1. Uredno reklamirati znači kontinuirano ... ne vidim da sam to činio.
poštovani GAL nemoj se odmah ljutit, kako sam napisao dao sam samo opasku,napravio sam desetak raznih uređaja po raznim šemama jer su se ovdje mnogi busali da će dati opise i slično i mistificirali su isti
evo iz iskustva i testiranja objasnit ću što sam na kraju dobio.
2. Ne reklamiram nego obavještavam (one koji već posjeduju neki iz serije a novima u ovome je orijentacijska informacija)
slažem se da treba ljude obavjestiti ,al zašto sam autor ne opisuje svoj uređaj i iskustva
3. Navedi izvor i primjer eksperimenta te tko ga je obavio.
izvor je moj i isprobavao sam sa raznim sekvencama i pokazalo se svrsihodno tek interval preko 5 minuta jer se sam proces sa kraćim intervalima drastično usporava ili ni ne pokreće
4. Cijena je diskutabilna. Naravno da ima i jeftinijih načina glede materijala, no je li ti načini garantiraju za uređaj i daju višegodišnju garanciju?
mislim da je općenito bilo koji uređaj slabo opisan osim tehničkih karakteristika ali nigdje nema ili ja nisam našao gdje se otopina testirala i kavi se rezultati dobiju raznim postavkama na uređaju (polaritet ,napon itd)
sve se daje u obliku ono ako vidiš maglicu ili tako nešto onda ne valja ,jer moraš priznat jedino ako nisi nešto jako pretjero dobit ćeš neku otopinu ali koje je ona vrijednosti to niko nezna ,samo se pretpostavlja
što znači garancija na taj uređaj ,evo ja ću ovdje objavit šemu uređaja i koštovnik i dat ću za njega 10 godišnju garanciju ,jer uređaj nije visokosofticirani elektronski sklop koji opravdava takvu cijenu,
sve komponente dobavljive su kod nas ,zapravo najbitniji sklop je regulator struje malih vrijednosti sve ostalo je dodatak,samo neznam zašto se mistificira uređaj jer ako mu je svrha zdravlje čemu onda na tome zarađivati
vjerojatno iz nekih neznanihb razloga
5. Osobno ga koristim (kao i puno ljudi ovdje) već godinama. Radi besprijekorno i napravio je masu kvalitetnih otopina čiji rezultati su i više nego vidljivi. Prema tome, opaska za komutaciju je upitna.
koje ti postavke koristiš i kako si mjerio ph vrijednost odnosno zasićenost i ostale karakteristike
6. Oni koji imaju neki od uređaja iz serije od tog proizvođača znaju o čemu i o kakvom uređaju se radi te kakve otopine radi, pa stoga ... smanji doživljaje i popij pivo.
pa nisam vidio da se previše hvali taj uređaj od korisnika niti dojmovi oko njega ,hvala na pozivu na pivo dolazim prvom prilikom
ponovo napominjem ovo su moja razmišljanja i iskustva sa raznim uređajima u protekle pola godine ,ako mogu njima pomoći drugima zašto moram očekivat da na tome debelo zaradim
mada kako se kaže sto ljudi sto čudi
komplet projekt i izradu opisat ću ovdje čim poslikam i stavim u kutiju toliko o teoretiziranju Neno0801 (GAL je rekao da to nije njegov uređaj)
još jednom pozdrav i puno zdravlja sa ili bez koloidnog srebra