Sada je: pet maj 02, 2025 5:29 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sub feb 21, 2009 10:04 pm 
Član foruma

kin93 je napisao/la:
Molio bih ako imate saznanja po pitanju uzimanja MMS-a uz istovremeno (neophodno) uzimanje imunosupresiva, s obzirom na ovaj navod s vaših stranica;
MMS je "turbo" za imuni sistem i toliko ga ojača da tijelo samo izbacuje neželjene i bolesne simptome iz sebe. U većini slučajeva već nakon 24 h.

Naime, kod transplantiranog organa imunološki sistem jednostavno "mora" biti smanjen kako tijelo ne bi odbacilo isti. Tako bar kažu s obzirom na dosadašnja iskustva. Mada su poznati slučajevi ljudi koji žive i bez medikamenata pa čak i s organima dobivenim od donora druge krvne grupe! A sami imunosupresivi imaju i popriličan broj kontraindikacija od kojih mnoge nisu bezazlene.
Na stranicama http://mmsadvisor.com ima nekih informacija no nisu priložena konkretna iskustva, pa ako ima istih u Evropi ili na našim prostorima molio bih info, makar i putem p.m.
Hvala.

Prvo, imunosupresivi, tj. njihovo djelovanje mozda moze biti smanjeno uzimanjem MMSa. Razlog je zbog toga sto su svi alopatski lijekovi vise manje toksini, a MMS pored uklanjanja patogena pomaze i u uklanjanju toksina. No, ne moze potpuno ponisititi imunosupresive. Dakle, trebalo bi paziti, svakako razdvojiti sto je moguce vise uzimanje lijekova (svih, ne samo imunosupresiva) i MMSa.

S druge strane, MMS iako pomaze imunitetu, on ne radi tako da njega uposljava imunitet. On jednostavno uklanja tvari koje u tijelu nisu normalne. To su toksini i patogeni. A to radi po osnovnim zakonima fizike i kemije. Radi se o tome da on oksidira tvari koje imaju pozitivan elektricni naboj. Njega bas i privlaci pozitivan naboj, a naravno, odbija negativan.

I presadeno tkivo, koje imuni sistem covjeka moze prepoznati kao krivo, klor dioksidu izgleda normalno, jer je u biti zdravo tkivo. Ako dode do odbacivanja organa, onda je za to kriv imunitet covjeka, a ne MMS. Dakle, moze se uzimati MMS, a ako dode do odbacivanja, u tom slucaju nije kriv MMS. Iako, siguran sam da bi doktori okrivili MMS, ali to je druga stvar, uzroci tog okrivljavanja su u drugim razlozima (doktor nikad ne moze pogrijsiti).

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto feb 24, 2009 11:24 pm 
Član foruma

Pročitao sam sve o MMS-u i čim skupim novce, kupujem :D I ako se sasvim dobro osećam, verujem da može još bolje.A i mojim matorim ukućanima da dam :D

Elem, pošto sam fizioterapeut, zanima me kako i da li MMS utiče na povrede koštano-mišićnog sistema, npr. otoci, frakture kostiju, naprsnuća ligamenata itd ?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 25, 2009 12:36 am 
Član foruma

Pokusacu mms-om da pomognem svojoj maci. Veterinari sumnjaju na virozu, za koju ne postoji mogucnost izlecenja. Dali su joj kroz bocu vitamine, antibiotike i kortikosteroide :evil: . Naravno, za sada joj je bolje, ali, kazu, da se ne nadamo nicemu na duze staze, jer ce opet da se pogorsa stanje, i onda je kraj...

Pocinjemo sa 1/2 kapi, tj. 1 mms+ 5 aktivatora, pa od toga uzmem polovinu prvog dana. Sledeci dan idemo na celu dozu, do maximalno 2 kapi, predpostavljam, jer je teska oko 3 kg.

E sad, ne znam sa koliko kapi vode minimalno to sve moram razrediti, kako bih joj mogla dati pipetom. Za nas je uobicajeno dodati pola case vode, ali je za nju neizvodljivo.

Moze li neko da me posavetuje?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 25, 2009 2:46 am 
Član foruma

sigma je napisao/la:
Pokusacu mms-om da pomognem svojoj maci. Veterinari sumnjaju na virozu, za koju ne postoji mogucnost izlecenja. Dali su joj kroz bocu vitamine, antibiotike i kortikosteroide :evil: . Naravno, za sada joj je bolje, ali, kazu, da se ne nadamo nicemu na duze staze, jer ce opet da se pogorsa stanje, i onda je kraj...

Pocinjemo sa 1/2 kapi, tj. 1 mms+ 5 aktivatora, pa od toga uzmem polovinu prvog dana. Sledeci dan idemo na celu dozu, do maximalno 2 kapi, predpostavljam, jer je teska oko 3 kg.

E sad, ne znam sa koliko kapi vode minimalno to sve moram razrediti, kako bih joj mogla dati pipetom. Za nas je uobicajeno dodati pola case vode, ali je za nju neizvodljivo.

Moze li neko da me posavetuje?

Sve su to prevelike doze. Humble kaze sljedece: na svakih 25 funti (malo vise od 11kg) ide 3 kapi. Kao maksimalna doza.

Dakle, to je za macku prejako. Ja ti savjetujem da uradis ovo:

Aktiviraj jednu kap (dodas na to 5 kapi limunske, cekaj 3 minute), napuni casu s 1dcL vode. Uzmi spricu (10mL). Prvo joj daj 5mL (uspricaj sa spricom u usta, nastoj da sve ude u nju, koliko to mozes) i to ujutro i navecer (svaki put moras ponovno aktivirati, klor dioksid nestane za to vrijeme). Drugi dan digni za 5mL (aktivirane mjesavine, s 1dcL vode), opet dva puta dnevno (sad je to 10mL).

I tako, svaki dan dizi za 5mL, 2x dnevno daj, svaki put aktiviraj ponovno. Maksimalna doza bi bila od oka 10 sprica. Da to smanjis, poslije mozes dodavati po pola dcL (50mL, tad ces prepoloviti broj sprica). Pazi na matematiku, 1 kap je maksimum po tezini za tvoju macku, a ovo s vodom je i da joj malo lakse sjedne, a i ne smije odjedanput cijelu kap. Isto gledaj, ako ju uhvati mucnina, smanji joj dozu. Pazi i na proljev. Daj i kad joj neko vrijeme bude bolje, da se potpuno oslobodi patogena.

Vazno je znati, 1x kap je maksimalna doza, moras to "razbiti" na manje doze, tj. dati joj dio kapi. Svakako moras ponovno aktivirati.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 25, 2009 6:16 pm 
Član foruma

Hvala ti, Alane, na odgovoru.

Danas sam joj dala prvu dozu. Problem ce se pojaviti kod doza vecih od 10 ml. Mislim da cu tada morati smanjiti kolicinu dodate vode, da bi se zadovoljila koncentracija mms-a. Puno je to tecnosti za nju... I tada ce biti cupavo.

Iskusila sam na svojoj kozi kako izgleda kada kod terapije mms-om ne uzimamo dovoljno dodatne tecnosti. Sve se u organizmu pokrene, otrovi se nakupljaju, i ako ne uzimamo mnogo dodatne tecnosti, nastaje haos. Meni se sve skupilo u sinusima, imala sam takve migrene, da mi je doslo, da sam mogla, odsrafila bih sebi glavu. Tada sam prestala i odlucila da sledeci put budem obazrivija.

Prvo cu odraditi ciscenje organizma, pa tek onda mms. Bice delotvorniji, a i propratne reakcije nece biti toliko drasticne.

Odgovoricu unapred na pitanje koje bi eventualno neko mogao postaviti.

Krenula sam po protokolu, od 1 kapi ujutro i 1 kapi uvece. Svaki naredni dan, povecavala sam za 1 kap. Kada sam odradila dozu od 6 plus 30, verovatno me dokacio neki virus gripe, tako da sam sledece vece uzela 9 kapi mms-a sa 45 kapi aktivatora, jer nisam imala petlje da odmah odem na, recimo 15. Nakon 4 sata,uzela sam jos 4 kapi.I tada je pocela reakcija.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 26, 2009 1:15 am 
Član foruma

sigma je napisao/la:
Krenula sam po protokolu, od 1 kapi ujutro i 1 kapi uvece. Svaki naredni dan, povecavala sam za 1 kap. Kada sam odradila dozu od 6 plus 30, verovatno me dokacio neki virus gripe, tako da sam sledece vece uzela 9 kapi mms-a sa 45 kapi aktivatora, jer nisam imala petlje da odmah odem na, recimo 15. Nakon 4 sata,uzela sam jos 4 kapi.I tada je pocela reakcija.

Sto se tice macke, mozes i smanjivati kolicinu vode u casi iz koje punis spricu, ali pazi na matematiku, treba postepeno povecavati udio klor dioksida, da ne pati. I jasno je i meni da je to puno tekucine za malu zivotinju.

Sto se tice tebe, ne moras nuzno napraviti detoksikaciju, ja sam recimo relativno cist (nitko nije 100%) od toksina, koristim glinu za detoksikaciju, ali kad je prisutan neki patogen (u inicijalnom ciscenju ih ima raznih), vec je to dovoljno za mnoge razne neugodne efekte, tj. herxheimera. Ono sto sad nastojim prakticirati na sebi je da se uzima vise puta po manje. Dakle, ne 2x dnevno, vec i 10x dnevno, ako treba, ali manje doze. Time tijelo stalno ubija patogene, ali u manjim kolicinama. Krajnji efekt moze biti i vise ubijenih patogena, ali tijelo nije toliko optereceno. I sam herxheimer je ili prilicno slab, ili ga cak i nemas. Iako, proljev je prilicno vjerojatan, posto tijelo ipak treba brze izbacivati leseve patogena.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 26, 2009 9:38 am 
Član foruma

Alan_SP je napisao/la:
Dakle, ne 2x dnevno, vec i 10x dnevno, ako treba, ali manje doze. Time tijelo stalno ubija patogene, ali u manjim kolicinama. Krajnji efekt moze biti i vise ubijenih patogena, ali tijelo nije toliko optereceno. I sam herxheimer je ili prilicno slab, ili ga cak i nemas. Iako, proljev je prilicno vjerojatan, posto tijelo ipak treba brze izbacivati leseve patogena.

Ovo je izvrstan nacin uzimanja mms-a.Nigde po net-u nisam naisla na podatak da ga ljudi koriste na takav nacin. Ima logike, itekako.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 26, 2009 11:38 pm 
Član foruma

sigma je napisao/la:
Ovo je izvrstan nacin uzimanja mms-a.Nigde po net-u nisam naisla na podatak da ga ljudi koriste na takav nacin. Ima logike, itekako.

Ustvari, osnovna ideja je u terapiji tretiranja raka, kad covjek prilicno rano dobije herxheimera (cuo sam da vec 3 kapi izazivaju mucninu, ali cuo od ljudi, ne citao na netu), a kod tumora je uvijek bitno sto prije obaviti ciscenje, pa tu Humble preporuca podizati broj uzimanja. A ako treba i do 5-6 puta dnevno.

I tako, malo razmisljajuci o tome, i meni je sinulo (a i uz pomoc covjeka ovdje, istina, koji me potaknuo da dodem do te ideje) da bi i svatko mogao tako, uzimati vise puta po manje, jer na kraju krajeva, tijela stalno moze odstraniti jedan broj patogena (uvijek razliciti za svakoga, a ovisi i o zdravstvenom stanju u nekom trenutku) u jednoj jedinici vremena. I dakle, kad se uzima vise puta po manje, stalno se ubija po manje patogena, ali kroz duzi vremenski period se odrzava taj stupanj ubijanja.

Ukratko, ni svaki sat piti po malo MMSa nije problem (ako je covjek doma, ili gdje vec ima mogucnost da si aktivira MMS), cak sto vise, krajnji rezultat je vise ubijenih patogena.

A o tome puno vise pisem na forum.hr, alternativno lijcenje, tema o MMSu. Sad sam otkrio i galaksiju, pa pisem i ovdje...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 05, 2009 12:46 pm 
Član foruma

Odakle bi bilo najbolje da se kupi MMS? Razmišljam se da uzmem sa onog Austrisjkog sajta (postoji link sa www.miraclemineral.org), ali me zanima kako se plaća?

I kada bih istrošio aktivator, da li bih mogao umesto tog pordavanog, da koristim samo limnusku kiselinu?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 06, 2009 12:47 am 
Član foruma

Vicke_bg je napisao/la:
Odakle bi bilo najbolje da se kupi MMS? Razmišljam se da uzmem sa onog Austrisjkog sajta (postoji link sa www.miraclemineral.org), ali me zanima kako se plaća?

I kada bih istrošio aktivator, da li bih mogao umesto tog pordavanog, da koristim samo limnusku kiselinu?

Mozes prilicno jeftino nabaviti i u Zagrebu, ako si u Hrvatskoj, povoljnije od nabavke izvana.

Sto se tice aktivatora, to je obicna limunska kiselina, koju ima svaka veca (a i manja) trgovina i nema potrebe bacati novac na kupnju nekakvih aktivatora, davati ista novca na to. Limunska, 20g, u Intersparu kosta 1.09Kn. Naravno, moze se kupiti i veca kolicina, od recimo 100g, onda je to nesto iznad 3Kn. Zasto ja kupujem po 20g, jednostavno jer sam vidio ako stoji otvoreno, da gubi snagu, a posto se radi o stvarno malom novcu, kupujem cesce po 20g.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 06, 2009 11:21 am 
Član foruma

Na žalost u Srbiji sam :cry: A kako to iz Hrvatske? Može i na pm...Zahvaljujem na odgovoru

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 07, 2009 1:09 am 
Član foruma

Vicke_bg je napisao/la:
Na žalost u Srbiji sam :cry: A kako to iz Hrvatske? Može i na pm...Zahvaljujem na odgovoru

U tom slucaju, preporucam nabavu iz Amerike. Ili pak potraziti tko bi u Srbiji prodavao natrijev klorit, bilo u tekucem obliku (sto prakticno i jeste MMS) ili u prahu. Posto je to dovoljno uobicajena i u industriji koristena kemikalija, mora biti firmi koje ju prodaju. I svakako da se sve da kupiti za gotovinu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 07, 2009 9:55 am 
Početnik

Pozdrav svima
zahvaljujuci dezacu ja sam uspio da dobijem svoje dvije litre MMS. Naime zivim u CG ali uz malo dobre volje i par poznanstava mms je stigao , tako Vicke budi uporan nemoj lako da odustajes, nije Zg preko svijeta a bice i puno jeftinine i kvalitetnije da ga U Zg nabavis ( 12kn litar ) :D A sad ja imam jedno pitanje za sve ucesnike foruma imam dilemu pa bih vas molio da me posavjetujete. Da li je preporucljivo da kombinujem urinoterapiju( pijem oko 150 ml srednjeg mlaza jutarnje mokrace, onda na podne jos 100-150 ml i oko 17h jos 100 ml i ispiram usta svojim urinom) sa pijenjem MMS.
Alan_SP je napisao/la:
Vicke_bg je napisao/la:

U tom slucaju, preporucam nabavu iz Amerike. Ili pak potraziti tko bi u Srbiji prodavao natrijev klorit, bilo u tekucem obliku (sto prakticno i jeste MMS) ili u prahu. Posto je to dovoljno uobicajena i u industriji koristena kemikalija, mora biti firmi koje ju prodaju. I svakako da se sve da kupiti za gotovinu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 07, 2009 3:48 pm 
Član foruma

nikbar je napisao/la:
Pozdrav svima
zahvaljujuci dezacu ja sam uspio da dobijem svoje dvije litre MMS. Naime zivim u CG ali uz malo dobre volje i par poznanstava mms je stigao , tako Vicke budi uporan nemoj lako da odustajes, nije Zg preko svijeta a bice i puno jeftinine i kvalitetnije da ga U Zg nabavis ( 12kn litar ) :D A sad ja imam jedno pitanje za sve ucesnike foruma imam dilemu pa bih vas molio da me posavjetujete. Da li je preporucljivo da kombinujem urinoterapiju( pijem oko 150 ml srednjeg mlaza jutarnje mokrace, onda na podne jos 100-150 ml i oko 17h jos 100 ml i ispiram usta svojim urinom) sa pijenjem MMS.

I ja se nadam da ce se covjek nekako dogovoriti, snaci.

Sto se tice urinoterapije i MMSa, ne vidim ni jedan razlog zasto bi se oni tukli, tj. ponistavali jedno drugo. MMS ubija patogene, detoksicira tijelo. Dakle, slobodno koristi obje terapije kako god to tebi pase i odgovara.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 07, 2009 6:59 pm 
Početnik

Hvala na odgovoru sjutra pocinjem sa kombinovanjem pa se javim sa rezultatima ...
Alan_SP je napisao/la:
nikbar je napisao/la:
Pozdrav svima

I ja se nadam da ce se covjek nekako dogovoriti, snaci.

Sto se tice urinoterapije i MMSa, ne vidim ni jedan razlog zasto bi se oni tukli, tj. ponistavali jedno drugo. MMS ubija patogene, detoksicira tijelo. Dakle, slobodno koristi obje terapije kako god to tebi pase i odgovara.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 07, 2009 9:12 pm 
Početnik

Pročitao sam sve pa da se pridružim :D
MMS sam kupio proizvidjač Pendić Gradiška od distributera u Srbiji.
Pijem ga 12-i dan 6 kapi sa 30 aktivatora i 1 dl vode 2 puta dnevno. Do 8-og dana nisam osećao ništa a onda je počeo proliv i blaga mučnina. Nisam smanjivao, mučnina je prošla istog dana ali proliv se javi povremeno, naročito posle jela uz jako krčanje creva. Inače od bolesti imam lumboishialgiju i jake priraslice na plućima od nekadašnje astme i bronhitisa.
Ovih dana osećam malaksalost to je verovatno od proliva ali pijem dosta vode. Pijemo dalje pa videćemo proizvodjač me savetuje 21 dan sa 6 kapi pa posle da vidimo...
Želim svima ozdravljenje a to da li je negde skuplje ili jeftinije uopšte nemam nameru trošiti energiju to je sasvim nebitna stvar.
Dati 30€ za zdravlje ja još nisam čuo za jeftiniji lek :wink:

Tarzan

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 08, 2009 6:22 pm 
Član foruma

Zockey je napisao/la:
Pijem ga 12-i dan 6 kapi sa 30 aktivatora i 1 dl vode 2 puta dnevno. Do 8-og dana nisam osećao ništa a onda je počeo proliv i blaga mučnina. Nisam smanjivao, mučnina je prošla istog dana ali proliv se javi povremeno, naročito posle jela uz jako krčanje creva. Inače od bolesti imam lumboishialgiju i jake priraslice na plućima od nekadašnje astme i bronhitisa.
Ovih dana osećam malaksalost to je verovatno od proliva ali pijem dosta vode. Pijemo dalje pa videćemo proizvodjač me savetuje 21 dan sa 6 kapi pa posle da vidimo...
Želim svima ozdravljenje a to da li je negde skuplje ili jeftinije uopšte nemam nameru trošiti energiju to je sasvim nebitna stvar.

Prvo, svakako zelim da ti bude bolje, to je najbitnije, MMS tu nije bitan.

Drugo, sto se tice doza, 6 kapi je doza koju ja uzimam kad me nesto "uhvati" (gripa, prehlada), ali svaki sat, jer sam shvatio da je tako bolje, zbog herxheimera, posto je 6 kapi (posto sam cist od patogena, osim onog koji me uhvati) relativno malo, a s druge strane, sat vremena daje tijelu dovoljno vremena za ciscenje. I drugima sad savjetujem to modificirano doziranje (modificirano je doziranje u slucaju raka, gdje se ide na sto vise uzimanja). 6 kapi 2x dnevno je premalo za ista, pa cak i za prehladu.

Kao sto sam rekao, MMS aktivator (ovdje poznat kao mmsDoc) namjerno daje premale doze, da bi bijednih 20mL trajalo sto duze, sto bi kao opravdalo basnoslovnu cijenu. Samo kao primjer, 1L natrijevog klorita, malo jace koncentracije od one koja ide kao MMS (dovoljno slicna da se ne moraju vrsiti korekcije doziranja) kosta 100Kn, sto je cca 15 eura. 1L je 1000mL, ili 50x vise od onog sto MMS aktivator prodaje (20mL).

Isto tako, kad pricamo o kapima, Humble (ako tko to jos ovdje ne zna, izumitelj MMSa) prica o kapi kojih 17 cini 1mL. Ozbiljno mislim da kapi koje kapa bilo tko treba prvo bazdariti, da bi se znalo koliko ih ide u 1mL. Pa onda prema tome dozirati, a ne ici na 6 kapi, jer nije svaka kap jednaka. Da bi mogli ocjeniti koliki je otvor koji kapa "prave" kapi, tj. one o kojima prica Humble, trebate kruzni otvor promjera 3mm. Prilicno velika rupa, vjerujte mi, a ja sasvim slucajno imam takvu kapaljku.

Tko zeli koristiti MMS aktivator, svakako neka bazdari kapaljku, a ne znam kako bi mogao testirati da li se zaista radi o 28% 80% natrijevog klorita (sto daje 22.4% natrijevog klorita u volumenu otopine).

Slazem se da novac nije bitan, pa ako ga netko zeli trositi, samo naprijed, ja nemam nista protiv toga.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 08, 2009 6:56 pm 
Početnik

Hvala na savetu!
Proliv me i dalje drži i to baš voden, naročito posle jela do 5 puta dnevno.
Hoće li mi neko reći po koliko kapi da pijem bosanskog MMS-a pošto pijem već 13-i dan po 6 kapi sa 30 aktivatora 2 X dnevno?
Hvala i pozdrav za društvance!

Tarzan

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 08, 2009 11:12 pm 
Član foruma

Alan_SP je napisao/la:
Kao sto sam rekao, MMS aktivator (ovdje poznat kao mmsDoc) namjerno daje premale doze, da bi bijednih 20mL trajalo sto duze, sto bi kao opravdalo basnoslovnu cijenu. Samo kao primjer, 1L natrijevog klorita, malo jace koncentracije od one koja ide kao MMS (dovoljno slicna da se ne moraju vrsiti korekcije doziranja) kosta 100Kn, sto je cca 15 eura. 1L je 1000mL, ili 50x vise od onog sto MMS aktivator prodaje (20mL).

Isto tako, kad pricamo o kapima, Humble (ako tko to jos ovdje ne zna, izumitelj MMSa) prica o kapi kojih 17 cini 1mL. Ozbiljno mislim da kapi koje kapa bilo tko treba prvo bazdariti, da bi se znalo koliko ih ide u 1mL. Pa onda prema tome dozirati, a ne ici na 6 kapi, jer nije svaka kap jednaka. Da bi mogli ocjeniti koliki je otvor koji kapa "prave" kapi, tj. one o kojima prica Humble, trebate kruzni otvor promjera 3mm. Prilicno velika rupa, vjerujte mi, a ja sasvim slucajno imam takvu kapaljku.

Tko zeli koristiti MMS aktivator, svakako neka bazdari kapaljku, a ne znam kako bi mogao testirati da li se zaista radi o 28% 80% natrijevog klorita (sto daje 22.4% natrijevog klorita u volumenu otopine).

Slazem se da novac nije bitan, pa ako ga netko zeli trositi, samo naprijed, ja nemam nista protiv toga.

Nešto mi još nikako nije jasno u cijeloj ovoj priči a to je ta famozna kapaljka!? Dakle, s obzirom da je to vrlo bitan element u svemu još nigdje nisam vidio da se ista prodaje a ti Alan stalno spominješ da imaš jednu i to slučajno?!? Ako se ne varam ti si svoj prvi MMS nabavio iz USA, zar nisi dobio cijeli package?

I još nešto, vezano za ove cijene i količine, možeš li mi malo prokomentirati ovo;
This item sells for the unbelievable low price of $19.95 for about a one year supply.
http://www.clays-health.com/

Hvala!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon mar 09, 2009 10:24 am 
Početnik

interesuje me kad pocinje da se osjeca karakteristican miris aktiviranja jer sam stigao na na 3 kapi mms i 15 aktivatora a za aktivaciju koristim limuntus ( limunska kiselina) u pakovanju od 10 g sa 90 ml vode. Mislim da nemam problem sa kapaljkom jer sam dobio prave kapaljke.
Alan_SP je napisao/la:
Zockey je napisao/la:

Prvo, svakako zelim da ti bude bolje, to je najbitnije, MMS tu nije bitan.

Drugo, sto se tice doza, 6 kapi je doza koju ja uzimam kad me nesto "uhvati" (gripa, prehlada), ali svaki sat, jer sam shvatio da je tako bolje, zbog herxheimera, posto je 6 kapi (posto sam cist od patogena, osim onog koji me uhvati) relativno malo, a s druge strane, sat vremena daje tijelu dovoljno vremena za ciscenje. I drugima sad savjetujem to modificirano doziranje (modificirano je doziranje u slucaju raka, gdje se ide na sto vise uzimanja). 6 kapi 2x dnevno je premalo za ista, pa cak i za prehladu.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.