Sada je: čet maj 08, 2025 4:25 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 406 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Čišćenje organizma
PostPostano: sri dec 09, 2009 5:59 am 
Član foruma

badem je napisao/la:
CISCENJE ORGANIZMA- SISTEM STVARANJA I OBNAVLJANJA CELIJA
Boris Aronovich

Postoje 2 puta covekovog izvlacenja iz bolesti:
Oslobadjanje od negativnih programa i
Ociscenje organizma
Sta znacI termin ZAGADJENJE ORGANIZMA?-to je pre svega, lose stanje debelog creva, koje salje u krv mnogo otrovnih materija. To je poremecen rad jetre, koja je filter organizma I koja ne moze zadovoljavajuce da procisti krv. To je nedovoljno dobar rad bubrega, koji kao I jetra treba da ciste krv. To je poremecaj rada nervnog sistema, takozvanog neurovegetativnog sistema koji regulise rad unutrasnjih organa. Osim toga, to su infekcije u raznim delovima organizma I to, po pravilu, najvise u ustima, zubima I nosnim putevima. Te infekcija dospevaju takodje u krv I raznose se po organizmu.

badem je napisao/la:
Zagadjena krv ne dovodi samo do bolesti, nego I do stanja koje je svojstveno mnogim ljudima: rdjavo raspolozenje, umor, rdjav san, lose pamcenje, slaba koncentracija I moc shvatanja.

Poznato je da mnogu ljudi pokusavaju da rese zdravstvene problem pomocu raznih alternativnih metoda I cesto ne dobijaju pomoc zbog zagadjenog organizma. I stvarno, zamislite da covek koristi neku alternativnu metodu za lecenje, kojom se moze pojacati krvotok, sta se desava u tom slucaju? Celije koje pocinu da dobijaju vise hranljivih materija istovremeno dobijaju I vise otrova. Krajnji rezultat ove terapije je nistavan ili bolesniku moze biti jos gore.
Najnovija naucna istrazivanja pokazuju da mnoge bolesti nastaju kao rezultat zagadjenja debelog creva, jetre I bubrega.Vecina istrazivaca smatra da u 90% slucajeva rak dojke kod zena razvija zbog jakog zagadjenja debelog creva.Uzroci mnoguh alergijskih oboljenja su zaga|ena jetra I debelo crevo. Depresije I psihicke poremecaje je tako|e tesko leciti bez ciscenja tela. OslanjajucI se na svoj 25-godisnji rad u oblasti alternativne medicine, mogu sa ubedjenjem da kazem da lecenje bolesti ili nespokojstva,bez prethodnog ciscenja organizma ima male efekte ili je sasvim neefikasno.

badem je napisao/la:
Cilj ove knjige je da isprica kako covek moze sam, pomocu pristupacnih metoda, da povrati zdravje, ocistivsI svoj organizam. Imam u vidu I psihicko I fizicko ciscenje.
Metoda koju predlazem je ciscenje tela na nivou celija. Prema mojoj metodi, ciscenje svakog organa se sastoji iz dve etape. Prva je priprema za ciscenje, zasnovana na primeni pomocnih sredstava..Druga-neposredno ciscenje-moja nova metoda koja omogucava da se radeci samo MISLIMA I RUKAMA, izazovu VIBRACIJE celija I da se, zahvaljujuci tome, stvarno I efikasno ociste organi. Takvo ciscenje organa je jednostavnije I efikasnije od ranije poznatih, ne trazi mnogo vremena I pomaze coveku da nadje blizak kontakt sa svojim telom, sto je garancija fizickog I psihickog zdravlja. Sto se tice PSIHICKOG CISCENJA ono je takodje neophodno, jer je konacni rezultat negativnog misljenja zagadjenje organizma. Takva su misljenja pakost, uvreda, osecanje krivice, nedostatak ljubavi prema sebi I drugima, kompleks nize vrednosti, trajno nespokojstvo, kritika sebe I drugih, agresivnost, mrznja I druge negativne misle o kojima ce takodje biti rec..Te misli, nakon izvesnog vremena, izazivaju blokadu misica ili grceve koji blokiraju dovod krvi u neke delove tela I ogranicavaju ishrane organa I celija u organizmu. Ne samo sto se blokiraju misici nego se javljaju I teskoce sa cirkulacijom energije u telu, sto dovodi do energetskog debalansa organizma. I energetske I misicne blokade su uzrok fizickih poremecaja.
Osim toga, nase duhovno stanje deluje na nas odnos sa ljudima, nas socijalni polozaj I nasu sudbinu. Kao sto je poznato ortodoksna medicina lecI fizicko telo I otklanja simptome, ne dirajucI uzrok. Prirodno, to nije resenje problema. Bolest se vraca na isto mesto I postaje hronicna, ili s menja mesto u telu. Pomocu lekova se moze izleciti bolest creva, ali ce se posle izvesnog vremena javiti problem sa bubrezima, sto ne cudi. U telu je ostao energetski debalans, postoji unutrasnja I misicna napetost, ciji su izvor misli.

dobra stvar kod ove teme(a ovo vazi i za komshijske teme sa ovog podforuma,kao gladovanje,sirova hrana,urinoterapija),je shto u njoj ima poprilichan broj postova onih koji su knjige o kojima se diskutuje prochitali(vrlo retka pojava,pogotovu na podforumu metafizika,gde se vecina postova pishe a da se i tema ne prochita,a o chitanju knjiga i da ne govorimo,ko ima vremena da chita knjigu koja je deblja od 1mm,valjda chekaju 2012 i nadaju se da ce tada citanje biti brze,bar 13 puta brze,ko zna mozda i instant daunlod
josh je bolja stvar shto su to shto su u knjigama prochitali i iskusili na sebi te navode iz knjiga proverili i u praksi shto je chini veoma korisnom sadashnjim i buducim chitaocima
pre svega oslobadja diskutante od potrebe da jedni druge ubedjuju koji je autor/knjiga u pravu a koji nije,da donose sudove na osnovu vere ili uverenja,i slichne igrice uma
jednostavno primenish to iz knjiga i vidish,ili je tako ili nije tako,
ako nije tako kazesh: ljudi,kod mene nije bilo tako
ako je tako,kazesh: ljudi,kod mene bash tako
shto je opet individualno i ne vazi za sve, i ne znachi da ce svi proci kroz to iskustvo identichno,vec samo za iskustvo te individue

moja iskustva potvrdjuju mnogo toga iz knjiga koje se ovde diskutuju,pogotovu ovi citati od Aronovicha,kao i knjige od Malahova
kod chishcenja organizma(kod fizichkog tela) fokus je na jetri,bubrezima i debelom crevu
jer je u tim organima tokom zivota najvishe nagomilanog djubreta i otrova kao i promena u tkivu kao posledice dogotrajne intoksikacije onim shto u organizam unosimo putem hrane i disanja
ali i zbog toga shto kad se krene sa chishcenjem organizma,bez razlike koju metodu odabrali,ili kombinaciju vishe njih,sav taj otpad kad krene,opet putem krvi prolazi kroz jetru,bubrege,debelo crevo,shto na te organe deluje veoma opterecujece,neshto kao toksichko bombardovanje,shto dovodi do toks.shokova i kriza raznog intenziteta
pogotovu na pochetku procesa je bitno posvetiti paznju jetri jer ona je tada najopterecenija,ne bi valjalo da se josh odmah tako naglo optereti to ce chitav proces chishcenja otezati
potrebno je izoshtriti instrument kojim osecamo svoj organizam i jetru povremeno odmarati,
stavljati obloge na jetru(moze od ukuvanog urina,gline,shta kome pashe),
grejanje jetre rukama -takodje pomaze
masiranje tela ukuvanim urinom mozda najvishe pomaze da se jetra rastereti od onog prvog jurisha otrova jer ukuvani urin je nenadmashan u izvlachenju otrova iz organizma preko koze,tako da ce velika kolichina tih otrova izaci kroz kozu umesto da ide u jetru i tako je opterecenje jetre duplo manje,ako ne i vishe
chesto tushiranje,omogucite kozi da shto slobodnije dishe
shto vishe vremena u prirodi,na cistom vazduhu i na zemlji,daleko od asfalta :love3:

shto se chiscenja debelog creva tiche,o tome sam vec prichao na Urinoterapiji,ali je,to bar po meni,kljuchni deo priche chiscenja organizma,pa cu i ovde malo
dovoljno je prochitati ajurvedske zapise da se uvidi kolika je paznja posvecena segmentu chishcenja debelog creva ukuvanim urinom,(i Malahov se uglavnom oslanja na ove zapise,svakako uz gomilu primera iz prakse koje iznosi u knjigama)
iz zapisa se vidi da su josh tada,pre,5,6,7,8....000god.(mozda i vishe,al' nema starijih zapisa :wink: ) taj proces ljudi radili postepeno i veoma pazljivo,chitav proces je trajao minimum mesec i duze,i kolichina se povecava postepeno,od rakijske chashice do 0.5l pa se onda opet smanjuje od 0.5l do chashice,i naravno sa pauzama izmedju klistiranja,nikako svakodnevno
teshko je zamisliti,al' evo da probamo :-k
koliko je tada,u to vreme,bio chistiji vazduh,voda,okolina,a tek hrana(da podsetim,to je tako davno da chak ni onaj grm koji govori nije josh uvek bio u prichi,a o pozutelim sveskama od 70 eura kao chekiranoj karti za raj i da neprichamo)
ako su tada toliko pazljivo to radili mo'sh misliti koliko je danas ,medju svim ovim otrovima kojima smo izlozeni,to neophodno
iako ovi sadrzaji navode na zakljuchak da je chiscenje debelog creva najbolje i najtemeljnije odraditi ukuvanim urinom,
josh je bolje kad se chovek sam to svojim iskustvom spozna
drago mi je da je takvih iskustava na ovom forumu vec nekoliko i da su sva izuzetno pozitivna,bash kao i moje :occasion5:
jer knjige su knjige,citati su citati,mogu se i napamet nabubati,ali je ipak iskustvo neprikosnoveno(pogotovu u ovim temama oko zdravlja) jer samo se iskustvom promene zaista chine i manifestuju,sve ostalo je samo pricha oko toga

evo primer:
Chovek bez iskustva bilo kakvog klistiranja - chak i da prochita sve knjige o tome,nema shta da kaze o tome
Chovek(isti chovek) se klistira nekoliko puta vodom i kaze: "ovo je super :thumbup: ,osecam se mnogo bolje,lakshe,chistije,itd..."
Zatim se taj isti chova klistira nekoliko puta svezim urinom ,pa kaze: "woow :thumbup: :thumbup: ,ovo je sto puta bolje od klistiranja vodom,nikad se ovako dobro nisam osecao,nisam znao koliko djubreta imam u sebi dok ovo nisam uradio,ma ovo je neshto najbolje..."
Zatim prodje kroz proces chishcenja ukuvanim urinom,i kaze(kad od ushicenja dodje do rechi):WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW :thumbup: :thumbup: :thumbup: ........................ :thumbup:
e ovo je stvarno neshto najbolje za chishcenje debelog creva,tek sada zaista znam koliko sam djubreta nosio u sebi :blob: "

iz datog primera nije teshko uochiti,da su iskustva ta koja su menjala prethodne tvrdnje i formirala nove,a ne knjige,jer taj je chova josh pre prvog klistiranja vodom mogao sve te knjige prochitati i verovati ovom ili onom autoru,zbog stila pisanja,zbog prethodnih uverenja,ili mozda samo zato shto mu je zemljak,ili shto je zavrshio istu shkolu.....svejedno,nijedna se od gorenavedenih promena ne bi desila ma koliko knjiga prochitao,ma koliko se jednom od tih knjiga ili svima odushevio,da nije bilo iskustva,prakse
PoZdrav
:occasion5:
:love3: :love5: :love3:

P.S.
badem je napisao/la:
Drugim recima treba leciti ne covekovo telo nego COVEKA. Jer fizicko telo- to jos nije covek. Covek- to je pre svega- dusa, koja misli, raduje se , uzbudjuje, voli. Samo ona moze da ucini coveka srecnim ili nesrecnim, samo ona moze da izleci telo ili da mu naudi. :love12: :love3: :love8:

razumem da je lepo kad se ovako poetski naslaze,ali ovo chitaju i djeca,pa da se neko,daleko bilo, ne zbuni:
dusha nije ta koja misli 8)
kada bi, kojim sluchajem,tako bilo,onda bi onaj WWIII o kome pricham vec par godina ovde na forumu zavrshio istog trenutka,ne bi sve to ovoliko trajalo :mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: sri dec 09, 2009 7:22 am 
Član foruma

Jos bih dodao par knjiga koje sam citao i smatram ih jednim od najboljih o ciscenju organizma i zdravlju. Sve sam procitao i mogu reci da su prave riznice informacija i znanja.
Treba ih procitati sve radi kompletnijeg uvida u zivot, bolest i zdravlje. :love3: Vecinu stvari iz navedenih knjiga sam isprbao na sebi, zato ih i toplo preporucujem kao dobar put prema zdravlju :thumbup:

1. Arnold Ehret - Ljekovita hrana bez sluzavosti

2. Arnold Ehret - Postom do zdravlja

3. Enciklopedija ciscenja covjecjeg organizma

4. G.P.Malahov - Ciscenje organizma

5. G.P.Malahov - Gladovanje

6. G.P.Malahov - Sve o zatvorima, opstipacije kod ljudi

7. Helmut Wandmaker - Zelis biti zdrav, zaboravi kuhanje

8. J.H.Tilden - Sve bolesti nastaju uslijed zatrovanja

9. Norman W.Walker - Zdrava probava bez zacepljenja

10. Victoria Boutenko - Zeleno za zdravlje

11. Wolfgang Spiller - U crijevu vreba smrt

Sve knjige mozete skinuti dole na linku

:love3: :love3: :love3: :love3: :love3:

Vrh

PostPostano: sri dec 09, 2009 8:53 am 
Početnik

.

Zadnja izmjena: badem; čet okt 28, 2010 6:54 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: sub dec 12, 2009 12:31 pm 
Član foruma

redovito praznjenje crijeva, neredovita stolica tj "zatvor"

koje su prirodne metode za reguliranje stolice tj za redovito praznjenje crijeva

da li klistir tu pomaze

sto se moze kupiti u ljekarnama, a da pomaze

Vrh

PostPostano: sub dec 12, 2009 2:18 pm 
Početnik

.

Zadnja izmjena: badem; čet okt 28, 2010 6:54 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: ned dec 13, 2009 2:30 pm 
Član foruma

Pozdrav

Jedno pitanje:

Sto se tice ciscenja organizma , npr. gladovanjem ili postom, ili nekom dijetom, da li je to preporucljivo i koliko vremena? Izvinjavam se ako negdje ima odgovor, treba ovo sve procitati a ne mogu naci vremena. Pitam iz razloga sto mi sve vrste dijeta, ili post djeluje kao neko potiskivanje želje za hranom. Covjek postaje i nervozan itd...

Dosta sam toga isprobavao, ako moze neko kratko da odgovori.

Koja je dobra knjiga za ciscenje organizma od toksina, a koja je dobra za emocionalno ciscenje?

Sorry jos jednom ako ponavljam nesto o cemu se ovdje vec pisalo, jednostavno sad nemam vremena da sve redom procitam

Hvala unaprijed

Vrh

PostPostano: pon dec 14, 2009 7:42 am 
Član foruma

amir je napisao/la:
PozdravKoja je dobra knjiga za ciscenje organizma od toksina, a koja je dobra za emocionalno ciscenje?

"G.P.Malahov - Ciscenje organizma" i "G.P.Malahov - Gladovanje"

:love3: :love3: :love3: :love3: :love3:

Vrh

PostPostano: pon dec 21, 2009 10:08 pm 
Član foruma

Malo trazim po netu, htio bih napraviti jednodnevni post, nabasao sam na ovu stranicu: http://www.alternativa-za-vas.com/post.html .

Sto mislite o ovom nacinu posta? Procitao sam knjigu od Ehreta iz Dzabaludinovog foldera (hvala ti na odlicnoj kolekciji knjiga!), on ne govori bas neke previse konkretne stvari. Skinuo sam sad "Gladovanje" od Mehalova, cini mi se da je on malo konkretniji, bacam se sad na citanje te knjige.

Svejedno, ako netko ima volje dati kakav savjet ili komentar, bio bih zahvalan.

Edit: Evo, pogledao sam i u Mehalovljevoj knjizi, kaze da je najbolje raditi 24-satni post u II. ili IV. fazi lunarnog ciklusa. Koje su to faze? Ako je za vjerovati ovom siteu, sad se nalazimo u drugoj Mjesecevoj fazi i sutra nakon dorucka bih mogao poceti sa 24-satnim gladovanjem.

Za samo gladovanje niti nema sto reci (osim par psiholoskih savjeta da se isto lakše prebrodi), a za izlazak iz gladovanja kaže:

Mehalov: Gladovanje je napisao/la:
Prvi obrok treba da se sastoji od salate od svežeg povrća
- narendana šargarepa i iseckani kupus (kao začin možete upotrebiti sok od limuna). Ta salata u želudačno-crevnom traktu dejstvovaće bolje nego metlica. Ona će podstaći rad
mišića želudačno-erevnog trakta. Posle salate sledi jelo od kuvanog povrća. To može biti obaicna cvekla, blago dinstani kupus, svež dinstani paradajz bez lileba.

U drugom obroku hrane može se uporedo sa sa­latom od povrća (zimi povrće blago dinstati) uzimati hleb od proklijalog zrna (ljudima konstitucije „sluzi"), a može i supa od proklijalog zrna (ljudima konstitucije „vetra"). Ako se iz gladovanja izlazi sa sokom od šargarepe ili
sokom od jabuka i cvekle, to će izazvati proliv i dopunski pročistiti jetru i žučnu kesu (mehur) od stare žuči .

Malo je konfuzno sve ovo napisano - ako sam dobro shvatio, prvi obrok (ručak nakon izlaska iz posta) se sastoji od salate te kuhanog povrća. Drugi obrok (večera) je opet salata i kruh odnosno juha od proklijalog zrna. Kakav bi to bio kruh ili juha od proklijalog zrna? Uz sve ovo se moze piti sok od mrkve ili jabuke?

Dan nakon ova dva obroka se moze nastaviti "normalno" jesti? Jasno mi je da "normalna" ishrana uzrokuje probleme, ali mogu se bar potruditi jesti manje mesa i vise povrca.

Vrh

PostPostano: uto dec 22, 2009 7:35 am 
Član foruma

2. i 4. faza su ti polumjesec i puni mjesec.
Sto se tice knjiga, dobro ih je procitati vise razlicitih na istu temu, pa si onda sam izvuces najbolji zakljucak koja je bolja i detaljnija. Malahov pise najdetaljnije u vezi gladovanja, urinoterapije i ciscenja organizma opcenito. Dakle njega se drzi i nemas problema.

Proklijalo zrno ti je psenicna klica. Dakle moras proklijati sjeme, vjerovatno ga izmiksati i spresati rukama u oblik neke lepinjice. Ima negdje opis toga, ali se ne sjecam u kojoj njegovoj knjizi to pise. Skini ih sve pa u AcrobatReaderu pod "search" opcijom upisi "kruh od proklijalog zrna" ili slicne kombinacije rijeci, pa ces vjerovatno pronaci brze. Nije to nista komplicirano, kad probas klijati, malo gladovati, pa cijediti sokove....sve ce to doci na svoje. Samo polako :love3:

Vrh

PostPostano: uto dec 22, 2009 9:15 am 
Član foruma

Okej, onda cu pricekati jos par dana da bude polumjesec pa cu probati, a u međuvremenu cu potraziti informacije u jos par knjiga iz tvojeg foldera. :glasses7:

Vrh

PostPostano: uto dec 22, 2009 11:19 am 
Početnik

.

Zadnja izmjena: badem; čet okt 28, 2010 6:55 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: sub jan 09, 2010 10:15 pm 
Početnik

Da li se može kombinirati urinoterapija (mislim na pijenje vlastitog urina) s ovim čišćenjem organizma (limun, javorov sirup, kajenski papar/paprika...)?

Vrh

PostPostano: ned jan 10, 2010 9:05 am 
Član foruma

Procitaj knjigu od Malahova - Urinoterapija pa vidi sta kaze. Ja se ne sjecam pa da ti tocno odgovorim. Evo ti link:

http://www.4shared.com/file/110535631/7 ... apija.html

A sto se tice JAVOROVOG SIRUPA - nakon što se ubere javorov sok sa drveta, prokuhava se da bi se zgusnuo u slatki sirup. Sirup uopce nije sirov niti prirodna namirnica kako se reklamira. Zagrijevanjem gubi svoja prirodna ljekovita i zdrava svojstva i prelazi u nesto neprirodno i nasem tijelu neprepoznatljivo. Tako da pravi vise stete nego koristi unosenjem u organizam, dakle tesko da cisti tijelo kao neke druge ciste prirodne namirnice koje nisu prosle proces kuhanja ili zagrijavanja.

Vrh

PostPostano: sub jan 16, 2010 4:26 pm 
Član foruma

boki je napisao/la:
redovito praznjenje crijeva, neredovita stolica tj "zatvor"

koje su prirodne metode za reguliranje stolice tj za redovito praznjenje crijeva

da li klistir tu pomaze

sto se moze kupiti u ljekarnama, a da pomaze

ne moze se kupiti u ljekarnama/apotekama/(negde ih zovu "Drogerije" i taj im je naziv chini mi se najtachniji) :twisted:
ali pomaze bolje od svega ostalog zajedno,a i besplatno je :D
znash temu :wink: :
viewtopic.php?f=6&t=52&start=0
ako pazljivo prochitash iskustva izneta u toj temi,iako su ta iskustva subjektivna i nisu nikakva garancija da ono shto vazi za jednog vazi i za sve ostale,pa otuda i raznolikosti u iskustvima,
ipak,
postoje par,da ih tako nazovem,opshtih mesta ,gde se uglavnom sva iskustva poklapaju u efektima
jedno od tih opshtih mesta je i efekat pijenja urina na rad digestivnog trakta,sa pogotovu efektnim uchinkom na redovno praznjenje creva,shto je lako primetiti josh prvih dana kad pochne da se pije urin,pogotovu osobama koje imaju problema sa neredovnom stolicom,zatvorom,zadrzavanjem u crevima.....razlika je drrrrrrrastichna :mrgreen:
o klistiranju urinom smo ovde na temi skoro prichali,i tu su efekti nenadmashni,samo se za sve to treba dobro pripremiti
trazio si koja je prirodna metoda,od ove kojom sam sebe lechish, prirodnije naci necesh :love9: ,
i ostala opshta mesta u vezi urinoterapije je lako uochiti,samo treba pazljivo chitati
NaZdravje :occasion5:

Vrh

PostPostano: sub jan 16, 2010 4:35 pm 
Član foruma

hrvoje je napisao/la:
Da li se može kombinirati urinoterapija (mislim na pijenje vlastitog urina) s ovim čišćenjem organizma (limun, javorov sirup, kajenski papar/paprika...)?

moze :thumbup:
vec je pisano o tome u par tema
:occasion5:

Vrh

PostPostano: sub jan 16, 2010 10:33 pm 
Početnik

Pitao sam da li može urinoterapija s ovim čišćenjem zato što svaki dan treba popiti 2 male žlice soli otopljene u vodi, a na urinoterapiji treba smanjiti sol na minimum, znam da s gladovanjem može. Što se tiče urinoterapije, odustao sam jer ne mislim izbaciti meso, idem redovito na fitness pa su mi proteini bitni, a i nemam nikakvih zdravstvenih tegoba. Planiram početi koristiti koloidno srebro pa će, zasada, i to biti dovoljno. Evo ja sam opet na ovom čišćenju i to 6-ti dan, a planiram 20-tak dana, nadam se da neću puno mišićne mase izgubiti :-k
Trebalo bi dnevno popiti 6 ili više doza, a ja popijem 3, max 4, ja kao da sam između ovog čišćenja i gladovanja,hehe. Jučer je bila mjesečeva mijena pa sam popio samo jednu dozu i dosta čiste vode, malo kombiniram :D
Mislim da ću malo povećati broj doza jer što se više popije to se bolje čisti, pretpostavljam.

Lijep pozdrav...

Vrh

PostPostano: ned jan 17, 2010 1:49 pm 
Član foruma

hrvoje je napisao/la:
Pitao sam da li može urinoterapija s ovim čišćenjem zato što svaki dan treba popiti 2 male žlice soli otopljene u vodi, a na urinoterapiji treba smanjiti sol na minimum, znam da s gladovanjem može. Što se tiče urinoterapije, odustao sam jer ne mislim izbaciti meso, idem redovito na fitness pa su mi proteini bitni, a i nemam nikakvih zdravstvenih tegoba. Planiram početi koristiti koloidno srebro pa će, zasada, i to biti dovoljno. Evo ja sam opet na ovom čišćenju i to 6-ti dan, a planiram 20-tak dana, nadam se da neću puno mišićne mase izgubiti :-k
Trebalo bi dnevno popiti 6 ili više doza, a ja popijem 3, max 4, ja kao da sam između ovog čišćenja i gladovanja,hehe. Jučer je bila mjesečeva mijena pa sam popio samo jednu dozu i dosta čiste vode, malo kombiniram :D
Mislim da ću malo povećati broj doza jer što se više popije to se bolje čisti, pretpostavljam.

Lijep pozdrav...

joj ](*,)
hehe... :mrgreen: :wink:
Ti kaza :angel4: :read:
viewtopic.php?f=5&t=4&start=0
viewtopic.php?f=7&t=815

Vrh

PostPostano: sub feb 20, 2010 12:40 pm 
Početnik

Za čišćenje organizma jako je koristan mineral ZEOLIT a i srebrna voda.
Najbolje je koristiti zeolit u prahu, a ne u obliku pilula koje se prodaju u apotekama.
Kako nabaviti zeolit u prahu, nažalost neznam.

Vrh

PostPostano: uto apr 06, 2010 8:47 am 
Član foruma

Krenuh i ja , sa MALTEX, varijantom. Ovo postam da bih imao datum pocetka u vidu

Vrh

PostPostano: sub sep 25, 2010 11:58 am 
Član foruma

Citat:
ali je ipak iskustvo neprikosnoveno(pogotovu u ovim temama oko zdravlja) jer samo se iskustvom promene zaista chine i manifestuju,sve ostalo je samo pricha oko toga

Citat:
iz datog primera nije teshko uochiti,da su iskustva ta koja su menjala prethodne tvrdnje i formirala nove,a ne knjige,jer taj je chova josh pre prvog klistiranja vodom mogao sve te knjige prochitati i verovati ovom ili onom autoru,zbog stila pisanja,zbog prethodnih uverenja,ili mozda samo zato shto mu je zemljak,ili shto je zavrshio istu shkolu.....svejedno,nijedna se od gorenavedenih promena ne bi desila ma koliko knjiga prochitao,ma koliko se jednom od tih knjiga ili svima odushevio,da nije bilo iskustva,prakse

I ako ne umem da tako lepo saberem misli kao Nat, bar mogu da potvrdim njegove lepo sabrane misli svojim iskustvom :mrgreen:

Preko trnja (grešaka zbog predrasuda ili verovanja) do istine :mrgreen:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 406 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.