Sada je: sub maj 03, 2025 1:46 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Bolest štitnjače
PostPostano: uto feb 09, 2010 12:08 pm 
Početnik

Dobro došli!

Imam jedno pitanje? Kako izlječiti hipertiriodizem ili pretjeranu funkciju štitnjače.

Ja znam što je uzrok. Bijes, jer sam uvijek bila u pozadini i potpune bespomoćnosti, ovo je psihički i fizički u ekstremnim sportom.

Ja razumijem da ću ukloniti bolest podizanjem svijesti i identifikaciju uzroka, ali početak je uklanjanje simptoma, koji su fizički.

Bilo bi lijepo ako netko komentira sve o bolesti štitnjače.

Hvala!

Vrh

Naslov: Re: Bolest štitnjače???
PostPostano: pon mar 15, 2010 1:20 pm 
Član foruma

Ja sam imala gadan napadaj hipertireoze. Sreća da je doktorima trebalo preko pola godine da mi rade razne nalaze i da skupljam papire, planirali su čak i operaciju.... tako da sam imala dosta vremena da pronađem siguran lijek:

KANTARIONOVO ULJE

Znaš šta je to, jelda? To je djevičansko maslinovo ulje u kojem se natapala... hm, koja ono biljčica je ta kantarija... ma dobro ima na Googleu: neka biljka, na suncu preko ljeta, dok ulje ne pocrveni. To je za mazanje kože, da se uklone stari ožiljci i sl., i nesmiješ taj dan na sunce, ali ja sam ga - pila. Savjet su mi dali na Herbateci, i zaista funkcionira:

čim osjetiš napad hipertireoze - srce ubrzava, znojiš se, ruke drhte - odmah na žličicu šećera nakapaj 5-10 kapi kantarionovog ulja i popij. Sama ćeš si brzo odrediti dozu. Najbolje je uzeti navečer, jer te lijepo smiri i uspava, ali ako baš moraš uzmi i danju. Pogledaj u Herbateci.
Osim toga, to je usput i odličan antidepresiv.

Za idućih pola godine ulje me potpuno izliječilo, još sam ga ponekad uzela prije spavanja i gotovo.

Zanimljivo je da, kad sam došla u zagrebačku kliniku "gdje su najbolji stručnjaci za bolesti štitnjače" i sva sretna im se pokazala zdrava, normalna, IZLIJEČENA, da uopće ti naši "najveći stručnjaci" nisu željeli ni čuti ni zapisati da sam se izliječila prirodnim putem!!! Čitav sam sam nagovarala najbolje dr.-e da me nekako proknjiže, da me ČUJU, ali ništa, ostaše zatvorenih ušiju.
Onda sam pričala ljudima u čekaonici - e ti su bili zainteresirani!

Hm, htjeli su mi na zdravstveno "besplatno" izvaditi štitnjaču i doživotno mi davati lijekove, ispikali su me, izultrazvučno ispregledavali, bila sam na onim aparataima za provjeru rada srca i sve to, a kad dođem IZLIJEČENA i to uz pomoć 2 biljkice - masline i kantarije, njih to NE ZANIMA?????

Kantarionovo ulje kupiš u dućanima zdrave hrane, ili onim prirodnim apotekama, kako li zovu, ili na štandu na placu (najbolje na moru) a iduće ljeto si sma napravi. Nije skupo uopće.

Sretno!!!

Vrh

PostPostano: pon mar 15, 2010 5:45 pm 
Moderator

Tazika je napisao/la:
To je djevičansko maslinovo ulje u kojem se natapala... hm, koja ono biljčica ..

slika

Gospina trava

:love3:

Vrh

PostPostano: pon mar 15, 2010 9:25 pm 
Član foruma

Da, to je ta blažena biljčica, hvala joj na svemu!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.