lastavica je napisao/la:
I njemačka firma Alnatura od DM koja ima organsku hranu uvozi žitarice iz Kine a važi za kvalitetan brend.
Molim te , a gdje si to procitala, jer ja bas kupujem neke stvari u Alnaturi i pise na svakom proizvodu ovako u originalu:
--------------------------------------------------------
aus ökologischer Landwirtschaft
OHNE GENTECHNIK WEIL BIO
Von unabhängigen Experten regelmäßig geprüft
-------------------------------------------------------
iz organske poljoprivrede
BEZ GENETSKOG INŽENJERINGA JER BIO
Redovito provjeravana od strane neovisnih stručnjaka
-------------------------------------------------------------
Interesantno da na cajevima pise - iz Azije
Na Dinkel-grizu 0,5 Kg =2,20 €, jabucnom mutnom sircetu 0,5 L =2,25 €, psenicno brasno puno zrno 1 Kg =1,95 € -pise iz Njemacke. Cijene njihovih proizvoda su za 50-100% vece od normalne cijene u normalnim trgovinama. Na mnogim proizvodima ne pise porijeklo vec KOD zemlje.
Nemozes nikome vise vjerovati, jedino da sam sve uzgojis, a sve ostalo je samo njihov profit, tko moze da ih kontrolira.
Licno sam cula razgovor trgovkinja izmedju sebe u *ennymarktu dok sam se priblizavala kasi: jedna je trebala nesto da kupi za sebe i rekla pa nema vise onog BIO, ova druga joj odgovori, pa sta ce ti, uzmi normalno, ionako su na kontroli nasli 3-4 puta vise otrova u BIO nego u normalnoj. Zato po trgovinama ne kupujem nikakav BIO, ali sam ipak mislila da je Alnatura u redu -Scheiße!!!!!!!!!!