Sada je: sub maj 03, 2025 6:03 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1957 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 98  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Koloidno srebro - lijek za preko 650 bolesti
PostPostano: sri apr 28, 2010 1:14 am 
Početnik

Čudi me da niko od vas super hemičara nije napravio Ag4O4 iz srebrnog nitrata...
Evo patent da covek leci sidu srebrom : :angel4:
http://www.wipo.int/pctdb/en/wo.jsp?WO= ... SPLAY=DESC

Vrh

PostPostano: uto maj 04, 2010 7:28 am 
Član foruma

Pozdrav svima.Vidim da su neki likovi i ovdje počeli sa laganim provokacijama,kao prijatelj Ipixtlan,što znači da će se uskoro zaključati i ova tema kao i tema o mmsu.Nemojte se ljudi hvatati stvari koje nemožete izgurati do kraja.Ajd uzdravlje.

Vrh

PostPostano: uto maj 04, 2010 8:07 am 
Član foruma

Neno0801 je napisao/la:
Pozdrav svima.Vidim da su neki likovi i ovdje počeli sa laganim provokacijama,kao prijatelj Ipixtlan,što znači da će se uskoro zaključati i ova tema kao i tema o mmsu.Nemojte se ljudi hvatati stvari koje nemožete izgurati do kraja.Ajd uzdravlje.

O čemu ti pričaš? Uopće mi ne izgleda ko provokacija. Post je skroz u redu.

A odgovor ipixtlanu: nisam čuo za ovo. hvala za info. srećom pa ne znam nikoga tko boluje od AIDS-a pa ni nemam potrebu eksperimentirati s tim \:D/

evo jedan update kad već pišem. sad već koristim koloidno srebro dvije godine i mogu reći da sam imao samo dvije prehladice i jednu upalu sinusa. sinusi su mi zadnjih 10 godina u banani i prije bih imao svako malo upale, al sa srebrom se to smanjilo.
inaće sam stvarno neredoviti korisnik srebra. tu i tamo ga se sjetim popiti. litra mi traje par mjeseci s tim da nisam jedini koji ga pijem. eto! :D

:love12:

Vrh

PostPostano: uto maj 04, 2010 8:14 pm 
Početnik

Zamolio bi nekog da mi objasni, mogu li da sipam koloidno srebro u vino, da se ne kvari (bačva je od rostfrei-a), ne znam može li da dode KS u dodir sa metalom?
Hvala.

Vrh

PostPostano: sri maj 05, 2010 6:47 am 
Član foruma

tester je napisao/la:
Zamolio bi nekog da mi objasni, mogu li da sipam koloidno srebro u vino, da se ne kvari (bačva je od rostfrei-a), ne znam može li da dode KS u dodir sa metalom?
Hvala.

hehe, koja ideja!
to bi bilo pravo ljekovito vino! :wink:

ovako na prvu ruku da ti probam odgovoriti, čelik je stabilan i ne bi trebao reagirati sa srebrom, samo što će ti se većina srebra s vremenom staložiti tako da neće biti od njega previše efekta.

nisam baš siguran 100% u to što sam napisao, možda netko zna bolje.

ja se ne bih s tim igrao, u vinu ima svakakvih šećera, kiselina, dodataka (vinobran, sumpor...). ko zna kakvu bi sol mogao dobiti. ja ne znam...

Vrh

PostPostano: sri maj 05, 2010 10:04 pm 
Početnik

Neno0801 je napisao/la:

Nisu provokacije , nego ja nemam pojma o hemiji a ovaj patent je skroz cudan, a zaveden je uredno u svetskom registru...
Stvarno, ako neko zna malo vise o tome voleo bih da cujem, al ne da prenosi sa nekog drugog foruma ili rekla kazala nego neko ko pravi koloidno srebro, jer je slican nacin dejstva. Nije hemijski nego elektricnim nabojem...
Izvinjenje ako je off topic
Pozdrav!

Vrh

PostPostano: čet maj 06, 2010 6:58 am 
Član foruma

Pozdrav svima,mala isprika Ipixtlanu,stvarno sam mislio da se zezaš,jer nisu svi spojevi srebra bezopasni za ljudsko zdravlje.Čitao si za ARGIRIJU.E vidiš,nju dobiješ od spojeva srebra i budeš plav ko štrumf.Moguće da se od srebrnog nitrata radi nekakav preparat,ali ja znam da se od njega radi brizantni eksploziv,pa se ne bih puno petljao s njim.Draže mi je ionsko srebro jer su rezultati njegove primjene odlični.Ajd uzdravlje.

Vrh

Naslov: Re:POSTOVANJE DALI JA MOGU DA DOBIJEM SEMU HVALA MIKI
PostPostano: pet maj 14, 2010 7:41 pm 
Početnik

lux2006 je napisao/la:
Ja sam projektirao i sastavio elektronički sklop sa svom automatikom za potpuno automatsko upravljanje procesom elektrolize. To sam inače napravio za ljude koji sad stalno proizvode koloidno srebro i prodaju ga u Hrvatskoj po dosta normalnim cijenama preko svoje internet stranice. Napravio sam sve analize uz pomoć kemičara i otopina je ispala dobra po svim kriterijima - nema srebrnih soli, omjer koloidne i ionske komponente je cca. 50-50%, tako da su zastupljene obje jer svaka ima svojih prednosti. U otopini nema srebrnih čestica većih od 40nm što je OK.

Ako netko želi sam napraviti sklop, mogu mu poslat shemu izvora konstantne struje, koja je dosta jednostavna. Stabilizacija struje je ustvari najvažnija komponenta automatike. Ultrazvučni oscilator i pojačalo su malo složeniji, ali sasvim dobro miješanje možete postići i sa vibratorom iz mobitela pričvršćenim na bočnu stranu posude. Timer za okretanje polova možete napraviti s astabilom sa NE555 čipom (dosta jeftin, 4-5 kn), meni s cijelim procesom upravlja Siemensov LOGO, tzv. "pametni relej", što mi se pokazalo jednostavnije.

Ako koristite elektrode u obliku štapa kružnog presjeka, uzmite u obzir da cijela njegova vanjska površina ne sudjeluje ravnomjerno u raspodjeli gustoće struje (struja je veća na dijelu površine točno između štapova, nego, npr. 90 stupnjeva bočno). tako da ipak namjestite manji iznos struje od onog proračunatog.

Naravno, koristim njihovo srebro redovito više od godinu dana i jako mi
je pomoglo, pogotovo oko imuniteta zimi.

Vrh

PostPostano: sri maj 26, 2010 9:28 am 
Član foruma

Mogu govoriti samo o osobnom iskustvu sa koloidnim srebrom.
Godinama imam probleme sa kroničnom upalom sinusa,najmanje jednom godišnje bi imao upalu, zatim upala grla,isto najmanje jednom godišnje.
Računao sam pokušati ču sa koloidnim srebrom,pa čemo vidjeti.
Sam sam napravio u kućnoj radinosti,prije otprilike 2 godine i otada ga redovito koristim.
Nisam imao upale sinusa ni grla,riješio sam se i seboroičnog dermatitisa (nalaz dermatologa) s kojim sam isto imao problema godinama a koji nastaje kao posljedica stresa. Kako se bavim biznisom,stres mi je u opisu radog mjesta.
Ima toga još ali ne želim da ispadne da prićam bajke, moja iskuskva sa koloidnim srebrom su izvanredna. Više nikako ne koristim antibiotike i toplo bi preporučio svakome da pokuša,gotovo ništa ne košta a nema nuspojava.
Mislim da potvrđuje onu izreku da je pravi lijek,besplatan lijek.
Pozdrav od Kriesa

Vrh

PostPostano: čet maj 27, 2010 12:24 am 
Član foruma

Iako sam na prvi pogled pročitao karijes umjesto kries, svejedno thanx na reportu !
Ajde budi dobar i napiši ovdje ljudima koji redak o tome kako si koristio otopinu za pojedini svoj slučaj (sinusi, dermatitis ... i što već).
Nekoga ćeš možda time spasiti.

A što se tiče tvog poslovnog stresa : kries - kr(i)esni par pivi i sve 5 !

8)

Vrh

PostPostano: čet maj 27, 2010 11:03 am 
Član foruma

Dakle redovno pijem otopinu, u količini od 1 decilitar dnevno odnosno tri puta po 0,03 lit jedno.
Prije nego je progutam otprilike minutu je mućkam u ustima. Navodno bolje djeluje ako se pomiješa s enzimima iz pljuvačke.
To poboljšava opće zdravstveno stanje i preventivno štiti organizam od kojekakvih bakterija i virusa.
Što se pak tiće sinusa, upala bi obično počinjala s običnom prehladom,najprije šmrcanje,zatim začepljenje nosnica te konačno upala. Kako bi to prevenirao, kad god bih počeo šmrcati ( a to je deset puta manje nego prije upotrebe koloidnog srebra), ulio bih par kapi otopine na dlan,zaćepio jednu nosnicu, i drugom ušmrkao.Tako i drugu, i nakon par sati nosnice su ponovno bile prohodne. I nema više upala.
A dermatitis sam riješio običnim redovitim umivanjem i pranjem,samo sa otopinom.Tu su rezultati došli sporije ali su došli nakon otprilike mjesec dana iako su djelomični rezultati bili vidljivi odmah u vidu smanjenja crvenila i iritacije.
Evo to su moja iskustva pa ako nekom dobro dođu,bit će mi drago.

Vrh

PostPostano: čet maj 27, 2010 11:30 am 
Član foruma

kries je napisao/la:
Dakle redovno pijem otopinu, u količini od 1 decilitar dnevno odnosno tri puta po 0,03 lit jedno.
Prije nego je progutam otprilike minutu je mućkam u ustima. Navodno bolje djeluje ako se pomiješa s enzimima iz pljuvačke.

nije mućkaš zato da se pomiješa sa slinom, nego zato da ti srebro direktno ode u organizam preko jezika, desni i ostalog tkiva u usnoj šupljini. neki niti ne piju srebro nego samo mućkaju.

kries je napisao/la:
Što se pak tiće sinusa, upala bi obično počinjala s običnom prehladom,najprije šmrcanje,zatim začepljenje nosnica te konačno upala. Kako bi to prevenirao, kad god bih počeo šmrcati ( a to je deset puta manje nego prije upotrebe koloidnog srebra), ulio bih par kapi otopine na dlan,zaćepio jednu nosnicu, i drugom ušmrkao.Tako i drugu, i nakon par sati nosnice su ponovno bile prohodne. I nema više upala.

isto ko i kod mene. ja koristim špricu poput one od Aquamarisa, mislim da je Tafen. Kupiš si nešto od toga, izliješ sadržaj jer je ništkoristi u odnosu na srebro, dobro opereš s destiliranom vodom (ili srebrom ako ti ga nije žao) i špricaš u nos. To je zakon, ja preporođen poslije srebra. Kako ti sinusi samo znaju boljeti...

kries je napisao/la:
A dermatitis sam riješio običnim redovitim umivanjem i pranjem,samo sa otopinom.Tu su rezultati došli sporije ali su došli nakon otprilike mjesec dana iako su djelomični rezultati bili vidljivi odmah u vidu smanjenja crvenila i iritacije.
Evo to su moja iskustva pa ako nekom dobro dođu,bit će mi drago.

Hvala na dijeljenju iskustava!
Svjestan bio!

Vrh

PostPostano: ned jun 13, 2010 1:53 pm 
Početnik

Pozdrav svima na forumu :) !
Koristim IONSKO SREBRNU VODU dva tijedna i rezultati su i više nego prisutni.Naime ovim postom želim potaknuti sve one koji čitaju ovaj forum da nikako ne odustaju od terapije sa I.S.V.-om.Dati ću vam svoj primjer.Naime radi se o alergiji na pelud,prašinu,korov,perje itd.Koristio sam je lokalno-nazalno,nakon tjedan dana korištenja čestog špricanja u nos - nos je procurio maltene je ljevalo iz njega.Zbog čestog brisanja nosa raskrvario sam si nosnice.Treći dan sve je nestalo,nos i sinusi savršeno ventilirani a rane zacijelile hiperbrzo.ALERGIJA ME MUČILA CIJELI ŽIVOT! Kad se sijetim svih onih nuspojava od inekcija i od konvecionalnih ljekova ah :( . Inače ja sam I.S.V. kupio ali pošto uviđam preveliku potrebu kod drugih bolesnijih ljudi pogotovo starijih moram se udostojiti i pomoči kučnom proizvodnjom kvalitetne I.S. Naravno besplatno i koliko mogu :) ,a u ostalom žrtva nije žrtva ako te ništa ne košta :D .GAL SRDAČAN POZDRAV! I očekujem tvoj pm :D .
Ljubimo bližnje :occasion5: !

Vrh

PostPostano: ned jun 13, 2010 2:01 pm 
Član foruma

Zvanični nalazi ukazuju da je koloidna srebrna voda - PREVARA?! :cry: :cry: :cry:

http://www.cps.org.rs/s_voda.zip

Da li znači da smo bili vešto izmanipulisani i prevareni?

Vrh

PostPostano: pon jun 14, 2010 9:11 pm 
Član foruma

Pozdrav svima.Zvanično cjepivo protiv svinjske gripe je bezopasno i efikasno,a nezvanično cijela moja porodica pije srebro i liječi upale,rota viruse u roku keks,tako da si to zvanično ti koji su to ozvaničili mogu zabiti u razno zvanično i ne zvanično.Ajd uzdravlje. :occasion5:

Vrh

PostPostano: uto jun 15, 2010 9:51 am 
Član foruma

Dugo je tebalo da se ovako nešto napiše o srebrnoj vodi, čudo da nije prije ccccccccc............
Dakle nemojte piti tu vodu, trk u ljekarne po vrećicu "provjerenih" lijekova

Vrh

PostPostano: uto jun 15, 2010 9:58 am 
Član foruma

Zvanično smo jedini u svemiru

Vrh

PostPostano: uto jun 15, 2010 3:10 pm 
Član foruma

kries je napisao/la:
Zvanično smo jedini u svemiru

?! Ne znam šta ste time hteli reći.

Vrh

PostPostano: uto jun 15, 2010 4:28 pm 
Član foruma

Halo prijatelju htjeli smo reći da papir svašta i svakoga trpi,vjerujem onome što sam probao,a ne kojekakvim nazovi istraživanjima i mazanjima očiju.Zato nemoj vjerovati imaginarnim naučnicima kad ovdje imaš na desetke istinitih iskustava.Ajd uzdravlje.

Vrh

PostPostano: uto jun 15, 2010 4:52 pm 
Član foruma

Prijatelju Halo, Neno je već rekao da ne ponavljam. Ja sam kao i Neno i kao mnogi drugi,konkretno ispričao kako je sve pozitivno djelovalo na mene koloidno srebro.
Zbog čega sam to govorio? Zbog toga što želim svoje dobro iskustvo podijeliti, pa ako to još nekom pomogne, to je odlično.
Uostalom mislim da smo za to i ovdje na ovom forumu, da dijelimo znanja,iskustva i dobro.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1957 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 98  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.