Daco, tvoj komentar potvrđuje da sam ipak sve dobro shvatio.
Nije mi bila namjera te diskreditirati nego sam ti samo postavio trivijalno i konkretno pitanje.
Rekapitulirajući sve - stoji:
1. Mene osobno NE zanima besmrtnost. (Što zbog dužine plaćanja poreza a što zbog inih stvari, hehe)
2. Tumačenje "besmrtnosti" je malo nezgrapno tumačenje/prijevod (zbog duha jezika) i može aludirati na razno-razne stvari.
Mislim da bi više odgovaralo "forever young" (mada je i to diskutabilno). No, niti to me ne zanima.
Više bi me zanimalo "forever health".
3. Tvoja komparacija besmrtnosti i onoga o čemu je riječ je malo u raskoraku, jer bi se u t(v)om slučaju radilo o
neprobojnoj zračnoj kapsuli oko čovjeka. Mislim da se ovdje ipak mislilo na drugu vrstu besmrtnosti.
4. Osobno mislilm kako je taj čovjek skratio "muke o Mateju" i minimizirao akupunkturu na nekoliko točaka koje
pod utjecajem magneta i pritiska na njih djeluju tako da čine to što čine.
5. Mene je osobno zanimalo da li se koriste istovremeno na obje ruke ili samo na jednoj, jer akupunkturne točke su
na čovjeku smještene - zrcalno.
6. Opet tvrdoglavo tupim da za vrijeme treninga - NE smiješ osjetiti žeđ. Voda razrjeđuje krv kao i
razne tjelesne tekućine izlučene pod utjecajem fizičkog napora te detoxira organizam.
Kada se pojavi žeđ, to znači da bubrezi & Company već "vrište".
Stoga takvo stanje treba prevenirati samo jednom metodom - još češće piti ali u manjim količinama.
Osnovna greška je ekipe što zanemare taj faktor pa se u pol treninga nalije vodom da su jedva sposobni nastaviti dalje.