Pozdrav ljudi i hvala jos jednom na savjetima, jucer sam do kasno u noc citao dosta postova i stigao do 35 stranice i opet cu
Posto sam vec napravio otopinu na opisani nacin htio bih da je prokomentarisem sa Vama i dok ne nabavim sve te mjerace htio bih prokomentarisati postupak pomenutog proizvodjaca iz Hanovera!
Proizvodjac podvlaci da adapter drzi konstantan napon struje tokom procesa (pominje pulsirani pravougaoni napon od 48v koji se ravnomijerno raspodjeljuje na destilovanu vodu. Ja sam koristio vodu od pola litre iz apoteke koja je bila sterilisana i pakovana u staklenoj boci .
Srebro je 2.5mm puta 85mm i ima cistocu99,99posto (nosi oznaku 4N )?
Tehnicki podatci
ulazni napon24V
Napon elektroda 48V (stoji takozvani pravougaoni napon )?
Struja na elektrodama ca 0,5 -2,5 mA
Ovde se dalje preporucuje gore pomenuta voda kratko prokuhati , zatim onako odprilike kad dostigne 80stepeni C poceti proces i tu stupa na scenu ona tabela koju pomenuh gore od 5ppm-15min;10ppm - 22min ; 20ppm -30min ;i 25ppm -35 min
Za sada sam 2 puta jucer i danas nanosio na kozu glave ( puna peruti

) osjecam kako se koza glave zateze a imao sam i jucer kod prvog nanosenja blagi pritisak na celu ( osjecaj , pa skoro i prijatan)
Sta mislite o ovakom procesu dobijanja otopine , mislim kad se znatno skracuje vrijeme procesa , zagrijavanjem vode?
Kanim se i poslati mail za proizvodjaca u "svabiju" imaju i super servis poslije kupovine, pa vidjecemo !
Za to vrijeme , pozdravljam Vas i nastavljam studije

svako dobro