirodno pretpostaviti da sličan mehanizam prepoznavanja postoji i kod razgradnje bjelančevina od strane autofagosoma", rekao je Đikić.

Kad je skupina znanstvenika predvođena Yoshinorijem Ohsumijem u Japanu objavila da su otkrili ubikvitinu slične proteine (AGT8) na vanjskoj površini autofagosoma te nastavila raditi na dokazivanju da su ti proteini specifični za autofagiju, Đikić i Vladimir Kirkin odmah su započeli svoju potragu za potencijalnim receptorima pri autofagiji koji bi se mogli vezati na skupinu AGT8 proteina.

Ivan Đikić i Ivana Novak, postdoktorantica s Mediteranskog instituta za istraživanje života daljnja istraživanja na tom području usmjeravaju na mitohondrijska djelovanja, stoji u priopćenju.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 28, 2009 6:03 pm 
Administrator

Hirneise Lothar - Kemoterapija liječi rak i Zemlja je ravna ploča

Dobra knjiga koju možete skinuti ovdje:
http://rapidshare.com/files/202969964/K ... rneise.pdf

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 05, 2009 12:52 pm 
Član foruma

Ne znam da li je postavljeno ali nije na odmet ponoviti:

http://www.youtube.com/watch?v=ZlCrKSu5 ... annel_page

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 05, 2009 5:39 pm 
Početnik

Dali, bi i za lijecenje LEUKEMIJE mogao da se primjeni MMS, Koloidno srebro i mozda i Rife masine (frekfencija) i dali neko zna koja je uspjesnost ovih preparata i ove metode u lijecenju leukemije.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 05, 2009 8:22 pm 
Početnik

TRUST je napisao/la:
Dali, bi i za lijecenje LEUKEMIJE mogao da se primjeni MMS, Koloidno srebro i mozda i Rife masine (frekfencija) i dali neko zna koja je uspjesnost ovih preparata i ove metode u lijecenju leukemije.

Sto se tice MMS-a to mozes da procitas na ovoj stranici sta kazu strucnjaci. http://mmsadvisor.com/?cat=
Koloidno srebro moze da bude dobro, ali stvarno cisto sumnjam da moze da se izbori sa tako jakom bolescu kao sto je leukemija. Inace i u medicini se kaze "rak i leukemija", sto znaci da se leukemija ne smatra istim tipom raka kao sam rak.
Rife Masina - ukoliko bi se pronasle originalne frekvencije mogucnost izlecenja bi mogla da bude velika, ali s obzirom da je to sve unisteno, ne znam sta bih mogao na tu temu da ti kazem. Ne poznajem nikoga ko je koristio, niti ko se izlecio zahvaljujuci toj masini.
Inace, pozdrav svima, ovo je moj prvi post. Svi smo, nadam se, ovde prijatelji, a imamo jednog jedinog neprijatelja, a to je RAK!

Zadnja izmjena: Extreme_Life; ned mar 08, 2009 11:17 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 06, 2009 10:15 am 
Član foruma

Da li još neko zna o Rajfovim mašinama u praksi? Ja se maglovito sećam, negde sam davno načuo ili pročitao, da su neki Rusi radili s tim, ali ne znam da li ovde kod nas ili u Rusiji. Sad bi mi ta informacija baš značila.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 06, 2009 10:34 am 
Početnik

gorchilo je napisao/la:
Da li još neko zna o Rajfovim mašinama u praksi? Ja se maglovito sećam, negde sam davno načuo ili pročitao, da su neki Rusi radili s tim, ali ne znam da li ovde kod nas ili u Rusiji. Sad bi mi ta informacija baš značila.

Moj ti je savet da odes na "youtube" i da tamo otkucas "Rife machine" i da citas komentare i da eventualno ukoliko naidjes da je neko nesto napisao da mu posaljes privatnu poruku i da zapocnes pricu sa njim. Nikako drugacije ne mozes da znas da li je nekom pomoglo ili ne. "Testimonials" na Internet-u mogu da budu i lazni i izmisljeni.... Pokusaj tako. Sve najbolje. Koji problem je u pitanju, ako nije tajna? Tu smo da pomognemo koliko mozemo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 06, 2009 11:05 am 
Član foruma

Hvala.
Prijateljev sin, dečkić od tri i po godine, ima Barkitov limfom. Bolest je nastala pre mesec dana i već je metastazirala. Mali je u šok sobi na cevčicama. To je neki ultra agresivni rak koji se širi iz minuta u minut, ali je dobra strana što je vrlo osetljiv na hemoterapiju, tako da je statistička šansa preživljavanja više od 50% čak i u ovom stadijumu. Nažalost jednostavno ne postoji bolji tretman od hemoterapije u ovoj situaciji. Ja skupljam informacije za slučaj da preživi, tj. da se rak povuče, pa da se što pre pređe na eventualne druge metode, jer ako se hemoterapija otegne znamo da ne može biti dobro.
Inače taj Barkitov limfom je toliko redak da lekari po provinciji maltene nisu ni čuli za njega, ali u Beogradu imaju iskustva. Zamisli kad doktorica kaže mom prijatelju kako su ranije imali po jedan slučaj deteta sa rakom na otprilike 15 dana, dok ih sada dođe i više dnevno. Kako i zašto, ona neće da govori jer je tema "osetljiva"! Naravno šta može da bude osim uranijumske kontaminacije. Pazi dokle je došlo kada je njima zabranjeno da to i pomenu. Ne znam šta da kažem i dokle će to biti tako, mislim da su i lekari i oboleli zaslužili bolji sistem koji će bar poštovati ljudsko dostojanstvo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 06, 2009 12:05 pm 
Početnik

gorchilo je napisao/la:
Hvala.
Prijateljev sin, dečkić od tri i po godine, ima Barkitov limfom. Bolest je nastala pre mesec dana i već je metastazirala. Mali je u šok sobi na cevčicama. To je neki ultra agresivni rak koji se širi iz minuta u minut, ali je dobra strana što je vrlo osetljiv na hemoterapiju, tako da je statistička šansa preživljavanja više od 50% čak i u ovom stadijumu. Nažalost jednostavno ne postoji bolji tretman od hemoterapije u ovoj situaciji. Ja skupljam informacije za slučaj da preživi, tj. da se rak povuče, pa da se što pre pređe na eventualne druge metode, jer ako se hemoterapija otegne znamo da ne može biti dobro.
Inače taj Barkitov limfom je toliko redak da lekari po provinciji maltene nisu ni čuli za njega, ali u Beogradu imaju iskustva. Zamisli kad doktorica kaže mom prijatelju kako su ranije imali po jedan slučaj deteta sa rakom na otprilike 15 dana, dok ih sada dođe i više dnevno. Kako i zašto, ona neće da govori jer je tema "osetljiva"! Naravno šta može da bude osim uranijumske kontaminacije. Pazi dokle je došlo kada je njima zabranjeno da to i pomenu. Ne znam šta da kažem i dokle će to biti tako, mislim da su i lekari i oboleli zaslužili bolji sistem koji će bar poštovati ljudsko dostojanstvo.

Bas cu da prelistam po internet-u za to, pa ako nesto eventualno budem saznao odgovoricu ti. Da, ponekad je najbrze resenje hemoterapija, ali na duze staze kao sto si i sam rekao i nije bas. Deca su mnogo jaca kad je rak u pitanju nego odrasli.
Uglavnom, mogao bi i ti nesto da nam kazes o tome pa da pokusamo svim snagama da ti pronadjemo nesto sto bi moglo da pomogne, a nikako da odmogne.
MMS ne moze da mu skodi nikako, a mislim da postoje realne sanse da pomogne, makar da uspori bolest, a moze da se koristi i u toku hemoterapije naravno napravis pauzu od 3, 4 h posle ciklusa.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 06, 2009 12:40 pm 
Član foruma

Na um su mi pale Rajfove mašine jer mi deluju kao radikalan tretman koji može da funkcioniše sam za sebe, a ne kao dopuna nekom drugom glavnom tretmanu. Pre svega sam to imao u vidu u situaciji da lekari kažu da hemoterapija ne može da ga spase.

O MMS-u tek treba da čitam. Ako Luka dospe u fazu da se skine s infuzije i može nešto da pije, onda se otvaraju razne opcije. Osnovno pitanje koje imam s tim u vezi je sledeće: pošto će on sigurno ostati da leži u bolnici još dugo, kakve su mogućnosti za samoinicijativnu primenu dopunskih pomagala u toj situaciji, tj. da li ih je pored lekara uopšte moguće uvesti, da li je njima dopušteno da dozvole tako nešto? Veoma bih cenio da podelite iskustva po ovom pitanju.

I jedno teorijsko pitanje u vezi sa srebrom. Kaže se da srebro ubija neizostavno sve patogene. Da li su i ćelije raka patogeni? Po mojoj logici svakako jesu. Zbog čega onda, po vašem mišljenju, srebrna voda ne važi za efikasno oružje protiv raka, nego se preporučuje kao dopunsko sredstvo koje samo donekle pomaže? Dakle ako neko ima teorijsku predstavu o ovome, zanimalo bi me. Srebrna voda mi se čini kao dobra opcija jer bi trebalo da likvidira i uzročnika, ako je to virus, kao što se tvrdi za Barkitov limfom.

Extreme_Life, hvala ti na pomoći i želim ti apsolutni uspeh u sopstvenoj borbi.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 699 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 35  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.