kries je napisao/la:
Dakle redovno pijem otopinu, u količini od 1 decilitar dnevno odnosno tri puta po 0,03 lit jedno.
Prije nego je progutam otprilike minutu je mućkam u ustima. Navodno bolje djeluje ako se pomiješa s enzimima iz pljuvačke.
nije mućkaš zato da se pomiješa sa slinom, nego zato da ti srebro direktno ode u organizam preko jezika, desni i ostalog tkiva u usnoj šupljini. neki niti ne piju srebro nego samo mućkaju.
kries je napisao/la:
Što se pak tiće sinusa, upala bi obično počinjala s običnom prehladom,najprije šmrcanje,zatim začepljenje nosnica te konačno upala. Kako bi to prevenirao, kad god bih počeo šmrcati ( a to je deset puta manje nego prije upotrebe koloidnog srebra), ulio bih par kapi otopine na dlan,zaćepio jednu nosnicu, i drugom ušmrkao.Tako i drugu, i nakon par sati nosnice su ponovno bile prohodne. I nema više upala.
isto ko i kod mene. ja koristim špricu poput one od Aquamarisa, mislim da je Tafen. Kupiš si nešto od toga, izliješ sadržaj jer je ništkoristi u odnosu na srebro, dobro opereš s destiliranom vodom (ili srebrom ako ti ga nije žao) i špricaš u nos. To je zakon, ja preporođen poslije srebra. Kako ti sinusi samo znaju boljeti...
kries je napisao/la:
A dermatitis sam riješio običnim redovitim umivanjem i pranjem,samo sa otopinom.Tu su rezultati došli sporije ali su došli nakon otprilike mjesec dana iako su djelomični rezultati bili vidljivi odmah u vidu smanjenja crvenila i iritacije.
Evo to su moja iskustva pa ako nekom dobro dođu,bit će mi drago.
Hvala na dijeljenju iskustava!
Svjestan bio!