Pantelija je napisao/la:
Klinac,
nisi ni započeo vežbu kako treba a već izigravaš gurua i samo braniš svoj mali ego.
To je ono što je pogrešno kod tebe.
Prvo odradi celu vežbu kako treba, ali ne iz svoje sobe, ustanovi rezultate i onda pomaži drugima.
hm... ma ajde

sve bi bilo mnogo bolje samo kad bi imao malo vise ljubavi i pozitivnih vibracija, da ne iskacu te negativne iz tvojih postova brate!!!

ne zelim da te vredjam, jel to vise ne mogu da uradim taman i da hocu, ali zelim da ti skrenem paznju, da malo vise poradis na tvom EGU i pitanju tvoga JA!
Inace otkud ti to da mi "mali" tj "klinci" kako nas ti nazivas nemamo pravo da uputimo ljude na ono sto i sami radimo, pogotovo ako je to zaista dobro i sve je u redu sa tim uputstvima??? Ko je tebi brate dao to pravo?
Eto samo da znas mozda to ima neke veze a mozda ne, da sam na sva pitanja za "indigo decu" odgovorio sam 100% mislio sam da je 99% ali sam se setio da i po pitanja prirode sam kao klinac isao redovno u sumu glumeci harambasu, na pecanje takodje itd. pa kad sam se preselio u urban deo vise to nisam mogao da radim. Pogledaces i nacices u mom dnevniku gde pise da sam jedno vreme pao u depreseiju i da mi je sve bolje i bolje po tom pitanju... eto ti i odgovora zasto sam padao u istu.
Odgledao sam emisiju na rubu znanosti o solarnoj jogi cak 23 puta, i HRM je jasno rekao da je NAJ BOLJE a ne da SE MORA (ili vezba ne vredi) da se stoji bosih nogu na zemlji bez trave, nego si ti brate moj i prijatelju zavidan i ljubomoran sto si ti pogresno to razumeo pa nisi kako kazes radio redovno svoje vezbe, vec samo kad ima sunca. Sto si zavidan na moje dosadasnje rezultate?
Gde je tvoj dnevnik i tvoja praksa? Eto ja sam dao svima vama na uvid sta se desava samnom!
Za manje od mesec dana na mom sajtu ima 25 clanova (tacnije 23 dok jos dvoje ne dopune svoje podatke!!!) gde su tvoji rezultati? eto ga jos jedan indigo poen. Na to nisam ja mogao sam da uticem ko ce se registrovati i postati deo sajta koji NIJE i NECE biti profitabilan, koji NE PROMOVISE mene vec ideju sungazinga u Srbiji i bivsoj YU!!!
Eto ti odlicna prilika da das svoj doprinos ovoj praksi svojim iskustvom (ali te molim sa vise postovanja, ljubavi i ozitivnih vibracija), tako sto ces se registrovati na mom sajtu, postati njegov deo i nesebicno podrzati njegov rad!
Puno ljubavi, srece i napretka u daljem radu ti zelim, kao i svim ljudima koji praktikuju sigurni sungazing!