Fairy je napisao/la:
Evo vec drugi dan pijem svoj urin i pocela sam da osecam bol u stomaku i blagu mucninu, mislim da je proces isceljenja zapoceo, citala sam negde da mesto koje je bolesno, kada pocne da se isceljuje boli...
Da li neko ima slicna iskustva? Pozzz

neka ti je nazdravlje
da,ta iskustva su vrlo uobichajena,
jachina bolova,dubina kriza,duzina trajanja,intenzitet trajanja,sve to zavisi od mnogo faktora,pre svega zdravstvenog stanja kako fizichkog ,tako i ostalih tela,godina,prelezanih bolesti,hronichnih bolesti,bolesti koje se ceo zivot ponavljaju,kolichine unetih otrova putem hrane,vode,vazduha,dushevnog stanja i nakupljnih traumatichnih iskustava kroz zivot itd...
kao shto vidish,iskustva su krajnje individualna,chak i kod lechenja istih bolesti jer su drugi parametri razlichiti
meni su najjache krize bile 2,4 i 6-te nedelje,ali to nishta ne znachi za tebe ili bilo kog drugog,zato osloni se na intuiciju i budno prati shta se u tebi deshava,nije loshe i da zapisujesh,primeticesh,recimo kojim se redosledom ,po organima,bolovi javljaju,promene u redosledu,intenzitetu,trajanju bolova,ako napravish spisak svih bolesti i povreda u zivotu mozesh redovno da ih shtiklirash,sve cesh ih hologramski proci josh jednom,najmanje
ovo su sve senzacije na fizichkom telu,
shto se suptilnijih sfera tiche,
zavisno od opsega tvoje percepcije,promene se opazaju i fascinantne su
sa obzirom da ti ovo pishe chovek koji ne teoretishe o nepoznatom vec se na svom Putu oslanja na iskustva i praksu,probao sam,moglo bi se reci,skoro sve i svashta ,Urinoterapija je neshto neopisivo,neuporedivo i sa Sve i sa Svashta
sretno,

i bilo shta ako te zanima,slobodno reci,iskustva su individualna ali deljenje pomaze svima