Tragom_ptice_dodo je napisao/la:
Ama sto me svi zajebavate?
Sve zavisi od percepcije!
Čuo sam za akupresuru i razne vrste masaža ali za šamansku masažu

još nisam. U mojem neznanju i mojim programima strpao bih tog hmmm... šamana

iz područja metafizike u područje požude
@Tragom_ptice_Dodo
Post nije upućen tebi direktno.
Ovo je zajebancija na račun svih ljudi i niko se ne treba naći uvrijeđen.
Razni Programi i programčići, Kontejneri i kontejerčići su u svima nama. Jedan od tih jačih Programa (iz perspektive «normalne, prosječne» 3D osobe je povezan sa seksualnošću. Implikacije, dvosmislenost, asocijacije... sve to čini svakodnevnicu. Kako ćemo nešto shvatiti – zavisi od puno faktora kao što su naša moć rasuđivanja, raspoloženje, hormonalno stanje itd.
Primjer 1:
Nastaviti drugi stih:
Ganjao pjetao kokošku po čičku,
Stani koko da ti vidim....
Jedan od odgovora je na kraju posta a eventualni drugačiji odgovor zavisi od percepcije čitaoca.
Primjer 2:
Šta je to – prije upotrebe uspravno i čvrsto a poslije upotrebe visi i kaplje?
Opet, jedan od odgovora je na kraju posta a eventualni drugačiji drugi zavisi od percepcije čitaoca.
Vic u vezi percepcije:
Plavuša stopira kraj puta, zaustavlja se mali kombi i ona ulazi.
Vozač je bradat i ima visoko, intelektualno čelo.
Vozač počinje priču o tome kako prodaje knjige i voli čitati; kaže da je jako puno knjiga pročitao u svom životu.
Poslije nekoliko minuta vožnje, ona malo zadiže svoju ionako kratku suknjicu, reakcije vozača nema. Ona se naginje naprijed i pritom ističe svoje grudi. On ne reaguje, priča o knjigama. Ona se i dalje ponaša koketno, on i dalje o knjigama. Ona vidi da nema vajde i izlazi iz kombija prepunog knjiga.
Nije stopirala ni 5 minuta, već se pojavio ogroman šleper sa mrcinom od vozača za volanom. Ona ulazi i primjećuje njegove tetovaže. Nije se ni stigla smjestiti u sjedištu a on je već skrenuo sa puta i parkirao. Prišao joj je jedanput, pa drugi put, pa treći put. Poslije četvrtog puta, kad je krenuo prema njoj peti put - kaže ona njemu:
Pa dobro, čitaš li ti išta?
Stih: oko
Pitalica: kišobran
Šamanke i šamani svih zemalja - sretnu masažu želim.
Nadam se da ste se nasmijali (eventualno i sami sebi).