alf je napisao/la:
ericmula je napisao/la:
dvaput sam uzeo ibogain. bio sam u nevjerojatnim dimenzijama, vidio fantasticne stvari, doživio nirvanu, vidio pocetak kraja, kao na tv, vidio kraj, ali i pocetak, novi pocetak. rado cu podijeliti informacije sa svima, koga bude zanimalo. kontakt:
ericmula@net.hrvrhunac je bio lik koji je umjesto nogu imao trokolicu, tri šipke u trokutu s malenim kotacima na dnu. on me proganjao. a onda je poceo globalni rat. vidio sam sve to u detalje, višedimenzionalno, osjecao sam boli vojnika, mirise, strah, srecu, napredovanje trupa, nuklearne sksplozije... vidio sam na kraju Zemlju koja se obnavlja. plakao sam od srece... tri puna dana i dvije noci trajalo je to moje spajanje s univerzumom, stapanje s prirodom, božanstvima sam ležao u krilu... sad mi je mnogo toga jasnije. i o 2012. godini, teorijama zavjere, nelogicnim situacijama iz vlastite prošlosti, misterijama... nekidan, dok sam citao jedan tekst na netu, na temu teorije zavjera, vratio mi se iboga film, flashback nekakav...tko želi shvatiti, tko želi otkriti, stopiti se s vjecnosti barem na neko vrijeme-preporucam ibogain. mene je vodio vrhunski shaman, bio uz mene, doslovno me vodio. jer ti tri dana ne možeš makac, ležiš i ne možeš micat udove. ali nema bed tripa. samo pustiš da te vozi, rijeka istine. rado cu bilo koga od vas spojiti s ljudima koji rade to. ali ne ko neki zagrebacki šarlatani koji uzimaju ljudima lovu, legnu ih u ispišani podrum, nego kod pravih shamana. javite se, rado cu pomoci. ibogain treba širiti među onima koji pocinju kužiti da ovaj svijet mora biti bolje mjesto.
Bilo bi lijepo kad si nam već ovoliko otkrio da ne moramo ići putem nekih osobnih konatakata kako bi saznali detaljnije o početku i kraju - pa te molim da nam to ovdje ispričaš....Naime, svi smo mi ovdje jer to do sada nismo uspjeli spoznati i onda se pojaviš ti, baciš nam mrvice i ........
Pa, ako nam ti lijepo sve ispričaš - nema potrebe za sjemenkama! A možda ni za postojanjem ovakvog foruma!
Mi čekamo!
Alf

evo, malo sam s vremenom u frci, pa cu uz manje preinake uciniti copy/paste tekst koji sam poslao nekome ko me pitao neke detalje na privatnu poštu...dakle, idemo:
ps. ovo je izuzetno subjektivno iskustvo, citao sam neke poruke na ovom forumu koje na neki nacin osuđuju, pa želim naglasiti da sam totalno novi u svim ovim spikama, jako malo znam o teorijama o kojima se ovdje naveliko raspravlja, o entitetima, višim bicima, nlo-ima itd. stoga, procitajte, ne osuđujte. ja sam htio to iskustvo radi osobnih razloga, a dobio sam nešto vanserijsko, nešto što je otvorilo vrata za oja nisam znao da postoje....
U Sloveniji postoji vjerska zajednica pod nazivom Sakrament prehoda (možda sam fulao koje slovo, ali naci cete ih bez greške na netu, malo proguglajte)... vjerska zajednica je paravan, nacin kako zakonski legalizirati uporabu ibogaina, oni su to registrirali kao vjerski obred, inicijaciju. dakle, ukratko, inicijacijom - konzumacijom ibogaina, postaješ clan te vjerske organizacije, a zapravo to je sjajan nacin kako da se zadovolji forma, demokratska forma, država bude zadovoljna, a konzumatori te velicanstvene biljke sretni... lik koji sve to vodi, a ta ekipa je jako ozbiljna, nisu šarlatani, zove se marko (broj moba i podatke naci cete na njihovom sajtu).... uglavnom, bilo davas iboga zanima informativno, ili želite to korijenje uzeti radi misticnog iskustva, možda radi problema s opijatima ili nešto deseto, osobno vam mogu reci da je doživljaj vanserijski... ja sam tri dana prolazio kroz sebe i svijet oko sebe. pocinje zvucnim efektima, kao da pucketa elektricna energija, struja skace sa žice na žicu, sve popraceno delayom, a onda pocinje vožnja...prvih nekoliko sati je to bio ludi film iz moje najdublje podsvijesti koji sam opisao u prošlom postu, taj neki tip s trokolicom na kotacima i neki tip s njim, koji su mi u glavu dolazili u karamboliranom ficeku, negdje u nekakvom zabitom predgrađu, opet sve to iz mojih starih snova, paranoja, nekih situacija iz djetinjstva itd. ali bez bed tripa. ja sam tu bio promatrac, mada me pomalo izluđivalo što se to ponavljalo unedogled. dok konacno nije prošla ta faza... dakle, nakon trokolice koji se stalno, u nedogled ponavljao, dogodilo se to. ono. taj vrhunac. psiho orgazam, ne znam kako to opisati jer jednostavno, bilo je fantasticno doživiti to i znam da sam mislio-pa je li ovo moguce, je li moguce da sam sve ovo vrijeme bio tako naivan, da nisam kužio oliko je sve ovo u životu jednostavno, logicno, da baš to - logicno...sjecam se da sam šamanu pokušpao reci da je smisao svakoga smisla u rijeci KONSTRUKCIJA, i taman dok sam mu pokušavao to reci (tijekom iskustva tijelo je blokirano, ležiš ko deblo i ne možeš makac pa ti ni jezik ne radi kako treba...), shvatio sam da je besmisleno jer vec sam bio na nekoj drugoj razini odakle je i to bilo naivno, besmisleno, cak sam se osjetio postiđen što sam popušio taj trip i pokušao nešto reci dok me krpalo nešto iduce, još nevjerojatnije... uglavnom, uskoro, pocela je nevjerojatna borba između dobra i zla, mada to sad vjerojatno pateticno i bezveze zvuci, ono totalno šalonski, ali to mi je najednostavniji nacin da opišem tu kataklizmu, totalni armagedon, smak svijeta u doslovnom smislu te rijeci jer gledao sam cnn izvještaj gdje novinarka pred kamerom usred moskve izvještava o pocetku kraja... bio sam s vojnicima u nekom cyber mraku, svijetu nepostojecem, rovovima podsvijesti, satima sam gledao sve moguce i nemoguce scenarije katastrofe, ali na razini oju je zapravo glupo ovako opisivati jer to je ipak nešto iznutra, nešto što svatko od nas ima u sebi, zbir svih svojih frustracija i radosti, srece i užasa.... da bi nakon dan i pol gledao svemir kako nastaje, kako iz cestice rastu biljke, životinje, planeti.... i godinama kasnije, ponekad cujem to pucketanje, osjetim miris, mada to nije miris, nego nekakav nad osjecaj koji zaista niti mogu, niti znam opisati.... zadnji put sam imao flash back prije nekoliko dana kad sam i napisao ovaj post. nakon dugo vremena poceo sam citati ickea i slicnu ekipu, razmišljati o nekim stvarima mimo svakodnevice... život mi je nametnuo gadnu igru, posljednje godine nisu bili bajne i osjecam potrebu da pronadjem nešto.... fasciniralo me što me u onome što tobože slijedi na globalnom planu i u nekim konkretnim situacijanma, vratilo nakon dugo vremena u taj film, što sam osjetio ibogu u sebi, osjecaj sjedinjenja s univerzumom (pateticno receno? vjerojatno, ali zaista nemam bolje, jednostavnije rijeci da to opišem... jer nije to okus, opip, miris...a i sve je to odjednom. i puno više. i fizicki i psihicki.
eto, nadam se da sam zadovoljio, uspio odgovoriti na pitanja.... kako bilo, ibogain nije igracka. to je jedna od najjacih psihoaktivnih supstancija na planeti i nakon konzumacije nito od vas nece više nikad biti isti. no, ako ste spremni otvoriti vrata percepcije, zdušno preporucam posjet deželi. sretno.... i zapamtite: ne opirite se. pustite nek vas iboga vozi, nek vam otkrije sve tajne ovog sjebanog, a zapravo prekrasnog svijeta.... ali svakako tražite da uz vas bude netko od njih ko je iskusan, da ne velim istinski šaman. imao sam srecu da sam dobio najboljega od njih, ne mogu se sad sjetiti imena ali živi u ljubljani i ima planinsku kucicu izvan grada gdje sam usred zime, uz vatru na kominu doživio to nevjerojatno iskustvo. taj covjek je krcat pozitivnom energijom, jedna divna osoba. znam dosta ljudi oji su bili na ibogainu i imali jako loša iskustva s ljudima koji su bili zaduženi da ih paze. ovaj momak je toliko brinuo, cak je radio dnevnik inicijacije i zapisivao svaki moj pokret, nosio me na wc, jer velim, utrnu ti udovi, ne možeš maknuti.... mislim da je izuzetno važno s kim si i gdje si, jer uzeti ibogain usred grada uz buku automobila, u urbanoj džungli, vjerojatno je teška kkatastrofa. cilj je prepustiti se u tišini i pokušati spoznati sebe i svijet oko sebe kroz to. ponavljam i želim opet to naglasiti, to je samo moje subjektivno iskustvo izazvano nekim osobnim razlozima pa unaprijed molim sve vas koji ste "produhovljeni" da tako na ovo i gledate. hvala na citanju. ako ome trebaju detalji, nek me kontaktira na IM. pozdrav