Sada je: pet maj 02, 2025 3:25 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 43  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pon sep 15, 2008 1:41 pm 
Član foruma

[quote="treskavica"]Pozdrav!
Moja prijateljica već duže vrijeme razmišlja o primjeni urinoterapije. U stvari ono što je zanima,zna li tko dali je urinoterapijom moguće lječiti i alergiju.

Evo iz prve ruke pijem urin već 8 dana bio sam alergičan na pelud (ambrozija me ubijala) nemam više nikakvih problema mogu ići u polje ambrozije ništa naravno pijem i dalje znači provjereno 100%

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sep 15, 2008 2:19 pm 
Član foruma

Mislim da sam negdje procitao da je covjek prestao piti mlijeko i nestala je alergija na ambroziju.

Bilo bi dobro da prestanes piti urin i sacekas nekoliko dana pa da se polako i vrlo oprezno izlozis alergenu, pa da vidimo rezultat, moguce da ce se alergija vratiti.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sep 15, 2008 3:12 pm 
Član foruma

Grunfer je napisao/la:
Mislim da sam negdje procitao da je covjek prestao piti mlijeko i nestala je alergija na ambroziju.

Bilo bi dobro da prestanes piti urin i sacekas nekoliko dana pa da se polako i vrlo oprezno izlozis alergenu, pa da vidimo rezultat, moguce da ce se alergija vratiti.

Što misliš da to škodi što pijem dalje a što se tiče mlijeka to ne pijem već 10 godina a možda i duže jedem samo koziji ili ovčiji sir povremeno i to vrlo rijetko, a ti majstore eksperimentiraj na sebi jer ja ne želim to sranje od ambrozije ponovo osjetiti kad prođe sezona prestat ću a to je s prvim mrazom

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon sep 15, 2008 4:47 pm 
Član foruma

Wow OK, samo polako i mirno, opet guram nos gdje mu nije mjesto.

Ne mislim da je lose to sto pijes nego sam predlozio experiment, no nije vazno.

Majstore, moras pazit sta pises, ovo sta si ti napisao nije provjereno 100% kao sta ti tvrdis, nisi napravio testove tako da tvoja pisanja nisu objektivna i zbog toga mozes nekoga dovesti u opasnost. Kad istestiras na sebi i potvrdis pisanja tek tada moze reci da si prestao biti alergican.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto sep 16, 2008 8:46 am 
Član foruma

[
Majstore, moras pazit sta pises, ovo sta si ti napisao nije provjereno 100% kao sta ti tvrdis, nisi napravio testove tako da tvoja pisanja nisu objektivna i zbog toga mozes nekoga dovesti u opasnost. Kad istestiras na sebi i potvrdis pisanja tek tada moze reci da si prestao biti alergican.[/quote]

Nemoj se ljutiti ali mislim da si zalutao u područje koje ne razumiješ pa bi bilo dobro da se vratiš tamo gdje si dominantan.Sve bolesti dolaze iz glave a ne iz zraka pa se sve rješava u glavi, ti si vjerovatno jedan od onih koji svoj urin nebi popili ni da umiru.Moć sugestije ili autosugestije
je presudna u svakom lječenju pa stoga nemoj kvariti i uvjeravati ljude
to nije dobro ili sigurno će se vratiti ne radi mene nego zbog drugih kojima treba pomoć.Ova tvoja rečenica (nisi napravio testove ) to me podsjeća na nekakve izraze modernih znanstvenka koji govore da se sve
mora testirati u laboratorijskim uvjetima da bi bilo vjerodostojno a to se kosi sa nekim mojim osobnim stavovima pa sam možda malo oštar u svakom slučaju nemoj ulaziti u rasprave tamo gdje ne poznaš temu. Još jednom nemoj se ljutiti.pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned sep 28, 2008 10:12 am 
Član foruma

Pozdrav
Počeo sam sa urinoterapijom od pre neki dan i pijam ga tri puta dnevno po 3 gutljaja.
Za sada mogu reći da sam uočio neke promjene, manje spavam generalno, ranije mi je trebalo 10tak sati sna sada se budim posle 7-8. Takođe bol u leđima se smanjila i boja kože je poprimila zdraviji izgled. Koristim ga nekih 5 dana i meni lično nije bio problem sa ukusom.
Toliko za sada.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon okt 06, 2008 9:54 pm 
Član foruma

Ja planiram da krenem sa urinoterapijom, samo prvo malo da se edukujem, da procitam neke knjigice i tako, nego zanima me posle koliko vremena se ispiraju usta posle konzumiranja urina. Pozdrav!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 15, 2008 7:47 pm 
Član foruma

Fairy je napisao/la:
Ja planiram da krenem sa urinoterapijom, samo prvo malo da se edukujem, da procitam neke knjigice i tako, nego zanima me posle koliko vremena se ispiraju usta posle konzumiranja urina. Pozdrav!!

pozz meni sve nekakako zvuči da ti misliš da je urin nešto gadno, ja sa urinom perem zube i normalno ih isperem kasnije a koristim urinoterapiju već 1,5 mj. jednom dnevno jutarnji 3 gutljaja pročitaj na Pantelijinoj starnici knjigu a kad počneš nećeš više misliti o ispiranju usta.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto okt 21, 2008 7:04 am 
Član foruma

Nasla sam knjigicu hvala, pocela sam pre nekih nedelju dana da se umivam jutarnjim urinom i da ispiram oci. Vise mi ni ukus nije odbojan, sve je to u glavi , kada se shvati da je to nesto sasvim prirodno i isceljujuce i dolazi iz naseg tela, nema nikakve odbojnosti :) . Pozdrav!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 23, 2008 12:16 am 
Član foruma

Fairy je napisao/la:
Vise mi ni ukus nije odbojan, sve je to u glavi , kada se shvati da je to nesto sasvim prirodno i isceljujuce i dolazi iz naseg tela, nema nikakve odbojnosti :) . Pozdrav!!

=D> :thumbup: :occasion5:
Uzivaj u voznji
:love3: :love5: :love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto okt 28, 2008 5:16 pm 
Član foruma

Evo vec drugi dan pijem svoj urin i pocela sam da osecam bol u stomaku i blagu mucninu, mislim da je proces isceljenja zapoceo, citala sam negde da mesto koje je bolesno, kada pocne da se isceljuje boli...
Da li neko ima slicna iskustva? Pozzz :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 30, 2008 5:28 am 
Početnik

Ovo s urinoterapijom jako dobro zvuči.

Mene jedino zanima zašto urin doživljavamo kao štetnog i 'opasnog' i zašto ga izbjegavamo.

Hmm... možemo reći da se radi o društveno konstruiranom fenomenu jer društveno kod ljudi često zna prevagnuti nad istinktivnim, urođenim i prirodnim.

Ljudi osjećaju gađenje i odbojnost prema nekim stvarima. Primjerice, prema nekakvim sluzavim nakupinama, izmetu, zmijama i nekim sličnim stvarima. Riječ je o urođenom mehanizmu koji nije tek izmišljen nego se razvijao evolucijom.

A razvijao se evolucijom zato da sačuva vrstu. Gađenje prema sluzavim nakupinama ima svoj smisao jer nas tako sprečava da s njima dođemo u kontakt. A to je zato što se naši pretci, koji su se tome izlagali, nisu dobro s tim i proveli. Vjerojatno bi se zarazili ili pokupili smrtonosne bakterije. Isto vrijedi i za zmije. Instinktivno je da se ljudi maknu od takvih odvratnih gmazova jer su opasni za njih. Isto vrijedi i za izmet.

Evo, vidim da jedna forumašica piše o tome da osjeća bolove nakon ispijanja urina i misli da je to zato što urin pozitivno i iscjeljujuće djeluje. Pa zar bol nije prirodni mehanizam koji nas održava na životu? Ako osjetimo bol, to znači da s nečim moramo prestati.

Ako popijemo pokvareni jogurt i osjetimo bol, to nećemo pripisati iscjeljujućim svojstvima jogurta, nego namnoženim bakterijama i zaključit ćemo da je jogurt štetan i takvoga ga više nikad nećemo piti.

Često nam se dogodi, posebno nama muškarcima, da se, eto, malo popišamo po nozi ili čemu već. I čim urin dotakne naše tijelo, automatski se izmičemo i reagiramo. Može li to biti trzaj kojeg su odredile društvene norme i vjerovanja? Naravno da može. Ali, ne može ne bit i prirodni instinkt.

Druge životinje također imaju urođene instinkte. I kod njih instinkti i prirodno prednjače u odnosu na ono što je društveno konstruirano.

Zanima me. Recimo, životinjama nema tko manipulirati. One nemaju farmaceutske multinacionalne kompanije i ostale pizdarije...

Zašto se one ne služe svojim urinom? I kako one do sada nisu otkrile njegove blagodati?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 30, 2008 6:08 am 
Član foruma

grof_Drakula je napisao/la:

Mene jedino zanima zašto urin doživljavamo kao štetnog i 'opasnog' i zašto ga izbjegavamo.

Hmm... možemo reći da se radi o društveno konstruiranom fenomenu jer društveno kod ljudi često zna prevagnuti nad istinktivnim, urođenim i prirodnim.

Ljudi osjećaju gađenje i odbojnost prema nekim stvarima. Primjerice, prema nekakvim sluzavim nakupinama, izmetu, zmijama i nekim sličnim stvarima. Riječ je o urođenom mehanizmu koji nije tek izmišljen nego se razvijao evolucijom.

A razvijao se evolucijom zato da sačuva vrstu. Gađenje prema sluzavim nakupinama ima svoj smisao jer nas tako sprečava da s njima dođemo u kontakt. A to je zato što se naši pretci, koji su se tome izlagali, nisu dobro s tim i proveli. Vjerojatno bi se zarazili ili pokupili smrtonosne bakterije. Isto vrijedi i za zmije. Instinktivno je da se ljudi maknu od takvih odvratnih gmazova jer su opasni za njih. Isto vrijedi i za izmet.

Evo, vidim da jedna forumašica piše o tome da osjeća bolove nakon ispijanja urina i misli da je to zato što urin pozitivno i iscjeljujuće djeluje. Pa zar bol nije prirodni mehanizam koji nas održava na životu? Ako osjetimo bol, to znači da s nečim moramo prestati.

Ako popijemo pokvareni jogurt i osjetimo bol, to nećemo pripisati iscjeljujućim svojstvima jogurta, nego namnoženim bakterijama i zaključit ćemo da je jogurt štetan i takvoga ga više nikad nećemo piti.

Često nam se dogodi, posebno nama muškarcima, da se, eto, malo popišamo po nozi ili čemu već. I čim urin dotakne naše tijelo, automatski se izmičemo i reagiramo. Može li to biti trzaj kojeg su odredile društvene norme i vjerovanja? Naravno da može. Ali, ne može ne bit i prirodni instinkt.

Druge životinje također imaju urođene instinkte. I kod njih instinkti i prirodno prednjače u odnosu na ono što je društveno konstruirano.

Zanima me. Recimo, životinjama nema tko manipulirati. One nemaju farmaceutske multinacionalne kompanije i ostale pizdarije...

Zašto se one ne služe svojim urinom? I kako one do sada nisu otkrile njegove blagodati?

mene jedino zanima dali si prochitao ovu temu?
da bi znao dali uopshte da ti kazem da je prochitash
ako je prochitash,naci cesh odgovore na veliki deo pitanja koja te zanimaju toliko 8)
recimo,to da urin nije izmet je objashnjeno desetak puta najmanje,i to lepo,shvatljivo i slikovito :wink:
ako te toliko zanima bar si to mogao da skontash do ove 6-te strane
onaj manji deo tvojih pitanja,na koji necesh naci shvatljiv odgovor,ce isto ,chitanjem teme,biti transformisan,odnosno,preciznije cesh znati shta te to zanima i kako da to konkretno pitash
ovako se chini kao da sprdash sa temom i svim shto je o urinoterapiji napisano
NaZdravje :occasion5:
:love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 30, 2008 6:38 am 
Član foruma

Fairy je napisao/la:
Evo vec drugi dan pijem svoj urin i pocela sam da osecam bol u stomaku i blagu mucninu, mislim da je proces isceljenja zapoceo, citala sam negde da mesto koje je bolesno, kada pocne da se isceljuje boli...
Da li neko ima slicna iskustva? Pozzz :wink:

neka ti je nazdravlje :occasion5: =D>
da,ta iskustva su vrlo uobichajena,
jachina bolova,dubina kriza,duzina trajanja,intenzitet trajanja,sve to zavisi od mnogo faktora,pre svega zdravstvenog stanja kako fizichkog ,tako i ostalih tela,godina,prelezanih bolesti,hronichnih bolesti,bolesti koje se ceo zivot ponavljaju,kolichine unetih otrova putem hrane,vode,vazduha,dushevnog stanja i nakupljnih traumatichnih iskustava kroz zivot itd...
kao shto vidish,iskustva su krajnje individualna,chak i kod lechenja istih bolesti jer su drugi parametri razlichiti
meni su najjache krize bile 2,4 i 6-te nedelje,ali to nishta ne znachi za tebe ili bilo kog drugog,zato osloni se na intuiciju i budno prati shta se u tebi deshava,nije loshe i da zapisujesh,primeticesh,recimo kojim se redosledom ,po organima,bolovi javljaju,promene u redosledu,intenzitetu,trajanju bolova,ako napravish spisak svih bolesti i povreda u zivotu mozesh redovno da ih shtiklirash,sve cesh ih hologramski proci josh jednom,najmanje :wink:
ovo su sve senzacije na fizichkom telu,
shto se suptilnijih sfera tiche,
zavisno od opsega tvoje percepcije,promene se opazaju i fascinantne su
sa obzirom da ti ovo pishe chovek koji ne teoretishe o nepoznatom vec se na svom Putu oslanja na iskustva i praksu,probao sam,moglo bi se reci,skoro sve i svashta ,Urinoterapija je neshto neopisivo,neuporedivo i sa Sve i sa Svashta
sretno, :D i bilo shta ako te zanima,slobodno reci,iskustva su individualna ali deljenje pomaze svima
:love3: :love5: :love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 30, 2008 7:24 am 
Početnik

nat je napisao/la:

ako je prochitash,naci cesh odgovore na veliki deo pitanja koja te zanimaju toliko 8)
recimo,to da urin nije izmet je objashnjeno desetak puta najmanje,i to lepo,shvatljivo i slikovito :wink:
onaj manji deo tvojih pitanja,na koji necesh naci shvatljiv odgovor,ce isto ,chitanjem teme,biti transformisan,odnosno,preciznije cesh znati shta te to zanima i kako da to konkretno pitash

A koji si sad ti u pičku materinu?

Čovječe što popizdim kad mi netko nadrkan na pristojan upit ovako odgovori...

Ništa...

Kad mi već ne želiš odgovoriti na pitanje, koje je, baj d vej, vrlo određeno, mogu ti samo reći ODJEBI.

Ili mi se napij pišake.

S obzirom da si ti prosvijetljen, a mi smo svi budale, mislim da ćeš da mi se napiješ pišake.

Mislim, nevjerojatno.

Pitaš određeno pitanje i uvijek se na svakom forumu nađe neka umišljenja budaletina koja raspravlja o neprovjerljivim pizdama materinama, vanzemaljcima, koloidnim srebrima i drugim uncima kurcima, a koja nije u stanju normalno se i prirodno ophodit prema članu društva kojem i on sam pripada.

I takvi da nam vode državu i ustanovljuju novu metafiziku.

Svašta.

P.S. I još će mi neki moderator ovo izbrisat, a onda malo kasnije pisati o nekakvim manipulacijama, kontroli izražavanja, mišljenja i sličnog.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 30, 2008 8:33 am 
Član foruma

Citat:
neka ti je nazdravlje
da,ta iskustva su vrlo uobichajena,
jachina bolova,dubina kriza,duzina trajanja,intenzitet trajanja,sve to zavisi od mnogo faktora,pre svega zdravstvenog stanja kako fizichkog ,tako i ostalih tela,godina,prelezanih bolesti,hronichnih bolesti,bolesti koje se ceo zivot ponavljaju,kolichine unetih otrova putem hrane,vode,vazduha,dushevnog stanja i nakupljnih traumatichnih iskustava kroz zivot itd...
kao shto vidish,iskustva su krajnje individualna,chak i kod lechenja istih bolesti jer su drugi parametri razlichiti
meni su najjache krize bile 2,4 i 6-te nedelje,ali to nishta ne znachi za tebe ili bilo kog drugog,zato osloni se na intuiciju i budno prati shta se u tebi deshava,nije loshe i da zapisujesh,primeticesh,recimo kojim se redosledom ,po organima,bolovi javljaju,promene u redosledu,intenzitetu,trajanju bolova,ako napravish spisak svih bolesti i povreda u zivotu mozesh redovno da ih shtiklirash,sve cesh ih hologramski proci josh jednom,najmanje
ovo su sve senzacije na fizichkom telu,
shto se suptilnijih sfera tiche,
zavisno od opsega tvoje percepcije,promene se opazaju i fascinantne su
sa obzirom da ti ovo pishe chovek koji ne teoretishe o nepoznatom vec se na svom Putu oslanja na iskustva i praksu,probao sam,moglo bi se reci,skoro sve i svashta ,Urinoterapija je neshto neopisivo,neuporedivo i sa Sve i sa Svashta
sretno, i bilo shta ako te zanima,slobodno reci,iskustva su individualna ali deljenje pomaze svima

Hvala ti puno Nat na ovom odgovoru...
:occasion5:

Bolovi su se smanjili, osecam se mnogo pozitivnije i poletnije, primetila sam da mi se creva ciste intezivnije i sve u svemu moje iskustvo sto se tice urinoterapije je skroz pozitivno...imam jednog dobrog prijatelja koji ovu terapiju koristi vec nekoliko godina i moram priznati da nisam upoznala zdraviju osobu. Posto se takodje i umivam prvim jutarnjim urinom, primetila sam da mi je lice cistije i da mi se vratila boja sto bi rekli stari ljudi :D
Neznam da li je neko ovo pomenuo, cinimi se da jeste ali nije na odmet da se opet ponovi, ko se bude odlucio da krene sa urinoterapijom neka prvo proveri mokracu, da slucajno nema nekih bakterija i ako je sve o.k. nek mu je prijatno :occasion5:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 30, 2008 8:37 am 
Član foruma

Citat:

Ništa...

Kad mi već ne želiš odgovoriti na pitanje, koje je, baj d vej, vrlo određeno, mogu ti samo reći ODJEBI.

Ili mi se napij pišake.

S obzirom da si ti prosvijetljen, a mi smo svi budale, mislim da ćeš da mi se napiješ pišake.

Mislim, nevjerojatno.

Pitaš određeno pitanje i uvijek se na svakom forumu nađe neka umišljenja budaletina koja raspravlja o neprovjerljivim pizdama materinama, vanzemaljcima, koloidnim srebrima i drugim uncima kurcima, a koja nije u stanju normalno se i prirodno ophodit prema članu društva kojem i on sam pripada.

Svašta.

P.S. I još će mi neki moderator ovo izbrisat, a onda malo kasnije pisati o nekakvim manipulacijama, kontroli izražavanja, mišljenja i sličnog.

NO COMENT :!:

Vrh

Naslov: roxana
PostPostano: čet okt 30, 2008 1:37 pm 
Član foruma

nat je napisao/la:

Ništa...

Ili mi se napij pišake.

Mislim, nevjerojatno.

Svašta.

eheeee...dont trn d red lajt on
em so ne si procital em pisuvas post ko dvajca da se karaat i bez forum.
i nemoj taka da se vregas zosto znaes kako e neprijatno koga sakas lugeto da mozat tvojata mocka da ja pijat" ,
a tebe ti e odvratna i na sam sebe.nema...ne ide...sakas da dades a nemas sto.
a tvoite prasanja se odgovoreni nemora da mocas vrz niv da vidis dali ke iskoci nesto duhovno prosvetleno haHAHAHA ,
i da baras pricini vo drugite poradi koi nemozat da se uklopat u nekontinuiranoto...
i malku se dosadni ...nesto kao spam. :tongue:
:occasion5: :love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 30, 2008 10:55 pm 
Član foruma

Citat:

Ništa...

Ili mi se napij pišake.

Mislim, nevjerojatno.

Svašta.

Ovo valjda predstavlja izliv nekakvog besa i mržnje. Zanimljivo.
U svakom slučaju problem takvog ponašanja čovek pre svega mora tražiti u sebi, a ako već to odbija smatrajući da takvim ponašanjem treba da truje druge ljude, onda po meni takav čovek ima gadan problem sa sopstvenom veličinom i pameću. Takvi ljudi ostaju sami sa sobom, i to im je najveća kazna, čiji se simptomi manifestuju gornjim citatom.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 30, 2008 11:12 pm 
Početnik

roganostor je napisao/la:
Ovo valjda predstavlja izliv nekakvog besa i mržnje. Zanimljivo.
U svakom slučaju problem takvog ponašanja čovek pre svega mora tražiti u sebi, a ako već to odbija smatrajući da takvim ponašanjem treba da truje druge ljude, onda po meni takav čovek ima gadan problem sa sopstvenom veličinom i pameću. Takvi ljudi ostaju sami sa sobom, i to im je najveća kazna, čiji se simptomi manifestuju gornjim citatom.

A koji si sad ti?

Dakle, još jednom. Pristojno sam postavio pitanje, ali javila mi se bahata budala koja me je automatski pokušala diskreditirati i proglasiti me glupim jer, eto, on pije pišaku, a mene zanima zašto se ljudsko tijelo refleksivno pomakne kad dođe u doticaj s urinom.

I onda ja popizdim, jer, što mi drugo preostaje.

Onda se javiš ti i ideš mi tu nešto pametovati. Ljudi, meni ne trebaju lekcije iz socijalne inteligencije, nego me zanima odgovor na pitanje koje sam postavio. Ako ga ne znate, recite, pa idem tražiti negdje drugdje.

Najlakše je reći pročitaj prethodne stranice. Pa nema milijun prethodnih stranica, nego ih ima 5.

Ovo s urinom je strašno revolucionarno razmišljanje i teorija. A da bi teorija opstala, mora odgovoriti na sva pitanja. Ako na neko ne može odgovoriti, teorija pada.

Onaj koji postavlja teoriju mora biti energičan i odgovoriti na svaku kritiku i na svako pitanje.

Pa pogledajte samo znanstvene rasprave, na koliko su one stranica ispisane i na koliko su kritika i pitanja odgovorile.

A ovaj majmun ovdje mi kaže da mi sve piše na prethodnim stranicama. Znači, u prethodnih 5 stranica je sve, a ako netko pita nešto više, odmah ga se diskreditira.

Pa ljudi moji to nema veze s razumom, taj koji to radi stvara dogmu i želi da svi prihvaćaju njegovo apsolutno mišljenje. Drugim riječima, on želi da cijeli svijet pije pišaku. A svijet, naravno, prije ispijanja tog eliksira ima pitanja o njemu.

Mislim, ovo što sam gore napisao ne treba pisati, nego to uvijek treba nositi u glavi i djelovati i pisati s obzirom na to.

Samo što ćeš.... U koju god grupu dođeš, u njoj zatekneš 95% budala, a samo 5% ljudi s kojima možeš normalno komunicirati.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 850 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 43  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.