Fairy je napisao/la:
Jako sam zabrinuta. Nocima ne mogu da spavam, sanjam kako me jure, progone , hapse sve zato sto odbijam da vakcinisem dete. Tuga je jos veca, jer nemamo nikakvu podrsku ni razumevanje ni cvojih bliznjih, ni prijatelja ni kumova. Cak sam sigurna da bi me i svi oni prijavili kada bi saznali da nisam vakcinisala dete. A sa druge strane, jos je veci strah od same vakcine. U meni sve pisti i svakog trenutka mi dodje da pocnem da vristim od muke, jer osecam da su vakcine veliko zlo i da ozbiljno mogu da nastete mom detetu.
Ja njih do nekle razumem. Oni su svoju decu vakcinisali i smatraju to velikim delom, jer su tako uceni i njihov sistem verovanja je toliko jak da nemogu da ga razbiju i da hoce. Drze se fino ususkani, njima je lepo, vecina od njih lepo zivi i nepada im na pamet da nas mozda tamo neko debelo kontrolise, da u vecini slucajeva nase misli nisu nase i td. Ne, iluzija je tako slatka i plodonosna, za sve one koji se drze nje.
Samo mi nije jasno. Gledaju vesti po ceo dan, slusaju jecaj i vapaj ljudi koji se muce i nikad im nepadne na pamet da se protiv svih nas kuje zavera, da nekom odgovara da se mi mucimo, da naucnici ne svaraju nista za nase dobro...ne, to je naucno dokazano, to je sigurno tako. KAko bre ljudi tako, pogledajte sta se radi, pustaju vestacke viruse, pa zasto bi bilo koja vakcina bila dobra...neznam vise nemogu ni da pisem , ni da mislim, pocecu da brljam i mrljam ova slova, pa bolje da prestanem...
Znaci Tuga.....
Nedaj se Fairy, to je upravo ono što "oni" žele. Srećo ti si čista ljubav i imaš se potpuno pravo "ljutiti" zbog svega toga što se događa...no budi sretna što to možeš shvatiti...pusti druge, TI si bitna...
Evo ako ti to išta znači ja te potpuno i iskreno volim i razumijem cijelim svojim bićem...raduj se barem tome...