Sada je: ned maj 11, 2025 1:58 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 953 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 48  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sub mar 28, 2009 3:44 pm 
Član foruma

kin93 je napisao/la:
Vicke_bg je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Lep je tvoj entuzijazam i treba da ga širiš dalje, ali nemamo svi stanove koji gledaju ka istočnom (ili zapadnom) horizontu. #-o

Ljudima je veliki problem da nađu vreme i prostor za sungazing.

Ja se ne bih složio sa tobom po tom pitanju. Većina ljudi ustaje rano kada idu na posao, fax, 6:30, neki i ranije. Na početku im treba samo 10 sekundi, i verujem da mogu izdovjiti to vreme, na autobuskoj stanici, pre nego što palite kola, itd. Ako vidi da mu pomaže sunce, naći će vremena i mesto za sungazing, makar ga ljudi čudno gledali i ismejavali.

Ja bih se ipak složio s Pantelijom 8)
Mada, jasno je da su ljudi lijeni po bilo kakvom pitanju alternativnog pristupa životu (i smislu), pa nekom "običnom" čovjeku pričati o sungazing-u je isto kao i nekoj kokoši ili zidu :mrgreen:
Štoviše, takvi će uglavnom i u većini ismijati onoga koji im šalje poruku i okrenuti se svojim svakodnevnim "malim" stvarima i problemima.
Međutim, za razliku od nekih drugih praksi, sungazing nije svakome "dostupan" i jednostavan. Ovo što kaže Pantelija i ono što ja kažem da - ako netko živi u području okružen brdima i ne vidi horizont (ni istočni ni zapadni) onako kako ga vide oni koji žive (poput vas u Beogradu ili Zagrebu,...?) u ravnici dakle, ne može krenuti u gledanje Sunca iz jednostavnog razloga što je to OPASNO! Ma koliko se trudili dokazivati kako je moguće gledati i u po' bijela dana!
A ako dobro razumijemo upute sa referentnih stranica onda je to "once in the lifetime practice" dakle - jednom u životu u trajanju od devet mjeseci!? Pa bi shodno tome, onaj tko želi i može za takvo što trebao odvojiti toliko svog vremena i dovoljno novca i otići na prostore (toplije ravničarske krajeve) gdje može hodati bos po zemlji i gledati Sunce u svitanje ili sumrak! 8)

.

Uredu, priznajem da nisam razmišljao o geografskom problemu sungazinga. Iskreno, nisam bio u nekom mestu gde se ujutru nije videlo sunce, ali nisam o tome ni razmišljao. Najbolje bi bilo volontirati negde u Africi, i hodati non stop bos po zemlji i hraniti se suncem, toga bar dole ima :D

A o stajanju 30-40 minuta. Naravno da nećeš stajati na trotoaru toliko vremena, a i sada možeš podeliti to vreme, pa tako možeš 15 min ujutru, 15 uveče (ako možeš).

Ako neko ima volje da gleda u sunce, nalaženje mesta mu neće biti toliki problem. :love3:

P.S. Beograd i nije baš toliko ravničarski, ali dobro, ima takvih delova. Ja imam sreću da živim na skoro poslednjem spratu visoke zgrade, koja je u dolini, pa se sunce i vidi. :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 28, 2009 10:15 pm 
Član foruma

cybermikan je napisao/la:
Nemojte se prisiljavati, bavite se i drugim svojim obvezama, jednostavno kad vidite Sunce, vježbajte.

tako ja radim...kad uhvatim dobar zalazak onda se zabuljim po 3-4 minute uz muziku...
ne idem po 10 sek nego jednom tjedno 3-4 min u komadu...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 29, 2009 12:29 am 
Član foruma

extranoize je napisao/la:
Nemojte se prisiljavati, bavite se i drugim svojim obvezama, jednostavno kad vidite Sunce, vježbajte.

tako ja radim...kad uhvatim dobar zalazak onda se zabuljim po 3-4 minute uz muziku...
ne idem po 10 sek nego jednom tjedno 3-4 min u komadu...

brate, taj citat gledaj u kontekstu sigurnog sungazinga, tj PRVI sat suncevog izlaska ili ZADNJI sat njegovog zalaska!!!

inace moras povecavati samo po 10 sekundi ima razlog zasto je to tako... da ga ne pisem sad, imas na mom sajtu pod BENEFITI SUNGAZINGA

:mrgreen:

http://sungazingsolarnajoga.ourtoolbar.com/

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 29, 2009 12:42 pm 
Član foruma

A šta znači ono 'benefiti' #-o

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 29, 2009 1:56 pm 
Član foruma

Brate, to befiti znace dobiti, jel ne smemo drugacije to da formulisemo radi zakona ... koji znas da je kod nas jako rigorozan po tom pitanju!!!

:D

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 29, 2009 3:21 pm 
Član foruma

Rado bih probao, ali se kod mene ni uveche ni ujutru ne vidi sunce. Najcesce zbog oblaka na horizontu.. A ovo pravilo za radjenje vezbi tokom dana mi nije jasno - da li to znachi da se ujutru i uveche gleda po 10 sekund i dodaje 10 svakog narednog dana, ili ujutru i uvece moze neograniceno a kad se gleda tokom dana samo 10 +n sekundi?

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 29, 2009 3:42 pm 
Član foruma

Valjda? je napisao/la:
Rado bih probao, ali se kod mene ni uveche ni ujutru ne vidi sunce. Najcesce zbog oblaka na horizontu.. A ovo pravilo za radjenje vezbi tokom dana mi nije jasno - da li to znachi da se ujutru i uveche gleda po 10 sekund i dodaje 10 svakog narednog dana, ili ujutru i uvece moze neograniceno a kad se gleda tokom dana samo 10 +n sekundi?

vidi... pravila su jako laka, i nema ih puno!

gledas prvi dan 10 sekundi, i dodajes svaki dan po 10 sekundi, tom logikom znaci gledas prvi dan 10 sekundi, 2. dan 20 sekundi, 3. dan 30 sekundi... PRVI sat suncevog izlaska ILI ZADNJI njegovog zalaska, i kad je UV ispod 2!!!

DAKLE SAMO JEDANPUT NA DAN!!! LOGICNO JE KAD PREDJES NPR. 20- 30 MIN GLEDANJA A, MOZES I RANIJE DA PODELIS VREME NA 2 DELA KAKO TI ODGOVARA ALI GENERALNI SKOR GLEDANJA DA TI BUDE VREME ZA TAJ DAN!!!

Nadam se da si razumeo, ako ti nesto nije jos jasno kontakiraj me slobodno na moje mesindzre- odgovaram svima kad sam za kompom!!!

yahoo: cybermikans@yahoo.com
windows live: cyber-ufo@hotmail.com

;) :D

=D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 29, 2009 4:02 pm 
Član foruma

Brate, to befiti znace dobiti, jel ne smemo drugacije to da formulisemo radi zakona ... koji znas da je kod nas jako rigorozan po tom pitanju!!! :D

Znam ja šta znači ta reč, samo ne znam šta ti znači da je upotrebljavaš u svom jeziku. :roll:

Da si u Francuskoj bio bi kažnjen po vrlo strogom zakonu koji štiti jezik.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 29, 2009 4:31 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Brate, to befiti znace dobiti, jel ne smemo drugacije to da formulisemo radi zakona ... koji znas da je kod nas jako rigorozan po tom pitanju!!! :D

Znam ja šta znači ta reč, samo ne znam šta ti znači da je upotrebljavaš u svom jeziku. :roll:

Da si u Francuskoj bio bi kažnjen po vrlo strogom zakonu koji štiti jezik.

lol

nisam u francuskoj!!!

Ja inace pricam srpskohrvatskim jezikom... jel to je jedan jezik (da li neko to priznao ili ne), samo nam je drugaciji dijalekat!

po tvojoj logici onda izbaci sve reci iz svog jezika koje imaju strano poreklo, pa ces imati staro serbski jezik koji ti danas nece niko razumeti, vecinom prican u aoristu, pa ces imati reci poput: idjejase, vidjese, besahu... eto koliko je to besmisleno u 21. veku

:D

BENEFITI SUNGAZINGA 45 MINUTA PRAKSE:

- DUHOVNI ili SPIRUTALNI BENEFITI

1. POZITIVNA PROMENA LICNOSTI

2. POZITIVAN STAV

3. STRPLJENJE

4. FRUSTRACIJE, BES i IRITACIJE NESTAJU

5. SPONTAMO KREIRAMO MIR i LJUBAV SA SVIMA

6. VIDIMO KVALITETE U DRUGIMA TRUDIMO SE DA IH PRIHVATIMO i RAZVIJEMO u SEBI

7. POMOC DRUGIMA

8. POSTENJE

9. NE NASILJE

10. ISTINA

11. UM POSTAJE SRECAN i ZADOVOLJAN

12. PRESTAJE POTREBA ZA HRANOM

13. LAKO OSTVARIVANJE DUHOVNIH CILJEVA

sta ovde sad nije u redu?

i zasto uvek trazis i najmanju stvar da mi kontriras? nismo mi neprijatelji, svi smo u istoj stvari, kroz isto ili slicno (nadam se) svi mi prolazimo, i hajde da svi radimo one poslove koje nam je PRASTVORITELJ namenio, bez zavisti, ljubomore itd. koliko god to "krasilo nas srbe"

budimo jedan tim!! lepo sam rekao da si ti brate uradio ekstra stvar sto si preveo nacin sigurnog gledanja u sunce sa Hirinog sajta, ali ajde sad dalje...mi imamo svi ovde posao da obavimo (nazovite to i misijom), dakle eto na mojoj malenkosti je palo to da osnujem veoma posecen sajt za samo mesec dana sa ciljom da se sungazing, informacije, iskustva.... siri sto vise na ovim prostorima, to je korak dalje od onog sto si ti uradio (mislim na prevod pomenutog), ali eto ja dovodim Hiru u Srbiju, ti organizuj kako smo pricali gostovanje na art tv, i ako mozes jos nesto, i veruj mi da je to sve u jednom poslu ekstra velika stvar, uradi to ti si uradio ekstra veliku stvar koja je vredna paznje i pohvale!!!!

radimo zajedno!!! zajedno smo jaci!!!

;)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 29, 2009 7:38 pm 
Član foruma

36. dan (jutro) 26. mart 2009. god.
3 minuta tacno za ovaj deo dana od ukupnih 6 minuta. Dakle osecam se ekstra, jutros je sunce bilo po prilicno jako jel sam gledao malo kasnije, posto je bilo oblacno u prvom satu od izlaska sunca, i indeks UV je bio na nuli! Pijem dosta vode, pojedem i dalje samo po jedan tanjir supe na dan i pomalo dijetalnog hleba sa zitaricama.

36. dan (vece) 26. mart 2009. god.
3 minuta tacno za drugi deo dana. Sunce je bilo crveno, cim sam se prikacio na njega, na tu svemirsku uzarenu pecnicu, odmah je pocelo punjenje. Njegova energija je strujala kroz mene. osecao sam kako me obasipaju njegovi toplotni talasi, njegovi zraci su me hranili kako sam duze gledao, to hranjenje je bilo jace i energicnije. Koji je to osecaj ne mogu vam opisati, to morate sami iskusiti!!! Osecam se super- ekstra :D sve mi je nekako opusteno, mogu sve da postignem i uradim stalozeno i smireno, ne kao pre u nekoj frci, panici... ovo je sad kao da sam se ponovo rodio. Imam ekstra osecaj dok hodam bos po sobi, znaci bez carapa, samo bos, razmisljam kako ce biti samo osecaj kad nam konacno dodje leto pa kad budem spartao okolo bos. Mogu da kazem da to jedva cekam! WOW!!!

37. dan (jutro) 27. mart 2009. god.
4 minuta za ovaj deo dana od ukupnih 6 minuta i 10 sekundi. Super sunce, super aktivno sunce i to jos u mojim ocima, njegovi zraci koji mi padaju na oci rade nesto novo u meni, sunce me hrani svojom energijom, osecam da ne mogu bez njega, da sam zavistan od njega i njegove energije, to me drzi budnim, brzim, jakim, da se osecam ekstra i smireno... i znam da ne moze ni jedan problem da me savlada, sve se moze resiti i sve ce biti reseno! ljudi, nemate sta da izgubite, samo dobijate sungazingom i to besplatno! probajte i videcete!!!

37. dan (vece) 27. mart 2009. god.
2 minuta i 10 sekundi. E, danas sam odlucio da pozovem druga koji nece da radi sungazing, inace covek ima govornu manu i muca, ja znam da mu sungazing moze pomoci, ali eto tvrdoglav covek nece da proba, e, pa ne mora ne zna samo sta propusta! Bili smo danas na dolmi (obala dunava), jedva sam nasao zemlju da nije mokra i bez trave, jel je voda nadosla i to dosta, ali sam je ipak nasao, i konacno da uradim po prvi put sungazing kako treba! Izuo sam se i stao na suvu zemlju pomesanu peskom, podigao obe svoje ruke, ispravio kicmu i gledao u izvor svog zivota i moje pokretacke snage, sunce je tog momenta bilo crvenkasto, osecaj je bio ekstra! Znaci kao nikad do tad. Osecam da mi polako pocinje telepatija, i mogu da predskazem poneke momente, kao i da mi je osecaj i predosecaj izuzetno velik. Ne bojim se svojih novih sposobnosti, cak sta vise hocu da ih i dalje razvijam.

38. dan (jutro) 28. mart 2009. god.
6 minuta i 20 sekundi. Odgledao sam danas kompletno vreme od jednom, tako sam osecao da treba da uradim, tako sam i uradio. Osecam se ekstra. Pijem dosta vode, uzivam u svom zivotu i zadovoljan sam time sto imam. Sad je 13: 30 dok pisem ovaj dnevnik napolju je jako oblacno, tako da me moj osecaj da odgledam celo vreme za danas nije prevarilo! Veceras sam isao kod druga koji ce probati sungazing uskoro. Kad sam se vracao ljudi, pogotovo mladji su me cesto startovali i pitali "Brate ne cemu si ti to? kako to da toliko sijas i sjajis, kakva je to energija sto izlazi iz tebe, odakle ti to sto imas, sa koje si ti planete itd." E, onda sam ja nastupao u mom maniru :hranim se svakodnevno energijom izlazeceg ili zalazeceg sunca, radi se svaki dan po 10 sekindi... nakon sto sam zavrsio moje izlaganje uputio sam ih na moj sajt i na druge forume koje mi posecujemo koji se bave sungazingom, takodje su mi i dali brojeve svojih telefona pa cemo se cuti ovih dana da im dam dodatna uputstva kako da pocnu sa sungazingom, jel su ostali zapanjeni kad su culi o sungazingu. Inace imam svoje vizit karte na kojima je kratko ispisana info o sun jogi (sungazingu), adresa mog i ostalih sajtova, kao i foruma na kojima redovno vodimo istoimene teme. Ljudi u nama vide promene, pozitivne promene, i oni hoce to da imaju, sirite nauku o sungazingu jel svi mi smo na misiji, svi koji smo dosli na ovu zemlju smo tu sa svrhom!

39. dan (vece) 29. mart 2009. god.
6 min i 30 sekundi. Danas sam odgledao u 16:00 UV je bio na 1 a, jutros je bilo toliko oblacno da nisam mogao razaznati da li je svanulo ili ne, verovatno je i to uticalo na moje razumevanje sto se i sat sinoc pomerao sat unapred. No, popodne kad sam se zakacio na sunce, bilo je jako, posto sam izasao iz polu osvetljene sobe to svetlo sunca mi je smetalo za oci, pa sam malo drzao ruke podignute iznad ociju ali ne i pokrivajuci teme glave niti celo, kad su mi se oci privikle nakon minuta i nesto gledao sam i gutao svojim razjarenim ocime ne zeleci da propustim i jedan zracak! Wow sunce, izvor energije, hrana za moje telo, hrana za moj um i za kompletno bice, kako je to dobar osecaj, kako volim sto se punim njegovom energijom, uzivajuci u tom procesu, uzivajuci u njegovoj energiji... Osecam se dakle ekstra, cak sam i u 18:00 izasao jel su mi danas oblaci na samom zalasku bili crveno- narandzasti, a samo sunce se NIJE videlo vise, taj desert od 2 minuta + nikako nisam hteo niti mogao da propustim. Moram reci da je osecaj bio potpuno razlicit, ali nikako dijametralno suprotan gledanju u jarko sunce. Danas mi je energija malo opala, ali samo trenutno, tako je bilo i ranije, malo se podigne, malo se spusti- ali je najvaznije sto znam da je i dalje tu u meni i da uvek nesto radi na razlicitim podrucijima mog tela, uma, i celog zivota u meni.

:D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: =D> :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 29, 2009 9:42 pm 
Član foruma

Niko pismen ne bi za reč 'dobrobit' ili 'korist' upotrebio 'benefiti'.
I to nije zagovaranje 'staro serbskog' već savremenog srpskog jezika.
Strani izrazi postoje u svakom jeziku, ali tamo gde nema odgovarajućeg domaćeg izraza.
U ovom primeru je besmisleno menjatii reč koju imamo, jer 'benefiti' uopšte nije odomaćena strana reč, već neka nova ili tvoja brljotina.

Slično se na ovom sajtu može na skoro svim prevodima tekstova naći reč 'ignorancija' umesto 'neznanje'. To je neka nova praksa uništavanja jezika.

Ne znam koliko godina imaš, ali trebalo bi da se malo bolje opismeniš da ne bi uništavao svoj jezik.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 29, 2009 10:23 pm 
Član foruma

Postovani Pantelija i pored izuzetnog postovanja za tvoj rad i obrazovanost, molim te da sa malo razumevanja gledas na pokusaj Cybermikana. Decko veruje u ono sto pokusava i mislim da totalno cisto i sa entuzijazmom gura tu ideju. Velika je stvar sto se neko u Srbiji odvazio da pokusa da dovede HRM.
Mislim da uopste nije stvar u gramatici ili pismenosti nego u poenti cele price.
A poenta je, bar kako sam ja shvatio, da on nastavlja tamo gde si ti stao sa solarnom jogom. U svakom slucaju ako ujedinite znanja i entuzijazam mislim da se ova prica oko sun gazinga moze dici na visi nivo, a to ova tema svakako zasluzuje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 29, 2009 11:22 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Niko pismen ne bi za reč 'dobrobit' ili 'korist' upotrebio 'benefiti'.
I to nije zagovaranje 'staro serbskog' već savremenog srpskog jezika.
Strani izrazi postoje u svakom jeziku, ali tamo gde nema odgovarajućeg domaćeg izraza.
U ovom primeru je besmisleno menjatii reč koju imamo, jer 'benefiti' uopšte nije odomaćena strana reč, već neka nova ili tvoja brljotina.

Slično se na ovom sajtu može na skoro svim prevodima tekstova naći reč 'ignorancija' umesto 'neznanje'. To je neka nova praksa uništavanja jezika.

Ne znam koliko godina imaš, ali trebalo bi da se malo bolje opismeniš da ne bi uništavao svoj jezik.

Vidi... namerno Igor i ja ne koristimo rec dobrobit ili korist (jel ljudima je odmah prva asocijacija za to novac, ili neka materijalna korist) sto kod mene nema niti ce biti, ali isto ako primetim da neko iz mog tima trci za time, bice odmah bez pogovora iskljucen iz svih akcija!!!!

I hvala ti sto neke moje skromne napore da promenim okolinu oko sebe smatras "nekom mojom brljotinom" ;)

znam da : sto me ne porazi, to ce me ojacati, i hvala ti sto sam sve jaci i jaci zahvaljujuci i tvojom komentarima ;) :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon mar 30, 2009 1:01 pm 
Član foruma

Hajde otvori oči za trenutak pa pročitaj šta sam napisao.
Ne kritikujem tvoje napore nego nepoznavanje jezika.
Reč 'beneficije' upravo se odnose na materijalnu korist.
Ako već više voliš tuđe reči od svojih, onda ih bar koristi kako teba, reč 'benefiti' ne postoji, napiši 'beneficije'.
I kad ti neko uputi neku kritiku vidi da li je opravdana, nemoj samo da braniš svoj ego.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon mar 30, 2009 2:59 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Hajde otvori oči za trenutak pa pročitaj šta sam napisao.
Ne kritikujem tvoje napore nego nepoznavanje jezika.
Reč 'beneficije' upravo se odnose na materijalnu korist.
Ako već više voliš tuđe reči od svojih, onda ih bar koristi kako teba, reč 'benefiti' ne postoji, napiši 'beneficije'.
I kad ti neko uputi neku kritiku vidi da li je opravdana, nemoj samo da braniš svoj ego.

nije u pitanju moj ego, vec ovo:

Posebno se zahvaljujem za ove dragocene informacije ovom prilikom Igoru iz Novog Sada koji je zavrsio ovu praksu DO KRAJA jos prosle godine, i koji ne sebecno podrzava nas rad!

posto covek stoji potpisan ispod toga, on mi je sam diktirao preko telefona SVAKU rec i sve kako mi je rekao, tako sam i napisao!!!!

pogresno si me razumeo, nisam ja neki tvrdoglavko koji brani jos i svoj ego, ili tebi ide uz k... nego sam obavezan da svaka rec, pa i slovo (pogotovo onih indijskih izraza) bude napisano kako mi je Igor rekao preko telefona kad sam napisao to sto mi je dan ranije predao.

eto svaki deo je kod mene transparentan... i onaj ko previse pominje ego, ima sam problema sa njim... na zalost, umesto da shvatimo svako svoj deo i da krenemo ka realizovanju plana, a to je u sustini institucijalizacija sungazinga, na dobrobit nasih naroda!!!

:mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon mar 30, 2009 3:53 pm 
Član foruma

Ekskluzivna vest!!!

Master HRM je pristupio nasem sajtu, i tim gestom nam dao podrsku !!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:D :D :D

=D> =D> =D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon mar 30, 2009 4:05 pm 
Član foruma

Da bi sungazing ili Solarna joga bila opšte prihvaćena i shvaćena mora se dobro i predstaviti ljudima.

Svakome pismenom može samo da se smuči kada pročita kakve 'benefite' može da očekuje.
S takvim banalnim sitnicama samo stvaraš kontraefekat kod ozbiljnih ljudi.

I ovo je moj doprinos tvom radu, da ga malo podigneš na viši nivo kakav sungazing i zaslužuje.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon mar 30, 2009 4:49 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Da bi sungazing ili Solarna joga bila opšte prihvaćena i shvaćena mora se dobro i predstaviti ljudima.

Svakome pismenom može samo da se smuči kada pročita kakve 'benefite' može da očekuje.
S takvim banalnim sitnicama samo stvaraš kontraefekat kod ozbiljnih ljudi.

I ovo je moj doprinos tvom radu, da ga malo podigneš na viši nivo kakav sungazing i zaslužuje.

OK

Hvala ti na svakoj podrsci koju nam mozes pruziti, ali nakon ovoga svega mislim da to vise nece biti potrebno, svima je na ovom forumu jasno i svi vide u stvari sta radis.

neka ti je srecno, i radi sungazing ispocetka!!!

;)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon mar 30, 2009 8:09 pm 
Član foruma

40. dan (jutro) 30. mart 2009. god.
Ustao sam i pogledao kroz prozor, video sam nebo jarke crvene boje, sunce jos nije izaslo ili ga bar ja jos nisam video, wow, takvo nebo sa takvom porcijom suncevih fotona nikako nisam mogao niti zeleo da propustim. Desert pre prve porcije ekstra dorucka, kako je to ukusno, kako je to samo mocno to se mora samo doziveti. Nakon pola sata od jutarnjeg deserta, sunce je konacno pomalo stidljivo izaslo iza oblaka te sam pristupio svom sungazingu u trajanju od 3 minuta od ukupnog vremena za gledanje danas od 6 minuta i 40 sekundi. Znaci osecaj je bio ekstra! Snaga i energija su mi odmah pocele strujati venama kad sam se prikacio na napon suncevih fotona. Osecam se ekstra, pun energije, pun snage i moci, znam da mogu sa olaksanjem i bez ikakvih napora da ostvarim svoju misiju dok je to potrebno da ucestvujem u njoj, kada vise ne budem trebao, povucicu se i prepustiti onome kome je to namenjeno.

40. dan (vece) 30. mart 2009. god.
Nebo je oblacno i sprema se kisa, izasao sam u 17h napolje dok se sunce jos nasumicno promaljalo iza oblaka, ali je bilo jako, taman kakvo treba biti prijatno i ugodno za oci. Vreme od 3 minuta i 40 sekundi mi je proletelo, puneci se energijom iz sunca, osetio sam kako se sve vise i vise zblizavamo, kako izjednacavamo frekvencije i kako smo poceli da se slazemo dr. recima da mi ne smeta njegov sjaj kao ranije. Oci su mi se zazarile, obrazi su mi eksplodirali od energije i snage, osecaj je bio jako prijatan i ekstra sam se osecao. Pijem dosta vode, sto bih svima preporucio, jako malo jedem sto bih svima po tom pitanju preporucio da slusaju svoje telo, bez nekakvih napora, samo sa radoscu, pozitivnom energiom i pozitivnim stavom.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 31, 2009 8:27 am 
Član foruma

41. dan (jutro) 31. mart 2009. god.
6 min i 50 sekundi odjednom, i to ekstra porcija belog fotonskog obroka. Danas sam posto je oblacno odlucio da poruckam bele fotone... eehheheeeee...e :D Sam HRM kaze da se moze gledati kad je sunce iza oblaka i ako osetite punjenje ili da se hranite to se racuna, e, sad kako sam ja po prirodi halapljiv, odlucio sam da se nahranim fotonima i uvece, i u trajanju istog vremena koje mi je za jutros. To vam je kao kad sipate pola sipace kasike supe ili neke corbe, pa vam se osladi i onda sipate opet jos pola sipace. Ekstra!!! Evo pijem i dalje dosta vode, i dalje unosim njenu energiju u sebe po ceo dan po malo, jedem jako malo, samo pomalo supe i malo dijetalnog hleba sa crnim brasnom. Mozak mi je bistriji kao nikad do sad i osecam se bas ekstra i pun elana da uradim svaki posao koji mi je danas uraditi i zavrsiti. Btw. jedva cekam vecerasnju porciju fotona (da li ce biti beli, crveni, narandzasti zavisi) znam da kakvi god budu bili, da ce biti ekstra ukusni! :D

:D :D :D :D :D

=D>

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 953 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 48  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.