morcic je napisao/la:
na pocetku zahvalio bih dezaco_u na super jeftinoj nabavi MMS
mijesao kruzeci staklenom casom, cekao reakciju 4 min
reakcije - izrada MMS mu je najveći problem pa radi to u wc i svako 15 sek utrci unutra, zacepi nos ili zadrzi dah provrti casu i izleti van (nazalost nema podrsku ukucana kako bi mu netko pripravio sastojke a on to samo popio)uzima 1 tabletu C vitamina 500mg, reakcija na riganje prolazi skoro trenutno
- nakon toga uzeo je dan odmora i nastavio piti 2x11 kapi i za sada je sve ok
Svaka cast dezacou, treba pomoci ljudima da dodu do MMSa po normalnim cijenama, jer MMS jeste genijalan i po tome sto stvarno svatko moze doci do njega (kad ga se ne prodaje po bolesno nabildanim cijenama), pa da ne kazem da bi i prosjak pred crkvom mogao skucati lovu za njega.
Ono sto zelim reci je jedna mala greska u postpuku. Ne treba mijesati stalno MMS za vrijeme aktivacije. Kad se doda limunska, onda se casa promijesa, te se ostavi 3-5 (ciljati na 3) minute i to je sve. Konstantno mijesanje nije potrebno. Ustvari, ono je bitno samo da se pomijesa klorit s limunskom, sto je potrebno zbog rusenja pH vrijednosti. Klorit je normalno jako luznat, pH13 i tad je stabilan. Dodavanje 5x vise limunske pH pada (postaje kiseo) na 5-5.5. Zbog toga klorit postaje nestabilan i raspada se na natrij i klor dioksid (a klor dioksid je cilj, to zelimo dobiti). Samim tim, inicijalno mijesanje je upravo ono sto omogucava spustanje pH vrijednosti, te daljnje mijesanje, iako ne skodi postupku, spada u gubljenje vremena i kao sto mozemo vidjeti, predstavlja muku.
Prijatelj je malo pozurio, nije morao ici tako brzo, ali dobro je jos i podnio.
A ova ideja sa C vitaminom, dobra dosjetka, ja sam to opisao na forum.hr, naslov posta (pod temom o MMSu) je maksimalno minimalizirajte herxheimera.

Drago mi je da je jos netko dosao do te ideje.
I svakako bazdarite velicinu kapi, trebate 1mL (17 kapi kod humblove kapaljke) kao maksimalnu dozu i onda nju uzimati 2 ili 3x dnevno u periodu ciscenja. Morate znati koliko je velika vasa kap, bitno je zbog maksimalnih doza.