Jana je napisao/la:
Imam neke rođake koji obrađuju zemlju, ali za svoje potrebe, ali su velika obitelj pa imaju dosta - za moje pojmove, a i rade veliku zimnicu. Pa smo malo pričali o sjemenju koje koriste. Vele oni, nemamo već odavno to "starinsko" sjeme od naših baka o kojem nas pitaš. To se s godinama zatrlo, naprosto je postajalo sve slabije i slabije (?!?!) i bili smo prisiljeni početi kupovati ovo tretirano iz sjemenarni. Prihvatila sam to tada bez previše razmišljanja, ali ustvari mi nije jasno kako sjeme može oslabjeti... Pa kako su naši stari onda godinama sadili i obnavljali iz sezone u sezonu svoje usjeve... Nisu imali nego sjeme koje bi ostalo od prethodne godine. Nadam se da razumiješ što pitam.
e ovo pitanje i mene jos uvek muci, ako neko zna odgovor bio bih vrlo zahvalan
pitao sam i ja seljake i kazu da vec godinama kupuju seme u semenari i tako...
a ja pitam kako je onda to bilo pre 100 godina i svi slezu ramenima
i jos uvek mi nije jasno sta se to desilo ili sta se desava sa tim starim semenom...
i sta se desava sa kolektivnom svescu najzdravijih pripadnika svake nacije tj. sa saljacima!!!
sta se to desava sa srpskim i verovatno svakim drugim seljakom?
gde im je pamet?
jebem mu mater, ti seljaci svasta znaju a na ovu mozda i osnovnu stvar slezu ramenima... sta je u pitanju, kolektivna amnezija?
kako ja gledam na stvar slicna je i situacija sa chemtrails-ima.
leteli su avioni godinama bez ikakvih tragova. i onda su jednom tragovi poceli ali dok smo to primetili vec je postalo svakodnevica... i smo svi slegli ramenima i tako to prolazi... desilo se lagano i jednostavno je postalo deo naseg realiteta.... i bez postavljanja suvisnih pitanja...
tako je verovatno bilo i sa semenom...
nema potrebe da se mucite...
evo ovo je bolje...evo probajte... dzabe je
e pa izgleda da nije bas bilo za dzabe
i zato danas jedemo sranje...
umalo da zaboravim... i pored svega imam osecaj da kada ZNAMO da smo zasticeni onoliko koliko verujemo da nam niko nemoze nista.
a zasto i kako?
e pa prosto zato jer je DUH... pre svega
a ne jebena materija pa makar i otrovna
jedino valjda zato prezivljavamo i jedino mozda zato nema veze ako je nesto i otrovno
i zato i pored svega....