kin93 je napisao/la:
Nešto mi još nikako nije jasno u cijeloj ovoj priči a to je ta famozna kapaljka!? Dakle, s obzirom da je to vrlo bitan element u svemu još nigdje nisam vidio da se ista prodaje a ti Alan stalno spominješ da imaš jednu i to slučajno?!? Ako se ne varam ti si svoj prvi MMS nabavio iz USA, zar nisi dobio cijeli package?
I još nešto, vezano za ove cijene i količine, možeš li mi malo prokomentirati ovo;
This item sells for the unbelievable low price of $19.95 for about a one year supply.http://www.clays-health.com/
Prvo o kapaljki. O tome sam isao u vise detalja na forum.hr, a sad ovdje da napisem, ja svoj MMS nabavljam preko prijatelja, koji radi sa sistemima za ciscenje vode. To sam i ovdje napisao. On mi nabavi natrijev klorit snage 24.5% (MMS je inace 22.4%). To naravno dobijem u pakovanju od 1L i besplatno. Sad, iz jasnih razloga, posto on to "posudi" s posla, ne mogu poceti dijeliti ljudima, jer mi je rekao da moze povremeno nabaviti za moje potrebe, ali sad da bas razvijem neku mrezu dijeljenja ljudima, ne bih imao za puno njih (posto dajem i porodici i prijateljima). No, to i nije toliki problem, posto se moze nabaviti svakako jeftinije, od neke firme koja prodaje klorit.
Sto se tice kapaljke, cisto slucajno, odgovara tocno specifikaciji (3mm, kruzni otvor) kapaljka od spargirijskog homeopatskog pripravka plumbum, kkoji sam trosio prije za probleme vezane uz Crohnovu bolest. Sto se njega tice, malo je pomagao, smanjivao je malo grceve i bilo je malo bolje, ali nista ni blizu MMSu. Naravno, prije nego sto sam ju poceo koristiti, bazdario sam bocicu, nakapao sam 2mL, ispalo je od 34-35 kapi, sto je naravno tesko 100% odrediti, ali to odgovara 17 kapi za 1mL. I naravno, poslije u trecem izdanju (koje je prevedeno na Hrvatski, ceka se da se odstampa) navodi da se radi o kruznom 3mm otvoru.
Dakle, sasvim slucajno sam shvatio da mi je prijatelj u stanju nabaviti natrijev klorit, a isto tako sasvim slucajno, iz lijenosti sam imao par bocica (nisam bacio u smece nakon sto sam ih ispraznio) koje su odgovarale specifikaciji.
Isto tako, iz nekih razloga koje sad ne bih elaborirao u detalje, nabavio sam, ali naknadno, za potrebe oca (ustvari, on je inzistirao da to bude MMS iz Amerike) i "originalni". I sad, ono sto je interesantno, otvor ne odgovara onom koji je Humble opisivao. Kupio sam preko Dennis Richardsa
http://www.mmsdr.com/ Kod njega isto ima jedna neobicnost, stalno prica o 2x vise limunske, a treba 5x prema Humbleu. A i u uputama koje su dosle od njega stoji 5x. No, na siteu prodaje u kitu 2x aktivatora. Cudno.
Dakle, moj savjet je svakome da bazdari kapaljku, koju god ima. To i tako radi samo jednom za svaku kapaljku, nije odvise veliki problem, a klorit poslije moze i vratiti u bocicu, a i 2mL, ako nabaviti iz nekog pristojnog izvora nije tragedija. Jedino, bazdarenje svakako raditi negdje na lavabou, ako se sto i prolije, da nema problema.
Sto se tice ove kolicine, stvar je relativna, Prvo, za ciscenje osobe od neke "prosjecne" ili "normalne" bolesti, treba cca 60-80mL. U slucaju nekih tezih bolesti, kao sto je rak, a i neke druge mogu biti tvrdokornije, moze trebati i vise, cak i dva, a u vecim i zilavijim tumorima i 3x toliko. Ja sam na ciscenje potrosio oko 60-70mL. A onda ides na odrzavanje, sto isto tako moze biti relativno. 100mL moze trajati nekome i godinu dana, ako nema vecih zdravstvenih problema i ima relativno dobro zdravlje. Meni 100mL, jer izgleda da imam vecih problema s imunitetom, traje oko 2-3 mjeseca. S time da uzimam svaki dan 1mL, a ako me nesto pocne muciti, onda pojacam uzimanje, da se rijesim problema. To je zato sto sam primjetio ako idem na manje doze, bolovi se vrate. Sto pripisujem ostecenjima imuniteta, koji se i dalje ne moze nositi s patogenima, pa meni MMS doslovno sluzi kao stake za imunitet. I zato, da ne bih riskirao, uzimam vece doze, makar bih mozda mogao i s nesto manjim dozama.
Dakle, i taj dio je individualan. Ne mozes generalizirati, a recimo da bi zdrava osoba, bez nekih problema trosila tjedno 1mL sto znaci da bi 112mL, tj. 4oz, trajalo skoro pa dvije godine. Sto vise problema, sto je osoba starija (losiji imunitet i slicno), to osoba treba vise trositi, da ne bi imala problema. I tako, ovo o cemu oni pricaju je potrosnja relativno zdrave osobe, nakon ciscenja.