Zockey je napisao/la:
Pročitao sam sve pa da se pridružim
MMS sam kupio proizvidjač Pendić Gradiška od distributera u Srbiji.
Pijem ga 12-i dan 6 kapi sa 30 aktivatora i 1 dl vode 2 puta dnevno. Do 8-og dana nisam osećao ništa a onda je počeo proliv i blaga mučnina. Nisam smanjivao, mučnina je prošla istog dana ali proliv se javi povremeno, naročito posle jela uz jako krčanje creva. Inače od bolesti imam lumboishialgiju i jake priraslice na plućima od nekadašnje astme i bronhitisa.
Ovih dana osećam malaksalost to je verovatno od proliva ali pijem dosta vode. Pijemo dalje pa videćemo proizvodjač me savetuje 21 dan sa 6 kapi pa posle da vidimo...
Želim svima ozdravljenje a to da li je negde skuplje ili jeftinije uopšte nemam nameru trošiti energiju to je sasvim nebitna stvar.
Dati 30€ za zdravlje ja još nisam čuo za jeftiniji lek

Prvo, svakako zelim da ti bude bolje, to je najbitnije, MMS tu nije bitan.
Drugo, sto se tice doza, 6 kapi je doza koju ja uzimam kad me nesto "uhvati" (gripa, prehlada), ali svaki sat, jer sam shvatio da je tako bolje, zbog herxheimera, posto je 6 kapi (posto sam cist od patogena, osim onog koji me uhvati) relativno malo, a s druge strane, sat vremena daje tijelu dovoljno vremena za ciscenje. I drugima sad savjetujem to modificirano doziranje (modificirano je doziranje u slucaju raka, gdje se ide na sto vise uzimanja). 6 kapi 2x dnevno je premalo za ista, pa cak i za prehladu.
Kao sto sam rekao, MMS aktivator (ovdje poznat kao mmsDoc) namjerno daje premale doze, da bi bijednih 20mL trajalo sto duze, sto bi kao opravdalo basnoslovnu cijenu. Samo kao primjer, 1L natrijevog klorita, malo jace koncentracije od one koja ide kao MMS (dovoljno slicna da se ne moraju vrsiti korekcije doziranja) kosta 100Kn, sto je cca 15 eura. 1L je 1000mL, ili 50x vise od onog sto MMS aktivator prodaje (20mL).
Isto tako, kad pricamo o kapima, Humble (ako tko to jos ovdje ne zna, izumitelj MMSa) prica o kapi kojih 17 cini 1mL. Ozbiljno mislim da kapi koje kapa bilo tko treba prvo bazdariti, da bi se znalo koliko ih ide u 1mL. Pa onda prema tome dozirati, a ne ici na 6 kapi, jer nije svaka kap jednaka. Da bi mogli ocjeniti koliki je otvor koji kapa "prave" kapi, tj. one o kojima prica Humble, trebate kruzni otvor promjera 3mm. Prilicno velika rupa, vjerujte mi, a ja sasvim slucajno imam takvu kapaljku.
Tko zeli koristiti MMS aktivator, svakako neka bazdari kapaljku, a ne znam kako bi mogao testirati da li se zaista radi o 28% 80% natrijevog klorita (sto daje 22.4% natrijevog klorita u volumenu otopine).
Slazem se da novac nije bitan, pa ako ga netko zeli trositi, samo naprijed, ja nemam nista protiv toga.