Sada je: pet maj 02, 2025 11:17 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 705 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 36  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Vakcine
PostPostano: ned okt 25, 2009 9:17 pm 
Član foruma

http://www.naslovi.net/2009-10-24/empor ... ma/1378177

Obama proglasio vanredno stanje u sanitarnim službama

red za vakcinaciju :mrgreen:
http://www.novosti.rs/upload/images/200 ... ma-red.jpg
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... gripa.html

Vrh

PostPostano: čet okt 29, 2009 2:34 pm 
Član foruma

evo kako kako pokušavaju prodobiti djecu na cijepljenje(odvratno!):
http://www.youtube.com/watch?v=MNHeV-9d ... r_embedded

Vrh

PostPostano: čet okt 29, 2009 4:36 pm 
Član foruma

petra je napisao/la:
evo kako kako pokušavaju prodobiti djecu na cijepljenje(odvratno!):
http://www.youtube.com/watch?v=MNHeV-9d ... r_embedded

"This vaccination is a great opportunity
Yes it is
Yes it is
To do something for yourself and your community
Yes it is
Yes it is"

\:D/ :lol: \:D/

Zadnja izmjena: Marduk; čet okt 29, 2009 4:48 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: čet okt 29, 2009 4:47 pm 
Član foruma

Ja mislim da je gotovo...

Više im ni Bog nemože pomoć da uvedu obavezno cijepljenje, previše ljudi zna, ali zato jako dobru propagandu rade za cijepljenje...

Vrh

PostPostano: ned nov 01, 2009 8:02 am 
Član foruma

Jako sam zabrinuta. Nocima ne mogu da spavam, sanjam kako me jure, progone , hapse sve zato sto odbijam da vakcinisem dete. Tuga je jos veca, jer nemamo nikakvu podrsku ni razumevanje ni cvojih bliznjih, ni prijatelja ni kumova. Cak sam sigurna da bi me i svi oni prijavili kada bi saznali da nisam vakcinisala dete. A sa druge strane, jos je veci strah od same vakcine. U meni sve pisti i svakog trenutka mi dodje da pocnem da vristim od muke, jer osecam da su vakcine veliko zlo i da ozbiljno mogu da nastete mom detetu.
Ja njih do nekle razumem. Oni su svoju decu vakcinisali i smatraju to velikim delom, jer su tako uceni i njihov sistem verovanja je toliko jak da nemogu da ga razbiju i da hoce. Drze se fino ususkani, njima je lepo, vecina od njih lepo zivi i nepada im na pamet da nas mozda tamo neko debelo kontrolise, da u vecini slucajeva nase misli nisu nase i td. Ne, iluzija je tako slatka i plodonosna, za sve one koji se drze nje.
Samo mi nije jasno. Gledaju vesti po ceo dan, slusaju jecaj i vapaj ljudi koji se muce i nikad im nepadne na pamet da se protiv svih nas kuje zavera, da nekom odgovara da se mi mucimo, da naucnici ne svaraju nista za nase dobro...ne, to je naucno dokazano, to je sigurno tako. KAko bre ljudi tako, pogledajte sta se radi, pustaju vestacke viruse, pa zasto bi bilo koja vakcina bila dobra...neznam vise nemogu ni da pisem , ni da mislim, pocecu da brljam i mrljam ova slova, pa bolje da prestanem...
Znaci Tuga.....

Vrh

PostPostano: ned nov 01, 2009 10:51 am 
Moderator

Fairy je napisao/la:
Jako sam zabrinuta. Nocima ne mogu da spavam, sanjam kako me jure, progone , hapse sve zato sto odbijam da vakcinisem dete. Tuga je jos veca, jer nemamo nikakvu podrsku ni razumevanje ni cvojih bliznjih, ni prijatelja ni kumova. Cak sam sigurna da bi me i svi oni prijavili kada bi saznali da nisam vakcinisala dete. A sa druge strane, jos je veci strah od same vakcine. U meni sve pisti i svakog trenutka mi dodje da pocnem da vristim od muke, jer osecam da su vakcine veliko zlo i da ozbiljno mogu da nastete mom detetu.
Ja njih do nekle razumem. Oni su svoju decu vakcinisali i smatraju to velikim delom, jer su tako uceni i njihov sistem verovanja je toliko jak da nemogu da ga razbiju i da hoce. Drze se fino ususkani, njima je lepo, vecina od njih lepo zivi i nepada im na pamet da nas mozda tamo neko debelo kontrolise, da u vecini slucajeva nase misli nisu nase i td. Ne, iluzija je tako slatka i plodonosna, za sve one koji se drze nje.
Samo mi nije jasno. Gledaju vesti po ceo dan, slusaju jecaj i vapaj ljudi koji se muce i nikad im nepadne na pamet da se protiv svih nas kuje zavera, da nekom odgovara da se mi mucimo, da naucnici ne svaraju nista za nase dobro...ne, to je naucno dokazano, to je sigurno tako. KAko bre ljudi tako, pogledajte sta se radi, pustaju vestacke viruse, pa zasto bi bilo koja vakcina bila dobra...neznam vise nemogu ni da pisem , ni da mislim, pocecu da brljam i mrljam ova slova, pa bolje da prestanem...
Znaci Tuga.....

Nedaj se Fairy, to je upravo ono što "oni" žele. Srećo ti si čista ljubav i imaš se potpuno pravo "ljutiti" zbog svega toga što se događa...no budi sretna što to možeš shvatiti...pusti druge, TI si bitna...
Evo ako ti to išta znači ja te potpuno i iskreno volim i razumijem cijelim svojim bićem...raduj se barem tome...

:hug: :kiss:

:love3: :love5: :love3:

Vrh

PostPostano: ned nov 01, 2009 10:58 am 
isključen/a

A vjetar nije jedini.

:love5: :love5:

Vrh

PostPostano: ned nov 01, 2009 11:09 am 
Član foruma

Draga Fairy
potpuno razumem tvoju zabrinutost,jer ni ja nisam mogla mirno da spavam iz istog razloga. Srećom,Kalista je bila brza i efikasna,pa su moje nesanice brzo prošle.
Mogla si da vidiš u prethodnim postovima da obavezna vakcinacija u Srbiji nije zakonski regulisana. Dovoljno je da ti i suprug potpišete da ne želite da dete bude vakcinisano.
Iskreno,nisam ništa potpisivala,nego se pravim blesava,jer me niko i ne zove. Moj sinak sad ima 14 meseci i ,hvala Bogu, zdrav je i veseo dečak. Ni jednom ga nisam vodila u savetovalište,jer me njihovi saveti ne interesuju.
Nego,da li si uspela da izbegneš i BSG u porodilištu,i ako jesi,kako?
Naravno da tzv.svinjski grip malo komplikuje celu situaciju,ali ne očajavaj!
Znaš kako kaže Zakon privlačenja,NE TREBA SE BORITI PROTIV ZLA,NEGO ZA DOBRO.
Razmišljaj o lepim stvarima i uživaj u svojoj ćerkici. I sigurno će sve da bude dobro :love5:

Vrh

PostPostano: ned nov 01, 2009 1:51 pm 
Član foruma

Hvala ljudi na razumevanju i podrsci, zaista malo ohrabruje!

16.04.09. Nisam izbegla BSG, ali planiram sve ostalo. znaci ako u krajnjem slucaju potpisem da nezelim da vakcinisem dete, mogu samo da mi pljunu pod prozor.
Da li postoji verovatnoca, da me gone sudski ili da mi nedaj boze oduzmu dete?
Da li su ti stizali pozivi za vakcinaciju, da li si ga ikad vodila kod lekara za bilo sta i ako jesi kako su lekari reagovali kad su videli da dete nije vakcinisano, da li su hteli da pruze medicinsku pomoc?

Puno, puno pozdrava!!!!! :love3:

Vrh

PostPostano: ned nov 01, 2009 2:07 pm 
Moderator

Imaš li podršku muža? Ostali su potpuno nebitni...

Vrh

PostPostano: ned nov 01, 2009 2:12 pm 
Član foruma

Da naravno i on oseca da su vakcine jedna velika prevara....

d

Vrh

PostPostano: ned nov 01, 2009 2:17 pm 
Član foruma

Ako dojiš dete sa takvim crnim mislima bolje da ga vakcinišeš sa svih 20 vakcina odjednom, biće manja šteta.

Imaš li ti šta pametnije da misliš?
Na primer, da uživaš u tome kako ti je dete zdravo i kako će biti zdravije od većine drugih?

Što se tiče drugih, samo ih masno laži, to i zaslužuju zbog svog neznanja, svima koji te pitaju kaži da je vakcinisano, ako te ne pitaju ne pričaj ništa.

Zadnja izmjena: Pantelija; ned nov 01, 2009 2:30 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: ned nov 01, 2009 2:22 pm 
Član foruma

Naravno da cu da ih lazem sto se tice vakcinacije, samo se plasim drugih stvari, kad budes imao svoje dete shvatices, to je nesto sto nemozes da kontrolises...

Vrh

PostPostano: ned nov 01, 2009 2:29 pm 
Član foruma

Tvoji strahovi su preterani i samo ti čine štetu.
Njima privlačiš probleme. Misleći na neželjene stvari samo ih jačaš i držiš.
Treba da privlačiš pozitivne i željene stvari.

Vrh

PostPostano: ned nov 01, 2009 2:35 pm 
Član foruma

Tu si u pravu.

Vrh

PostPostano: ned nov 01, 2009 2:43 pm 
Član foruma

Nisam dobijala pozive. I ne,ne vodim ga kod lekara. Vodim računa o ishrani,trudim se da što više vremena provodi napolju. Povremeno mu dajem srebrnu vodu. Hvala Bogu,zdrav je. Za svaki slučaj imam homeopatije za temperaturu,proliv i prehladu,ali ih nisam koristila.
Ne podnosim lekare,ni bolnice.
I ne brini...pošto nema zakona o obaveznoj vakcinaciji,na osnovu čega bi te tužili? I ko da te tuži? Socijalan služba za zanemarivanje deteta? Jer brineš o njenom zdravlju? Ne dozvoljavaš da je truju? Ko bi se natezao oko toga?
A da ti je uzmu?! Ni u najgoroj noćnoj mori! Pa ne uzimaju decu alkoholičarima, sadistima, psihičkim bolesnicima i da ne nabrajam dalje,a da uzmu dete zato što nije vakcinisano? Izbaci to iz glave. Tvoja malena nikom nije potrebna osim tebi i najbližima,mada znam da ti je teško da poveruješ u to :kiss:

Vrh

PostPostano: ned nov 01, 2009 2:49 pm 
Moderator

Fairy je napisao/la:
Da naravno i on oseca da su vakcine jedna velika prevara....

d

Onda, đe je ba zapelo :mrgreen:. Čini mi se da se ''ostali'' previše miješaju u vaše živote.Ko je u ovom trenu najbitniji? Tvoje dijete, muž i ti.''Ostali'' su taaaako ne bitni. Pokloni 0 (NULA) pažnje drugima, tim ''ostalima''...ko ih šiša...rasipaš energiju poklanjajući pažnju onome što drugi misle i onda te na kraju bude strah te ti počnu ''padati'' na pamet misli koje nisu baš konstruktivne i životne.Niko te neće ganjati sudski !!!Tvoja okolina samo pokušava da vas vrati u tor.To je jedan običan mehanizam.Ljudi koji te sad pritišću rade to mahom nesvjesno jer ih na neki način (u njihovim glavama) ugrožavaš. Budi bez osude ka okolini koja vas pritišće, oni nemaju pojma što čine..poslije odlučnog ne, tebe i muža kao zajednice, pritisci okoline će da splasnu.Shvatite, vas dvoje, jedino što je ovdje bitno jeste vaše dijete i ljubav među vama.Cilj ''okoline'' jeste da unese element razdora među vas dvoje nebi li vam tako kontrolisali život.A koliko mi se čini ti si mnogo teških bitaka već izvojevala.Pogledaj gdje si bila a gdje si danas.Izborila si se za svoju sreću, za svoj život .... Hej, Vilo, pogledaj koliko si jaka žena!!! ''Ostali'' su amateri u životu naspram tebe.

Voli vas svo troje brat Java :love5:

Vrh

PostPostano: ned nov 01, 2009 5:28 pm 
Član foruma

I mi tebe volimo, brate Java :kiss: :love3:

Vrh

PostPostano: ned nov 01, 2009 7:17 pm 
Moderator

...

Ma JOOOJ ljudi....laste...
evo V/NAS sve bliže jatu...ma šta jatu...košnici
K'o što već jednom rekoh...

Poema za Forumaše!

poput čipke od mraza
svatko za sebe
jadan uz drugog
smo srasli

u tom finom tkanju
da bi svoj uzorak našli
naučili tkati i
zajedno rasli

:love3: :love5: :love3:

ps. sorry za :offtopic:

Vrh

PostPostano: pon nov 02, 2009 7:19 am 
Član foruma

E pa ljudi stvarno ste mi dali snage da se malo trgnem i nasatavim dalje hrabrija i pametnija.
Puno vas volim i pozdravljam!!!!!!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 705 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 36  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.