44. dan (jutro) 3. april 2009. god.
4 minuta. Osecaj je predivan, hocu da uzivam samo ceo ovaj dan...
44. dan (vece) 3. april 2009. god.
3 minuta i 30 sekundi. Ekstra crveno sunce, veoma mi je bilo ukusno i imao sam bas dobar apetit sto se tice mane sa neba i suncevih zraka. E, sad polako sve natenane, pre gledanja i ovog ukusnog obroka... trazio sam zgodno mesto gde cu uraditi sungazing stojeci sa ispravljenom kicmom, bos na pesku ili na zemlji, to moje trazenje me je odvelo cak do sledeceg mesta od novog sada po imenu Veternik. Hodao sam uz put, gledao na sve strane sat ipo vremena pre zalaska sunca, nebeska zarulja je bila jaka i uzarena, ali setnja i potraga za mestom gde bih mogao voziti bicikli i raditi pravi sungazing mi je bas prijala. Setajuci tako po prijatnom i jakom suncu, posto nisam nasao zgodno mesto za sungazing dosao sam do obale Dunava, odn. vracao sam se unazad prema novom sadu, i dalje trazeci zgodno mesto gde cu odlaziti na sungazing, mesta nigde nije bilo, sunce je polako zalazilo tako da sam se povukao sa glavnog puta nasao mesto i odgledao svojih 3 minuta i 30 sekundi u patikama na malenom sporednom putu, ispravljene kicme. Hm... Zakljucio sam da po ovom pitanju nesto mora da se uradi, dosao sam na ideju videci iz mog slucaja da ima jako dosta ljudi koji nemaju uslova za pravilan sungazing, kako bi bilo izvrsno kad bi imali solarni hram, sa vecim delom dvoriste odakle ce se lepo videti izlazak i zalazak sunca, prekrivenim peskom ili zemljom bez trave gde cemo se skupljati, mi koji zivimo u urbanim delovima grada i raditi sungazing kako treba. Znaci ovo nije ideja za osnivanje sungazing sekte, nego prakticno okupljaliste gde ce se moci ispravno raditi sungazing radi urbanih uslova u kojima zivimo!!!
45. dan (vece) 4. april 2009. god.
7 minuta i 40 sekundi odjednom, toplog suncevog obroka mi je bas ekstra prijalo. Crveno- narandzasto sunce mi je punilo telo kroz oci i ispunjavalo me je mirom i svakom samospoznajom. Osecaj je i dalje ekstra dok ovo pisem. Znam da imam zadatak i odgovornost da svom narodu i drugim bliskim narodima prenesem ovu praksu i ovo znanje zato ne zadrzivo idem ka tom cilju. Prvi korak je dovesti Mastera HRM (Hiru) u Srbiju kako bi ljudi culi njegovo predavanje i poceli da rade sungazing oni koji jos to nisu poceli. Na nama organizatorima je da napravimo sto bolji medijski spektakl, sto vise reklama na televizijama i radio stanicama, stampanje plakata, deljenje materijala i traktata... Zato ljudi, svi vi koji osecate da mozete da nam pomognete svojim donacijama za ovu kampanju, molimo vas da nam se javite. Ja cu licno sam uplacivati mesecno 4000- 5000 dinara, ono sto ustedim na hrani jel sad jedem samo 8-10% za razliku od pre pocetka ove prakse. Sve donacije ce biti uvedene na nasem sajtu, i bice 100% transparentne gde su i kako se trose vasa sredstva. Mi puno mozemo da uradimo zajedno, mi smo jaki koliko se drzimo zajedno!!! Hvala svima
http://cybermikan-sungazing-srbija.webs ... akcije.htm