Citat:
Voda iz pipe je zivit otrov.
Moj se stari bavi prodajom filtera za vodu u slobodno vrijeme. I na tim prezentacijama radi elektrolizu vode iz pipe i vode iz tih filtera. Voda iz pipe na kraju ima CRNI talog na povrsini, i cijela je crna/siva. Nesto odvratno. Kad to vidis zgadi ti se cijeli zivot. Ljudi na prezentacijama su znali povratit kad su vidili. Isto ta voda je vrela.
Dok voda iz filtera nema boju ni talog, i hladna je.
To je moj citat sa jednog topica ovdje. I kao sto sam obecao evo slika vode iz filtera i vode iz pipe:
http://img91.echo.cx/img91/7862/voda5av.jpg
Lijevo, voda iz filtera ima 0.05 otopljenih tvari u sebi, poslje elektorlize su oni vidljivi, zato je blago zuta. Desno, voda iz pipe ima 290 otopljenih tvari u sebi, poslje elektorlize su svi momci na broju
Inace pretezno voda ima oko 400, znao je i 700 izmjerit u slavoniji, u bunarskim vodama.
Eto ljudi, vidite kako krasnu vodu imamo. Milina
Evo copy paste za sto je sve filtrirana voda dobra:
- preporucljiva je za novorodjencad,
-ne menja aromu hrane prilikom kuvanja (naprotiv, ukusi su puno -intenzivniji jer voda nije prezasicena kamencem i moze rastopiti vise supstanci iz hrane),
-ubrzava metabolizam pa je nezamenljiva kod dijeta,
-idealna je za cajnike, pegle na paru i druge uredaje jer ne ostavlja naslage kamenca,
-garantovano cista voda u slucaju ekoloskih havarija ili ostecenja vodovodnih cevi,
-uvek je ima u dovoljnoj kolicini bez kupovanja i nosenja,
-pruza finansijsku ustedu u odnosu na kupovanje vode u trgovini,
-snizava nivo secera u krvi kod dijabeticara,
-normalizuje poviseni pritisak,
-snizava nivo masnoca u krvi,
-umirujuce deluje na pacijente s gastritisom ili poremecajima probavnog trakta,
-voda ne sadrzi toksicne elemente
Inace neznam kakav efekt filteri imaju na vodu. Kakvi kristali poslje budu. Al mislim da je najbolja kombinacija ovakvi filteri i vortex antena