Promakao mi je ovaj post o rastvoru propolisa (zahvaljujem!), tek sam ga sada procitala. Dakle, kci je donedavno ukapavala urin (nismo nasli djecji). Onda je ona od nekud doznala da se moze koristiti razblazeno jabukovo sirce, pa je pokusala i to. Ja sam joj skoro svaki dan preko mobila slikala unutrasnjost uha i zbilja za vrijeme koristenja urina, gljivica je "okopnila", ali se nije posve povukla. Inace, na strogoj je dijeti i ne jede tjesteninu, niti slatko, mlijecno i mesno je jos prije toga prestala koristiti. (mislim da je spala 2 kg i sada ima 43kg

) Mislim da je malo demotivirana, jer se zbilja vec duze vrijeme trudi, a to se tako sporo povlaci.Koliko znam, ima namjeru ostati pri sadasnjem rezimu ishrane, nije bas da je posve sirova hrana, ali to je ono kako se ona sama opredjelila ...mozda 50%-50% kuhano i sirovo.Za sirce se zalila da je pece iako je bilo razblazeno. Momentalno sada nista ne koristi. Ja cekam neka se malo "odmori" od pokusaja i opet cu joj predloziti neka se vrati urinu. Zbilja, moguce je da to nije samo u usnom kanalu i mozda bi stvarno trebalo usmrkavanjem "oprati" sve te puteve kuda to moze usmrkavanjem proci. Ja se nisam umorila od prijedloga, ali se bojim da se ona ne umori od mene

...pa sam odlucila da joj i ja dam malu stanku...neka vidi kako je u svakom stanju izgledalo, pa ce valjda sama zakljuciti sta joj je ciniti. Licno mislim da bi trebala nastaviti sa urinom, a da sam ja u pitanju, ja bih kombinirala i urin i srebrnu vodu.