code je napisao/la:
sector57 je napisao/la:
Samo neznam kak da jedem sirovo, mala masnoća na mesu i ja ju precizno režem odmah ko kirurg
.

ista sam, ne mogu podnjeti masno

sector57 je napisao/la:
ali i to sam radio pa ništa...
Ovaj odgovor sam cuo puno puta od ljudi koji se pravdaju kako su sve pokusali i nista im nije uspjelo, od raznih dijeta i postupaka popravljanja zdravlja. Ovo o cemu ti ja pricam ti nije nesto sto hvata i radi preko noci, ovdje pokusaji traju mjesecima, pa cak i godinu-dvije dana kao kod mene. Sada da ja nekome kazem kako nakon 2+ godine sirove hrane i ostalih tehnika da sam pokusao, onda bi to bilo tocno. Jer upravo to sam i napravio, odbacio sluzbenu medicinu i njihove lijekove, i savjete i pokusao sa sirovom hranom i ostalim metodama. I sada nakon 2 + godine mogu reci da sam zdrav, nemam vise nijedam problem sto sam prije imao, ali znam da moze biti jos bolje. To je pokusaj i uspjeh, a sumnjam da si ti nesto dublje i duze radio. Ove stvari na kratko ne rade, to nisu tablete koje bi trebale popraviti covjeka preko noci, a ostaviti 100 drugih nuspojava i problema. Ovo je priroda koja sve radi polako, ali temeljito

[/quote]
Stvarno sam pokušavo vjezbanjem, naj se ljutit na mene
Jack987 je napisao/la:
Citat:
iso sam na sve moguce preglede, pio tablete i nista.
Heh, ovo zvuči poznato...
Nažalost, nikakva "kemija", bilo u obliku tableta ili prirodne hrane ne može odstraniti implante, pogotovo one eteričke prirode... ( nisu materijalni, pa ih ni ne možeš izvaditi materijalnim putem ). Ima tu tema o implantima u manipulacijama,
viewtopic.php?f=5&t=141pa bi dobro bilo i to proučiti radi postizanja veće svijesti o svemu tome. Uglavnom, može biti "monitor" ili "predajnik" negativnih energija... koje IPAK možemo ostaviti "bez benzina", pa tako i postići stanje da ne budu djelotvorni ( onima koji su to postavili ).
Ako nije implant, možda imaš neki protok energije u dijelu živaca koji "proizvode" zvuk... nešto što je možda izazvala nekakva genetska promjena.
Kako bilo, ja sam se odavno već presao obazirati na zujanje u uhu koje se ponekad zna pojaviti.

Ajoj, bas citam o tome sada i vrlo mi je zanimljivo, stvarno odlichan forum i dok pisem ovo shumi ko blesavo...