Sada je: sub maj 03, 2025 6:16 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 1957 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 98  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Koloidno srebro - lijek za preko 650 bolesti
PostPostano: sri mar 10, 2010 11:31 am 
Početnik

Pozdrav forumasima !
Novi sam clan iako sam i prije citao postove i stvarno ste za svaku pohvalu.
Moj problem je seboroicni dermatitis te sam koristio i ionsko srebro nekih tri mjeseca
po 3x20 ml dnevno i to oralno i na kozu.
Za sada nisam primijetio neki znacajan pomak osim znatno manje prehlade.
Moze savjet.

Vrh

PostPostano: sri mar 10, 2010 11:52 am 
Član foruma

koliko ppm-a je bilo srebro?
kupovno ili u sopstvenoj izradi?
pokusaj sa jačom koncentracijom za spoljašnju upotrebu :wink:

Vrh

PostPostano: sri mar 10, 2010 12:10 pm 
Početnik

Srebro je kupovno a na boci pise 15+ ppm .
Pitanje je sada dali je to stvarno tako jer sam u vezi prehlade primijetio poboljsanje.

Vrh

PostPostano: sri mar 10, 2010 3:38 pm 
Član foruma

Gogy pozdrav !
Koncentracija 15+ ppm je optimalna za oralnu uporabu, iako ona u realnim vrijednostima ne iznosi toliko (pogledaj pokoji moj prijašnji post u vezi aglomeriranja).
Dakle, rezultirala je onako kako je i bilo za očekivati.
Za spoljašnju primjenu (ukoliko imaš mogućnosti izraditi sam), preporučam i jaču koncentraciju.
Slobodno možeš ići i sa otopinom "jakosti" 30 ppm-a primjenjujući je lokalno.
To znači - ne piti (jer takva koncentracija je nepitka) nego natapati seboroična mjesta njome i to onoliko puta koliko želiš i možeš. Praktički, čim se malo posuši, možeš ih opet natapati. Ne boj se, nećeš pretjerati. No ako je nemaš, može i ta od 15+ proći.
Ne očekuj čudo preko noći jer dermatitis nisi niti dobio preko noći, nego je pusti da počne djelovati.
Ukoliko takav način ne pomogne, javi mi se pa ćemo to probati riješiti na jedan drugi ali isto prirodni način. Uglavnom bez panike - rješenja ima. :wink:

Vrh

PostPostano: čet mar 11, 2010 8:21 am 
Početnik

Dobro jutro svima!
Danas sam krenuo sa dodatnom terapijom .
Ujutro muckanje suncokretovog ulja,zatim srebro pa nakon sat vremena svjezi sok od
cikle i mrkve.Nakon nekih pola sata lagani dorucak nastojim da bude riba.
Dodatak dorucku 2 zlice lanenog ulja a onda rastopljene 2 zlicice pivskog kvasca u malo mlijeka te 1 kapsula cinka..Uz rucak i veceru isto dodatak laneno ulje i pivski kvasac.
Srebro uzimam sat prije ili poslije rucka i vecere.
Moze komentar sta bih jos mogao kombinirati.

Vrh

PostPostano: čet mar 11, 2010 8:02 pm 
Član foruma

pozdrav gogy74 i sam bolujem od seboreje. što se tiče ulja to sam počeo prije mjesec i pol i mogu ti reći da djeluje samo jakoooo sporo i rješava stvari iznutra tako da se efekti na koži jako malo primjete u smislu da se smanji perutanje i crvenilo, dobro možda malo no to je sve slabo, no pomoglo mi je u drugim stvarima kao s glavoboljama i bolovima u kičmi i vid mi se poboljšao. no sad sam s tim stao jer sam "zaradio" tešku bakterijsku infekciju usnica jer u tom ulju se nalaze toksini i bakterije a usnica mi je kraj strane imala pukotinu i tu su vjerovatno ušle i napravile kuršlus tako da pripazi na usnice. osim toga počeo me boljeti zub pa sam tako čitao da urino terapija to brzo rješava i dan dva sam ispirao usta sa urinom i od tada ni b od boli a već ima 3 tjedna. čak sam i probao piti urin par jutara al sam valjda prenaglo krenuo sa velikom količinom pa mi se dogodio kolaps crijeva, potpuna konstipacija, trebalo mi tjedan dana dok se vratilo u normalu a nakon prve čaše me uhvatila gadna malaksalost tako da mi je i to potvrda da se tu radi o gadnoj toksičnosti i čekam ljeto pa idem na dijetu s urinom i to barem 2 tjedna.
srebro nisam probao al jesam mms, isto ko i ti s srebrom, rezultati nikakvi do mršavi pa onda nisam htio s srebrom eksperimentirat. to srebro može pomoći ako se radi o parazitu ili bakteriji i kod stotine drugih bolesti no kod nas je toksičnost u pitanju tako da i da ti pomogne čim prestaneš to trošit sve je po starom. pišem blog o seboreji pa si pogledaj kako si pomoći, samo upiši u google seboreični blogspot i odma na prvi link tu imaš dosta stvari.

Vrh

PostPostano: ned mar 14, 2010 6:48 pm 
Početnik

Kolega dezaco moze li kontakt u vezi nabave ionskog srebra?

Vrh

PostPostano: pon mar 15, 2010 7:28 pm 
Član foruma

Zelim ovim putem zahvalit kolegi Jack987 za adresu i sugestiju kako da nabavim srebrene sipke (zice)!

Danas su stigle a poslane su postom uz otkupninu.

Sutra cu probati napraviti vlastitu otopinu koloidnog srebra!

Jack987, hvala jos jednom!

Pozdrav, Tilt! :love3:

Vrh

PostPostano: pon mar 15, 2010 7:58 pm 
Član foruma

Radim srebrnu otopinu u kućnoj radinosti, rezutati su i viš nego dobri. Nije bilo zime kad ja i moja supruga nismo popasli nekakav virus gripe ili prehlade, otkad smo počeli sa konzumaciom srebrne vode bolestima ni traga. Najviše me iznenadilo poboljšanje kod spruge koja je mala velike menstrualne tegobe, otkad redovito jednom na dan pije srebro cklusi joj prolaze bez ikakvih bolova, što je iznenadilo i nju i mene. Ljudi ovo zbilja pomaže.

Vrh

PostPostano: sri mar 17, 2010 12:07 am 
Član foruma

Danas predvecer sam probao napraviti koloidno srebro i nakon 4 sata ne desava se nista osim sto je minus sipka promjenila boju u tamno kafenu!

Dakle nabavio sam TDS mjerac, akumulator 12V, mjerac za struju...

U plasticnu posudu sam ulio destiliranu vodu i odmah je provjerio s TDS-om, pokazivalo je 1 ppm!

Na krajeve sipki sam namotao zicu, napravio kartonski poklopac i na suprotnim stranama probio sipke kroz karton!

Prikljucio sam na akumulator na kojemu je bio napon 13,74 V.

Nakon pola sata doslo je do 2 ppm-a, nakon dva ipo sata na 3 ppm-a i tu je ostalo!

Ostavit cu preko noci spojeno pa cu sutra izmjerit.

Dali nesto pogresno radim???? Imate kakav savjet???

Vrh

PostPostano: sri mar 17, 2010 1:25 am 
Član foruma

U principu ne radiš ništa pogrešno osim :
-staklenu a ne plastičnu posudu
-ne poklapati posudu (pa čak niti kartonskim poklopcem)
-povremeno miješati
-povremeno očistiti oksidiranu elektrodu.

Aj sad lijepo frkni to u wc-školjku i probaj ponovno.

Vrh

PostPostano: sri mar 17, 2010 2:02 am 
Član foruma

Ostavio sam u garazi, tako da mi se ne da silazit sad do nje!

Kartonski poklopac je dosao kao opcija da se srebrene zice fizicki nemogu ni slucajno dodirnuti, medjutim sa strane ima mjesta da izlazi i ulazi zrak, mislim nije cvrsto poklopljeno ngo samo stavljeno preko.

Mjesao jesam, elektrode nisam cistio!

Hvala Sovac! :love3:

Pokusat cu sutra napravit novo!

Vrh

PostPostano: sri mar 17, 2010 10:50 am 
Član foruma

Jutros zateceno stanje:

Otopina je promjenila boju u kafenkastu . Na dnu je ostao sivi talog, po povrsini se vide nakupine srebrenkastih zrnaca (kao tockice) .

Mjereno TDS-om otopina ima 23 ppm-a (znaci minus onaj 1= 22ppm-a), probao sam malo i mogu reci da ima okus...............po srebru :mrgreen: hahahahahahahaha, niko sretniji od mene! \:D/

Zica koja je bila na plusu ima ma sebi nakupine sive boje, dok minus zica kafenkaste!

Zanima me dali je ova otopina koloidnog srebra upotrebljiva, ili da sve lijepo (kao sto je rekao kolega Sovac: "frnem u solju"!

U svakom slucaju sada krecem sa pravljenjem nove otopine!

Hvala, Tilt! :love3:

Vrh

PostPostano: sri mar 17, 2010 12:11 pm 
Član foruma

Takvu otopinu zbog tih zrnaca i sličnih stvari obvezno moraš profiltrirati kroz filtar za kavu.
U tvom slučaju će izgleda i cjediljka za špagete biti premalena.

Ja to osobno upravo zbog toga - ne bih pio. [-X
Ajde ne budi lijen i napravi ponovno. I mi smo većinom svi bacali te prve uratke dok se nismo izvježbali.

Boja vode nakon završenog procesa bi trebala biti PROZIRNA. Ta tvoja boja koju si dobio znači samo da imaš prevelike čestice. Znači - neupotrebljivo.

Ne škrtari na tih par deci vode.

I što bi vidoviti Milan rekao: nije ti dobro mjesto u toj garaži. Ima neki urok. Moraš raditi u susjedovoj garaži al tako da on ne zna za to.

:mrgreen:

Vrh

PostPostano: sri mar 17, 2010 12:15 pm 
Član foruma

Sovac je napisao/la:
Takvu otopinu zbog tih zrnaca i sličnih stvari obvezno moraš profiltrirati kroz filtar za kavu.
Boja žica i svi ti talozi znače da imaš hrpu srebrnih oksida unutra.
No niti to nije loše ako je otopina namijenjena nekome tko ti se full zamjerio.
Šef ... tašta .... ?

Ajde ne budi lijen i napravi ponovno. I mi smo većinom svi bacali te prve uratke dok se nismo izvježbali.

Boja vode nakon završenog procesa bi trebala biti PROZIRNA. Ta tvoja boja koju si dobio znači samo da imaš prevelike čestice. Znači - neupotrebljivo.

I što bi vidoviti Milan rekao: nije ti dobro mjesto u toj garaži. Ima neki urok. Moraš raditi u susjedovoj garaži al tako da on ne zna za to.

Vrh

PostPostano: sri mar 17, 2010 12:16 pm 
Član foruma

Boja žica i svi ti talozi znače da imaš hrpu srebrnih oksida unutra.
No niti to nije loše ako je otopina namijenjena nekome tko ti se full zamjerio.
Šef ... tašta .... ?

Vrh

PostPostano: sri mar 17, 2010 2:42 pm 
Početnik

Ovo je kopi paste sa foruma o raku jer sam zaboravio napomenuti da sam u terapiji koristio i KOLOIDNO SREBRO s kojim špricao rak ranu i naravno pio..

Prije svega bi htio zahvaliti svima na ovom forumu jer mi je jako pomogao uslijed moje bolesti a to je bio rak kože koji je nastao iz jednog većeg mladeža. Mladež sam zakinuo na ljetovanju prije 10 godina. Moram priznati da sam se obratio službenoj medicini prvi put prije 3 godine kada mi je i dijagnosticiran. Pošto mi sam rak nije prestavljao neki problem (OSIM POVREMENIH KRVARENJA) nisam ga htio lijećiti ni na jedan naćin službene medicine. Nakon mnogoobrojnih proućavanja literature, raznih foruma i internata poćetkom 2010 odlućio sam da ga se riješim ali na "moj" naćin. Moram priznati da sam na pravom putu i skoro pri kraju terapije. Na poćetku terapije moj "rak" je bio 5 cm u širinu i 7 cm u visinu. 0,9 debel. Sada nakon 3 mjeseca terapije velićina mog "raka" je 1,2 cm širina, 2,5 cm visina i 0,2 debljina. Moram zahvaliti svom sinu koji je to mjerio i koji mi je pomagao premda to nije uvijek ugodno pri stavljanju, mazanju ili ispiranju jer se mladež nalazio na nezgodnom mjestu odmah pokraj desne lopatice. U terapiji sam koristio MMS (Sam sam ga spravljao od natij-klorita koji sam nabavio iz KANADE njega sam pio i povremeno špricao po rani), SODU BIKARBONA (ima je u svim trgovinama. s njom sam ispirao ranu), ALEO VERA ( od nje sam napravio medni napitak koji sam pio) i na kraju po meni možda i najbitniji dio moje terapije je BEC5 ( PATLIDŽAN od njega sam napravio kremu i kako da kažem neku kataplazmu s jabukovim sirćem). U slijedećim postovima ću objasniti sva pravila kojih sam se pridržavao prilikom terapije. Ako nekogoga nešto interesira neka me slobodno pita. JA SAM SIGURAN DA JE RAK KOŽE 100% IZLJEĆIV.

Vrh

PostPostano: sri mar 17, 2010 4:31 pm 
Član foruma

Sovac je napisao/la:

Hahahahaha, sta mislis da probam u garazi od mlade i zgodne susjede, pa da spojimo ugodno s korisnim??? :mrgreen:

Naravno da cu pravit novu otopinu, destilirane vode ne fali, akumulatora takodjer, sutra cu probat sa 24 V, Danas mi je iskrslo previse obaveza tako da otpada pravljenje nove otopine.

Onu vodu sam ostavio u staklenoj boci i sve cestica su pale na dno, takodjer ona kafena boja je otisla na dno, u gornjem djelu je bistra tekucina, ostavio sam cisto da vidim sta ce se dalje desavat!

Sovac, velika ti hvala na pomoci! :occasion5:

Vrh

PostPostano: sri mar 17, 2010 4:48 pm 
Član foruma

Ma nema na čemu.
Mene jedino u cijeloj toj tvojoj priči muči na koji način uspijevaš zadržati struju na max. 1mA?

Ako samo uroniš žice i pustiš preko noći priključene na akumulator autobusa od 24 V, struja će u cik rujne zore biti i 5mA ... a najvjerojatnije i više.
Tako ćeš opet dobiti žutu, smeđu ... crnu otopinu.

A da probaš sklepati kakav strujni ograničavač?
Ili jednostavno umjesto svih tih akumulatora i graničnika nabaviš si kakav aparatić?
Biti će i jeftinije i elegantnije. I tebi i tvojim živcima a i novčaniku.

Ne znam od kuda si ali pretpostavljam da si negdje bliže gdje sunce izlazi pa možda da pogledaš prokinu stranicu. On ima nešto sklependrano ali funkcionira korektno. Valjda.

Ako ništa .... drž se tih krigli pive. S tom otopinom hmelja nećeš pogriješiti hehe.

:occasion5:

Vrh

PostPostano: sri mar 17, 2010 11:14 pm 
Član foruma

A utom zecu leži grm!

1 mA struje??? Samo sam spojio zice nicim nisam ogranicavao jakost struje, ali ni to nebi trebao bit problem!

Imas li kakvu semu za sklapanje uredjaja ili neki gotovi uredjaj koji regulira jakost struje???

Prokina stranica??? Mozes li mi zakacit di se nalazi???

Za filtriranje ili cjedjenje otopine moze da posluzi i lakirerska cjedaljka za boju. to je ona kojom filtriraju mix boje prije nego je uliju u spricu! Napravljena je od papira i njima sluzi za jednokratnu upotrebu, a velicina rupica je od 150-190 mikrona. komad kosta oko 2-3 kune. Ima je za nabavit u svakoj prodavaonici koja prodaje autolakirerski program!

Sovac, ima li jos ista na sto bih trebao obratit pozornost???

Hvala, Tilt! :love3:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1957 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 98  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.