Još se ja tješim što vidim samo blijedu svjetlost umjesto ovog cirkusa od aura i čakri na slikama, i mislim kao, ma doći će to s vremenom
Znači, ova božićna drvca su malo prekomercijalna, ha?

Ah, ljudi se valda zanesu kad pokušaju dočarati neke stvari...
Usput, imam pitanje. Ako vidim bijelo-zelenkasto-plavu auru oko sebe, znači li to da mi ostale čakre ne funkcioniraju baš najbolje, ili svatko ima neke čakre, kao glavne, koje ga određuju, i treba li težiti da "svijetlimo" u svim bojama...?
Osobno, kroz meditaciju sam do sada radio samo na 6-oj čakri (nekih 2 mjeseca) i tek sam nedavno počeo sa sedmom, ali uključujući i 6-u. Je li to dobar redoslijed? Meni je tako došlo, i završit ću jednog dana nadam se sa prvom. A onda možda nastavim sa onima van tijela. Malo zbrkano, ali nekako mi nešto govori da radim tako. Ne znam je li to sporo, kakva su vaša iskustva? Odgovara mi polako i osjetio sam kad trebam preći na novu čakru.
Ne kažem da sam progledao na treće oko, mislim da sam ga samo postao svjestan, a iz dana u dan osjećam efekte u smislu jače intuicije, za razliku od fizičkog osjećaja tijekom meditacije. (Ugodan pritisak na čelu, i osjećaj da mi se glava hoće nekako prepoloviti i rastvoriti, ali na ugodan način

) Slično osjećam i na mjestu sedme čakre. Kad budem osjetio da je vrijeme, preći ću na 5-u, ili na možda prvu čakru, ili neku drugu, ovisi kako budem osjećao.
Jesu li vaša iskustva slična? Treba li slijediti neki svoj vlastiti nagon ili pokušavati slušati druge u nastojanju da se doživi ovakav light show kao na slikama. No opet, netko možda i može vidjeti takve intenzivne boje aure..., nemam pojma. Meni je ok i ovako.