Da li je neko citao knjigu Jadranke Škarice - Autogeni trening, skoro sam je downlodovao i procitao, no nije mi bas jasno kako se koriste svitci, koliko se puta dnevno citaju koji svitci i po kom redosledu, da li prvo treba procitati svitak br 1, 3 puta dnevno i to 30 dana, pa onda preci na svitak br 2, pa njega citati 30 tana 3 puta dnevno, i tako sukcesivno sve dok se ne zavrsi sa svih 10 svitaka, znaci jedan svitak 3 puta dnevno, 30 dana, pa drugi, isto tako, pa treci...do desetog... ili to treba ciniti drugacije...pa onda preci na svitke uspeha...i njih, koliko sam ja razumeo treba citati 2 put dnevno isto 30 dana, sukcesivno, prvo svitak uspeha br 1, 30 dana, 2 puta dnevno, pa svitak uspeha br 2, 2 puta dnevno, 30 dana...do desetog svitka uspeha. Sta kada zavrsim sa citanjem svih svitaka, kojih ukupno ima 20, znaci za 20 meseci
O kakvim pauzama izmedju citanja svitaka se govori, i kojih svitaka, da li jednog istog svitka... i koje je to zadnje citanje, jer ono trece, vecernje citanje (mislim da jeste to, ali ne skodi ako mi neko potvrdi da je isto tako razumeo)
Nemam bas puno vremena, u uzurbanom sam periodu, a ni komp, pa koristim svaku priliku za internet kad sam u nekom internet kafeu ili slicno (kod nekog kompa), pa mi oprostite ako sam zbog uzurbanosti, mozda, slabo razumeo i svario objasnjenja iz pomenute knjige.
Voleo bih da na ovoj temi sakupimo malo iskustava u vezi sa autogenim treningom
Pozdrav i hvala!!!