Pozdrav svima, upravo sam napravio akaunt pa bih i ja nesto da iskomentarisem.
Imam 16 godina i u marihuani ne vidim skoro nista lose, kao sto neki kazu, sve zavisi zbog kojeg smisla je neki konzumiraju. Probao sam je sa 15 godina, cisto da bih usao u takvo drustvo koje me brzo i odbacilo jer nisam htio probati dop. Nastavio sam sa konzumiranjem marihuane, jednom u dve sedmice maksimalno, i sto je vise koristim sve mi vise sluzi kao neko sredstvo informisanja. Kada sam pod uticajem THC-a nikakvih losih misli nema, cesto se znam zapitati o nekim stvarima u zivotu, padaju mi neke nove ideje na pamet... Tako da je vise koristim iz nekih hajde da kazem "duhovnih" potreba.
Moja komsinica je konzumirala marihuanu u vidu meda ili ulja kako vec zelite da kazem, navodno zbog toga sto je imala rak. Naravno to je radila na svoju volju jer joj ni jedan ljekar nije preporucio marihuanu. Ako je istina sve sto mi je ta zena ispricala onda bi marihuana stvarno trebala biti legalizovana, jer nakon vise od 2 mjeseca konzumiranja nije imala rak. E sad da li je to istina i li ne, ostavljam na vama da presudite, ja licno mislim da je istina, ali nisam sasvim siguran.
Dosta sam informisan sto se tice marihuane uopste kao biljke, a ne samo kao materije da se "naduvamo", informisao sam se o pogodnostima koje bilja ima u industrijskim svrhama, a to je da raste i do cetiri puta brze od drveca i ostalih biljki, a usput i ima vecu efikasnost. Takodje bih rekao da moze da se koristi kao i hrana, tada je dejstvo na mozak 3 puta slabije nego kod pusenja.
Bilo kako bilo ne vjerujem da je Bog bezveze stvorio marihuanu i da u prirodi ne postoji nista sto je ne potrebno ovom svijetu tj. sve je povezano. Samo zamislite kakav bi to svijet izgledao kada bi svi konzumirali, svijet bez imalo napetnosti, nervoze i svijet sa puno kreativnosti.
Dao sam svoje misljenje, nadam se da ce mi neko i odgovoriti, a do tad PEACE