Pozdrav svima na forumu
Pisala sam ranije o problemu sa kolenom, zalečila sam desno koleno preparatom koji je sadrzao glukosamin, hondroitin, hyaluron i MSM, zalečenje je trajalo pet godina. U medjuvremenu se pojavio problem sa povišenim pritiskom na nervnoj bazi te sam na koleno i zaboravila pošto me nije više mučilo. Već godinu dana imam problem sa levim kolenom ali sada je problem sledeći, imala sam napade panike sa lupanjem srca (pre dve godine) odredili su mi terapiju za to koju redovno koristim medjutim svaka novina koju unesem u organizam mimo terapije meni povisi pritisak za vrlo kratko vreme tako da imam kolekciju kupljenih preparata koje samo gledam a meni je sve lošije. Sada me bole noge, otiču i pojavljuju se vene, osećam kako nešto krči sebi prolaz kroz vene. Izbacila sam slatkiše koje inače obožavam, počela da menjam ishranu kako bih nekako izbacila te povišene kristale, uzimam ujutru toplu vodu sa biološkim jabukovim sirćetom, kupila kokosovo ulje za kuvanje, hladno presovano maslinovo ulje, laneno ulje, razne semenke,... ali osim skinutih tri kilograma nema poboljšanja.
Da li neko ima pametan savet za mene?
Ne znam da li na terapiju za povišeni pritisak negativno može delovati glukosamin, hondroitin i MSM?
Imam i preparat koji se sastoji od koncentrata čkoljki sa glukosaminglikenom, plus D-glukosaminsulfat i hondroitinsulfat sa dodatcima vitamina E, B6, B12, C i folnom kiselinom, koji se takodje bojim da uzmem.
Imam i Prolinax kombinaciju od L-Prolina i vitamina C koji takodje samo posmatram.
Hvala unapred
Srdačan pozdrav