Sada je: ned maj 11, 2025 12:12 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 953 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 48  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto mar 31, 2009 7:32 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Slično se na ovom sajtu može na skoro svim prevodima tekstova naći reč 'ignorancija' umesto 'neznanje'. To je neka nova praksa uništavanja jezika.

neznam od kada "ignorancija" (eng. ignore/ignoring) znaci "neznanje"? prijewoda za ignore ima wise (slicnih) znacenja: ne obazirati, ne obazirati se, odbaciti, zanemariti i dakako, ignorirati, ali tu definitiwno nema mjesta za "znanje" :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 31, 2009 8:14 pm 
isključen/a

Na srpskom bi to bilo ignorisanje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 01, 2009 10:43 am 
Član foruma

42. dan (jutro) 1. april 2009. god.
7 minuta i nije aprililili... Ekstra sungazing uradjen puno vreme u 10:50 jel ranije nije bilo sunca, niti fotonskih oblaka. U ovo vreme UV je bio na nuli, a sunce iza oblaka, jedva se videlo, ali se ipak videlo pomalo. Ekstra, potpuno ekstra porcija sunca i fotonskih poslastica!!! Osecam se bas ekstra, super mi je, energija struji kroz celo moje telo dajuci mi osecaj kao da sam na 12. nebu 23- ce dimenzije! WOW!!! Ne zaboravno! Osecam talas energije od temena glave sve do najmanjeg prsta na nogama, svaka dlaka na telu mi se nakostresila koliko mi je ugodno i prijatno. Pijem dosta vode, pogotovo danas i sad dok pisem ovaj dnevnik, osecam kad uzmem gutljaj vode da je to nesto najbolje sa serviranom hranom od sunca zajedno. Energija iz ciste- bistre vode me ispunjava, vatra u meni me potpuno rasplamljuje, u horoskopu sam lav- vaga, u vladavini sunca, vatreni znak + voda, stojim na zemlji, udisem vazduh... svi elementi su sad u meni, i nadamnom, osecam se potpuno. Zadovoljan sam svojim skromnim zivotom.

:D :D :D :D :D

=D>

http://sungazingsolarnajoga.ourtoolbar.com/

Vrh

Naslov: Aloha
PostPostano: čet apr 02, 2009 6:07 pm 
Početnik

evo javljam vam se iz suncane rijeke i drago mi je da ima istomisljenika s kojima mogu dijelit svoja iskustva.... :mrgreen: :love3: ja sam vec na 30 min gledanja i podrzavam sve koji rade ili prakticiraju sungejzing samo naprijed ljudi..... podrzavam sve koji rade , sve koji su poceli i sve koji razmisljaju o tome i nadam se da ce vam se ostvarit sve sto ste zacrtali u vasim zivotima jer meni je moj zivot poceo dobivat novu dimenziju .... svakako vam zelim puno ljubavi i jako puno sunca.... pozdrav iz rijeke :mrgreen: :mrgreen: naravno ako imate kakva pitanja ili neka iskustva koja vam nisu jasna a događaju vam se u tijelu samo pisite , pitajte , itd... sretno :mrgreen: :mrgreen:

P.S. Pantelija , nadam se da nemam kakvih gramtickih pogresaka ako ih i imam nemoj ih bas uzimat srcu , ispricavam se unaprijed !!! :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 02, 2009 7:14 pm 
Član foruma

43. dan (jutro) 2. april 2009. god.
7 minuta i 10 sekundi. Osecam se ekstra, danas sam malo vise jeo, pojeo sam ceo tanjir supe bez mesa naravno i jedno parce dijatelnog hleb. Pijem dosta vode i uzivam u zivotu. Malo sam vise pospan, a snovi su mi bas jaki, neki to zovu i lucidni snovi. Cimerova mama je danas dosla do njega, a u sobu do mene, vec sam njoj i muzu poslao video interviju HRM-a na HRT2 i emisiju Jackoba Libermana nauka o svetlosti, kada me je zena danas videla posto sam joj dao neke dodatne instrukcije, odlucila je da krene od sutra sungazing. Spavace veceras u cimerovoj sobi pa hoce da joj ujutro pokazem kako da radi sungazing pri izlasku sunca.

:D :D :D

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

=D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub apr 04, 2009 9:51 pm 
Član foruma

44. dan (jutro) 3. april 2009. god.
4 minuta. Osecaj je predivan, hocu da uzivam samo ceo ovaj dan...

44. dan (vece) 3. april 2009. god.
3 minuta i 30 sekundi. Ekstra crveno sunce, veoma mi je bilo ukusno i imao sam bas dobar apetit sto se tice mane sa neba i suncevih zraka. E, sad polako sve natenane, pre gledanja i ovog ukusnog obroka... trazio sam zgodno mesto gde cu uraditi sungazing stojeci sa ispravljenom kicmom, bos na pesku ili na zemlji, to moje trazenje me je odvelo cak do sledeceg mesta od novog sada po imenu Veternik. Hodao sam uz put, gledao na sve strane sat ipo vremena pre zalaska sunca, nebeska zarulja je bila jaka i uzarena, ali setnja i potraga za mestom gde bih mogao voziti bicikli i raditi pravi sungazing mi je bas prijala. Setajuci tako po prijatnom i jakom suncu, posto nisam nasao zgodno mesto za sungazing dosao sam do obale Dunava, odn. vracao sam se unazad prema novom sadu, i dalje trazeci zgodno mesto gde cu odlaziti na sungazing, mesta nigde nije bilo, sunce je polako zalazilo tako da sam se povukao sa glavnog puta nasao mesto i odgledao svojih 3 minuta i 30 sekundi u patikama na malenom sporednom putu, ispravljene kicme. Hm... Zakljucio sam da po ovom pitanju nesto mora da se uradi, dosao sam na ideju videci iz mog slucaja da ima jako dosta ljudi koji nemaju uslova za pravilan sungazing, kako bi bilo izvrsno kad bi imali solarni hram, sa vecim delom dvoriste odakle ce se lepo videti izlazak i zalazak sunca, prekrivenim peskom ili zemljom bez trave gde cemo se skupljati, mi koji zivimo u urbanim delovima grada i raditi sungazing kako treba. Znaci ovo nije ideja za osnivanje sungazing sekte, nego prakticno okupljaliste gde ce se moci ispravno raditi sungazing radi urbanih uslova u kojima zivimo!!!

45. dan (vece) 4. april 2009. god.
7 minuta i 40 sekundi odjednom, toplog suncevog obroka mi je bas ekstra prijalo. Crveno- narandzasto sunce mi je punilo telo kroz oci i ispunjavalo me je mirom i svakom samospoznajom. Osecaj je i dalje ekstra dok ovo pisem. Znam da imam zadatak i odgovornost da svom narodu i drugim bliskim narodima prenesem ovu praksu i ovo znanje zato ne zadrzivo idem ka tom cilju. Prvi korak je dovesti Mastera HRM (Hiru) u Srbiju kako bi ljudi culi njegovo predavanje i poceli da rade sungazing oni koji jos to nisu poceli. Na nama organizatorima je da napravimo sto bolji medijski spektakl, sto vise reklama na televizijama i radio stanicama, stampanje plakata, deljenje materijala i traktata... Zato ljudi, svi vi koji osecate da mozete da nam pomognete svojim donacijama za ovu kampanju, molimo vas da nam se javite. Ja cu licno sam uplacivati mesecno 4000- 5000 dinara, ono sto ustedim na hrani jel sad jedem samo 8-10% za razliku od pre pocetka ove prakse. Sve donacije ce biti uvedene na nasem sajtu, i bice 100% transparentne gde su i kako se trose vasa sredstva. Mi puno mozemo da uradimo zajedno, mi smo jaki koliko se drzimo zajedno!!! Hvala svima ;)

http://cybermikan-sungazing-srbija.webs ... akcije.htm

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub apr 04, 2009 10:14 pm 
Član foruma

cybermikan je napisao/la:

nemoj se naljutiti, ali citajuci twoje komentare ne mogu se oteti dojmu da wuces na new age i da bi se owo moglo pretworiti u new age (pod)pokret...

nekako swe je super, swe je leprsawo, bljestawo, prediwno, tralalala. mozda sam u kriwu ali takaw imam osjecaj citajuci twoje kometare o napredowanju. no hard feelings...

LP :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub apr 04, 2009 10:26 pm 
Član foruma

bad.ass je napisao/la:

nemoj se naljutiti, ali citajuci twoje komentare ne mogu se oteti dojmu da wuces na new age i da bi se owo moglo pretworiti u new age (pod)pokret...

nekako swe je super, swe je leprsawo, bljestawo, prediwno, tralalala. mozda sam u kriwu ali takaw imam osjecaj citajuci twoje kometare o napredowanju. no hard feelings...

LP :mrgreen:

pozzz i sve najbolje ti zelim...

ajde molim te reci mi nesto o new agu, nemam ja puno pojma o tome bas, niti o hinduizmu, budismu itd. to nije podrucije mog interesevonja... samo pisem ISKRENO sve kako se osecam i sta prozivljavam, a osecaji su stvarno takvi- ako si poceo da radis sungazing vec nakon samo par dana 10- 15 dana u najgorem slucaju ces i ti osecati nesto slicno pa ces me razumeti...

ovo je receno sa najboljim namerama!!! :wink: =D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub apr 04, 2009 10:37 pm 
Član foruma

http://www.youtube.com/watch?v=mqsYDAOu ... re=related

Hvala onome ko je postavio ovo na youtube!!! Ajmo ljudi neka svako da svoj doprinos koliko zna, ume i moze!!! ;)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 07, 2009 3:05 pm 
Član foruma

46. dan (vece) 5. april 2009. god.
7 minuta i 50 sekundi. Osecam se ekstra, opusteno i jako smireno... Pijem i dalje dosta vode, jedem jako malo i uzivam u zivotu, sto ranije nije bio slucaj jel sam se sekirao sta ce biti sutra, kako cu platiti stan? sta cu jesti? itd. Vise se time ne opterecujem i sve stizem da postignem na vreme.

47. dan (vece) 6. april 2009. god.
Punih 8 minuta i napredujemo dalje... Igor, koji je zavrsio celu praksu sungazinga od 270 dana u svedskoj prosle godine mi je bio u poseti. Posto sam mu zavrsio neki vazan dokument na kompjuteru, i nakon predivnog vremena koje smo proveli zajedno druzeci se, pricajuci o sungazingu, sajtu... popricali smo i o organizaciji za docek Hire u Srbiji odn. Novom Sadu... To sto smo pricali, sto smo se dogovorili i obavezali jedan prema drugome u tom planu necu sad ovog trenutka iznositi u dnevniku!

:mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 08, 2009 3:49 pm 
Član foruma

48. dan (vece) 7. april 2009. god.
8 min i 10 sek. na pesku na plazi Dunava, (kamenjar) bos i ispravljene kicme- KONACNO!!! Eto i ta zelja mi se obistinila, ekstra iskustvo i zaista ekstra osecaj! Imao sam mali problem kad sam dosao na obalu jel je bilo dosta ljudi koji su setali a neki od njih su i pecali tamo, da skinem patike i uradim sungazing jel ce pomisliti da nisam normalan. Ali i tu prepreku sam odlicno savladao kao i sve do tad, izuo sam patike i stao bos na suvi pesak, navio stopericu na mobilnom na 8 minuta tacno, ispravio kicmu da moze kundalini energija da mi ne ometano tece kroz nju, spustio opusteno ruke i gledao sunce. Sunce je bilo ekstra, bilo je jako prijatno za oci, crveno sunce, crvena okrugla energetska bomba!!! WOW! To treba samo iskusiti i doziveti!!! Dok sam gledao u izvor zivota i energije, molio sma molitve PRASTVORITELJU za moj um da ga ocisti potpuno od svega negativnog za telo da mi ozdrave oci, zubi, zeludac i svaki problem koji sam imao, naravno nisam ni zaboravio da trazim oslobadjanje parapsiholoskih osobina i moci koje su skrivene u meni... takodje sam molio za moju zemlju i za sve okolne zemlje, za mir u svetu, da se ljudima otvore oci u vezi sungazinga da pocnu da ga rade i da uzivaju sve benefite istog itd. Nakon gledanja kad mi je mobilni odzvonio tacno 8 minuta, odbrojao sma jos 10 sekundi i pokrio oci rukama kako bih uneo u sebe i konzumirao svaki zrak i svaku sliku koja mi se motala ispred ociju jos neko vreme! Pijem i dalje dosta vode, danas sam jeo samo malo supe (8- 10 supenih kasika), ali sam primetio da mi je telepatija sve jaca i jaca!!! Nije vise slucajnost da kad nekome posaljem telepatsku poruku za nesto, da se isti odmah javi i da prica ili uradi bas to sto sam mu poslao. Motivi ovde su jako iskristalizovani i jasni!!! Necu nikome nista poslati da uradi u moju korist niti za moje dobro, to jednostavno nemogu da uradim- nemam snage za to taman i kad bih hteo.... imam svoj cilj i svoju misiju i znam sta radim i govorim, uskoro ce i vama pojedinima biti jasno...!

:D :D :D

:mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 08, 2009 4:39 pm 
Član foruma

Nekada sam se bavio time i stao na 30 minuta iz razloga što nisam imao više vremena za gledanje (dani su postajali kraći, itd) ... možda opet krenem...
Prvo nisam se držao striktno pravila koja je Hira Ratan Manek odredio, nisam svaki dan povecavao 10 sekundi vec minutu (nekada i više a pred kraj sam se držao 10 s pravila), nisam hodao bos poslije toga, ili gledao kad je UV zracenje malo i šta ja znam šta je još odredio...
Anyway, posljedice: Dobro sam se osjecao, imao više energije iako nisam smanjio unošenje hrane,
Smanjeno primjecivanje stvari u koje sam gledao iliti sljepoća na samu točku koju gledam!!!- ne jaka ali se mogla primjetiti... a kada sam prestao sungazing stanje mi se vratilo na normalu...

Zaključak: Hira Ratan Manekova metoda je NEPOTPUNA!!! Možda vam se svima bar malo osvijetli mozak od sunca i otkrijete u cemu je zapravo stvar... :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 08, 2009 5:55 pm 
Član foruma

Marduk je napisao/la:
Nekada sam se bavio time i stao na 30 minuta iz razloga što nisam imao više vremena za gledanje (dani su postajali kraći, itd) ... možda opet krenem...
Prvo nisam se držao striktno pravila koja je Hira Ratan Manek odredio, nisam svaki dan povecavao 10 sekundi vec minutu (nekada i više a pred kraj sam se držao 10 s pravila), nisam hodao bos poslije toga, ili gledao kad je UV zracenje malo i šta ja znam šta je još odredio...
Anyway, posljedice: Dobro sam se osjecao, imao više energije iako nisam smanjio unošenje hrane,
Smanjeno primjecivanje stvari u koje sam gledao iliti sljepoća na samu točku koju gledam!!!- ne jaka ali se mogla primjetiti... a kada sam prestao sungazing stanje mi se vratilo na normalu...

Zaključak: Hira Ratan Manekova metoda je NEPOTPUNA!!! Možda vam se svima bar malo osvijetli mozak od sunca i otkrijete u cemu je zapravo stvar... :wink:

tvoj zakljucak brate nema veze sa vezom, jel ti sam kazes da NISI radio po HRM-ovohj metodi pa ne mozes iz tvog iskustva (po tvojoj metodi) ni suditi o HRM-ovoj metodi!!!

DA SI RADIO PO HRM-OVOJ METODI I TO TI SE DESAVALO IMALO BI TO TVOJE RAZMISLJANJE SMISLA!!!!

pocni raditi sungazing iz pocetka po metodi HRM-a moj savet ;)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 09, 2009 4:20 am 
Član foruma

tvoj zakljucak brate nema veze sa vezom, jel ti sam kazes da NISI radio po HRM-ovohj metodi pa ne mozes iz tvog iskustva (po tvojoj metodi) ni suditi o HRM-ovoj metodi!!!

DA SI RADIO PO HRM-OVOJ METODI I TO TI SE DESAVALO IMALO BI TO TVOJE RAZMISLJANJE SMISLA!!!!

pocni raditi sungazing iz pocetka po metodi HRM-a moj savet ;)

HRM metoda nije potpuna i iza toga stojim... no to ne umanjuje moju krivicu pretjerivanjem :roll:
Samo ti hocu reci da se ne držis uvijek slijepo pravila...

EDITED:

PS. Ne kažem da nećes imati uspjeha u HRM metodi, dapače već ih imaš... :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 09, 2009 12:46 pm 
Član foruma

nikad se nisam bavio sungazingom niti imam vremena trenutačno, ali stvrno, marduče, zaključak ti je preglup (bez uvrede :mrgreen: ).

to je kao da ja odlučim u teretani vježbati po programu nekog stručnjaka, ali radim upravo suprotno i ne držim se uputa, i onda odmah prelazim na težine koje mom tijelu kao početniku ne odgovaraju, slomim kralježnicu, sjebem mišiće i završim u kolicima, i na kraju zaključim:

program tog i tog stručnjaka ne valja, uopće ga se nisam pridržavao i vidite što mi se desilo!!! :lol: =D> :rofl ](*,)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 09, 2009 8:30 pm 
Član foruma

Da li tu ima i nekih negativnih efekata? Ili ih niko ne primecuje... ?

Pitam zato sto me redovno dok gledam spopadne drhtavica, i kasnije nekoliko sati imam povisenu telesnu temperaturu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 09, 2009 8:50 pm 
Član foruma

Valjda? je napisao/la:

Pitam zato sto me redovno dok gledam spopadne drhtavica, i kasnije nekoliko sati imam povisenu telesnu temperaturu.

MOguće je da se telo boli protiv neke bolesti. Ali ja lično takvih simptoma nisam imao :?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet apr 09, 2009 10:23 pm 
Član foruma

Valjda? je napisao/la:

NEMA!!! NEMA!!! NEMA!!! AKO RADIS SIGURAN SUNGAZING!!! Evo sta je meni Master HRM poslao meilom kad sam ga ja to pitao:

Hallo Master HRM

Thank you for your promoting of my site to share this great knowledge all around the world :D

Tell me please it has any dangerouse of this process? and rising kundalini (snake) energy too? :D

http://www.freewebs.com/cybermikan-sungazing-srbija/

as i told you there is no bad effect. kundalini gets activated and also the chakras and everything happens with peace and joy.you dont require the master to be with you.you are your own master. sungazing is the supermost practise and is safe and is also guru free and cost free.do it safely with faith and without haste. ok

OK! in last times i feel also some happenings in my right side of my brain in back side too...is it a birth of paranormal abilites? have to strong contrecation now, have verry strong and big speed, and my navigation is unbilivible... can you tell me what kind of para abilitis will create becouse of this simtoms or what alse...?

when third eye gets activated your supernatural powers come out.dont worry. just do with faith and safely the sg

(odmah se izvinjivam za moj indijsko- enelgleski) :D

dakle sve te male glavobolje, koje nisu naporne toliko da se ne mogu izdrzati... su samo dokaz da vam se telo budi i da vam se budi leva, desna strana glave (mozga), ali i oseticete blage bolove na celu, temenu glave (gde vam je pinealna zlezda), ili kod slepoocinca kao sto je bilo i meni, ali to sam vec prevazisao!!! :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet apr 10, 2009 11:11 am 
Član foruma

as i told you there is no bad effect. kundalini gets activated and also the chakras and everything happens with peace and joy.you dont require the master to be with you.you are your own master. sungazing is the supermost practise and is safe and is also guru free and cost free.do it safely with faith and without haste. ok

Aktivacija kundalini, kojim god metodom to bilo, je najopasnija stvar od svih. Nisi me nimalo utesio.. kundalini je ogroman potencijal i ukoliko je covek nesposoban da je kontrolise imace od nje mnogo vise stete nego koristi. Cisto da napomenem da ju je gotovo nemoguce kontrolisati "tek tako", bez mnogo priprema i vezhbi...

Takodje i sto se tice cakri - kada se kundalini popne u njih one aktiviraju "uspavane" delove mozga. To moze da dovede osobu u jako nezgodnu situaciju, zato sto je aktivacija nagla, a ta osoba jos uvek nije stigla da "precisti" sadrzaje svesti..tako da se moze dogoditi da dolazi upravo do suprotnog efekta od onog koji neko zeli da postigne, i da bilo kakva akcija te osobe samo ide na stetu i njoj i okolini.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet apr 10, 2009 11:45 am 
Član foruma

To sam mu i ja govorio na prethodnim postovima ali on nije ni shvatio o čemu pričam. Verovatno nema dovoljno godina da shvati.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 953 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 48  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.