Sada je: pet maj 02, 2025 6:25 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri feb 18, 2009 7:22 pm 
Član foruma

Sovac je napisao/la:
Zatim komparativni osvrt prethodnih postova u vezi tvoga proizvoda i navedenih.
Dakle, nešto što bi bio pokazatelj da je tvoj proizvod te način primjene bolji ili jednako dobar kao i navedeni.
.

Upravo sam zbog toga postavila pitanje o preporucenih 6 kapi. Kod originalnog MMS-a ide se do 15 kapi. Pa mi nije bilo jasno, da li je ovaj doc-ov toliko jaci, ili je nesto sasvim drugo u pitanju.

..." Za eventualne posledice predoziranja, ... firma Pendic Trade D.O.O. nece snositi zakonsku odgovornost."

Drma me neki virus vec 2 dana i lose se osecam, ne znam da li da povecam na 7 kapi, ili da uzmem 3 x dnevno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 18, 2009 7:44 pm 
Član foruma

Pozdrav svima,

konkretne prmjere vezano za uspijehe terapiranjem sa MMS-om imamo.
Ana Sipka 57 godina - (Gradiska) kronicno visok tlak vec 26 godina. Nakon uzimanja MMS-a ( 4 sedmice a nije isla vise od 4 kapi ! ) kaze da se nije usudila uzimati vise, je nakon kontrole u bolnici Gradiska, po prvi put imala normalan tlak. Medikamente za tlak uopste vise ne uzima.
Takodje kozno oboljenje koje ima ( psorijaza ), koja se manifestovala na rukama i koljenima se povukla za 90 % i preko oboljelih mijesta je pocela rasti mlada svilenkasta i zdrava koza.
Uzimala je 6 kapi MMS-a sa 30 aktivatora malo vode i to mazala na oboljele povrsine 5-6 x na dan.

Imamo jos mnogo povratnih informacija koje cu sve objaviti na nasem sajtu sa imenom i prezimenom ljudi koji koriste MMS.
Kao sto sam rekao neostavljamo ljude same sa MMS-om pa kako bude nego svakog pojedinca pratimo sa terapijom.
Izvinjavam se sto nam zvanicni sajt jos nije postavljen ali na njemu ce takodje biti forum gdje ce korisnici MMS-a moci izmjenjivati misljenja.
Sve analize, odobrenja i sertifikati ce takodje biti postaviti na nas sajt.

Potvrda od agencije za zastitu zdravlja ce takodje biti postavljena na nas sajt.
Nije problem izganjati sve potvrde nego je problem u birokratiji tj papirologiji ovih institucija.
Cak ce atesti flasica koje koristimo biti objavljene jer da bi MMS ili limunsku kiselinu mogli prodavati u flasicama i one moraju takodje biti atestirane od strane zavoda za zastitu zdravlja.
Svaka procedura kod tih zavoda traje i traje i traje ali je nama stalo imati besprekoran proizvod bez mane okji je pod stalnom kontrolom, tako da korisnici ni u jednom momentu nisu podvrgnuti stetnim tretmanom ili proizvodom.

S postovanjem

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 18, 2009 7:57 pm 
Član foruma

sigma je napisao/la:
Sovac je napisao/la:
Zatim komparativni osvrt prethodnih postova u vezi tvoga proizvoda i navedenih.
Dakle, nešto što bi bio pokazatelj da je tvoj proizvod te način primjene bolji ili jednako dobar kao i navedeni.
.

Upravo sam zbog toga postavila pitanje o preporucenih 6 kapi. Kod originalnog MMS-a ide se do 15 kapi. Pa mi nije bilo jasno, da li je ovaj doc-ov toliko jaci, ili je nesto sasvim drugo u pitanju.

..." Za eventualne posledice predoziranja, ... firma Pendic Trade D.O.O. nece snositi zakonsku odgovornost."

Drma me neki virus vec 2 dana i lose se osecam, ne znam da li da povecam na 7 kapi, ili da uzmem 3 x dnevno.

postovana,

naravno mozete ici i uzeti do 15 kapi 2 x dnevno.
Morate pratiti reakciju vaseg organizma. Ako vam npr 10 kapi nestvara mucninu vi predjite na 11 kapi. Ako se pri tome javi mucnina vratite se pri sledecem uzimanju na predhodni broj kapi tj 10. Tako nastavite 1 dan pa ponovo pokusajte da se vratite na 11. Sa 11 idite na 12 itd.

Iz sopstvenog iskustva mogu saopstiti da sam prilikom osjecaja da ce me zdrmati grip jedan dan uzeo 2 x po 15 kapi.
Imao sam 4 x proliv taj dan ali iduci dan vise nisam osjecao niti jedan simptom koji sam imao predhodni dan.
Bio je vikend i bio sam kod kuce tako da me nagli proliv nije ometao.

Vezano za navod firma pendic trade d.o.o nece......
Zakonski smo obavezni navesti tu recenicu. Dacu vam i razlog.
Ako pojedinac popije citavu bocicu samog MMS-a i zbog toga zavrsi u bolnici mi necemo snositi zakonsku odgovornost jer preparat nije upotrebio kako je gore navedeno.
Nemozemo kontrolirati svako uzimanje MMS-a van nasih prostorija.
Kada vam doktor da inekciju on direktno snosi odgovornost u tome momentu. Za samu inekciju i za nacin davanja.
Ako inekciju vi sami sebi dajete, niko nece snositi odgovornost za to sem vas. Niti doktor niti kompanija koja proizvodi lijek.

Lijep pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri feb 18, 2009 9:16 pm 
Član foruma

Ne vidim zašto bi se ograničavali na 6 kapi ako nam je malo muka, i još smanjivali.
Ta mučnina je proces čišćenja i treba da nastavimo da uzimamo maksimalno koliko možemo da izdržimo i dobro se proseremo da izbacimo bolest. 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 19, 2009 12:18 am 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Ne vidim zašto bi se ograničavali na 6 kapi ako nam je malo muka, i još smanjivali.
Ta mučnina je proces čišćenja i treba da nastavimo da uzimamo maksimalno koliko možemo da izdržimo i dobro se proseremo da izbacimo bolest. 8)

Nema potrebe za mucenje herxheimerov vise nego sto je potrebno. I tako ce nas copiti prije ili kasnije (osim izuzetno rijetkih sretnika, koji ga ne osjete ni pri 15 kapi prvi put kad ga uzmu, jer naravno, kad se ocistite, onda ga mozete uzeti i puno vise), a odvise gadan herxheimer odbija ljude. Mislim da je MMS odvise korisna stvar da bi ljudi trebali s njime dokazivati "snagu", "muzevnost" i slicne djetinjarije.

Dovoljan je primjer moje prijateljice koja ga je pocela uzimati da bi smrsavila (da, pomaze i pri takvim stvarima). I naravno, da znate nju osobno, vidjeli bi da ona ne slusa upute i da "to nije za nju problem". Pa je pocela s 15 kapi. I rekla je kako je bljuvala po gradu kao zadnji pijanac. A zatim je rekla da MMS vise ne zeli ocima vidjeti. Ukratko, radite onako kako treba, MMS sreduje probleme, ali "junacenje" s njime je kontraproduktivno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 19, 2009 12:22 am 
Početnik

Naurucijo sam MMS od firme sa sajta http://www.mms-aktivator.com/, vrlo sam zadovoljan njegovom upotrebom i profesionalnosti ove labaratorije kao i brzini kojom realiziju narudzbine.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 19, 2009 3:48 am 
Član foruma

Opet bombardiranje reklamama vjetrom iz istoga smijera.
Nekoga ću svojski kljucnuti.
Dobro gdje su administratori?
:evil:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 19, 2009 8:56 am 
Član foruma

TRUST je napisao/la:
Naurucijo sam MMS od firme sa sajta http://www.mms-aktivator.com/, vrlo sam zadovoljan njegovom upotrebom i profesionalnosti ove labaratorije kao i brzini kojom realiziju narudzbine.

A ja sam u Zagrebu kupio MMS proizveden u laboratoriji u Italiji. Zadovoljan sam do jaja. Naročito cijenom, koja iznosi 12kn po litri...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 19, 2009 10:30 am 
Član foruma

Alan_SP je napisao/la:
...
Mislim da je MMS odvise korisna stvar da bi ljudi trebali s njime dokazivati "snagu", "muzevnost" i slicne djetinjarije.

Dovoljan je primjer moje prijateljice koja ga je pocela uzimati da bi smrsavila (da, pomaze i pri takvim stvarima). I naravno, da znate nju osobno, vidjeli bi da ona ne slusa upute i da "to nije za nju problem". Pa je pocela s 15 kapi. I rekla je kako je bljuvala po gradu kao zadnji pijanac. A zatim je rekla da MMS vise ne zeli ocima vidjeti. Ukratko, radite onako kako treba, MMS sreduje probleme, ali "junacenje" s njime je kontraproduktivno.

Moj stari je taj sretnik kojeg je Herx tek orkznuo na 15-oj kapi sa jednim jedinim proljevom.
Ja sam npr. imao par dana proljeve jer nisam htio smanjivati, daklem, kurčio sam se u stilu "mogu ja to!". Povrh svega, onda sam nakon 15-e kapi odlučio sljedeće jutro opet uzeti 15 kapi pa je to završilo povraćanjem po cesti pri odlasku na posao. Sad sam pametniji. :mrgreen:

2 all: Vidite li ljude kako povraćaju po gradu, ne osuđujte ih, možda nisu alkići, možda samo rade na svojem zdravlju. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet feb 19, 2009 11:59 pm 
Član foruma

sinke je napisao/la:
Moj stari je taj sretnik kojeg je Herx tek orkznuo na 15-oj kapi sa jednim jedinim proljevom.
Ja sam npr. imao par dana proljeve jer nisam htio smanjivati, daklem, kurčio sam se u stilu "mogu ja to!". Povrh svega, onda sam nakon 15-e kapi odlučio sljedeće jutro opet uzeti 15 kapi pa je to završilo povraćanjem po cesti pri odlasku na posao. Sad sam pametniji. :mrgreen:

2 all: Vidite li ljude kako povraćaju po gradu, ne osuđujte ih, možda nisu alkići, možda samo rade na svojem zdravlju. :)

Vidis, blago tvom starom. Neka proba ici na vece doze, ako moze 15 kapi bez problema, neka ide do 21, da ubrza ciscenje patogena. Naravno, ako ne naleti na herxheimera.

Sto se tice toga da ljudi povracaju, da stvarno, ja sam prije mislio da se radi o pijanicama, a sad, moze stvarno biti da ljudi samo imaju gadnog herxheimera. BTW, jedan moj dozivljaj u tom smislu je bio kad sam uzeo MMS, pa me copila mucnina, ali to nisam ocekivao (ocito neki patogen uletio, bez da me pitao). I tako, bas sam bio u Intersparu, cekao da narucim nareske. A uhvatile me muka. Jedva sam se suzdrzavao da ne povracam. Srecom, nisam se pobljuvao po standu s narescima. Ali je bilo blizu. Kad sam isao doma, vozio sam s otvorenim prozorom (iako je bila zima), ne bih li malo smanjio mucninu. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet feb 20, 2009 12:14 am 
Član foruma

na pocetku zahvalio bih dezaco_u na super jeftinoj nabavi MMS
- prvi dan navecer 2 kapljice MMS i 10 kapi limunske 10% kiseline mijesao kruzeci staklenom casom, cekao reakciju 4 min dodao malo vise od poLA dcl vode i popio na eks i zalio sa pola dcl dodatne vode da ispere
sve je bilo super - nikakve reakcije
- sutradan u podne 6 kapi + 30 kapi kiseline + 1 dcl vode + pola dcl za ispiranje navecer 10 kapi i isti omjer i postupak kao gore
reakcije - nema mucnina prilikom i nakon ispijanja, lagani proljev, lagana gadljivost na miris koju pocinje osjecati pri izradi
- 3. dan pocinje ujutro, popodne i navečer dakle 3 X 18 kapi MMS sa istim ritualom
reakcije - izrada MMS mu je najveći problem pa radi to u wc i svako 15 sek utrci unutra, zacepi nos ili zadrzi dah provrti casu i izleti van (nazalost nema podrsku ukucana kako bi mu netko pripravio sastojke a on to samo popio),imao je tokom dana recimo normalan proliv, imao je osjecaj da mu se javlja reakcija na kiselinu jer je ponekad dolazilo do podrigivanja i zato je odlucio da ce
- 4.dan uzeti samo 2x18
u podne je uzeta prva tura a nakon sat vremena na nekom predavanju dolazi mu mucnina te brzo trci u wc kako bi se izrigao, naslanja glavu iznad skoljke ali izlazi samo malo zraka (opet osjecaj izbacivanja viska kiseline) i nakon toga je sve u redu
u pola noci uzima se druga tura i nema reakcije pri ispijanju
reakcije - i sama pomisao za izradu mjesavine mu stvara gadljivost prema mirisu koji se osjeca pri izradi, tokom dana 2 puta proljev
- 5. dan u podne uzima 18 kapi i nakon 15 min dolazi do reakcije na riganje a kako mu se zuri na neko predavanje u panici uzima 1 tabletu C vitamina 500mg, reakcija na riganje prolazi skoro trenutno
- nakon toga uzeo je dan odmora i nastavio piti 2x11 kapi i za sada je sve ok
- o ostalim utiscima drugi put kada skupimo vise cinjenica
P.S.
moja osobnost rodena je u horoskopskom znaku duplih blizanaca tako da svakog od nas cetvoro majcica zemlja vuce k sebi ljubavnom silom od 320 N. To naglasavam kako nebi bili kriticni previse prema mom prijatelju zbog kolicine kapi. Prijatelj je shvatio da je malo pretjerao u brzini, pa sam ja preuzeo kontrolu i spustio lopticu na zemlju a ostala dvojica zasada su u igri i sute
-ovo je pisano u edukativne svrhe kako bi netko pokupio moje iskustvo i usporedio ih sa svojima
--------------------------------------
ljudi se ponasaju kao ovce, ali srecom ima ih koji bjeze iz tora

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet feb 20, 2009 11:16 pm 
Član foruma

morcic je napisao/la:
na pocetku zahvalio bih dezaco_u na super jeftinoj nabavi MMS
mijesao kruzeci staklenom casom, cekao reakciju 4 min
reakcije - izrada MMS mu je najveći problem pa radi to u wc i svako 15 sek utrci unutra, zacepi nos ili zadrzi dah provrti casu i izleti van (nazalost nema podrsku ukucana kako bi mu netko pripravio sastojke a on to samo popio)uzima 1 tabletu C vitamina 500mg, reakcija na riganje prolazi skoro trenutno
- nakon toga uzeo je dan odmora i nastavio piti 2x11 kapi i za sada je sve ok

Svaka cast dezacou, treba pomoci ljudima da dodu do MMSa po normalnim cijenama, jer MMS jeste genijalan i po tome sto stvarno svatko moze doci do njega (kad ga se ne prodaje po bolesno nabildanim cijenama), pa da ne kazem da bi i prosjak pred crkvom mogao skucati lovu za njega.

Ono sto zelim reci je jedna mala greska u postpuku. Ne treba mijesati stalno MMS za vrijeme aktivacije. Kad se doda limunska, onda se casa promijesa, te se ostavi 3-5 (ciljati na 3) minute i to je sve. Konstantno mijesanje nije potrebno. Ustvari, ono je bitno samo da se pomijesa klorit s limunskom, sto je potrebno zbog rusenja pH vrijednosti. Klorit je normalno jako luznat, pH13 i tad je stabilan. Dodavanje 5x vise limunske pH pada (postaje kiseo) na 5-5.5. Zbog toga klorit postaje nestabilan i raspada se na natrij i klor dioksid (a klor dioksid je cilj, to zelimo dobiti). Samim tim, inicijalno mijesanje je upravo ono sto omogucava spustanje pH vrijednosti, te daljnje mijesanje, iako ne skodi postupku, spada u gubljenje vremena i kao sto mozemo vidjeti, predstavlja muku.

Prijatelj je malo pozurio, nije morao ici tako brzo, ali dobro je jos i podnio.

A ova ideja sa C vitaminom, dobra dosjetka, ja sam to opisao na forum.hr, naslov posta (pod temom o MMSu) je maksimalno minimalizirajte herxheimera. :) Drago mi je da je jos netko dosao do te ideje.

I svakako bazdarite velicinu kapi, trebate 1mL (17 kapi kod humblove kapaljke) kao maksimalnu dozu i onda nju uzimati 2 ili 3x dnevno u periodu ciscenja. Morate znati koliko je velika vasa kap, bitno je zbog maksimalnih doza.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet feb 20, 2009 11:33 pm 
Član foruma

dezaco je napisao/la:
TRUST je napisao/la:

A ja sam u Zagrebu kupio MMS proizveden u laboratoriji u Italiji. Zadovoljan sam do jaja. Naročito cijenom, koja iznosi 12kn po litri...

A gdje u Zagrebu, ako nije tajna?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 21, 2009 12:15 am 
Član foruma

Citat:
A ova ideja sa C vitaminom, dobra dosjetka, ja sam to opisao na forum.hr, naslov posta (pod temom o MMSu) je maksimalno minimalizirajte herxheimera. Smile Drago mi je da je jos netko dosao do te ideje.

naravno da pratim tebe i ostale i od tamo sam tu ideju kopirao :wink:

Citat:
Ono sto zelim reci je jedna mala greska u postpuku.

prihvaceno

:?: ako mogu podnijeti dali je bolje uzeti postupak
a) 2x18 kapi
b) 3x12 kapi ( trenutno primjenjujem)
c) svejedno
logika mi kaze da je odgovor a)
ali eto mozda nije sve u logici

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 21, 2009 1:05 am 
Član foruma

kin93 je napisao/la:

Tajna je iz slijedećeg razloga: Pitao sam ih da li mogu dati ljudima broj telefona, pa da sami dođu kupiti. Zamolili su me neka to ipak ide samo preko mene, jer oni prodaju samo na veliko, pa ne žele kolone ljudi pred uredom, niti bilo kakve probleme. To je inače firma koja je moju bivšu firmu opskrbljivala kemikalijama, pa ih zato i poznajem i dobar sam si sa njima. Moram poštivati njihov zahtjev jer neznam gdje drugdje nabaviti gotovu otopinu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 21, 2009 1:53 am 
Član foruma

Nisam zamijetio da je već netko stavio ovaj link:

http://bioredox.mysite.com/CLOXhtml/CLOXprnt+refs.htm

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 21, 2009 10:03 am 
Član foruma

dezaco je napisao/la:
kin93 je napisao/la:

Tajna je iz slijedećeg razloga: Pitao sam ih da li mogu dati ljudima broj telefona, pa da sami dođu kupiti. Zamolili su me neka to ipak ide samo preko mene, jer oni prodaju samo na veliko, pa ne žele kolone ljudi pred uredom, niti bilo kakve probleme. ..

Kakve probleme???

A kad ide preko tebe, onda koja količina - košta koliko?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 21, 2009 10:33 am 
Član foruma

mmsDoc je napisao/la:
Pozdrav svima,

konkretne primjere vezano za uspijehe terapiranjem sa MMS-om imamo...

Molio bih ako imate saznanja po pitanju uzimanja MMS-a uz istovremeno (neophodno) uzimanje imunosupresiva, s obzirom na ovaj navod s vaših stranica;
MMS je "turbo" za imuni sistem i toliko ga ojača da tijelo samo izbacuje neželjene i bolesne simptome iz sebe. U većini slučajeva već nakon 24 h.

Naime, kod transplantiranog organa imunološki sistem jednostavno "mora" biti smanjen kako tijelo ne bi odbacilo isti. Tako bar kažu s obzirom na dosadašnja iskustva. Mada su poznati slučajevi ljudi koji žive i bez medikamenata pa čak i s organima dobivenim od donora druge krvne grupe! A sami imunosupresivi imaju i popriličan broj kontraindikacija od kojih mnoge nisu bezazlene.
Na stranicama http://mmsadvisor.com ima nekih informacija no nisu priložena konkretna iskustva, pa ako ima istih u Evropi ili na našim prostorima molio bih info, makar i putem p.m.
Hvala.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 21, 2009 2:18 pm 
Član foruma

kin93 je napisao/la:
Kakve probleme???

Vrlo jednostavno... Ako je tvrtka registrirana za veleprodaju, a prodaje na malo, onda može imati problema sa zakonom (sve ide preko računa, pa bi se te male fakture i vidjele u knjigama). Dalje, i da žele prodati na malo, došao bi ti za jednu litru, došao bi netko drugi za jednu ili dvije itd. Obzirom da im je skladište dislocirano od ureda, ne žele svaki čas odlaziti tamo po litru ili dvije. Ja dobijem klorit na slijedeći način: Zamolim ljude iz moje bivše firme da kad naručuju kemikalije za svoje potrebe, naruče i određenu količinu klorita za mene. Sve ide na jednu narudžbu. Onda ja odem u bivšu firmu, platim klorit u kešu, odvezem ga i svi smo zadovoljni.

Citat:
A kad ide preko tebe, onda koja količina - košta koliko?

Cijenu ti šaljem na PM

Pozdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub feb 21, 2009 9:54 pm 
Član foruma

morcic je napisao/la:
naravno da pratim tebe i ostale i od tamo sam tu ideju kopirao :wink:

:?: ako mogu podnijeti dali je bolje uzeti postupak
a) 2x18 kapi
b) 3x12 kapi ( trenutno primjenjujem)
c) svejedno
logika mi kaze da je odgovor a)
ali eto mozda nije sve u logici

Drago mi je da se cita to sto pisem, ne jer ja to pisem, vec sto MMS pomaze ljudima, sto zaista moze izlijeciti mnogo ljudi, ali naravno, treba i znati kako uzimati MMS, te je takoder bitno da se maksimalno olaksa patnja uzrokovana herxheimerom, koji iako normalna (i na duze staze potpuno neskodljiva pojava) stvar jeste i neugodan.

Ovako, sa stanovista ubijanja patogena (a to je cilj) svejedno je koliko uzimas, ako je krajnja kolicina jednaka. A pogotovo ako vise manjih doza omogucava da nemas herxheimera, pa na kraju uzmes vise kapi u jednom danu. Svaka kolicina MMSa (tj. klor dioksida) ce ubiti izvjesnu kolicinu patogena. Vise klor dioksida ce naravno, ubiti vise patogena. Dakle, stavka pod b) je bolja, jer unosis na kraju vise MMSa.

I naravno, krajnji cilj je doci do 3x15 kapi, dok nema vise mucnine. Uz put budi receno, terapiju za rak treba uzimati sto cesce (sto cesce je moguce, i 10x dnevno nije previse, ako pacijent to moze), bas zato sto se digne ukupna kolicina klor dioksida, a vec male kolicine izazivaju herxheimera. Iz jednog primjera znam da vec doze od 3 kapi odjednom izazivaju mucninu, u slucaju raka. Dakle, ako mozete, uzimajte vise puta manje doze, te nastojte imati sto veci ukupni unos.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 846 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.