i kurac je izmišljen pojam ko i svaki drugi, pa što sada?
jel nam kurac nešto znači? znači... dali nam je jasno šta označava pojam kurac? naravno, ali opet kako kome heheheh
funkcionalnost-praktičnost-korisnost jednim dijelom igra ulogu u pojmovanju i korištenju istih.....
sam pojam eter tebi možda nema konkretnije značenje, ali npr. kod štajnera on označava energetsko-oblikotvorno-životvorno tijelo koje takoreći obnavlja fizičćko tijelo i ono u biti jedino i sprečava fizičko od samog raspadanja, rastvaranja koje prirodni procesi razgradnje "nameću".....
haha

pa čak i ako se odmaknemo od duhovne znanosti, antropozofije, metafizike i sličnoga i zadržimo se u okvirima materijalističkih-prirodnih znanosti i osvrnemo se na kemiju naići ćemo na etere, spojeve sa kisikom -- eterična ulja i tako to.... tako da čak i ti tvoji znanstvenici nisu od vaikada odbacili pojam eter jer je on kao tobože izmšljen

već su ga ovi famozni fizičari odbacili kada su
pretpostavili eterski vjetar u nekom experimentu sa mjerenjem brzine svjetlosti ili nešto slično (a i sam einstein je reko bi baš se dobro isprdio po eteru docnije i tako je eter nekako ošo u jednu ruku u mirovinu)....
to je što mi odzvanja sjećanjem.... a inače je vrlo moguće da je "vaki-naki" eter izbačen kao pojam u nekom smislu nadalje....
a opet je blesavo reći i da su ga znanstvenici skroz-naskroz odbacili, bar ovi materijalistički.... očito da je taj "nepostojeći" "izmišljeni" pojam eter bar kao pojam opstao nekako i negdi u prirodnim znanostima -- mada, koga jebe ustvari jeli....

bolje generalizirati i
tupiti dok se ne istupi da nemožeš ni kroz list rezati kako bogo zapovida hehehehe
sve najbolše bleki i ne boj se ti naoštriti taj nož neće škoditi, a i moglo bi pozitivno uticati na zdravlje

živio!!