Sada je: pet maj 02, 2025 12:35 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 705 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 36  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Vakcine
PostPostano: uto jun 16, 2009 4:46 pm 
Moderator

16.04.09. je napisao/la:
Ti si iz bg,pa kad dođe vreme,obavezno biraj bolnicu gde je prisustvo oca dozvoljeno.

Hoću, jednog lijepog dana a doći će već....To zadovoljstvo prisustva košta 20.000,00 dinara čini mi se. Priča je iz stripa o Asteriksu.
Kod nas su te BSG vakcine najvjerovatnije domaće proizvodnje (institut Torlak), mada kako je mafija krenula, ko zna?

sigma je napisao/la:
http://juliagrimesjourney.blogspot.com/2009/06/amazing-day-miracle-has-happened.html

Nadam se da će se dijete nekako uspjeti izvući.

Citat:
Encephalitis (inflammation of her brain) most likely attributed to the MMR-V (measles, mumps, reubella, chicken pox) vaccine she had received nine days previously.

moj nekakav prevod:
Citat:
Upala mozga je najvjerovatnije izazvala (doprinjela) MMR-V vakcina koju je dijete primilo devet dana ranije.

Ne znam prevesti ovo (measles, mumps, reubella, chicken pox) odnosno protiv čega je MMR-V vakcina.

Vrh

PostPostano: uto jun 16, 2009 8:39 pm 
Član foruma

MMR-male boginje,zauške i rubela.
Inače,u knjizi Vens Ferel-"Vakcine,novi genocid?",ima mnogo primera poput ove nesretne devojčice.Možda i gorih,ako je takve stvari moguće stepenovati.
Zaista je zanimljivo do koje mere je ljudima ispran mozak.Ne želim da zvučim grubo.
Pokušavala sam rođakama i prijateljicama da objasnim koliko su vakcine opasne.Nisam očekivala da mi veruju na reč.Imam knjigu Vens Ferel koju sam pomenula.Mislim da njihove reakcije najbolje ilustruje izjava meni vrlo drage prijateljice iz detinjstva:"Verujem ja tebi,ali ne smem da se usudim da ne vakcinišem dete"(nije mislila na zakon,nego na zdravlje).
Naravno,to je njen problem(na žalost po dete,koje često boluje,mada ne mogu da kažem da su samo vakcine odgovorne za to).
Pa ipak,smatram da ljude treba obavestiti,a dalje je stvar njihovog izbora.
Citat:
To zadovoljstvo prisustva košta 20.000,00 dinara čini mi se. Priča je iz stripa o Asteriksu.
.
Zanimljivo!Nisam znala da se i to plaća!Znači,tate plaćaju za onesvešćivanje =D>

Vrh

PostPostano: uto jun 16, 2009 9:57 pm 
Član foruma

16.04.09. je napisao/la:
Pantelija,nađoh sastav BSG.
...monosodium glutamate (MSG)

Zašto MSG :shock:

Čemu taj otrov služi u vakcini - osim da truje?

Evo šta je MSG:

http://www.youtube.com/watch?v=yCChrpvc ... re=related

Ovo je dovoljno da ih tužite sudu što daju otrove deci.

Vrh

PostPostano: uto jun 16, 2009 10:59 pm 
Početnik

Java je napisao/la:
16.04.09. je napisao/la:
Ne znam prevesti ovo (measles, mumps, reubella, chicken pox) odnosno protiv čega je MMR-V vakcina.

measles, mumps, reubella, chicken pox==>boginje/ospice,zaušnjaci,rubeola i vodene kozice...

http://avn.org.au/library/index.php/vac ... formation/ moto sajta "Investigate BEFORE you vaccinate" :thumbup:

Vrh

PostPostano: sri jun 17, 2009 3:25 pm 
Moderator

Hvala na prevodu oboma. Strepsilis odličan link :thumbup: .
Kad se ode pod MMR ima dole dvije vrste valjda vakcina i pored Data sheet kao link. U data sheet-u sam pronašao:
vakcina PRIORI
Live trivalent attenuated measles, mumps and rubella vaccine
......
Central and peripheral nervous system:

Very rare: meningitis
.....
Frequencies are reported as:

Very common: ≥ 10%

Common: ≥ 1% and < 10%

Uncommon: ≥ 0.1% and < 1%

Rare: ≥ 0.01% and < 0.1%

Very rare: < 0.01%

ima masa podataka za svaku vakcinu.

Vrh

PostPostano: sri jun 17, 2009 4:26 pm 
Član foruma

Treba znati i to da te psihopate menjaju nazive štetnim materijama, živi, aspartamu i dr. kad procene da je suviše otkriveno u javnosti. Ili jednostavno sakriju sadržaj. Sve laži se od njih mogu očekivati.

Vrh

PostPostano: pon jun 22, 2009 9:25 pm 
Član foruma

Moze jedno hipoteticko pitanje? Cisto da nas (opet) ne zateknu nespremne.

Sta cete preduzeti i sta cete savetovati svojoj osnovnoskolskoj deci, AKO na jesen odluce da su nam deca najvece blago i da ih MORAMO zastiti od opasnog gripa?

Ovo pitam zbog toga, sto u Americi vec pripremaju skole, kao centre za vakcinaciju. I naveliko vec trube o tome...

Vrh

PostPostano: pon jun 22, 2009 11:39 pm 
Član foruma

Citat:
Sta cete preduzeti i sta cete savetovati svojoj osnovnoskolskoj deci, AKO na jesen odluce da su nam deca najvece blago i da ih MORAMO zastiti od opasnog gripa?

Ovo pitam zbog toga, sto u Americi vec pripremaju skole, kao centre za vakcinaciju. I naveliko vec trube o tome...

Ako vole spavati,pusti ih da spavaju :mrgreen: .

Vrh

PostPostano: uto jun 23, 2009 6:35 am 
Član foruma

sigma je napisao/la:
Moze jedno hipoteticko pitanje? Cisto da nas (opet) ne zateknu nespremne.

Najvažnije je šta zakon kaže o tome, a ne mediji. A zakon kaže da ne vakcinisanje predstavlja prekršaj, a ne krivicu. Prema tome, još nije došlo vreme OBAVEZNE vakcinacije (kao ni obaveznog čipovanja i sl). A kada bude došlo vreme da se MORA ja neću hteti. To je moj stav i moje porodice. Bez obzira na posledice...

Vrh

PostPostano: uto jun 23, 2009 11:11 am 
Član foruma

Jedan od mogucih scenarija, moze biti, da kazu, vakcinacija je dobrovoljna :mrgreen: , s tim sto oni koji se ne vakcinisu, nece moci da rade, studiraju... uopste, da se pojavljuju u javnosti (znaci kupuju, prodaju i sl.), vec ce biti u "dobrovoljnom kucnom karantinu".

Vrh

PostPostano: uto jun 23, 2009 11:13 am 
Član foruma

Dr. Lidija Gajski: "Farmaceutska industrija vara bolesne i zdrave". Nakon pet godina istraživanja, zagrebačka internistica dr. Lidija Gajski objavila je knjigu “Lijekovi ili priča o obmani”. To je prvi put da jedna hrvatska liječnica, koja poznaje sustav iznutra...

wise informacija owdje... \:D/

Vrh

PostPostano: uto jun 23, 2009 11:23 am 
Moderator

bad.ass je napisao/la:
Dr. Lidija Gajski: "Farmaceutska industrija vara bolesne i zdrave". Nakon pet godina istraživanja, zagrebačka internistica dr. Lidija Gajski objavila je knjigu “Lijekovi ili priča o obmani”. To je prvi put da jedna hrvatska liječnica, koja poznaje sustav iznutra...

E ovaj link šaljem kolegama na TV-u tj.novinarima...odličan članak i bravo za hrabru doktorku...

lipi,hvala :mrgreen: :thumbup:

Vrh

PostPostano: uto jun 23, 2009 11:32 am 
Moderator

sigma je napisao/la:
Jedan od mogucih scenarija, moze biti, da kazu, vakcinacija je dobrovoljna :mrgreen: , s tim sto oni koji se ne vakcinisu, nece moci da rade, studiraju... uopste, da se pojavljuju u javnosti (znaci kupuju, prodaju i sl.), vec ce biti u "dobrovoljnom kucnom karantinu".

O državnom trošku? Mislim, kao u zatvoru? Kod nas će to teže ići čini mi se. Hajdučija još nije iskorijenjena u Srbiji. Većina ljudi s kojima sam u kontaktu ne gleda blagonaklono na vakcinaciju. Ima i ove...uz dobru medisku propagandu i opštu histeriju moguće je uzdrmati tu vrstu kritičnosti, posebno kad je porodica u pitanju...Zato su bitni ovakvi članci ljudi iz struke odnosno doktora...

Vrh

PostPostano: uto jun 23, 2009 12:00 pm 
Član foruma

E, to je doktorka!! :notworthy: :notworthy: :notworthy: svaka čast! Java, daj, čoveče distribuiraj to, pa neka se uslikaju još neki doktori koji tako misle... :thumbup:

Vrh

PostPostano: uto jun 23, 2009 12:52 pm 
Član foruma

bad.ass je napisao/la:

Sad nabavite njenu knjigu, skenirajte i dajte je ovde.
Ako je mi ne distribuiramo neće niko.

Vrh

PostPostano: uto jun 23, 2009 1:00 pm 
Član foruma

O drzavnom trosku? Naprotiv, o sopstvenom, pa dok nas ne slome.

Vrh

PostPostano: uto jun 23, 2009 1:38 pm 
Moderator

Mejlovi su poslati.Neke emisije počinju tek od septembra.Vidjećemo. Novinari u informativi i novinari saradnici ''medijskih zvezda'' tj. oni iza koji rade najbitniji posao tipa skupljnja informacija ili traženja tema su otvoreni za drugačiji pogled na realnost. Možda ih bude više u narednom periodu. Ukoliko ovakve informacije budu iskrsavale u medijima a još više ukoliko ljudi pričaju o njima veće su šanse da ih bude i u velikim TV kućama.

Citat:
O drzavnom trosku? Naprotiv, o sopstvenom, pa dok nas ne slome.

Ja' biće da je baš ta varijanta ...

Vrh

PostPostano: uto jun 23, 2009 6:53 pm 
isključen/a

Poslato na bar 50 adresa. I na neke forume sam stavio.

Vrh

PostPostano: uto jun 23, 2009 7:01 pm 
Član foruma

Pantelija je napisao/la:
Sad nabavite njenu knjigu, skenirajte i dajte je ovde.
Ako je mi ne distribuiramo neće niko.

ha, nije bas ni jeftina. 300kn+postarina=cca 50eura... :-#

Vrh

PostPostano: uto jun 23, 2009 7:57 pm 
isključen/a

I postao sam jos neke informacije o zdravlju na forum trudnica. Tamo je gomila zena. U jednom trenutku ima preko 360 zena.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 705 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 36  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.