Ako je naše tijelo naše vozilo. Onda je najbolje da ga isprobamo i da znamo kako i sa cime funkcionira dobro, a sa cime loše.
Jer ako se desi neka nagla poledica, a naše vozilo nema lance... e će biti sklizavo.
Uglavnom, nisam 100% siguran, ali pretpostavljam da naš mozak ima receptore za sve one droge koje se tamo vani nalaze. A ujedno brijem da sve te iste može proizvest unutar sebe. Naravno uz određeni poticaj na to.
Došao sam do zaključka da je ljudima jako bitno haluciniranje. Ne toliko haluciniranje nego ona mistika koja nam se u tome trenu vrti po glavi. Ali opet treba razlikovat delirij od halucinacije (po meni je delirij ono što prikazuju na telki kao halucinaciju). Ako su halucinacije ono što ja mislim da jesu onda je to najsličnije snovima. A ako nas snovi mogu nadahnut mogu i halucinacije, a vrijedi i obrnuto naravno.
Zamislite kakav bi ovaj svijet bio da ljudi nemaju snove? Mislim da je to jedina razlika između nas i strojeva (uber advanced strojeva kao npr Data iz Star Treka) zapravo. Mogućnost da sanjamo i da putujemo tamo negdje, i da nam to onda nešto znaci je prejebena. A korištenje raznih prirodnih halucinogena zapravo samo dodatna stvar. Tada možemo biti budni i sanjati u isto vrijeme.
When you dream there are no rules, people can fly,
anything can happen. Sometimes there is a moment
as you are awakening when you become aware of the
real world around you, but you are still dreaming.
You may think you can fly but you do better not
try. People can fly.
Sve je to kemija mozga zapravo. Nema nikakve velike mistike. A naš je mozak antena. DNA je antena. A ako je to zbilja istina. Onda možemo primati i slati info.
Ovako ide kemija...
http://en.wikipedia.org/wiki/Tryptamine
Za normalno funkcioniranje organizma treba se dobro naspavati. Ako izjednačimo to sa halucinacijom, onda treba dobro halucinirati. Ali opet ako se prespavamo onda to postaje loše.
Sve mora biti nekako taman. Balansirano. Prema onom što osjećamo da nam je potrebno u danom trenutku, zavisnosti da li smo spremi na to itd.
Tendencija ljudi je pretjeravanju u svemu, da zlorabe sve, čak i hranu.
Ako se ja mogu svaki dan maznut kilu odojka, to ne znaci da je to isto i dobro (ali to već znamo). Ako u danu mogu popiti 50 kava, neće me to napravit budnijim, prije će me ubiti. Ako mogu trčati 10km na nekom dopu, to opet nije dobro jer će se moje zalihe energije potrošiti... itd.
Sve umjereno, sve pametno treba koristiti.
Jer isto da recimo po gnojimo naš vrt, ne znaci da ćemo sa duplom dozom gnoja dobiti izrast naših biljaka 2x brže.
U 3D za sve treba vrijeme, energija. (ali to znamo isto)
------------------------
Ako već i koristite bilo kakve droge, dopove, medikacije, koloidna srebra, i ostale pizdarije za poboljšavanje ovog, onog, ovako i onako. sprečavanje itd.
Pokušajte to radit pametno. Bez straha, ali sa čisto slikom onoga što bi se sve moglo dogodit. I procjenom kakve će to posljedice, benefite imati na vas i okolinu.
-------------
I tako... bla bla... jel
Ma uživajte u životu jer je to jedino što zbilja znate raditi. Sve što mislimo da je.. NIJE