marinam je napisao/la:
E pa svi ljubitelji koloidnog srebra, da znate da od 1. januara ove godine nije dozvoljena legalna proizvodnja i prodaja ovog preparata u Evropskoj uniji i takoreci celom svetu, odnosno zemljama koje su clanice Svetske trgovinske organizacije WTO. Taman sam htela da vas upozorim na opasnosti od proizvodnje u kucnim uslovima i od nedovoljno ciste vode, ali izgleda da cemo svi morati to da pravimo bas tako. 1. januara stupila je na snagu Direktiva EU o vitaminima i mineralima, kojom su tacno propisani vitamini i minerali koji se smeju koristiti u dijetetskim i ostalim proizvodima. Srebro naravno nije medju njima. Ovu direktivu doslovno su prepisale i zemlje koje jos nisu clanice poput Hrvatske i Srbije, a ona je doslovno preslikana i u Codex Alimentarius, sto su preporuke za ceo svet. Ovu bitku su izgleda dobili farmaceuti uz svesrdnu pomoc politicara koji nemaju pojma o cemu se radi. Vise o ovom groznom Codexu pogledajte na ovom forumu - novosti i vesti - Vazno - ako niste informirani
E pa, (tako počinješ) nije tako!
Dozvoljavam si bahatost da ustvrdim, da nismo "ljubitelji" koloidnog sreba, već odmetnici koji se nikako ne mogu složiti sa "novim svjetskim poredkom". Mala građanske neposlušnost je uvijek bila jača od monopola sile.
U našem slučaju, odmetništva, ne želimo da nas truju, ne želimo da nam lažu, ne želimo mladi ostarjeti, puni smo pozitivne energije. Kako da se bavimo s WTO-ima i njima sličnim mizantropskim zajednicama, koje upropaštavaju Zemlju, koju smo mi posudili od naše djece.
Kako ne vidiš da smo mi u prednosti? Oni planiraju svoj boljitak u kapitalu, mi u zdravlju...
Njima odgaovara da nas je što manje, nama da nas je što više... Oni teže da vladaju cijelim Svijetom, mi težimo da svi budu zdravi... Oni imaju sotonu, mi imamo Boga...
Iskreno, ova tema dokazuje da smo lijepi, pametni i svoji LJUDI. Zašto? Da li si/ste primijetili brojnost zainteresiranih za ovu temu? Da neka svjetske organizacija ima takvu popularnost, kvorum im ne bi bio 2-5, što je uobičajena brojka pri donošenju odluka o restrikciji (KS) ili o vrijednosti npr. penicilina.
Osvijestimo se! Što nam mogu? Zaplijeniti opremu.... ići čemo pod zemlju. Oduzeti imovinu, hranit će nas PRIJATELJ. E, taj prijatelj - smo mi! Oni nemaju prijatelja, vrana vrani vadi oči!!!
Zašto je SAD najveći neprijatelj Svijeta? Zato jer nije u pitanju narod SAD-a, već močnici koji vode SAD, a bome i ostatak Svijeta.
Nikada u povijesti čovječanstva, isto, nije patilo od tako malo (ne)ljudi.
I na kraju, s vama, na ovom forumu, moj život je ispunjen ogromnom srećom, jer nas ima toliko da to više nije šala. Mislite da oni nisu toga svjesni. Sve ovo prate, muka im je. Njima je vrijeme odbrojano, a naše tek dolazi! Pa, tek smo o srebru govorili!
Gdje su još ozon, orgon, free energy ...........
Idemo dalje, ZDRAVI BILI!